شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۵:۵۸)خادم الامام نوشته است: [ -> ]يا حق
من علي رغم ميل خودم ولي به توصيه برخي از دوستان از حرفم براي انجام مباحث سياسي عقب نشيني ميكنم.
امام زمان نگهدار همتون باشه
دوست عزیز :
بهتربود این روتوی همون تایپک میفرمودین.

شمایارامام زمان،وامام زمان نگهدارشماباشه.
سلام خسته نباشيد .
ميگويند چند نفر در يك سايتي به نام انديشه بيداري نشستن و حرف مي زنند.
چه حرفهايي؟ براي ما خطر دارد؟
از همه چيز حرف ميزنند / براي ما فعلا" خطري ندارد.
خبر دار شديم كلي فيلم /عكس... در جامع است كه بر عليه اسلام است
خبردار شديم كلي آرم شيطاني روي كفش/ لباس/ كيف / ساختمان دولتي / امام زاده ها /آهنگهاي شيطاني و در شهر مشهد مقدس ساختمان آمريكايي / درساختمان مساجد و در ساختمان مجلس شوراي اسلامي و ...
قرار گرفته است .
وظيفه ما فقط نقد و بررسي است؟؟؟ !!!
با اين تفكر شبيه مامور نيروي انتظامي هستيم كه / به خاطر سلامت خانواده خود از يك قاتل ميگذرد/ و او را دستگير
نمي كند.
امام سرباز شجاع مي خواهد كه در روز عاشوري خون بريزد نه اينكه !!!
می دونید چرا نمیشه بحث سیاسی کاملا موفق و بدون حاشیه راه انداخت؟
چون معمولا تو این جور بحثا قسمت سیاست بحث بر قسمت دیانتش می چربه و دین ابزاری میشه برای رسیدن به اهداف سیاسی، هر چند که این اتفاق ناخواسته هم پیش بیاد و قصدی هم در کار نباشه ...
یعنی فراموش میشه که باید از ابزار سیاست بر مبنای دین و در راستای رسیدن به اهداف و آرمان های دین و کمک به پیشرفت دین استفاده کرد و نه بالعکس ...
کاملا مخالف هستم .
راه اندازی بخش سیاسی در این تالار به منزله نابودیه تالاره !!!!!
در سیاست از منافع نمبشه گذشت
اگر دین به نفع سیاست باشه اتفاق خاصی نمی افته ولی اگر منافاتی در منافع شخصی سیاست مدار یا سیاست و برنامه ریزی وجود داشت دین باید از سیاست جدا بشه یا افراد فن فقط حق اظهار نظر دارند.
برای حرف سیاسی جنبه ی افراد به شدت میبایست بالا باشد تا حرف و نظر رد و بدل بشه.این ویژگی ها رو اینجا داریم ؟
دوستان تا حد لزوم به مسایلی که مطرح هست اشاره کردن ولی نگفتن میشه همچین بخشی با قانون اینکه پرداختن به مسایلی که موجب اسیب به موقعیت و وضع حاکم بر کشور در زمانهای مختلف شود ممنوع باشد. ماشاالله اند قانون گذاری هستید خودتون.
بنده به شدت مخالفم . وقتی میشود بحث سیاسی کرد که اولاً اون عده که میخوان جریانهایی سیاسی ایران رو به چالش بکشن دارای تخصص باشن که فکر نمیکنم در بین اعضای محترم این تالار جز عده معدودی کسی پیدا بشود . آن وقت چه میشود یک سری پستهایی که پر میشود با نظرات شخصی با چاشنی تعصب که عملاً هیچ دردی را دوا نخواهد کرد تالار هم میشود میدان جنگ . استدعا میکنم امواج سیاسی مسموم داخل جامعه را به تالار نکشید. نمیشود بدون تعصب به مسائل سیاسی نگاه کرد آن وقت بچه های تالار میشوند دو جبهه یکی طرفدار فلانی یکی طرفدار بهمانی . اینکه نشد که مایی که از رموز این سیاستمداران چیزی نمیدانیم چطور میتوانیم کارهایشان را به نقد بکشیم و خدای ناکرده حقی را ناحق کنیم و بالعکس و آن وقت هم بشویم خسر الدنیا و الآخرة .
بحث راجع به جناح هاي داخل كشور بي معني چون همه ي ما زير يه پزچم هستيم به نظر من بحث بايد بين انديشه هاي سياسي باشه كه باعث افزايش سطح اطلاعات سياسي هم ميشه
به طور مثال بحث بين ليبرال ها و كمونيست ها و يا آنارشيست ها و ....
اينجوري كمتر كار به اهانت ميكشه
ما اومدیم کنار هم پشت یه سنگر در کنار هم میجنگیم. حالا اگه بخواد حرفای سیاسی تو خودمون تفرقه بندازه که واویلاست.
این سیاست بازیا و جناح بازیا رو دشمنای اصلیمون تو هر کشوری راه میندازند تا ما سرمون به خودمون گرم باشه و اون بتونه راحت هر غلطی که بخواد انجام بده.
پس تا وقتی که در حال جنگ با بیگانه ایم باید هر نوع اختلافی رو کنار بذاریم.
من به شدت مخالفم.
یا علی مدد.
ابزاری میشه برای سوء استفاده بدخواهان .....