تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد و بررسي فيلم پيشوني سفيد(ترانه خواني و رقص با مجوز شرعی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:خب مشکل اینجاست که قبح کار میشکنه دیگه فیلم ها بعضیا زیادی واقعی میشه [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png] (گرفتی دیگه منظورمو؟)
مشکل اینجاست که شاید یه سری بازیگرا مشکل داشته باشن که زن یا شوهرشون صیغه ی نفر دیگه بشه اونم دیگه محرمه دیگه اوقات غیر فیلم برداری هم هستا !!!
کلا طرحی هستش که به نظرم عملی نیست !!! به نظرتون چی میشد کل مملکتو با هم صیغه میکردن دیگه محرم و نامحرم بی معنی میشدا ؟؟؟ [تصویر: biggrin.png]
صیغه چند ساعته هم نداریم؟ من شنیدم صیغه می کنن مثلا برای دو یا سه ساعت.
حالا اون درسته. تو بعضی فیلم ها دیگه خیلی واقعی می شدن. ضایع بود.
(۱/شهریور/۹۳ ۱۷:۴۱)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]البته جای تعجب نداره دوستان این فروم اصلا واسشون مهم نیست چون مهم این بود که کارگردان ارزشی ساختش !!!!هر شخص دیگه ای دقیقا همین رو میساخت دوستان فروم و انصار حزب الله و غیره مطمئنا اون فیلم رو نابود میکردن Smile
آقای عزیز،
عزیز دلم،
کی گفته کسی کاریش نداره؟
نظر ما درباره‌ی کسی مثل جواد هاشمی رو میتونید در این ارسال ببینید.
دهنمکی هم همینطور.
کی گفته انصار حزب‌الله یه‌نفر رو بخاطر اینکه ریش داره یا قبلاً توی فیلمها نقش بسیجی بازی کرده ارزشی حساب میکنن؟
همونطور که هیچ عاقلی گول مؤسسه‌های مالی اعتباری‌ای که اسم مذهبی میذارن رو نمی‌خوره.

کار ما با این افراد خیلی وقته که از «کار داشتن» گذشته!
خیلی وقته که هرچی داد و فریاد می‌کنیم و میگیم دردمون میگیره، انگار فکر میکنن باهاشون شوخی داریم.
آیه‌ی آخر اون لینک بالایی رو دیدین؟
دقیقاً شرایط ما با اینهاست.
اونها کسانی‌اند که میخوان جامعه‌ی اسلامی رو به سمت کفر رهبری کنن.
دربرابر انتقادات میگن به دشمنی نکردن با دین متعهد هستن، ولی دروغ میگن.
کسانی که اینچنین زبون خوش بهشون کارگر نیست و از دشمنی‌شون دست نمیکشن، تنها راهی که میذارن اینه که باهاشون قتال کنیم.
هرکی هم فکر کنه این زیاده، بچه هست و اصلاً دنیا رو و دین خدا رو و نبردی که اونها علیه دین انجام میدن رو جدی نگرفته.

خلاصه اینکه زیاد از این گلایه‌ها میشه، و توجه بفرمایید که اگر چیزی رو ندیدید، پیش از گشتن نگید نیست.Smile
سلام
اصل اساسی در دینداری این است که اگر کسی کاری خلاف شرع انجام دهد در ان موقع که خلاف می کند دیندار نیست.
پس اینکه کار خلاف کسی را نشان دهند و بگویند این کار مذهبی هاست خود دارای پارادوکس است
چون فرد در ان موقع مذهبی نیست
-----
در 3 کلیپی که گذاشتین فقط 10 ثانیه از دومی و کلیپ 3 مشکل داشت و اصل مشکل هم مال کلیپ 3 هست.

اگر بنا باشه ما هم بریم و فیلمها رو با این دقت برسی کنیم احتمالا تعداد بی شمار (بی شمار) از خلاف شرع پیدا می کنیم و احتمالا بعد از گذاشتن مطلب با تمسخر هم فکران شما روبرو میشیم.

اینکه شما از ازار مذهبی ها و سپر بلا ها لذت میبرید و دائما مسخره می کنید نشانه بدیست که با باز کردن قران متوجه این قضیه میشید.

هر کار خلاف شرع از هر کسی محکوم است ولی حتی مذهبی ها هم دارای عیوبی هستند اما گناه آشکار از موارد سنگین است.
(۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۰)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
اصل اساسی در دینداری این است که اگر کسی کاری خلاف شرع انجام دهد در ان موقع که خلاف می کند دیندار نیست.
پس اینکه کار خلاف کسی را نشان دهند و بگویند این کار مذهبی هاست خود دارای پارادوکس است
چون فرد در ان موقع مذهبی نیست
-----
در 3 کلیپی که گذاشتین فقط 10 ثانیه از دومی و کلیپ 3 مشکل داشت و اصل مشکل هم مال کلیپ 3 هست.

اگر بنا باشه ما هم بریم و فیلمها رو با این دقت برسی کنیم احتمالا تعداد بی شمار (بی شمار) از خلاف شرع پیدا می کنیم و احتمالا بعد از گذاشتن مطلب با تمسخر هم فکران شما روبرو میشیم.

اینکه شما از ازار مذهبی ها و سپر بلا ها لذت میبرید و دائما مسخره می کنید نشانه بدیست که با باز کردن قران متوجه این قضیه میشید.

هر کار خلاف شرع از هر کسی محکوم است ولی حتی مذهبی ها هم دارای عیوبی هستند اما گناه آشکار از موارد سنگین است.
احیانا کلیپ 1 که آواز خوندن زن داشت بی مشکل بود ؟؟؟؟؟
البته 3-4 بار آواز میخونه دختره !!!
ترلان پروانه هم که بچه نیست !!
تازه اشم چند جای فیلم گوهر خیر اندیش کامل موهای بلندش هست بدون هیچ پوششی !! (البته کلاه گیسه !! به نظرتون کارگردان های دیگه میتونن موهای زن ها رو کامل نشون بدن به اسم کلاه گیس مثل ایشون !!؟؟؟)
کلا مو های دخترا به نظرتون منشوری نیست؟؟؟؟؟؟
البته عجیب نیست کلا کسی خلاف خواسته هاتون کار کنه میشه غیر مذهبی دو دقیقه بعد به میل شما کار کنه میشه مذهبی !!!!! من با یه کار مذهبی ها مشکل دارم اونم تفسیر به رای !!! هر چی واسشون خوبه درسته اما بعضی چیزا رو با کلاه شرعی میپوشونن !!!Dodgy
با سلام

همانطور که شهید آوینی میگفت : هنر حدیث نفس است !
اقای هاشمی هم بیشتر دغدغه ی شخصی دارد تا اینکه نگران هویت ملی باشد ... شاید تنها مسئله ای که ربطی به این ملت دارد همان مسئله ی دختران فراری ایست که به بدترین شکل ممکن ارائه شده است وفقط حس کینه به اعراب را منتقل میکند و مخاطب را از واقعیت ها دور میکند.

همین که سلیمان نبی سینمای ما برای زیبایی در ورد جادویی خود از اسم تام کروز استفاده میکند نشان میدهد که عوامل فیلم چه الگویی را به عنوان مرد برتر برای دختران نوجوان این مملکت معرفی میکنند ... نکته ی بعدی همین آوازه خوانی های متاثر از اثار کلاسیک والت دیزنی ایست که نمونه ی دیگری از بی هویتی سینمای ایران را برای ما اثبات میکند :

[تصویر: 10178106_575400332556886_517335839_n.jpg]

مملکت با فرهنگ بیگانه به یغما میرود
(۲/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۹)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]احیانا کلیپ 1 که آواز خوندن زن داشت بی مشکل بود ؟؟؟؟؟
البته 3-4 بار آواز میخونه دختره !!!
ترلان پروانه هم که بچه نیست !!
تازه اشم چند جای فیلم گوهر خیر اندیش کامل موهای بلندش هست بدون هیچ پوششی !! (البته کلاه گیسه !! به نظرتون کارگردان های دیگه میتونن موهای زن ها رو کامل نشون بدن به اسم کلاه گیس مثل ایشون !!؟؟؟)
کلا مو های دخترا به نظرتون منشوری نیست؟؟؟؟؟؟
البته عجیب نیست کلا کسی خلاف خواسته هاتون کار کنه میشه غیر مذهبی دو دقیقه بعد به میل شما کار کنه میشه مذهبی !!!!! من با یه کار مذهبی ها مشکل دارم اونم تفسیر به رای !!! هر چی واسشون خوبه درسته اما بعضی چیزا رو با کلاه شرعی میپوشونن !!!Dodgy
خوندن زن مشکل داره ولی زیاد موارد بودن همین آب پریا که عید نشون میداد لیلا رشیدی می خوند و بالا پایین میپرید خب شما چرا اون موقع داغ نکردی !Huh

از این موارد زیاده ولی توجه داشته باش اینا برای مذهبی ها خلاف شرعه نه برای امثال شما
پس خواهشا شما به کار خودت برس
تفسیر به رای هم خوب نیست ولی اینکه شما همه مذهبی ها رو متهم میکنی این نشون میده به همفکرانتون توجه نکردید تا بفهمید تفسیر به رای واقعی یعنی چه!
به هر صورت اگر بخوایم شرعی عمل کنیم باید گفت ساخت اینگونه آثار اساسا برای کودکان لازمه!
الان مدتیه تا کار از کودک میاد وسط رقص و آواز هم میاد وسط چه عمو پورنگ چه عموها چه این چه اون ..
کلا همه خوابن اینم تخسیر همفکرای شماست که به ما میگن افراطی حالا که کار دست شماست به همفکراتون بگید برن درستش کننCool
(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]خوندن زن مشکل داره ولی زیاد موارد بودن همین آب پریا که عید نشون میداد لیلا رشیدی می خوند و بالا پایین میپرید خب شما چرا اون موقع داغ نکردی !Huh
چون اصلا سریال آب پریا حتی 1 قسمت هم ندیدم !!!Smile
(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]از این موارد زیاده ولی توجه داشته باش اینا برای مذهبی ها خلاف شرعه نه برای امثال شما
پس خواهشا شما به کار خودت برس
تفسیر به رای هم خوب نیست ولی اینکه شما همه مذهبی ها رو متهم میکنی این نشون میده به همفکرانتون توجه نکردید تا بفهمید تفسیر به رای واقعی یعنی چه!
به هر صورت اگر بخوایم شرعی عمل کنیم باید گفت ساخت اینگونه آثار اساسا برای کودکان لازمه!
الان مدتیه تا کار از کودک میاد وسط رقص و آواز هم میاد وسط چه عمو پورنگ چه عموها چه این چه اون ..
کلا همه خوابن اینم تخسیر همفکرای شماست که به ما میگن افراطی حالا که کار دست شماست به همفکراتون بگید برن درستش کننCool
من خودم مجزا فکر میکنم نیاز به هم فکر ندارم !!!
بعدشم من که خودم مشکلی با این قضیه ندارم میگم شما مذهبی ها که این چیزا واستون مهمه چرا یه کارگردان ارزشیتون میاد میسازه اون گروه بود که دلواپس میشد و میرفت فیلم های سینما رو پایین میکشید خیلی شیک و مجلسی چرا اونا هیچ اثری ازشون نبود ؟؟؟؟ اگه واسه اون فیلم ها جوشی شدن چرا واسه این فیلما جوشی نشدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تفسیر به رای منظورم بیشتر به ایناست !!
نقل قول:خوندن زن مشکل داره ولی زیاد موارد بودن همین آب پریا که عید نشون میداد لیلا رشیدی می خوند و بالا پایین میپرید خب شما چرا اون موقع داغ نکردی ![تصویر: huh.png]
اون فیلم از هنرمند ارزشی بود؟ دست اندرکاران اون فیلم ادعای اسلام ناب مخمدی داشتن؟
من از بیگانگان هرگز ننالم
نقل قول:از این موارد زیاده ولی توجه داشته باش اینا برای مذهبی ها خلاف شرعه نه برای امثال شما
منظورتون چیه؟ حالا ما شدیم غیر مذهبی؟
نقل قول:پس خواهشا شما به کار خودت برس
اگه قرار بود هر کی به کار خودش برسه دیگه چرا اینقدر موضع گیری توی برنامه هسته ای برنامه های فرهنگی و اقتصادی و ...
شما هم بذار دولت ما کار خودش رو بکنه
نقل قول:تفسیر به رای هم خوب نیست ولی اینکه شما همه مذهبی ها رو متهم میکنی این نشون میده به همفکرانتون توجه نکردید تا بفهمید تفسیر به رای واقعی یعنی چه!
ما دقیقاً اول بحث هامون می گیم که آیه حدیث نیارید.
اگه هم بحث آیه و حدیث تفسیر بوده من خودم شخصاً تفسیر به رای کرده باشم بعداً قانع شدم و سراغ ندارم که تفسیر به رای رو نگه داشته باشم.
نقل قول:به هر صورت اگر بخوایم شرعی عمل کنیم باید گفت ساخت اینگونه آثار اساسا برای کودکان لازمه!
دیگه چرا نیاز به ساخت؟
والت دیزنی و دریم ورکس به اندازه کافی محصول دارن از این مدلاش. بریم همونا رو به بچه ها نشون بدیم
نقل قول:الان مدتیه تا کار از کودک میاد وسط رقص و آواز هم میاد وسط چه عمو پورنگ چه عموها چه این چه اون ..
عمو پورنگ! عمو های فیتلیه ای! عمو! عمو! عمو!
عمو مگه زنه؟
نقل قول:کلا همه خوابن اینم تخسیر همفکرای شماست که به ما میگن افراطی حالا که کار دست شماست به همفکراتون بگید برن درستش کنن[تصویر: cool.png]
اگه کار دست ما بود رئیس جمهور نمی یومد از فرط عصبانیت به تخریب چی ها اونجوری طعنه بزنه.
اگه مخرب ها بذارن ما کارمون رو پیش می بریم.
(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۴)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ] تفسیر به رای منظورم بیشتر به ایناست !!
خب حالا معلوم شد که شما بحثت اساسا سیاسیه

دوست من الان هر کسی هر چی بگه یه برچسب دارن به نام افراطی میزنن روی آدم زمان اصلاحات اسم مخالفانشون رو لباس شخصی می گفتن یا گروههای فشار

الان دیگه دهن امثال ما بسته شده با این برچسب من دارم به شما میگم تلویزیون خودمون آب پریا گذاشته تو قسمت آخر یه اوضاعی بوداAngel
از تعجبHuh

دیگه سینما که جای خود داره
حالا اونا با چند تا فیلم اونطوری رفتار کردن دیدن فایده نداره دیگه ولش کردن شما هم ولشون کن به اندازه کافی اعصاب ندارن

چند حدیث در اوصاف آخرالزمان
حضرت علی (علیه السلام):
کسی که امر به معروف میکند خوار میشود
و کسی که مرتکب گناه میشود مورد ستایش قرار میگیرد.
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
گناهان علنی میشود
ومحرمات الهی سبک شمرده میشود .

افسانه هاي دورغ و حرام وشادماني و نشاط و آوازه خواني به غنا و ساز و نوازها را جايز شمارند . فقير در ميانشان خوار و پست و مومن را ناتوان و پست دانند . دانا در نزدشان بي قدر است . و فاسق در نزدشان گرامي ، ستمكار در نزدشان بزرگ و ناتوان در نزدشان ناچيز و صاحب قدرت در نزدشان مالك و ثروت در نزدشان دولت است .

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اون فیلم از هنرمند ارزشی بود؟ دست اندرکاران اون فیلم ادعای اسلام ناب مخمدی داشتن؟
من از بیگانگان هرگز ننالم
این روزها مدعی زیاده

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]منظورتون چیه؟ حالا ما شدیم غیر مذهبی؟
با شما نبودم

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اگه قرار بود هر کی به کار خودش برسه دیگه چرا اینقدر موضع گیری توی برنامه هسته ای برنامه های فرهنگی و اقتصادی و ...
شما هم بذار دولت ما کار خودش رو بکنه
منظورم چیزه دیگه ای بود

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ما دقیقاً اول بحث هامون می گیم که آیه حدیث نیارید.
اگه هم بحث آیه و حدیث تفسیر بوده من خودم شخصاً تفسیر به رای کرده باشم بعداً قانع شدم و سراغ ندارم که تفسیر به رای رو نگه داشته باشم.
منظورم کلی بود مثلا یه طرفدار دولت جوری درباره عقلانیت حرف زده انگار 35 ساله گذشته عقلانیت نبوده

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]دیگه چرا نیاز به ساخت؟
والت دیزنی و دریم ورکس به اندازه کافی محصول دارن از این مدلاش. بریم همونا رو به بچه ها نشون بدیم
صحیح فرمودید

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]عمو پورنگ! عمو های فیتلیه ای! عمو! عمو! عمو!
عمو مگه زنه؟
خاله ها هم هستن ولی منظورم رقص و اواز بود یعنی انگار کودک فقط اینجوری میفهمه!

(۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]اگه کار دست ما بود رئیس جمهور نمی یومد از فرط عصبانیت به تخریب چی ها اونجوری طعنه بزنه.
اگه مخرب ها بذارن ما کارمون رو پیش می بریم.
این حرف شما درست نیست منتقد که مسئول نیست
به محض اومدن دولت جدید تبلیغات در برنامه های صدا و سیما شروع شد این به خاطر کم کردن بودجه تلویزیون بود
ولی حالا شما بحث رو سیاسی نبین قضیه فرهنگ سر دراز دارد
(۲/شهریور/۹۳ ۱۷:۱۵)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]خب حالا معلوم شد که شما بحثت اساسا سیاسیه

دوست من الان هر کسی هر چی بگه یه برچسب دارن به نام افراطی میزنن روی آدم زمان اصلاحات اسم مخالفانشون رو لباس شخصی می گفتن یا گروههای فشار

الان دیگه دهن امثال ما بسته شده با این برچسب من دارم به شما میگم تلویزیون خودمون آب پریا گذاشته تو قسمت آخر یه اوضاعی بوداAngel
از تعجبHuh

دیگه سینما که جای خود داره
حالا اونا با چند تا فیلم اونطوری رفتار کردن دیدن فایده نداره دیگه ولش کردن شما هم ولشون کن به اندازه کافی اعصاب ندارن

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
شما بیشتر دوس داری سیاسی کنی موضوع رو !!!
من فقط گفتم چرا اینقدر یه طرفه به قاضی میرن اونا و ومذهبی ها!!
من کلا از سیاست متنفرم به نظرم هم هیچ کدوم با هم فرق ندارن ملت وسیله هستن همین ...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع