غرب هیچ نیازی چندانی نداره که با داعش ارتباط بر قرار کنه، بلکه داعش نیاز داره! چون بیشتر علم و تکنولوژی اون ور هست! حالا ما می خوایم خود کفا شیم، یه چیز دیگه! ولی چیزی که محصول خود کفایی باشه، به کیفیت کالای غرب نمی رسه!
یا حق
نقل قول:غرب هیچ نیازی چندانی نداره که با داعش ارتباط بر قرار کنه، بلکه داعش نیاز داره! چون بیشتر علم و تکنولوژی اون ور هست! حالا ما می خوایم خود کفا شیم، یه چیز دیگه! ولی چیزی که محصول خود کفایی باشه، به کیفیت کالای غرب نمی رسه!
یا حق
خوب چرا کیفیت رو به حد غرب نرسونیم؟
مشکل می دونید از کجاست؟ مشکل از ارتباط با غرب نیست. مشکل از کارشکنی تو دستگاه های خودی هست. همزمان با مذاکرات هسته ای این امر توسط دولت فعلی شروع شد.
یعنی اهتمام ورزیده تا کارشکنی هایی که در حکومت انجام می شه رو به حداقل برسونه
کاری که در دولت های قبلی نادیده گرفته شد و اوضاع بدان شکل وخیم شد.
دولت فعلی برنامه های گشت کیفیتی در نظر گرفته که در حال شکل گیری هستن. وقتی که به نتیجه رسیدن کیفیت محصولات داخلی بالا میره یا حداقل قیمت آنها پایین می یاد.
حالا برخی می خوان سنگ اندازی کنند و از تحریم ها سود می برند بحثشون جداست. امیدوارم این لعنت الله علیه ها به زودی به سزای اعمالشون برسن.
من هیچ وقت عوامل و همکاران بابک زنجانی رو نمی بخشم. کسایی که از تحریم سود می برند و شلوغ می کنن که تحریم رو واسه چی بر می دارین از لاشخور پایین تر هستن.
ولی در کل برداشته شدن تحریم ها کمکی به اقتصاد نخواهد کرد. تصور نکنید که قیمت شیر از 1200 تومن برگرده به 300 تومن. غیر ممکنه. شاید بشه 1100 تومن. چون تقریبا 700 تومنش تو جیب دلال ها می ره.
دلال ها باید جلوشون گرفته شه
تجارت ها امتیازی باید جلوش گرفته شه
انحصار طلبی های صادرات باید جلوشون گرفته بشه
گمرک ها باید تبصره هاشون رو کمتر کنن
با این کار ها خیلی به اقتصاد کمک می شه
اما متاسفانه اقتصاد ما در دست مافیای بزرگی هست که حتی رئیس جمهور و رهبر هم نمی تونن به سادگی با اونها مقابله کنه و بهشون فشار شدیدی می یاد
با بعضی حرف های بالا موافقم. ولی با برداشتن تحریم ها کیفیت ها افزایش پیدا می کنه!
گمرک تو بعضی جاها باید کلا حذف شه! مثل صنعت ماشین. چون اینجوری رقابت بالا می زنه! الان که رقابتی نیست، افزایش کیفیتی هم نخواهیم داشت!
بحث انحصار طلبی هم باعث افزایش قیمت و کاهش قیمت میشه، برای مثال انحصار اینترنت ایران دست شرکت ارتباطات زیرساخت هست که این شرکت به شرکت های دیگه با قیمت 3.5 برابری که خودش می خره اینترنت میده! شرکت های دیگه هم تعرفه 1 به هشت دارن، میشه 28 برابر قیمتی که شرکت ارتباطات میخره تحویل ما میدن ( یعنی اینترنتی که ما مثلا در ماه میدیم 28 هزار تومن تو کشور های دیگه میدن هزار تومن )
با توجه به گفته های بالا و دوست عزیزمون بیدل ، مشکل از داخل و خارج هست.
شاید یکی از دلایل اینکه این مذاکرات به نتیجه نمی رسه، عوامل داخلی هم باشند.
مشکل از همین مردمه!
نقل قول:مشکل از همین مردمه!
خودت زدی خال پسر خوشگل!
تا وقتی که این مردم دو دره بازی و مال مردم خوری و پارتی بازی و تبصره و بازی و ... رو کنار نذارن
رابطه دوستانه با آمریکا و اسرائیل که سهله
اونا خودشون ماهیانه دو دستی به ما خراج هم بدن و خودشون بیان واسه ما کار کنن هم باز اوضاع همینه
عادت کردیم به میانبر زدن
درخت خشکیده رو آب نمی دن اول بسم الله
اول خاک ریشه اش رو عوض می کنن
بعدش شاخه های پوسیده رو هرس می کنن
تازه بعدش شروع می کنن به آب دادن
بحث انحصار طلبی همون بحث گمرک و چند مورد خیلی مهم تر هست که توضیحش مفصله
بحث تبصره منظورم تسهیلاتی است که برای قشر خاصی در داد و ستد ها در نظر گرفته شده و چند جا تو این تالار اشاره کردم
بحث دو دره بازی هم بحثی هست که زنگنه این روز ها ازش بدجوری می ناله
وقتی که به دروغ گفتن هشت تا دکل حفاری حفر شده و 900 میلیون دلار بودجه گرفتن
زنگنه که رفت دید ای دل غافل!.... عه عه عه عه!!!!
بگذریم
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۷)Kol نوشته است: [ -> ]نمی گم تبلیغات هالیوود تأثیری نداشته. ولی بیشتر خودمونیم. چرا باید اقتدار خودمون رو به بقیه ثابت کنیم؟ وقتی ما 100 بار تصویر یه دونه موشک تازمون رو تو تلویزیون پخش می کنیم، اونا هم میان میگن بیاین ببینید موشک های جدیدشون، اونا هم میگن لابد اینا دارن برای جنگ آماده میشن. تو اخبارشون هم میگن اینا میخوان به اسرائیل حمله کنن. بعد اینا میان میگن بیایم نزاریم اسرائیل رو نابود کنن.
شما فک میکنیم قضیه جدی نیست. از یه مالزیایی میپرسیدم، می گفت من خودم اعتقاد دارم شما ها بمب اتم دارید.
قرار نبود به جایی برسه، ولی برای اعتماد سازی شروع خوبی بود،
کی الان میدونه اونا چی دارن؟ اونا هر وقت یه موشک میسازن 100 بار تو تلویزیون پخش میکنن؟ نه!
اونا فک می کنن که ما اینارو داریم پخش می کنیم که ترس تو اونا بوجود بیاریم.
شما کم تر بی بی سی و شبکه های دیگه رو ببینی میفهمی ایران ارتش همچین ضعیفی هم نداره

درباره خارجی هام هم اونا برعکس ما ایرانی ها همه سیاست مدا. نیستن و خیلی اهل حرف زدن دربارش نیستن
وقتی اقای خامنه ای میگه من مستقیما نظارت دارم روی مذاکرات، فکر نکنم ما باید دخالتی داشته باشیم که زیاد لز چیزی خبر ندلریم. ولایت پذیریه ما شده دل بخواهی! یعنی میگیم این درسته و این غلط!
ولایت مدار باشیم! ما هم به امریکا خوشبین نیستیم! ولی حرف اقا از هر چیزی مهمتره. تا ایشون نظارت میکنن، نگران هیچی نیستیم و هیچ خدشه ای به ما وارد نمیشه