تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: صندوق حضرت مهدی (عج ) {قربانی عید قربان}
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
بسم الله
.
.
ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت همه همسنگری های گرامی.
.
.
گزارش 1 :
  • سی و اندی از عزیزان در همین تاپیک برای شرکت در این امر خیر اعلام آمادگی کردند .
  • به همه کسانی که اعلام آمادگی کرده بودند پیام خصوصی داده شد و حساب معرفی شد.
  • تا اینجای کار 18 نفر پول واریز کرده اند .
  • بیشترین مبلغ واریزی 100 هزار تومن و کمترین 10 هزار تومن می باشد.
  • کل مبلغی که تا حالا جمع شده 725 هزار تومن است.
.

.
ما تا چند روز دیگه برای جا مونده ها صبر می کنیم.
.
.
منتظر حضور گرم بقیه همسنگری های عزیزمان هستیم
.
.
کسانی که در صندوق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدمت می کنند فقط و فقط به امید تفضل حضرت رب الاربابی و رضایت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای خیر شما دوستان هستند.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله
.
.
.
امام صادق علیه السّلام فرمود:

در یوم النحر (یعنى روز عید قربان) هیچ عملى بهتر از آن نیست كه خونى به رسم قربانى ریخته شود یا در مسیر احسان به والدین یا خویشاوندى كه قطع رحم مى‌كند گامى برداشته شود و آنكه حاجی درباره آن خویشاوند، تفضّل بیشترى مبذول دارد و در گفتن سلام سبقت جوید یا از قسمت مرغوب گوشت قربانى اطعام كند و پس از آن بقیّه همسایگان خود را از یتیمان گرفته تا مسكینان و بردگان را به استفاده از آن فراخواند و اسیران را تفقّد كند.

.

در شرح این حدیث شیخ صدوق (رحمة الله علیه) آورده است که :

«بزرگان برآنند كه اين اعمال در روز عيد قربان بطور مطلق‏ مطلوب است اگر چه در منى نباشد، و ما اضافه مى‏كنيم اگر چه قربانى‏ در يوم النحر نباشد نيز، لكن در منى روز عيد قربان ثوابش بيشتر خواهد بود»
.

من لا يحضره الفقيه / ترجمه غفارى، على اكبر ومحمد جواد و بلاغى، صدر، ج‏3، ص: 44.

.

.

.

.

13 مهر روز عید قربان است.
.
منتظر حضور همه شما هستیم ، به هر میزان که می توانید در این کار سهیم شوید ...
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۴۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]برای سفر مشهد هم تاپیک بزنید

مخصوصا سفر اولی ها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باسمه تعالی
پیشنهاد بسیار عالی وبه جایی است.

باسمه تعالی
اللهم صل علی محمّد و آل محمّد

اتفاقا حدود یکی دوسال پیش در یک برنامه ای در شبکه فارس یک خانم روستایی که فرش بافی می کرد نشان داد گزارشگر او پرسید ک آیا تا به حال زیارت رفتی ؟ گفت نه نرفتم
بنده تصمیم گرفتم با هزینه خودم با یکی از کارزوانها ایشان را به مشهد بفرستم مدتی طول کشید تا پیگیری کردم متاسفانه نتوانستم آن خانم را پیداکنم. اسم روستایشان یادم رفته اما اسم آن خانم کبری شادمانی بود .کاش پیدایش می کردم
واقعا کار بسیار جالبی هست اگر بتوانیم یک عده ای که تا به حال مشهد نرفتند با کمک هم بفرستیم مشهد .این آرزوی قلبی من است .
بسم الله
.
(۲۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۳)مهرومه نوشته است: [ -> ]باسمه تعالی
پیشنهاد بسیار عالی وبه جایی است.

(۲۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۷)yektasepas نوشته است: [ -> ]باسمه تعالی
اللهم صل علی محمّد و آل محمّد

اتفاقا حدود یکی دوسال پیش در یک برنامه ای در شبکه فارس یک خانم روستایی که فرش بافی می کرد نشان داد گزارشگر او پرسید ک آیا تا به حال زیارت رفتی ؟ گفت نه نرفتم
بنده تصمیم گرفتم با هزینه خودم با یکی از کارزوانها ایشان را به مشهد بفرستم مدتی طول کشید تا پیگیری کردم متاسفانه نتوانستم آن خانم را پیداکنم. اسم روستایشان یادم رفته اما اسم آن خانم کبری شادمانی بود .کاش پیدایش می کردم
واقعا کار بسیار جالبی هست اگر بتوانیم یک عده ای که تا به حال مشهد نرفتند با کمک هم بفرستیم مشهد .این آرزوی قلبی من است .
سلام.
به دلیل ترافیک کاری صندوق در این دو ماه پیش رو زیاد مقدور نیستیم این کار رو انجام بدیم.
ولی این کار در دست بررسی است و ان شاالله در آینده نه چندان دور ( در صورتی که مشکلی نباشه) انجام خواهد شد.
بسم الله
..
..
آخرین مهلت شرکت در امر قربانی ، تا تاریخ 3 مهر می باشد .
و بعد از آن دیگر مبلغی جهت قربانی دریافت نخواهد شد.
.
گزارش مبلغ نهایی جمع شده و گزارش خرید گوسفند و پخش آن به صورت مبسوط در وقتش به همه عزیزان داده خواهد شد.
.
خیلی التماس دعا
بسم الله..

ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت همه همسنگری های گرامی.

.

.
گزارش 2 (مبلغ نهایی جمع شده) :
  • 28 نفر در این کار خیر سهیم شدند .
  • بیشترین مبلغ واریزی 100 هزار تومن و کمترین 10 هزار تومن می باشد.
  • کل مبلغی که جمع شد یک میلیون و هجده هزار تومان است.
  • دیگه مبلغی برای قربانی دریافت نخواهد شد ولی صندوق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هنوز پابرجاست و فعلا در زمینه کربلا فعالیت می کنیم ، ان شاالله در آینده نزدیک فعالیت های بیشتری هم خواهیم کرد.
  • برنامه ریزی ها برای قربانی به صورت دقیق (به فضل الهی) انجام شده.
  • احتمالا دو گوسفند خریداری خواهد شد و در یکی از شهرستان های مازندران بین چندین خانواده ی فقیر که قبلا شناسایی شده اند،پخش خواهد شد.
  • ان شاالله در گزارش بعدی شما عزیزان را در روند خرید قربانی و پخش آن قرار خواهیم داد.
.

.

.
.

کسانی که در صندوق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدمت می کنند فقط و فقط به امید تفضل حضرت رب الاربابی و رضایت امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای خیر شما دوستان هستند.
میشه از قربانی کردن آماده کردن و پخش کردن گزارش تصویری هم بذارید تا تبلیغ کنیم توی تالارای دیگه واسه کارای بعدی
بسم الله
.
.
(۸/مهر/۹۳ ۱۰:۵۶)mohsen110 نوشته است: [ -> ]میشه از قربانی کردن آماده کردن و پخش کردن گزارش تصویری هم بذارید تا تبلیغ کنیم توی تالارای دیگه واسه کارای بعدی
دقیقا چنین کاری در برنامه مون هست.
ان شاالله این کار را انجام خواهیم داد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع