تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
4. خنده حلال رو بازگشایی کنید! Smile حداقل یه هفته به مناسبت تولد تالار... .
5. از بهترین کاربر یک سال گذشته،رو نمایی (!) کنید. (ترجیحا برتری محتوایی باشه)
6. یه آهنگ برای تالار بزارید! مثلا « بیا شمعات رو فوت کن که صد سال زنده باشی » (!)
7. یه تایپیک بزنید : کادوهای کاربرا به بیداری اندیشه (سایت) !! با تم « این چی چیه آوردی، ... رو در آوردی Big Grin »...کادوها میتونن مادی یا معنوی باشن... !!

اینا ایده نیستن ها!! Smile
حکم آخرین وصیت های من پیش از آغاز مدارس رو دارن WinkCoolBig Grin
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۶)Ali#59 نوشته است: [ -> ]7. یه تایپیک بزنید : کادوهای کاربرا به بیداری اندیشه (سایت) !! با تم « این چی چیه آوردی، ... رو در آوردی Big Grin »...کادوها میتونن مادی یا معنوی باشن... !!
کادوی معنوی با این تمی که گفتین!!! نمیشه که برادر من
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۰۵)شیدا نوشته است: [ -> ]کادوی معنوی با این تمی که گفتین!!! نمیشه که برادر من
چرا میشه! Smile

فرقش تو نیتشه !! Cool
سوم آبان برای تالار بیشتر روز عزاست تا روز تولد
تولدی که کاربر های خوبش دیگه نیستن یا کم رنگ شدن!
زمانی تالار میتونه تولد بگیره و به وجود تالار افتخار کنه که کاربر های خوب قدیمیش برگشته باشن
در غیر این صورت سوم ابآن سال دیگه خود تالار به تنهایی برای خودش تولد میگیره
از تمام مرسم معنوی که دوستان پیشنهاد دادند و خوشبختانه از سنت های تالار هم هست که بگذریم بعدش میرسیم به ...

...به مناسبت تولد ، تالار باید بزرگ شود پس کمی تغییر خالی از لطف نیست
-تم تالار عوض شود تغیرات گرافیکی زیباتر (الان هم زیباس ولی بازهم جای زیباتر شدن و جذابتر شدن دارد)

-این لیست دشمنانم حذف کنید یا لااقل یه حرکتی روش بزنید مثلا دشمنان را با هم آشتی بدبن یا دست کم بندازین تو رینگ مبارزه یکم زد و خوردشاهد باشیم Big Grin اما گذشته از شوخی میشه حداقل روز تولد تالار روز بدون دشمنی باشه و لیست دشمنان به طور نمادین به مدت 1سال حذف شوند

-گزینه تشکر به گزینه دیگری مثل خوانده شد تغییر کنه بهتره اینطوری منو کبر غرور نمگیره. به خاطر دکمه تشکر مطلبی رو درج نمی کنم. با کسانی که زیر نظراتی که من با آنها مخالفم لایک زدن خاصمانه برخورد نمی کنم. به خاطر اینکه ببینم تشکرمان چندتا شده هی تند تند نمیام تو تالار سرک بشم و برم (کلا با لایک و این تریپا مخالفم)

-سیستم پیام رسان خصوصی رو یکم تغییر بدید که بیشتر شبیه مسنجر بشه بد نیست (البته یکم راجب این مرددم که نشه اسباب سرگمی و آزار دیگران و ازش سواستفاده بشه )

-اگه میشد رو نظر کاربران نظر داد بهتر بود تا هی نقل قول میاوردیم

-اگه قابلیت آپلود مستقیم به همراه یه پلیرم ایجاد می کردید که بی نظیر می شد

-اگه تو دسته بندی های انجمن های یه گروه آموزشی ام ایجاد میکردید خیلی خوب میشو مثل اون تایپک آموزش زبان . کسانی که تو سایر امور مهارت دارن بیان و به دیگران آموزش بدن . اینطوری مراسم کلنگ زنی هم داریم فقط میمونه سخرانیش

-بهترین ایده ام اینکه دوستان تبلیغاتی برای بیداری اندیشه درنظر بگیرن و به بهترین ایده تبلیغاتی وبلاگ جایزه ای اهدا شود با هدف فراگیری گیری بیشتر و جذب مخاطبان بیشتر برای بیداری اندیشه هایشان
(۹/مهر/۹۳ ۳:۵۰)soora نوشته است: [ -> ]سوم آبان برای تالار بیشتر روز عزاست تا روز تولد
تولدی که کاربر های خوبش دیگه نیستن یا کم رنگ شدن!
زمانی تالار میتونه تولد بگیره و به وجود تالار افتخار کنه که کاربر های خوب قدیمیش برگشته باشن
در غیر این صورت سوم ابآن سال دیگه خود تالار به تنهایی برای خودش تولد میگیره

روز عزا چرا؟!Smile

اتفاقا با برنامه ریزی های انجام شده یکی از بهترین تولدهای تالار رو شاهد خواهیم بود

معمولا کاربرای خوبی که حضورشون کم میشه اکثرا بدلیل مشغله ی زندگی هست و البته فعالیتشون رو توی فضای حقیقی پیگیر هستن. وگرنه به ندرت پیش اومده برای اختلاف نظرهای تالاری حضورشون رو کم کرده باشن.
اگر منظورتون کاربرهایی هست که به دلیل رعایت نکردن قوانین و اصول اولیه ی گفتگو حضورشون کمتر شده ان شاءالله که درحال بالابردن ظرفیتشون برای شیوه ی درست بحث کردن هستن.
بسم الله

من هنوز نفهمیدم و وحید110 چرا رفتند؟ کسی خبر داره؟Huh

علی 110 فک میکنم به خاطر مشغله بوده؟ درسته؟
تا اونجایی که میدونم هردو بزرگوار به علت مشغله دیگه نتونستند بیان. یادمه یه زمانی وحید به نت هم دسترسی نداشت.

دعا کنید تا شرایط جوری بشود که شاهد برگشت و حضور این بزرگوارن که حقیقتا حق به گردنمون دارند، باشیم.
برادر من دیگه شما چرا! خودتون و دارید گول میزنید یا بقیه رو!!!!!
حرف شما بنده رو یاد بالایی ها میندازه که میگن همه چی خوب و ارومه و مشکلی نیست همه در رفاه و آرامش هستن
اینجور که شما میفرمایید همه خلافکار هستن چون طبق خواسته ی شما نیستن، حداقل اگر خودتون و میخوایید گول بزنید بزنید بقیه رو نادون فرض نکنید....
(۹/مهر/۹۳ ۱۴:۵۳)soora نوشته است: [ -> ]برادر من دیگه شما چرا! خودتون و دارید گول میزنید یا بقیه رو!!!!!
حرف شما بنده رو یاد بالایی ها میندازه که میگن همه چی خوب و ارومه و مشکلی نیست همه در رفاه و آرامش هستن
اینجور که شما میفرمایید همه خلافکار هستن چون طبق خواسته ی شما نیستن، حداقل اگر خودتون و میخوایید گول بزنید بزنید بقیه رو نادون فرض نکنید....

همسنگر گرامی اینطوری ها هم نیستWink

بنده با علی اقا تا حدودی در تماس هستم و گاه و بیگاه بنده رو راهنمایی میکنند،همچین خبرایی نیستWink
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع