تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تنفس کمی هوای پاک و سالم...... شبکه افق
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۸/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۳)Bidel.s نوشته است: [ -> ]34 تا!
ما گیرنده دیجیتال کروز داریم که 20 کانال بیشتر نمی گیره(همونایی که گفتمشون)
به خیالی باید صبر کنیم تا رسمی بشه...
حالا ساعت یک رو می شه یه کاری کرد.
تلوزیون تعاملی که بیاد دیگه از این مشکل ها نداریمBig Grin
****************************************************************************************
من یکی دوتا از مستند های ترجمه شده این تالار رو دیدم.
کیفیت ترجمه ها خوب هستن(الا در یک مورد که یکی از کاربرا ایراد گرفت ولی من خودم متوجه همچین ایرادی نشدم)
قبلاً شبکه یک مستند های خوبی با زیرنویس فارسی پخش می کرد
منظورم اینه که توی چهارچوب صدا و سیما اهتمام به دوبله نیست.
واسه ما که تا 70 تا رسید Big GrinBig GrinBig Grin
علاوه بر باند 20 شبکه از باند مازندران میگیره 20 دیگه از باند گلستان تمام شبکه ها 2تا داریم TongueTongue
تازه اینجا جام جم ، نسیم و آچ دی هم میگیره که اچ دی فعلا کالر بار هستش با کیفیت 1080P DodgyDodgy
تازه چند وقت پیش 10 شبکه جدید اومد واسه آذربایجانه باند 47 دیجیتال (چه باحال سانسور نشدم !!!) Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
چه خبره 70 تا کانال!
خیلی جالبه!
این 20 تا شبکه انقدر شر و ور هستن که نمی دونم چند نفر باورشون می شه اما من از اول تابستون فقط یه فیلم اونم از بازیگر مورد علاقه ام(عزت سینما) دیدم.
امیدوارم این شبکه بیاد حداقل یه استفاده از اون جعبه ببریم.
واگرنه باید خمسش رو بدیم!!!!!
با سلام
پیرو پیشرفت روزافزون شبکه افق به تازگی مستند بسیار قابل توجهی تحت عنوان آرامش درشام ازاین شبکه درحال پخش است.

این مستند حساب شده از شروع فعالیت های گروهک تروریستی داعش درسوریه تاوضع فعلی آن را به تصویرکشیده است.

اساتید شاخصی مانند اقایان رایفی پور,یامین پور,کریمی,امیرخانی و...مسایل سیاسی مربوط رابررسی میکنند.

درخلال برنامه به اماکن تفریحی درتهران سرزده اند وضمن به تصویرکشیدن امنیت حاکم نظرمردم را راجع به کمک های دولت به ملل اسلامی همسایه جویا شده اندونکته جالب این است صحبت های مردم بدون سانسور وتاری تصویر نشان داده میشود.Wink

نکته جالب تر فیلمهای کوتاه ازجمع های خصوصی داعشی ها وابراز علاقه انها به ابوبکر بغدادی و بیان مکرراین شعار ازجانب آنها که:تا پای جانمان باتو میمانیم به امید برافراشته شدن پرچممان درتهران.

موسیقی متن و نماهنگ های زیبا ی دفاع مقدس و.......

خلاصه اینکه ارزش دیدن داره اگر براتون دسترسی به این شبکه مقدوره برنامه هاشو ازدست ندین.

یا علی.
نقل قول:خلاصه اینکه ارزش دیدن داره اگر براتون دسترسی به این شبکه مقدوره برنامه هاشو ازدست ندین.
شروع شد
اگه می دونستین من چقدر از مستند های اجتماعی مخصوصاً غیر کلیشه ای هاش خوشم می یاد این ارسال رو نمی فرستادین.
هر چی امکانات هست تو تهرانه
نمی گذرم ازتون. سر پل صراط اگه رد نشدم راه شما رو می بندم.
اگه هم رد شدم می زنم پل رو منهدم می کنم باعث بانیش نتونه رد بشه
جدای از شوخی
بگذریم
این مستند ها تو اینترنت نیستن؟
یه سایت خارجی مستند بود که توش مستند های فوق العاده می گذاشت. مستند ساز های پارس هم توش فعالیت داشتن و خیلی خوب بود.
مستند ها رو به قیمت 2 تا 10 دلار دانلود می کردیم(ارزش داشتن).
برادران همه چی دان زدن سایت رو فی*ل*تر کردن. الآن هم که دیگه سرورش بسته شده.
این شبکه افق حالا شده دلخوشی من به تلوزیون
تو اینترنت پخش زنده اش هست اما اینترنت ما سرعتش کمه نفت هم گرونه نمی تونیم بریزیم توش
سایت نداره که برنامه هاش رو بشه دانلود کرد.
جدول پخشش رو گیر آوردم اما نمی تونم شبکه رو ببینم.
اینقده منو تشنه گذاشتین که خودم دست به کار شدم دارم یه مستند رو می سازم.
یه مستند خوب!
عالی!
درباره یه واقعه خیلی مهم که سبب دو جبهه شدن کشور شد...
حدس می زنم تا قبل روز بزرگ 8 دی آماده اش کنیم...
می گن آدم تو محدودیت پیشرفت می کنه
منتظر ما باشید
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۰۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]شروع شد
اگه می دونستین من چقدر از مستند های اجتماعی مخصوصاً غیر کلیشه ای هاش خوشم می یاد این ارسال رو نمی فرستادین.
هر چی امکانات هست تو تهرانه
نمی گذرم ازتون. سر پل صراط اگه رد نشدم راه شما رو می بندم.
اگه هم رد شدم می زنم پل رو منهدم می کنم باعث بانیش نتونه رد بشه
جدای از شوخی
بگذریم
این مستند ها تو اینترنت نیستن؟
یه سایت خارجی مستند بود که توش مستند های فوق العاده می گذاشت. مستند ساز های پارس هم توش فعالیت داشتن و خیلی خوب بود.
مستند ها رو به قیمت 2 تا 10 دلار دانلود می کردیم(ارزش داشتن).
برادران همه چی دان زدن سایت رو فی*ل*تر کردن. الآن هم که دیگه سرورش بسته شده.
این شبکه افق حالا شده دلخوشی من به تلوزیون
تو اینترنت پخش زنده اش هست اما اینترنت ما سرعتش کمه نفت هم گرونه نمی تونیم بریزیم توش
سایت نداره که برنامه هاش رو بشه دانلود کرد.
جدول پخشش رو گیر آوردم اما نمی تونم شبکه رو ببینم.
اینقده منو تشنه گذاشتین که خودم دست به کار شدم دارم یه مستند رو می سازم.
یه مستند خوب!
عالی!
درباره یه واقعه خیلی مهم که سبب دو جبهه شدن کشور شد...
حدس می زنم تا قبل روز بزرگ 8 دی آماده اش کنیم...
می گن آدم تو محدودیت پیشرفت می کنه
منتظر ما باشید

باسلام به جناب بیدل وعرض دلداری خدمت جناب ایشانCoolوآرزوی صبرجمیل دربرابراین تبعیضها.

احتمال داره بتونید ازطریق سرچ در گوگل کروم ویا دانلود ازآپارات بعضی از برنامه ها شو ببینید.
باتوجه که ازاول دردسترسم بوده پیگیر سایت خودشبکه نبودم.
باز اگر مطلع شدم حتما شمارودرجریان میزارم.

توروخدا یه موقع با دل شکسته نفرینمون نکنیداSad

درضمن ما بیصبرانه منتظر مستندشماخواهیم بود.
آقای بیدل ، اگر سرعت اینترنتتون مناسبه ، می تونید از این لینک استفاده کنید و شبکه رو به صورت پخش زنده مشاهده کنید.

http://www1.live.irib.ir/web/live/tv/ofogh

یه راه حل دیگه هم هست ، اما الان کاربردی نیست ، به خاطر این که هنوز شبکه پخش آزمایشی هست، وقتی این مرحله تموم شد ، می تونید از این سایت ، برنامه ها رو به صورت موضوعی یا به صورت ساعتی دانلود کنید ( البته باید اشتراک بگیرید ، و البته پس از رسمی شدن شبکه ، و اضافه شدن به لیست شبکه ها در این سایت )
نقل قول:http://www1.live.irib.ir/web/live/tv/ofogh
همون موقع که ارسال قبلی رو نوشته بودم وارد این سایت شدم.
اما اینترنت من 128 نامحدود هست که تنها فرقش با دیال آپ توی حجم نامحدود و رایگانش هست.
کلا نمی شه باهاش بشینم یک ساعت برنامه نگاه کنم. حالا مخصوصا مستند که یه حداقل کیفیتی برای لذت بردن نیاز داره
گلچین برنامه های شبکه افق

مستند
سلام امروز ساعت 5-5.30 عصر شبکه افق مستند جاده نمناک رو میده
که مستند خوش ساختی از زندگی شهید سید مجتبی هاشمی که در سال 64 توسط منافقین ترور شدن.
ایشون جزو فرماندهان جنگهای نامنظم بودن

اگه تونستید ببینید واقعا قشنگ بود و صمیمی.

[تصویر: seyedmojtaba.jpg]

[تصویر: 242-Zoom.jpg]

شادی روح شهدا صلوات

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع