تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روز بزرگ داشت ابوعلی سینا و روز پزشک
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: Besmella.png]

اول شهریور ماه را به مناسبت تولد ابوعلی سینا حکیم و طبیب بزرگ ایران زمین روز پزشک نام نهاده اند

گرامی میداریم زحمات بی دریغش را در راه اعتلای دانش و صلواتی هدیه روح بلندش میکنیم باشد که بیش از پیش قدر دان تلاشها و ثمرات بزرگ مردان عرصه علم کشورمان باشیم ان شاءالله

.
.
.
.
.
.

طبیب را مظهر اسم محیی و احیاء گری نامیده و عیسوی مسلک می دانستندکه با دم مسیحیائی خویش درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمیده است.

این روز رو به همه ی زحمت کشان متعهد و دلسوز این عرصه تبریک عرض میکنم و موفقیت روزافزونشون رو از یکتای بی همتا خواهانم.
RoseRoseRose

هم آنها که در پی بهبود جسم مایند و هم آنها که در پی تعالی روح و نفس مایند (البته متاسفانه زیاد به این طبیب ها مراجعه نمیکنیمSad)
خلاصه که روز پزشک بر همه ی پزشکای خوبمون مبارک باشه مخصوصا پزشکای تالارمون دکترMESSENGER بزرگوار و جناب اولولالباب که فکر کنم دانشجوی پزشکی هستن و فدک زهرای عزیز

[تصویر: %D8%B1%D9%88%D8%B2_%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9.jpg]

پ.ن:ببخشید من دیگه نمیدونم کدومیک از دوستان تو این عرصه فعالیت دارن
یا شا فی

طبیب در میان ابناء نوع خود بدان سعادت و مقام و مرتبت است که به مظهر اسم شریف " محیی " که از اسمای بزرگ الهی است، نایل آمده است. یعنی طبیب در منظر اعلای مردم اوحدی " عیسوی مشرب " در مدینه فاضله انسانی است که به درمان بیماران احیای نفوس میکن، به پیکر جامعه روح حیات میدمد.
نظم عالم بر اساس حکمت قائم است. خواستن با عزل وسائط و اسباب در دیده حق بین موحد حقیقی ناوا ست که نقض حکمت است. موحد عاقل باش و توحید قرآنی را که << هو الاول و الاخر و الظاهر و الباطن >> بر جان و دل نشان و چند بیتی از دفتر دل به مفاد حدیثی از زبان خداوند دل بشنو:

سخن بنیوش و میکن حلقه گوش
مباد آنکه بنمایی فراموش
نیاید تا به بالینی طبیبی
نداری از شفای من نصیبی
که کار من به حکمت هست دائم
به حکمت نظم عالم هست قائم
طبیب تو دوا داده خدا داد
دوای تو شفا داده خدا داد

طب و طبیب و تشریح- علامه حسن زاده آملی(حفظه الله)
به نام خدا

بنده نیز این روز رابه جامعه پزشکی تبریک میگم

ان شاالله باکادرپزشکی بامسئولیت روبرو باشیم

ان شاالله همه ی بزرگواران سلامت باشید

یامن اسمه دوا وذکره شفا

صلوات جهت سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وتمامی بزرگوارانAngel
[تصویر: 81456504639948755461.png]

علم طب معدوم بود بقراط آن را ایجاد نمود و مرده بود جالینوس احیائش کرد و متفرق
بود رازی جمعش نمود و ناقص بود شیخ الرئیس ابو علی سینا تکمیلش کرد.

طب و طبیب و تشریح- علامه حسن زاده آملی(حفظه الله)-ص62

سخن طبیب بلکه نگاه و نشاط و انبساط و انقباض و دگر حالات گوناگون وی در بیمار اثر بسزا داند، بلکه لباس سفید طبیب سبب شکفتگی بیمار می شود چنان که سیاه موجب گرفتگی وی، چه اینکه رنگ ها را اثری تکوینی در حالات انسان است

طب و طبیب و تشریح- علامه حسن زاده آملی(حفظه الله)-ص22

الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :

لا يَستَغْني أهلُ كلِّ بلدٍ عن ثلاثةٍ يُفزَعُ إليهِم في أمرِ دُنياهُم و آخِرَتِهِم ، فإن عَدِموا ذلكَ كانوا هَمَجا : فَقيهٌ عالِمٌ وَرِعٌ ، و أميرٌ خَيّرٌ مُطاعٌ ، و طبيبٌ بَصيرٌ ثِقةٌ .

امام صادق عليه السلام :

مردم هر شهرى به سه چيز نيازمندند كه در كار دنيا و آخرت خود به آنها رجوع مى كنند و چنانچه آن سه را نداشته باشند گرفتار پريشانى مى شوند: فقيه دانا و پارسا، فرمانرواى نيكوكار و مُطاع، و پزشك حاذق و مطمئن.

تحف العقول : ٣٢١

اگر پزشک هستی دیگر متعلق به خودت نیستی ، اگر متعلق به خودت هستی دیگر پزشک نیستی(شادروران دکتر قریب)

روز پزشک بر همه پزشکان متعهد و دلسوز مبارک باشه
RoseRoseRose
سلام
منم روز پزشک رو به پزشکان دلسوز و متعهد و علی الخصوص به اونهایی که برای جامعه مفید هستند رو تبریک و تهنیت میگم . RoseRoseRose
آدرس های مرجع