تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نماد بانک یا درخت کابالا؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
حکمت نام یکی از گوی های درخت کابالاست
اینو فراموش کرده بودید
سلام
دوستان،به جون خودم بیشتر نهادهای مالی مثل بانک،موسسات مالی و اعتباری و حتی بیشتر صندوقهای((مثلاً!!!))قرض الحسنه،روند کاریشون ربویه و بیشترشونم یه عده مفت خورند که از اسامی مقدس((مثل صندوقهای(مثلاً!!!)قرض الحسنه))و اعتقادات دینی مردم سوءِ استفاده میکنند،اینو به صورت تجربی عرض میکنم.

تو رو خدا تا جایی که میتونید سعی کنید باهاشون تبادلات مالی نداشته باشید،به خدا قسم یکی از مهمترین عوامل،تأکید میکنم:یکی از دلایل بسیار مهم مصائب این عصر به نظر و طبق دریافت من،آلوده بودن اقتصاد ما به ربا است

چقدر بیچاره شدیم ما که بیشترمون برای گذران زندگی و کسب سود مادی پولامونو میسپاریم به اینا و خودمونو به خواب میزنیم و با وجدان آسوده سود ربوی رو میریزیم تو شکممون

خدا رحمت کنه آقای بهجت رو که کاملاً صریح این تبادلات مالی رو ربوی میدونست
الله اکبر
آخه دیگه چقدر نفوذHuh
نقل قول:دوستان،به جون خودم بیشتر نهادهای مالی مثل بانک،موسسات مالی و اعتباری و حتی بیشتر صندوقهای((مثلاً!!!))قرض الحسنه،روند کاریشون ربویه و بیشترشونم یه عده مفت خورند که از اسامی مقدس((مثل صندوقهای(مثلاً!!!)قرض الحسنه))و اعتقادات دینی مردم سوءِ استفاده میکنند،اینو به صورت تجربی عرض میکنم.

سلام

آخر زمان که میگن همینه
در روایت هست که فرمودند ؛ نگه داشتن دین در آخر زمان مانند نگه داشتن تکه آهن گداخته شده در کف دستان است ، به این معنی که دین داری در آخر زمان کار بسیار سختی می شود . متاسفانه این بانک ها ربا می دهند و مردم مسلمان هم از این پول می گیرند و استفاده می کنند و مال حرام را در پول هایشان مخلوط می کنند (بلاتشبیه) . نا خواسته یاد دو روایت و حکایت افتادم ، آنجایی که امام حسین (علیه السلام) در مقابل سپاهیان دشمن ایستاد و آنها را موعظه کرد ؛ اما دلی نبود که از آن سخنان بیدار و هوشیار شود ، در آخر امام حسین (علیه السلام) فرمودند ، می دانید که چرا این سخنان در شما اثری نمی گذارد ! به این خاطر است که شکم هایتان پر از مال حرام شده است . مال حرام کار را به جایی می رساند که ولی خدا در مقابل قرار می گیرد ، سخن می گوید اما دل بیدار نمی شود ، پناه می بریم بر خدا از شر چنینی روزی
و یاد حکایت دیگر افتادم که شاید آن را شنیده باشید ، می گویند : در روزگاران دور حاکمی بد سرشت بر گروهی نیک سرشت حکومت می کرد.مردمی که شیطان هیچ راه نفوذی در بین آنها نداشت . از هر در که می زد ، نمی توانست بر این قوم نفوذ کند و آنها را از عبودیت باز دارد .
مردمان نیک سرشت بنابه آموزه هایی که از پدرانشان به ارث رسیده بود نه دروغ می گفتند و نه دزدی می کردند و در این امر به گونه ای دقت داشتند که در دارایی شان ذره ای مال دیگری نفوذ نکرده بود و به روایت امروزی ها مال حرام نداشتند. از آنجایی که نیک سرشتان حکومت حاکمان پلید و بد کردار را بر نمی تابند و لذا حاکم بد سرشت به چاره جویی افتاد.
حاکم را وزیری زیرک بود که در بد سرشتی همکار حاکم بود وجایگاه خود را نیز در معرض خطر می دید به فکر چاره اندیشی افتاد. یک روز وزیر فرمان داد که هر کس ده عدد تخم مرغ برای آذوقه سپاهیان به میدان اصلی شهر بیاورد. مردم تخم مرغ ها راآوردند و در یک چشم به هم زدن کوهی از تخم مرغ انباشته شد.
فردای آنروز دیگر بار وزیر فرمان داد که بنابه دلایلی جمع آوري آذوقه منتفی گردیده و لذا هرکس تخم مرغ های خود را بردارد. از آنجایی که تخم مرغ ها را نام و نشانی نبود و ریز درشت هم داشت هرکس نتوانست مال خود گیرد و ناخواسته مال دیگری وارد زندگی مردم نیک سرشت گردید.
چندی نگذشت که با ورود مال دیگری (حرام) به زندگی مردم همه ارزشهای پسندیده و نیک از این شهر رخت بربست و غارت و چپاول و دروغ جای همه آموزه ها را گرفت. در این هنگام وزیر زیرک به پیش حاکم رفت و گفت: حال هرچه می خواهی بکن که این مردم دیگر جز زور و ظلم را بر نمی تابند!...

کاملاً دست دشمنان فاسد و پلید در ایجاد بانک های ربوی در بین مردم مسلمان ما کاملاً مشهود است ، ایکاش برخی از مسئولین بیدار شوند که برای کسب منفعت مادیشان چطور دین خدا را دارند به ثمن بخس می فروشند و اخرت خویش را فدای دنیای فانی خود می کنند ، خدا این افراد را بیدار کند و ما مردم مستضعف را کمک و یاری نماید.
موسسه مالی و اعتباری قوامین رو پس چی میگین؟!Big Grin
این همون چشم معروف نیست؟[تصویر: 9k=]
اینو چی میگید ؟؟؟

خودم کشفش کردم Cool

[تصویر: 321px-Tree-of-Life_Queens-Colour.png][تصویر: 130066238781030000logo.jpg]
به نام خدا

از خیلی از این بانکها که فعالیت شیطانی دارند و فساد را در جامعه بیشتر میکنند و وضع اقتصاد مملکت را به اینجا کشاندند، نباید تعجب کرد که نمادشان یا معماری ساختمانشان،‌ شیطانی باشد.
الله اکبر
خدایا اگه اینا از قصده هدایتشون کن اگه اشتباهیه و از سر جهل بازم هدایتشون کن
البته در هردو مورد به ما هم پولی بده برای جهاد متقابلBig Grin
انشا الله که سهلا بوده
به نظرم باید یه چند واحدی تو رشته گرافیک و این جورچیزا بذارن نماد شناسی صهیونی یا ماسونی
البته مطمئنم نصف استادای این رشته ها هم این چیزارو قبول ندارن
مثلا روشنفکرن خیرسرشون
سلام
این بانک رو نمی دونم ، اما یک سری از شرکت های بزرگ ایران در دست بهائیان هست
یکی از دوستان با یک خانم بهایی حرف زده بود ، اون خانم گفته بود شما نمی دونید ما چقدر قدرتمند هستیم ، هر وقت زمانش برسه ناگهان متوجه می شید.
مقدار زیادی از سرمایه ها در دست بهائی ها هست.
پیشنهاد می کنم موقع خرید تا حای ممکن از افراد مطمئن خرید کنید.
(۲۹/دی/۹۲ ۱۱:۰۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
این بانک رو نمی دونم ، اما یک سری از شرکت های بزرگ ایران در دست بهائیان هست
یکی از دوستان با یک خانم بهایی حرف زده بود ، اون خانم گفته بود شما نمی دونید ما چقدر قدرتمند هستیم ، هر وقت زمانش برسه ناگهان متوجه می شید.
مقدار زیادی از سرمایه ها در دست بهائی ها هست.
پیشنهاد می کنم موقع خرید تا حای ممکن از افراد مطمئن خرید کنید.

همینمون مونده بودSad
میگیم کمک به اقتصاد ملی اینجور
میخوایم برند معروف بخریم اونجور
به کجا چنین شتابان؟
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع