تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نتیجه مذاکره با آمریکا؛ تحریم بیشتر، لحن اهانت آمیزتر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
غرب هیچ نیازی چندانی نداره که با داعش ارتباط بر قرار کنه، بلکه داعش نیاز داره! چون بیشتر علم و تکنولوژی اون ور هست! حالا ما می خوایم خود کفا شیم، یه چیز دیگه! ولی چیزی که محصول خود کفایی باشه، به کیفیت کالای غرب نمی رسه!
یا حق
نقل قول:غرب هیچ نیازی چندانی نداره که با داعش ارتباط بر قرار کنه، بلکه داعش نیاز داره! چون بیشتر علم و تکنولوژی اون ور هست! حالا ما می خوایم خود کفا شیم، یه چیز دیگه! ولی چیزی که محصول خود کفایی باشه، به کیفیت کالای غرب نمی رسه!
یا حق
خوب چرا کیفیت رو به حد غرب نرسونیم؟
مشکل می دونید از کجاست؟ مشکل از ارتباط با غرب نیست. مشکل از کارشکنی تو دستگاه های خودی هست. همزمان با مذاکرات هسته ای این امر توسط دولت فعلی شروع شد.
یعنی اهتمام ورزیده تا کارشکنی هایی که در حکومت انجام می شه رو به حداقل برسونه
کاری که در دولت های قبلی نادیده گرفته شد و اوضاع بدان شکل وخیم شد.
دولت فعلی برنامه های گشت کیفیتی در نظر گرفته که در حال شکل گیری هستن. وقتی که به نتیجه رسیدن کیفیت محصولات داخلی بالا میره یا حداقل قیمت آنها پایین می یاد.
حالا برخی می خوان سنگ اندازی کنند و از تحریم ها سود می برند بحثشون جداست. امیدوارم این لعنت الله علیه ها به زودی به سزای اعمالشون برسن.
من هیچ وقت عوامل و همکاران بابک زنجانی رو نمی بخشم. کسایی که از تحریم سود می برند و شلوغ می کنن که تحریم رو واسه چی بر می دارین از لاشخور پایین تر هستن.
ولی در کل برداشته شدن تحریم ها کمکی به اقتصاد نخواهد کرد. تصور نکنید که قیمت شیر از 1200 تومن برگرده به 300 تومن. غیر ممکنه. شاید بشه 1100 تومن. چون تقریبا 700 تومنش تو جیب دلال ها می ره.
دلال ها باید جلوشون گرفته شه
تجارت ها امتیازی باید جلوش گرفته شه
انحصار طلبی های صادرات باید جلوشون گرفته بشه
گمرک ها باید تبصره هاشون رو کمتر کنن
با این کار ها خیلی به اقتصاد کمک می شه
اما متاسفانه اقتصاد ما در دست مافیای بزرگی هست که حتی رئیس جمهور و رهبر هم نمی تونن به سادگی با اونها مقابله کنه و بهشون فشار شدیدی می یاد
با بعضی حرف های بالا موافقم. ولی با برداشتن تحریم ها کیفیت ها افزایش پیدا می کنه!
گمرک تو بعضی جاها باید کلا حذف شه! مثل صنعت ماشین. چون اینجوری رقابت بالا می زنه! الان که رقابتی نیست، افزایش کیفیتی هم نخواهیم داشت!
بحث انحصار طلبی هم باعث افزایش قیمت و کاهش قیمت میشه، برای مثال انحصار اینترنت ایران دست شرکت ارتباطات زیرساخت هست که این شرکت به شرکت های دیگه با قیمت 3.5 برابری که خودش می خره اینترنت میده! شرکت های دیگه هم تعرفه 1 به هشت دارن، میشه 28 برابر قیمتی که شرکت ارتباطات میخره تحویل ما میدن ( یعنی اینترنتی که ما مثلا در ماه میدیم 28 هزار تومن تو کشور های دیگه میدن هزار تومن )
با توجه به گفته های بالا و دوست عزیزمون بیدل ، مشکل از داخل و خارج هست.
شاید یکی از دلایل اینکه این مذاکرات به نتیجه نمی رسه، عوامل داخلی هم باشند.
مشکل از همین مردمه!
نقل قول:مشکل از همین مردمه!
خودت زدی خال پسر خوشگل!
تا وقتی که این مردم دو دره بازی و مال مردم خوری و پارتی بازی و تبصره و بازی و ... رو کنار نذارن
رابطه دوستانه با آمریکا و اسرائیل که سهله
اونا خودشون ماهیانه دو دستی به ما خراج هم بدن و خودشون بیان واسه ما کار کنن هم باز اوضاع همینه
عادت کردیم به میانبر زدن
درخت خشکیده رو آب نمی دن اول بسم الله
اول خاک ریشه اش رو عوض می کنن
بعدش شاخه های پوسیده رو هرس می کنن
تازه بعدش شروع می کنن به آب دادن
بحث انحصار طلبی همون بحث گمرک و چند مورد خیلی مهم تر هست که توضیحش مفصله
بحث تبصره منظورم تسهیلاتی است که برای قشر خاصی در داد و ستد ها در نظر گرفته شده و چند جا تو این تالار اشاره کردم
بحث دو دره بازی هم بحثی هست که زنگنه این روز ها ازش بدجوری می ناله
وقتی که به دروغ گفتن هشت تا دکل حفاری حفر شده و 900 میلیون دلار بودجه گرفتن
زنگنه که رفت دید ای دل غافل!.... عه عه عه عه!!!!
بگذریم
امام خامنه ای: رابطه با آمریکا؛ بی‌نفع و باضرر

رابطه با آمریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی‌منفعت برود!؟
رهبر انقلاب ۹۳/۵/۲۲
عکس / رابطه با آمریکا؛ بی نفع و باضرر

[تصویر: w535]
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۷)Kol نوشته است: [ -> ]نمی گم تبلیغات هالیوود تأثیری نداشته. ولی بیشتر خودمونیم. چرا باید اقتدار خودمون رو به بقیه ثابت کنیم؟ وقتی ما 100 بار تصویر یه دونه موشک تازمون رو تو تلویزیون پخش می کنیم، اونا هم میان میگن بیاین ببینید موشک های جدیدشون، اونا هم میگن لابد اینا دارن برای جنگ آماده میشن. تو اخبارشون هم میگن اینا میخوان به اسرائیل حمله کنن. بعد اینا میان میگن بیایم نزاریم اسرائیل رو نابود کنن.
شما فک میکنیم قضیه جدی نیست. از یه مالزیایی میپرسیدم، می گفت من خودم اعتقاد دارم شما ها بمب اتم دارید.

قرار نبود به جایی برسه، ولی برای اعتماد سازی شروع خوبی بود،

کی الان میدونه اونا چی دارن؟ اونا هر وقت یه موشک میسازن 100 بار تو تلویزیون پخش میکنن؟ نه!
اونا فک می کنن که ما اینارو داریم پخش می کنیم که ترس تو اونا بوجود بیاریم.
شما کم تر بی بی سی و شبکه های دیگه رو ببینی میفهمی ایران ارتش همچین ضعیفی هم نداره Wink
درباره خارجی هام هم اونا برعکس ما ایرانی ها همه سیاست مدا. نیستن و خیلی اهل حرف زدن دربارش نیستن
اینفوگرافیک | خطوط قرمز مذاکره

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در یک سال گذشته در کنار حمایت از مذاکره‌کنندگان ایرانی، بر حفظ حقوق ملت ایران تاکید کرده‌اند و رعایت خطوط قرمز را در جریان مذاکرات هسته‌ای ضروری دانسته‌اند.

در این اینفوگرافیک برخی از موارد این خطوط قرمز در بیانات رهبر انقلاب مرور شده است.

عکس / اینفوگرافیک | خطوط قرمز مذاکره

شیطان می ترساند و وعده دروغ می دهد ...

طبق کلام الله ، از همان ابتدای تاریخ تا به امروز حربه شیطان برای فریب و تغییردستگاه محاسباتی افراد شامل دو روش اصلی بوده و هست :

1- تهدید می کند : پیروان و مخاطبان خود را می ترساند .
2- تطمیع می کند : به پیروان و مخاطبان خود وعده دروغ می دهد .

مثلا شیطان بزرگ آمریکا ، به مردم و مسئولان ایران می گوید :
1- اگر تسلیم من نشوید و با من توافق و سازش نکنید ، بدبخت می شوید و دچار فقر و افزایش مشکلات اقتصادی و جنگ می شوید .
2- اگر تسلیم من شوید و با من توافق و سازش کنید ، ایران گل و بلبل می شود و مشکلات اقتصادیتان رفع می شود و چرخ زندگیتان می چرخد .

این گونه می شود که دستگاه محاسبات عده ای دچار اشتباه در محاسبه واقعیات می شود و تصور می کنند که اگر تسلیم خواست و اراده شیطان شوند و در راهشان تجدیدنظر کنند و یا با شیطان و شیاطین ببندند و معامله برد – برد کنند ، شیطان هم رزق و روزیشان را افزون می کند و چرخ زندگیشان را می چرخاند و مشکلاتشان را حل می کند ...
اما اشتباه می کنند و فراموش می کنند که کلید تمام گره های این عالم و رزق و روزی و ملک سماوات و ارض بدست خداوند است .
و این آرزو و وعده ها ، فریب و خدعه ای است از سوی شیطان که هیچگاه برایشان محقق نخواهد شد ...

پینوشت :

امام خامنه ای( 1393/4/16) در دیدار با مسئولان نظام دراین خصوص این گونه می فرمایند :

" تأثیر شیطان در دستگاه محاسبه‌ى ما، از راه تهدید و تطمیع است ؛ از یک طرف ما را میترساند :
آیه‌ى شریفه‌ى قرآن در سوره‌ى مبارکه‌ى آل‌عمران میفرماید: اِنَّما ذلِکُمُ الشَّیطنُ یُخَوِّفُ اَولِیآءَهُ فَلا تَخافُوهُم وَ خافُونِ اِن کُنتُم مُؤمِنین .(۱) در قضیّه‌ى غزوه‌اى که بعد از اُحد اتّفاق افتاد - که آمدند شایعه کردند که دشمن آمد، پدرتان درآمد، همه چیزتان از دست رفت - پیغمبر فرمود: آن کسانى که امروز در جنگ اُحد زخمى شدند، همانها شمشیر بردارند و بیایند؛ اگر هیچکدامتان هم نیایید، من تنها خواهم رفت. پیغمبر اکرم راه افتاد، کسانى که آن روز در اُحد زخمى شده بودند، شمشیر برداشتند با پیغمبر راه افتادند رفتند و دشمن را که در نزدیک مدینه - [خبر] درست بود - کمین کرده بود و قصد داشت که حمله کند به‌صورت غافلگیرکننده، تارومار کردند و برگشتند. فَانقَلَبوا بِنِعمَةٍ مِنَ اللهِ وَ فَضلٍ لَم یَمسَسهُم سوء؛ بعد میفرماید که: اِنَّما ذلِکُمُ الشَّیطنُ یُخَوِّفُ اَولیاءَه.

یکى از کارهاى شیطان ترساندن است : اَلشَّیطنُ یَعِدُکُمُ الفَقر ؛(2) شما را از فقر میترساند - بنابر یک احتمال در معناى این آیه‌ى شریفه - این تهدید بود،

از طرف دیگر تطمیع است*؛ از سوى دیگر وعده میدهد شیطان، وعده‌هاى فریبنده؛ اینجا هم آیه‌ى شریفه‌ى قرآن میفرماید: *یَعِدُهُم وَ یُمَنّیهِم وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیطنُ اِلّا غُرورا ؛(3) وعده میدهد، آرزوها را در دل آنها بیدار میکند، زنده میکند، یک آینده‌ى رنگى و دروغین و خیالى مثل سراب در مقابل چشم مؤمنینِ‌به‌خود میگذارد ؛ وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیطنُ اِلّا غُرُورا ؛ امّا فریب است. *از یک طرف تهدید، از یک طرف تطمیع؛ مثل رفتارى که امروز آمریکا دارد و قدرتهاى استکبارى همیشه دارند ؛

تطمیع، فقط تطمیع شخصى نیست؛ تطمیع‌هاى کلّى: « چنین میکنیم، چنان میکنیم »؛ بعد هم نمیکنند، دروغ میگویند؛ کار شیطان این است. همه‌ى این کارهایى که شیطان انجام میدهد - این اغوا، این تهدید و تطمیع - براى این است که دستگاه محاسباتىِ انسان مؤمن را از کار بیندازد تا محاسبه‌ى غلط انجام بدهد ؛ وقتى دستگاه محاسباتى از کار افتاد، کار خراب میشود. محاسبه‌ى غلط، یکى از بزرگ‌ترین خطرها است؛ گاهى حیات انسان را تهدید میکند؛ گاهى سرنوشت انسان را تهدید میکند؛ چون توان انسان، نیروى انسان، توانایى‌هاى انسان، تحت سرپنجه‌ى اراده‌ى او است، و اراده‌ى انسان تحت تأثیر دستگاه محاسباتى او است: اگر دستگاه محاسباتى بد کار کرد، اراده‌ى انسان تصمیمى میگیرد و در جهتى میرود که خطا است؛ آن‌وقت نیروهاى انسان، همه‌ى توانایى‌هاى انسان در این جهتِ خطا به کار مى‌افتد؛ این آن چیزى است که باید مراقب آن باشید .
بیانات در دیدار مسئولان نظام

منابع :
1- سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۷۵
إِنَّما ذٰلِكُمُ الشَّيطانُ يُخَوِّفُ أَولِياءَهُ فَلا تَخافوهُم وَخافونِ إِن كُنتُم مُؤمِنينَ
این فقط شیطان است که پیروان خود را (با سخنان و شایعات بی‌اساس،) می‌ترساند. از آنها نترسید! و تنها از من بترسید اگر ایمان دارید!

2- سوره مبارکه البقرة آیه ۲۶۸
الشَّيطانُ يَعِدُكُمُ الفَقرَ وَيَأمُرُكُم بِالفَحشاءِ ۖ وَاللَّهُ يَعِدُكُم مَغفِرَةً مِنهُ وَفَضلًا ۗ وَاللَّهُ واسِعٌ عَليمٌ
شیطان، شما را وعده فقر و تهیدستی می‌دهد (شما را از فقر می ترساند)؛ و به فحشا (و زشتیها) امر می‌کند؛ ولی خداوند وعده «آمرزش» و «فزونی» به شما می‌دهد؛ و خداوند، قدرتش وسیع، و (به هر چیز) داناست.

3- سوره مبارکه النساء آیه ۱۲۰
يَعِدُهُم وَيُمَنّيهِم ۖ وَما يَعِدُهُمُ الشَّيطانُ إِلّا غُرورًا
شیطان به آنها وعده‌ها (ی دروغین) می‌دهد؛ و به آرزوها، سرگرم می‌سازد؛ در حالی که جز فریب و نیرنگ، به آنها وعده نمی‌دهد.

#آمریکا #شیطان_بزرگ #حربه_های_شیطان

https://plus.google.com/u/0/11307046...ts/NKH7H4upwFA

همت داشت برای بچه های اطلاعات عملیات صحبت میکرد یه دفعه عصبانی شد (وقتی عصبانی میشد روی پنجه های پاهاش بلند میشد و صورتش سرخ میشد) گفت "بچه ها بجنگید اگه نجنگید میان عنانتون رو دست میگیرند" پیش خودم گفتم خدایا حاجی چی داره میگه اینا همه وصیت نامه هاشون تو جیبشونه

... گذشت ...
شد قطعنامه 598 یه تیم از اروپایی ها و امریکایی در قالب سازمان ملل اومدن تهران و ما مسئولیت حفاظتشون رو به عهده داشتییم همه با لباس نظامی بودن بجز یه آمریکایی که با 2 متر قد لباس گاوچرونی بوشیده بود با تیپ کاملا آمریکایی. من جلو آسانسور وایساده بودم در که باز شد اومد بیرون یه دونه زد رو شونه من گفت hello my friend . خدا میدونه که اونجا شکستم . یه دفعه همت اومد جلوی چشمم که داشت میگفت بچه ها بجنگید اگه نجنگید میان عنانتون رو دست میگیرن ... (حاج سعید قاسمی)

https://plus.google.com/u/0/10596358...ts/QKXwdpws9P5

وقتی اقای خامنه ای میگه من مستقیما نظارت دارم روی مذاکرات، فکر نکنم ما باید دخالتی داشته باشیم که زیاد لز چیزی خبر ندلریم. ولایت پذیریه ما شده دل بخواهی! یعنی میگیم این درسته و این غلط!

ولایت مدار باشیم! ما هم به امریکا خوشبین نیستیم! ولی حرف اقا از هر چیزی مهمتره. تا ایشون نظارت میکنن، نگران هیچی نیستیم و هیچ خدشه ای به ما وارد نمیشه
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع