تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شیعه ی موروثی یا تحقیقی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام یک سوال دوستان میشه بپرسم دلیل شیعه بودنتون چیه؟
یعنی میخوام بدونم ایا راجب مذهبتون تحقیق کردین یا به تبعیت از پدرتون شیعه شدین
وایا اگه پدرتون سنی مسیحی یا یهودی بود شما بازم تقلید میکردین وهیچ تحقیقی نمیکردین
قضیه شیعه شدن به من مربوط نیست اما یه چیزی می گم اگه بقیه قبولش ندارن اصلاحش می کنم.
تا قبل از 15 سالگی با عقل ناکامل که تبعیت از پدر داریم
اما بعد 15 سال وارد یه جامعه کوچکی می شیم که معمولاً شخصیت انسان رو شکل می ده
این جامعه کوچک مدرسه هست.
این روز ها انواع و اقسام عقاید در مدارس هست.
این که یکی شیعه هست یا نا دقیقاً مرتبط با محیطش هست.
یه مدرسه شاهد داریم، یه مدرسه یک(!) و مطمئن هستم که بچه هاش با هم فرق دارن!
اما بعد این سن وارد دنیای واقعی می شید و دنیا واقعی حقیقتاً واقعیه و نمی شه گفت که این جامعه مختلف نیست.
از همه طرف تحت حمله هستین
مارکسیسم و ایده آلیسم و اومانیسم و ...
ازهمه نوع هم هستن و بین اینها شیعه موندن شق القمره
توصیه می کنم اگه شیعه 20 ساله دیدین اونو شیعه قلبی حساب کنید. چون الحق که ایمانش ارثی نیست.
(۲۷/مرداد/۹۳ ۲۱:۵۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]قضیه شیعه شدن به من مربوط نیست اما یه چیزی می گم اگه بقیه قبولش ندارن اصلاحش می کنم.
تا قبل از 15 سالگی با عقل ناکامل که تبعیت از پدر داریم
اما بعد 15 سال وارد یه جامعه کوچکی می شیم که معمولاً شخصیت انسان رو شکل می ده
این جامعه کوچک مدرسه هست.
این روز ها انواع و اقسام عقاید در مدارس هست.
این که یکی شیعه هست یا نا دقیقاً مرتبط با محیطش هست.
یه مدرسه شاهد داریم، یه مدرسه یک(!) و مطمئن هستم که بچه هاش با هم فرق دارن!
اما بعد این سن وارد دنیای واقعی می شید و دنیا واقعی حقیقتاً واقعیه و نمی شه گفت که این جامعه مختلف نیست.
از همه طرف تحت حمله هستین
مارکسیسم و ایده آلیسم و اومانیسم و ...
ازهمه نوع هم هستن و بین اینها شیعه موندن شق القمره
توصیه می کنم اگه شیعه 20 ساله دیدین اونو شیعه قلبی حساب کنید. چون الحق که ایمانش ارثی نیست.
بله حق باشماست ولی موضوع سر مذهب ودین مطرح شده نه ایمان مسلما ایمان نمیتونه ارثی باشه
یه قسمتی از نوشته هامو از توی یه تاپیک دیگه اینجا میذارم شاید مفید باشه:

مشکل ما ضعف ایمان نیست، عدم معرفت علمی مسائلی است که به آن ایمان داریم و یکی از آن مسائل تشیع و اسلام است
.معتقدیم ولی آنرا نمی شناسیم و آشنایی منطقی از آن نداریم و به مردی معتقدیم به عنوان یک امام و یک مرد بزرگ و کسی که همیشه مورد ستایش ما بوده،اما متاسفانه علی را نمی شناسیم.
مابیشتر به ستایش علی پرداختیم نه آشنایی با علی...
این علی شناسی نیست،علی پرستی است.
علی را نشناختن و محبت علی داشتن مساوی است با محبت همه ملتها بر پیامبر و معبودشان ،نه چیزی بیشتر...

علی شریعتی

پ.ن : ادم تا یه سنی شناخت درستی از دین نداره و دین انسان از زمانی شروع میشه که شناخت شروع میشه. دین بدون شناخت ارزش خیلی پایین تری نسبت به دین با شناخت داره
بسم الله الرحمن الرحیم

اولش خب موروثی هست و توصیه ائمه معصومین هم همین هست که وقتی بچه به سن تکلیف نرسیده به نماز خواندن وادارش کنیم یا چیزی قریب به این مضمون.
بعد از تکلیف هم اگر به این نتیجه رسیدیم که باید تحقیق شود خب نمی شود که یک دفعه ای کلا نماز و روزه و و و رو کنار بگذاریم و انجام ندهیم تا به تحقیق برسیم.
در حین موروثی بودن باید اونو تبدیل کنیم به تحقیق نه اینکه موروثی رو معدوم کنیم سپس تحقیقی رو ایجاد کنیم.( که خدای نکرده بین راه عدم و ایجاد دار باقی رو وداع بگیم چی؟! Big Grin)
این نظر بنده هستش.

بعدش هم که نمیشه همش انتقاد کرد. من مات و لم یعرف..... درست ولی آخر چگونه؟ با کدام روش؟ با کدام نظم و چارچوب؟
دوستانی که از مرحوم شریعتی نقل سخن می کنند آیا ایشان از روش ها هم سخن گفته اند؟

با این تاپیک به یاد حرف های مرحوم عین صاد افتادم: سه نوع مذهب

یا حق
بله مرحوم شریعتی از این راه ها سخن بسیار گفتن که متاسفانه قشر جوون این نسل فراموشش کردن و یا بعضی نکیخوان شریعتی بین جوونا جا باز کنه چون منافعشون به خطر میوفته

کتاب علی تنهاست رو بخونید. نه یک بار نه دو بار بلکه 10 بار تا به مقام یک شیعه واقعی پی ببرید
من خودم در خانواده شیعی به دنیا اومدم
ولی الآن بعد از چند سال که تحقیق کردم به نتیجه عقلی و علمی هم رسیدم
خدا را شکر که من در خانواده شیعه به دنیا اومدم وگرنه شاید اصلا به سمت تحقیق نمیرفتم
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خدای متعال، لطف کردند و من رو در مسیری قرار دادند تا راه برای تحقیق، برام باز باشه. هم از منابع شیعه و هم سنّی.
حق بودن شیعه، از روز هم برام روشنتره...

الحمد لله الّذی جعلنا من المتمسّکین بولایة أمیرالمؤمنین و الأئمةالمعصومین علیهم السّلام
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۳۵)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]بسم الله الرّحمن الرّحیم

خدای متعال، لطف کردند و من رو در مسیری قرار دادند تا راه برای تحقیق، برام باز باشه. هم از منابع شیعه و هم سنّی.
حق بودن شیعه، از روز هم برام روشنتره...

الحمد لله الّذی جعلنا من المتمسّکین بولایة أمیرالمؤمنین و الأئمةالمعصومین علیهم السّلام

سلام
از بزرگی شنیدم که میفرمودن ما با منابع اهل سنت میتونیم حقانیت خودمون(شیعه) رو ثابت کنیم
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۰)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
از بزرگی شنیدم که میفرمودن ما با منابع اهل سنت میتونیم حقانیت خودمون(شیعه) رو ثابت کنیم
آیت الله بهجت بودند فکر میکنم... .

دوستان!
صحبت سر شیعه یا سنی بودن نیست فقط.
اول از همه :
  1. چرا فکر میکنید خدا وجود داره؟
  2. حالا خدا وجود داره،چرا فکر میکنید دین ها مربوط به خدا هستند؟
  3. دین ها هم از سمت خدا اومدند.چرا فکر میکنید سالم ترین دین،اسلامه؟
  4. و در آخر،چرا فکر میکنید اسلام ناب،همون شیعه بودنه؟؟
اینا باید به ترتیب جواب داده بشن.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع