۱۱/شهریور/۹۳, ۲۳:۴۱
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک اشتراکیست بین بخش جنگ (مافوق)نرم و مهدویت
حتما دیدید که مدتیه بحث مهدویت دچار رکود آشکاری شده
حداقل در قسمت مجازی و رسانه ای این مورد خودشو نشون داده
میخوایم از دو وجه به این قضیه نگاه کنیم
وجه تنبیهی
افرادی در جمع بودند که تعریفشان از مهدویت شخصی بود و هست
این افراد با دیدگاه کاسب کارانه وارد گود شده بودند
منیت در بین این افراد غوغا می کرد و می کند (خودمم هستم)
یه جمله معروفی هست که : "من" نگوئید ، "من" شیطان است
لزومی نداره شما حتما وارد مباحث غیر اخلاقی یا غیر شرعی بشید تا نیاز شیطان بر آورده بشه
کافیه در همین مهدویت بگی "من"
همون موقع لجام رو میندازه
حالا!
پس در این بین افرادی که صداقت نداشتند از گود خارج شدند
بحث اصلی که باعث شد بخش رو وارد جنگ مافوق نرم کنم این بود
دسته دیگر و عمده افراد که دچار سرخوردگی و خستگی و افسردگی شدند بصورت کاملا طبیعی وارد این حالت شده اند (دلیل این سرخوردگی قسمتی مربوط به مجموعه داخل انسان ها و قسمتی مربوط به خارجه)
دشمنان داخلی و خارجی (ایران) بعد از جو داغ سال های قبل خیال کردند با سرکار آمدن برخی افراد ریشه مهدویت خشکانده شد و بر خر مراد سوار شدند.
من به دوستان عزیز این مژده رو میدم که بعد از این حالت کسلی و رکود ، دوران اوج طلایی هست بهتر از گذشته و در این حالت اشتباهات گذشته مشخص شده و با تجربه بیشتری راه رو ادامه میدیم
توجه کنید این به معنی دست روی دست گذاشتن نیست و خدای نکرده دچار تسویف نشیم در این مورد که حالا فردایی هست پس الان استراحت کنیم تا بعد چون باید نیروهای 24 ساعته باشیم نه برای شب نیمه شعبان و مناسبت های دیگه
صحبتم رو به دلایلی نتونستم واضح بگم ولی امیدوارم برای حداقل نیمی از خوانندگان سرنخی رو نشون داده باشم
ممنون که این سبک تاپیک ها رو تحمل می کنید همینی که هست
این تاپیک اشتراکیست بین بخش جنگ (مافوق)نرم و مهدویت
حتما دیدید که مدتیه بحث مهدویت دچار رکود آشکاری شده
حداقل در قسمت مجازی و رسانه ای این مورد خودشو نشون داده
میخوایم از دو وجه به این قضیه نگاه کنیم
وجه تنبیهی
افرادی در جمع بودند که تعریفشان از مهدویت شخصی بود و هست
این افراد با دیدگاه کاسب کارانه وارد گود شده بودند
منیت در بین این افراد غوغا می کرد و می کند (خودمم هستم)
یه جمله معروفی هست که : "من" نگوئید ، "من" شیطان است
لزومی نداره شما حتما وارد مباحث غیر اخلاقی یا غیر شرعی بشید تا نیاز شیطان بر آورده بشه
کافیه در همین مهدویت بگی "من"
همون موقع لجام رو میندازه
حالا!
پس در این بین افرادی که صداقت نداشتند از گود خارج شدند
بحث اصلی که باعث شد بخش رو وارد جنگ مافوق نرم کنم این بود
دسته دیگر و عمده افراد که دچار سرخوردگی و خستگی و افسردگی شدند بصورت کاملا طبیعی وارد این حالت شده اند (دلیل این سرخوردگی قسمتی مربوط به مجموعه داخل انسان ها و قسمتی مربوط به خارجه)
دشمنان داخلی و خارجی (ایران) بعد از جو داغ سال های قبل خیال کردند با سرکار آمدن برخی افراد ریشه مهدویت خشکانده شد و بر خر مراد سوار شدند.
من به دوستان عزیز این مژده رو میدم که بعد از این حالت کسلی و رکود ، دوران اوج طلایی هست بهتر از گذشته و در این حالت اشتباهات گذشته مشخص شده و با تجربه بیشتری راه رو ادامه میدیم
توجه کنید این به معنی دست روی دست گذاشتن نیست و خدای نکرده دچار تسویف نشیم در این مورد که حالا فردایی هست پس الان استراحت کنیم تا بعد چون باید نیروهای 24 ساعته باشیم نه برای شب نیمه شعبان و مناسبت های دیگه
صحبتم رو به دلایلی نتونستم واضح بگم ولی امیدوارم برای حداقل نیمی از خوانندگان سرنخی رو نشون داده باشم
ممنون که این سبک تاپیک ها رو تحمل می کنید همینی که هست

![[تصویر: countdown-gif-3.gif]](http://likegif.com/wp-content/uploads/2013/01/03/countdown-gif-3.gif)