تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دوران نامزدی خود را چگونه بگذرانیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نقل قول:به جون بچه ام کم کم دارم ازتون نا امید میشم...[تصویر: wink.png]
من خودم اگه ببینم این تاپیک آپدیت شده اول از همه می یام صندلی ردیف جلو از نزدیک می خونمش.
اگه تشکر کم می شه به خاطر اینه که تشکر برای وقتی هست که توصیه های ارائه شده کارساز باشه.
من از این نوع مطالب با این لحن نوشتاری خیلی خوشم می یاد.
جدی می گم.
نمی خوام مسخره کنم
شوخی هم نمی کنم
من از رمان های علمی تخیلی خوشم می یاد. این محتویات برای من حکم علمی تخیلی داره.
مثل این می مونه که کاتالوگ راهنما ضبط بنز رو بخوام بخونم
شما ادامه بدین مثل تاپیک قبلی خواننده زیاده
شاید یه هفت هشت سال دیگه به کارمون اومد، قاتحه برای رفتگانتون می فرستیم
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سعی میکنم هرچیزی که به ذهنم میرسه در این رابطه رو، هرچند وقت بیام و اینجا قرار بدم.

چیزی که فعلا به ذهنم میرسه، اینه:

این دوره ی چند ماهه، از اهمیت خیلی بالایی برخورداره. از جهات مختلف.

چند کار میشه تو این مدت انجام داد که بعد از جشن عروسی و رفتن به خونه بخت، باید ثمرش رو دید و گرفت:

1. خیلی از رفتارها و عادتهای زشت و معایب اخلاقی و ای که ممکنه تو وجودمون باشه رو میشه با کمک همدیگه و با تذکر دادن صحیح به همدیگه، از وجودمون پاک کنیم. چیزهایی مثل: حسادت، عصبی بودن، لجاجت، خساست، دروغ، غیبت، استهزاء، چشم و هم چشمی، از خود راضی بودن و... (حقیقتا تمام اینها نکات کلیدی هستند ...)

2. جایگزین کردن رفتارها و عادات خوب و محاسن اخلاقی با کمک همدیگه و تذکر صحیح به همدیگه. مثل: هرچیز خوبی که فکر میکنید.

3. نهادینه کردن انجام بعضی از اعمال عبادی مشترک یا تعهد به همدیگه. مثل: نماز اول وقت، دعای عهد، نماز شب، زیارت عاشورا، سوره اسراء شب جمعه و... یا هرچیزی که خودمون فکر میکنیم مفیده.

*** إن شاء الله در آینده نزدیک، متن خلاصه شده از سخنرانی دکتر حبشی رو پیرامون دوران عقد، تقدیم شما میکنم.

التماس دعا...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع