تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: طنز وهابی چه خبر؟ بروز میشود
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[تصویر: do.php?img=583]
سلام این چند تا کلیپ هم تقدیم به شما
فقط مراقب بعضی تصاویرش باشین که برای افراد بالا190سال مناسب نیست

طنز وهابی چه خبر؟
قسمت ۱
قسمت ۲
قسمت ۳
انفجار وهابيت (1)

تاکید میکنم با توجه اسم هر قسمت اگه دلشو ندارین نگاه نکنین
Blush
صداوسیمای ایران بیاد به طنز درست کنه جامعه آرمانی اونا رو زیر تیغ نقد بکشه. از طرفی چون همه اقشار جامعه از این وهابی ها متنفر هستن(از لائیک گرفته تا خشک مذهبی) خیلی خوب می شه.
از طرفی هم اگه محتوی اش غنی باشه، می شه صادرش کرد و به جامعه جهانی ثابت می شه که ما افراطی ستیز هستیم.
ممنون که گذاشتین
تو فکرش بودم بذارم ولی گیر بودم چطور +16 هاشو جداکنم
خدا خیرت بده
همه ی این ویدئو ها مال اون برنامه شبکه ولایت هست؟
خواستم بگم اجرای برنامه این مجری یه مقداری ضعیفه.
سوژه های عالی هستن اما یه مقداری خشک هست.
مثلا یه موزیک مضحک با صدای کم توی پس زمینه بود عالی می شد.
یا مثلا توی اجرای طنز هست یهو صدای خنده تماشاچی می یاد! از اونا هم بود خوب می شد.
(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]همه ی این ویدئو ها مال اون برنامه شبکه ولایت هست؟
خواستم بگم اجرای برنامه این مجری یه مقداری ضعیفه.
سوژه های عالی هستن اما یه مقداری خشک هست.
مثلا یه موزیک مضحک با صدای کم توی پس زمینه بود عالی می شد.
یا مثلا توی اجرای طنز هست یهو صدای خنده تماشاچی می یاد! از اونا هم بود خوب می شد.

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب بیدل ، نیازی به تمسخر و نقد این قوم ... نیست ، همینکه فتاوایی میدن در حد کمتر از جلبک ، خودش نشون میده در چه سطحی هستن.
کافیه فتاواشون رو یکی بخونه کفایت میکنه برای کتاب فکاحی.
دیگه موسیقی و صدای خنده مناسب این مجموعه نیست چون سریال کمدی نیست که.
از طری دوستان میتونن برای این مجموعه نظراتی اگه دارن برای خود شبکه ( ادرسی که اخر هر قسمت میده ) اعلام نظر کنن تا روند بهتری داشته باشه این مجموعه.
با تشکر از دوستانRose
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
جناب بیدل ، نیازی به تمسخر و نقد این قوم ... نیست ، همینکه فتاوایی میدن در حد کمتر از جلبک ، خودش نشون میده در چه سطحی هستن.
کافیه فتاواشون رو یکی بخونه کفایت میکنه برای کتاب فکاحی.
دیگه موسیقی و صدای خنده مناسب این مجموعه نیست چون سریال کمدی نیست که.
از طری دوستان میتونن برای این مجموعه نظراتی اگه دارن برای خود شبکه ( ادرسی که اخر هر قسمت میده ) اعلام نظر کنن تا روند بهتری داشته باشه این مجموعه.
با تشکر از دوستان[تصویر: rose.png]
وقتی نظر رو دادم فقط قسمت اول رو دیده بودم.
امیدوارم مجریش در طول کار پخته تر بشه(همانطور که شد در قسمت های بعدیش)
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
فرستادی؟ حالا ثوابش رو بده با تهیه کنندگان این برنامه
اولين مشاركت بنده

سلام
وهابيت اسلام دشمن دگيل، انسانيت دشمني دير...البت كي بونلارا تاي تازا گروهك داعشي دمه لييم....

الله حق يرينده اوتوروب و بونلارين جزاسين ورجك دير.... ان شاءالله
(۶/شهریور/۹۳ ۱۴:۳۳)alisan نوشته است: [ -> ]اولين مشاركت بنده

سلام
وهابيت اسلام دشمن دگيل، انسانيت دشمني دير...البت كي بونلارا تاي تازا گروهك داعشي دمه لييم....

الله حق يرينده اوتوروب و بونلارين جزاسين ورجك دير.... ان شاءالله

داداش ورودت رو به تالار خیرمقدم عرض می کنیم.

هرچند پست هاتون رو سعی کنید به زبان فارسی تایپ کنید نه ترکی. با توجه به بند ششم قانون اساسی تالار بیداری اندیشه! Blush

نقل قول:6- زبان رسمی تالار فارسی است و طبعا مطالب باید با فونت فارسی به نگارش در بیاید. در صورتیکه اصل مطلب به زبان دیگری است، ملزم هستید حداقل ترجمه مختصری از آن ارائه دهید تا عموم بتوانند از آن استفاده نمایند.
(۶/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۱)Mitsonary نوشته است: [ -> ]داداش ورودت رو به تالار خیرمقدم عرض می کنیم.

هرچند پست هاتون رو سعی کنید به زبان فارسی تایپ کنید نه ترکی. با توجه به بند ششم قانون اساسی تالار بیداری اندیشه! Blush

من فقط معنی جمله ی اول و آخرشون رو فهمیدم بقیشو دیگه اصلا نمیتونم بخونم:
نقل قول:وهابیت دشمن اسلام نیست دشمن انسانیت است... خدا جای حقه وانشاءالله جزای این کاراشون رو میده.
بسم الله الرحمن الرحیم
قسمت جدیدی از این مجموعه تقدیم شما دوستان و همراهان گرامی.

خيانت در عبادت
( شماره 14 از این محجموعه )

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع