من و دوتا از اعضای گروه سرخ فردا صبح قراره این کارو بکنیم.
فیلم می گیریم می یاریم.
اینجا اسم بنویسید ببینیم چند نفریم. اگه منتشرش کنیم بچه غیرتی زیاد هست که با ما همکاری کنه.
ما شروع کنیم بقیه می یان:
1- بیدل
2- فردوس
3- دادیار
4-؟؟؟(کی نفر چهارم می شه؟)
(۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بله خیلی هستن.
شما تو سایت آپارات عبارت «چالش آب یخ» رو سرچ کنید چندین صفحه ویدیو میاد
تلویزیون اینترنتی تی وی پلاس هم که آتیش بیار معرکه بوده و با دوربین به سراغ افراد میرفته برای اینکه آب بریزه رو سرشون
مازیارفلاحی،ترانه علیدوستی،علی ضیا،سحردولتشاهی،شیلاخداداد،مهنازافشارو...
راستی یک حرف ازامام خمینی یادم اومد:هرجادیدید دشمن خوشحاله بدونیدراه رواشتباه رفتید،شایدمن اشتباه میکنم یامثالم بی ربطه اماچراباید کاری روکه بوش کرده ماتقلیدکنیم؟؟؟اینکه بوش اینکارو کرده به این معنانیست که اینکارغلطه؟؟!!
ما میخایم خاک تو سرمون بریزیم،
اونا اب ریختن
ما ادمای عادی هستیم ک میخایم غم مظلومین رو اعلام کنیم
اونا ادمای معروفی هستن ک میخان تیتر خبرا بشن
ایا این تقلیده؟
[size=xxx-large]1- بیدل
[/size]
[size=xxx-large]2- فردوس
[/size]
[size=xxx-large]3- دادیار
[/size]
[size=xxx-large]4-محسن ۱۱۰
[/size]
[size=xxx-large]5-????
[/size]
(۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۴۶)آیدا77 نوشته است: [ -> ]اینکه بوش اینکارو کرده به این معنانیست که اینکارغلطه؟؟!!
این چه استدلالیه آخه؟!

شرمنده ها...ولی بوش خیلی کارای انسان دوستانه هم کرده (حالا با هر نیتی)
اینجوری نمیشه که! باید حداقل 10 نفر آدم معروف خاک تو سرشون بریزن . باید کلی کار انجام بشه! آخه کی میاد رو سرش خاک بریزه. لباساش خاکی میشن. لباس خیس رو میشه خشک کرد ولی خاکی خراب میشه.
باید با برنامه ریزی باشه! چیزی باشه که دیده بشه، اگه فکر کردید که این کار شما جواب میده، منم به چلنج دعوت کنید چون:
موسسه ی محک ضمن احترام به این حرکت دوستانه، به جهت بی آبی ، این نوع حرکت تو ایران رو مناسب ندونست اما کاربرانی بودن که انتقاد کردن و دلیلشون این بود که مگه با یه سطل آب مشکل بی آبی حل میشه ؟
تنها میشه تاسف خورد .دوستان آلمانی بنده در حال انتشار این تصویر هستند و چون به دستم رسید گفتن تو سایت بزارم .کشوری که دغدغه ی آب نداره اینجوری داره با این طرح مبارزه میکنه .اونوقت تو کشور ما، که خود بحران آب هست ، این حرکات رو انتشار میده .
5600 مرگ به جهت بیماری ALS
3400000 مرگ به جهت عدم دسترسی به آب سالم
میتونیم کاور سلمونی بندازیم رومون یا لباسی طراحی کنیم ارزون با اسم و حمایت از غزه،زیاد دنبال افراد معروف نباشید الاعمال ب النیات،
این حرکت میتونه نتیجش این باشه که توی راهپیمایی های جهان مردم تو خیابون خاک بریزن رو سرشون
من دومم ولی نمی دونم چرا اسمم تو لیست نیست نفر پنجم میشم به نظرم بیاین توی شبکه اجتماعی توییتر فعالیت کنیم چون بیشتر افراد کشور های عربی هم تو اونجا عضو میشن ویه صفحه درست کنیم فک کنم استقبال توپی بشه
بعدشم بابا با یه دوش تموم میشه ودوباره تمیز میشین نگرانی نداره
عجب من میگم آب نیست .دوستان میخوان یه سطل خاک هم بریزن سر خودشون که چی بشه دقیقا ؟ یه دست لباس هم کثیف کنید .
موفق باشید .
نمی دونم چرا یه عده ای از افراد موقع مسواک زدن وحموم رفتن و.... یاد بی ابی نمی افتن بعدشم دوستان گرامی توی این هوای گرم حداقل هر دو روز یکبار ادم لباسش که بوی عرق گرفته رو عوض میکنه وبعد دوش میگره حالا چی میشه قبل همه ی اینکار ها یه سطل خاک بریزه تو سر خودش تا نزاره روزانه چندین سطل خون رو زمین ریخته بشه!!!!!!!!!