با اجازه آقاسید ابراهیم؛
این کتاب رو پیشنهاد می دم حتما بخونین
کتابیه ک ب بیشتر از 15 زبان دنیا ترجمه شده، توی بیش از 32 تا کشور هم ب فروش رسیده ...
عالیه، عالــــــــــــی ...
همه چیزش جذابه ... شماره گذاری فصل هاش، مدل بیانش، اصلا اسمی ک روی کتاب گذاشتن ...
وقتی بخونینش متوجه میشین چی میگم
ماجرای عجیب سگی در شب
![[تصویر: f3859745b47ee553e5f5e433c566cb7e.jpg]](http://www.aftabir.com/news/2005/jul/18/images/f3859745b47ee553e5f5e433c566cb7e.jpg)
بسم الله الرحمن الرحیم
انصافا باید اذعان کنیم که بعضی از رمان های خارجی هستند که حقیقتا باید چندباره حتی مطالعه شوند.
1- دنیای سوفی.....یوستین گردر
به جرات میتونم بگم بهترین رمان خارجی که در کل زندگی ام خوانده ام. کل تاریخ فلسفه غرب را در داستانی بسیار زیبا و دلکش و چالش برانگیز دنبال میکند. بیشترین خاطره ای که از این کتاب دارم تشنگی بود و بس. جدا تشنه ام میشد. کتابی هیجان انگیز برای کسانی که میخواهند یاد بگیرند.
ایول دنیای سوفی... ( الان خوشحال شدم معلومه؟!

)
واقعا انتخاب به جاییه...رمان خارجی فقط یوستین گردر... .
کلا کتابای یوستین گردر خوبه

( مثل مرد داستان فروش )
من به عنوان رمان کتاب جنگ و صلح تولستوی پیشنهاد می کنم ( یک فصل کتاب ماجرای فراماسون شدن یکی از شخصیت های داستانه با ریز جزییات

)
و کتاب بادبادک باز اقای خالد حسینی (برای اشنایی بیشتر با افغانستان )
یوستین گردر قبل از اینکه یک نویسنده باشه یک فیلسوفه و در چند کتابی که من ازش خوندم جهان بینی خودش رو خیلی هنرمندانه در قالب داستان پیاده سازی کرده ٰیکی از بهترین کتابه برای شناخت عقایدش از نظر من کتاب راز فال ورق هست که به نحوی ایجاد جهان رو توضیح میده
کتابهاش قشنگ و جذاب هست اما باید مراقب بود و آگاهانه مطالعه شون کرد ٰمن وقتی که کتابهاش رو میخوندم با خودم میگفتم کاش نویسنده های ایرانی هم چنین توانمندی رو داشتند . البته جدیدا با انتشارات عصر داستان آشنا شدم که رمانهای مذهبی واعتقادی خوبی داره.
در مورد دنیای سوفی هم باید بگم کتاب عالی ای هست برای آشنا شدن با تاریخچه فلسفه غرب و عقایدشون
با تشکر از دوستان گرامی ام.
کتاب بعدی که باز دارای بینش و نگرشی خاص است و البته دوستی هم به آن اشاره کردند.
راز فال ورق
همه چیزش خوب بود جز اسمش. چقدر اخم اطرافیان و البته تیکه هاشونو شنیدم و دیدم. میگفتن سید افتادی تو رمالی و فال بینی

دیگه مجبور شدم با روزنامه کادو پیچش کنم.
خواندنش می ارزد.
(۵/شهریور/۹۳ ۹:۳۴)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
انصافا باید اذعان کنیم که بعضی از رمان های خارجی هستند که حقیقتا باید چندباره حتی مطالعه شوند.
1- دنیای سوفی.....یوستین گردر
به جرات میتونم بگم بهترین رمان خارجی که در کل زندگی ام خوانده ام. کل تاریخ فلسفه غرب را در داستانی بسیار زیبا و دلکش و چالش برانگیز دنبال میکند. بیشترین خاطره ای که از این کتاب دارم تشنگی بود و بس. جدا تشنه ام میشد. کتابی هیجان انگیز برای کسانی که میخواهند یاد بگیرند.
(۵/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۴)Ali#59 نوشته است: [ -> ]ایول دنیای سوفی... ( الان خوشحال شدم معلومه؟! 
واقعا انتخاب به جاییه...رمان خارجی فقط یوستین گردر... .
فقط بینوایان اثر ویکتور هوگو
این یوستین دیگه کیه تورو به خدا دنبال این چرندیات نرید برید ادبیات ایرانی اسلامی بخونید از فارسی بخونید که روی شکر را کم کرده