تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: موسیقی ؛ بال رسانه ای فراماسون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[تصویر: Jay-Z_Illuminati_Free_Mason.jpg]

ولادت با سعادت هشتمین آسمان ولایت رو به همه کاربران و شیعیان آن حضرت تبریک عرض مینماییم…اما بریم سر بحث اصلی ، این چند وقته نسبت به قبل کمی به ظاهر غیر فعال تر شده ایم اما در واقع در حال ترجمه و جمع آوری مطالب در پشت پرده هستیم تا بتوانیم مقالات و پست های بهتری ارائه کنیم وکیفیت کارمان را نسبت به قبل افزایش دهیم…البته این پست برای به روز نگه داشتن سایت هست تا کاربرانی که ایمیل میزنند که آیا سایت غیر فعال شده است را راضی نگه داریم…البته به زودی مقالات بهتری ارائه خواهیم داد…اما این پست درباره نمادهای ایلومناتی در صنعت موسیقی که شاید بعد از فیلم و سریال کاربردی تر از بقیه ابزارها باشد،است…
در این پست به بررسی نمادها در ویدئو های خواننده های نظیر Lady GAGA وJay-Z و Maddona وRihanna و تعدادی دیگر خواهیم پرداخت…اگر زندگی مجالمان دهد شاید مقاله ای درباره یکی از خوانندگان نام برده به طور کامل خواهیم داد…امیدوارم کاربرانی که اطلاعاتی کافی درباره هر خواننده ای دارند در اختیار ما قرار دهند تا تیم ما با اطلاعاتی دقیقتر بتواند مطالب را آماده کند…

این دو تصویر مربوط به Jay-Z خواننده سراسر با افکار ماسونی که قبلا درباره اش مطلبی ارسال کرده بودیم…در این دو عکس هم باید بگم که در عکس اولی نماد دست شیطانی و در عکس دومی تشکیل هرم و چشم جهان بین با دست را میبینید که حرکت همیشگی این خواننده اینگونه است…

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2810%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2811%29.jpg]

در این عکس هم میبینید که ۳ نفر در هرمی آبی رنگ قرار گرفته اند و فقط یک چشم آنها معلوم است…

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2812%29.jpg]
در این سه عکس هم خوانندگان در میان هرمی که توسط نور ایجاد شده است قرار دارند

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2813%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2820%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%286%29.jpg]

بز یکی دیگر از نمادهای شیطان پرستان است که در بالای سر این دو خواننده راک بز به صورتی که بر آنها احاطه دارد قرار دارد

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2814%29.jpg]

در این دو تصویر که مربوط به یکی فیلم درباره دو خواننده است در تصویر اولی نماد هرم و چشم جهان بین را بر روی هدبند کارکتر پیرهن زرد مشاده میکنید و در تصویر دومی هم بر روی کارکتر پیرهن آبی این نماد رو دوباره مشاهده میکنید…

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2816%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2815%29.jpg]

این تصویر باری خودمان هم بسیار تعجب برانگیز بود چون مایکل جکسون در یکی از ویدئوهای خود در حال آواز خواندن است که بر روی دیوار نماد چشم جهان بین را مشاهده میکنید البته بر روی پیراهن وی هم نمادی میبینید که متاسفانه به دلیل نبود منبع موثق از اظهار نظر درباره این نماد خودداری میکنیم

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2817%29.JPG]

شاید تعجب برانگیز ترین عکس در میان عکس ها این عکس باشد که نماد پرگار و گونیا را در دکور ایجاد کرده اند

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%289%29.jpg]
و در ادامه هم تعدادی عکس که نیازی به توضیح ندارند چون به قدری واضح است که با داشتن کمترین اطلاعات پسرامون این بحث میتوان منظور این حرکات را فهمید…البته دوستان اگر متوجه نمادی در این بین نشدند حتما به ما اطلاع دهند تا اطلاعات کافی درباره آن نماد داده شود…

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%284%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%285%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%2821%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%288%29.jpg]

[تصویر: Illuminati%20in%20music%20%287%29.jpg]

دوستان از بنده اشکال میگیرند که چرا اینقدر بر نشان دادن نمادها اجبار میکنید در جوابشان باید بگویم که خیلی از دوستان که با بنده ارتباط برقرار میکنند هنوز کلمه دجــال یا فراماسون به گوششان هم نخورده لذا برای آن دسته از افرادی که تازی با این بحث مهم آنا شده اند اینگونه پست ها خواهیم داد اما برای کسانی که بیشتر پیرامون اینگونه مسائل تحقیق میکنند مقالات جامع تری ارائه خواهیم داد امیدوارم دوستان از مطالب این سایت راضی بوده باشد در ضمن از وب بیداری اندیشه برای تهیه تعدادی زیادی از این عکس ها تشکر میکنیم و دوستانی که به بحث ” ایلومناتی در صنعت موزیک ” علاقه منداند میتوانند از اینجــا مقاله ای که همکارانمان در گروه فرهنگی بیداری اندیشه زحمت آن را کشیده اند مطالع کنند…پیرامون این پست خیلی برایمان عکس ارسال میشود اما تحت هیچ عنوان تا مطمئن نشویم که مفهوم آهنگچیزی چز به نفع فراماسونری نیست هرگز در سایت قرار نخواهیم داد…
سلام
البته تصویری که از مایکل جکسون گذاشته اید مربوط به موزيك they don't care about us (آنها به ما توجه نميكنند) -که چهارمين تك آهنگ از آلبوم history است- میشود . ترانه نويسي اثر نيز بوسيله خود مايكل بوده است. دو موزيك ويدئو براي اين ترانه ضبط شد. يكي از نسخه ها در منطقه فقيرنشين برزيل ضبط شد و ديگري مايكل جكسون را در زنداني به تصوير ميكشد.
نکته مهم این است که ترانه آنها به ما توجه نميكنند يكي از جنجالي ترين آهنگ هاي اعتراضي-اجتماعي مايكل جكسون است. او از افرادي از اقشار گوناگون سخن ميگويد كه فقط به فكر منافع خويش اند. افرادي كه چهره زيبا و بي نقصي دارند و بسيار مهربانند اما وظيفه اي كه مردم از انها توقع دارند را فقط نمايش ميدهند. كساني كه ديگران را به عنوان عروسك خيمه شب بازي براي رسيدن به اهداف خودشان استفاده ميكنند. مایکل در این موسیقی به افشای انجمنها و افراد قدرتمند می پردازد و خود را با فقیران و زندانیان همدرد نشان میدهد. او در این موسیقی ار فشارهای جسمی و روانی که روی اوست سخن می گوید و از روزولت (رئیس جمهور امریکا که توسط فراماسونها ترور شد) و مارتین لوتر کینگ(رهبر سیاهپوستان آزادی خواه آمریکا) یاد میکند. بعد از این موسیقی و چند اقدام بحث برانگیز دیگر مایکل بود که به او تهمت بچه آزاری زدند و همه رسانه های صهیونیستی به او حمله کرده و ترور شخصیتی کردند و بعد از مدتی هم که ناپدید شد.
ترجمه موزیک این موسیقی:

سر هاي لخت ، سرها ي كهنه
همه بد شده اند
اوضاع ،‌ در حال بدتر شدن
همه ادعاها (ي بي مورد ) ميكنند .
در مجالسي مجلل . در اخبار
همه غذاي سگ ميخورند
بنگ بنگ ،‌ بزنيد بكشيد
همه ديوانه شده اند

همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه
انها حقيقتا به ما توجه نميكنند

شلاقم بزنيد ، از من متنفر باشيد
(اما) هرگز نميتوانيد مرا شكست دهيد
خواسته هاي خودتان را بر من تحميل كنيد . مرا به وحشت بيندازيد .
(اما) هرگز نميتوانيد مرا بكشيد
مرا يهودي كنيد ، به نام قانون (خودتان) مرا تعقيب كنيد
همه با من اينگونه رفتار ميكنند
به من لگذ بزنيد. به من لگد بزنيد
(اما) هرگز نميتوانيد مرا سياه يا سفيد كنيد

به من بگو كه در زندگيم چه اتفاقي رخ داده است
من يك همسر و دو كودك دارم كه مرا دوست دارند
اكنون من قرباني وحشيگري هاي پليس شده ام
من از قرباني نفرت (شما) شدن خسته شده ام
شما غرورم را ميشكنيد
اه . حداقل به خاطر خدا
بهشت را ميبينم كه مملو از پيغام هاي خداوند است
(پس) رهايم كنيد

سر هاي لخت ، سرها ي كهنه
همه بد شده اند
اوضاع ،‌ در حال بدتر شدن
همه ادعاها (ي بي مورد ) ميكنند .
در مجالسي مجلل . در اخبار
همه غذاي سگ ميخورند
مرد سياه . پستچي سياه
برادرت را در زندان رها كن

به من بگو . چه بر سر سرو سامان هايم امده اند.
انقدر مرا به رسميت نشناختيد كه من نامرئي شدم .
اگهي تو مرا به ازادي مژده داد
از اينكه دائم قرباني شرم شوم خسته شده ام
انها مرا در كلاس با اسمي بد صدا ميكنند .
نميتوانم باور كنم كه اين همان سرزميني باشد كه از ان امده ام

ميداني حقيقتا از به زبان اوردنش نفرت دارم
حكومت نميخواهد حقايق را ببيند .
اما اگر روزولت زنده بود
عمرا ميگذاشت اين اتفاق ها رخ دهد . نه نه .
موقعيت اجتماعي . زمين خواري
همه دعوي قضايي دارند

كتكم بزنيد . مرا به وحشت اندازيد
ولي هرگز نميتوانيد از ارزشم كم كنيد
كتكم بزنيد . تير اندازي كنيد
اما هرگز نميتوانيد مرا در اختيار (خودتان) بگيريد
چيزي در زندگي وجود دارد كه انها نميخواهند ببينند .
اما اگر مارتين لوتر زنده بود
غير ممكن بود كه بگذارد اين اتفاق ها رخ دهد
موقعيت اجتماعي . تبعيض نژادي
همه اظهارات بي موقع دارند
به من لگد بزنيد . كتكتم بزنيد .
ولي هرگز نميتوانيد روحم را خدشه دار كنيد.
همین آهنگ مایکل بود که طبق اظهار محققین مختلف باعث دردسر او شد و ایلومناتی رو عصبانی کرد. قطعا مایکل در ابتدا مهره خود ایلومناتی بوده مدارکش هم موجوده، اما در اواخر کار حرفهایی میزده که خوشایند شیطان پرستان نبوده. خیلی از نظریه پردازان معتقدند مایکل توسط خود ایلومناتی به قتل رسیده. طبق اظهار خواهر مایکل، او روز قبل از مرگش به خواهرش گفته که آنها (؟) می خواهند مرا مسموم کنند.
تحقیق بیشتر در این زمینه را به خود عزیزان واگذار میکنم.
(۲۸/مهر/۸۹ ۱۴:۲۲)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]
همین آهنگ مایکل بود که طبق اظهار محققین مختلف باعث دردسر او شد و ایلومناتی رو عصبانی کرد. قطعا مایکل در ابتدا مهره خود ایلومناتی بوده مدارکش هم موجوده، اما در اواخر کار حرفهایی میزده که خوشایند شیطان پرستان نبوده. خیلی از نظریه پردازان معتقدند مایکل توسط خود ایلومناتی به قتل رسیده. طبق اظهار خواهر مایکل، او روز قبل از مرگش به خواهرش گفته که آنها (؟) می خواهند مرا مسموم کنند.
تحقیق بیشتر در این زمینه را به خود عزیزان واگذار میکنم.

خوب جواب دادید!!!
اما اون نماد چشم هست روی دیوار یا نه؟
کسی منابع انگلیسی برای تحقیق کردن درباره جکسون داره ؟
قصدم این نیست که بگم هرکس معروفه فراماسون اما آخه یک خواننده به این معروفی رو میشه طبقه ایلومناتی به حال خودش رهــــا کنند؟

روی پیرهن مایکل جکسون یه نماد هست یه جا دیدم که گفته بودند این نماد اما کسی میدونه این نماد چیه یا کسی اطلاعاتی درباره اش داره؟
این عبارات رو جستجو کنین:

Micheal Jackson Exposed

Micheal Jackson Exposes Illuminati

منابع خوبی پیدا میشه.
نماد جهانی صلح روی پیراهنش هست.
ببینید تو مستند music exposed فرهان خان این مساله خیلی خوب توضیح داده شده
وقتی رو به روی نماد چشم قرار داره و شعر می خونه در واقع با معنی شعرش بهش توهین میکنه
مایکل یه شوی دیگه هم داره که تو او به طور واضح نمادهای ماسونی رو له میکنه 666 و kkk
برای مطالب بیشتر به فرهان خان رجوع کنید.
سلام
لطفا یکی بگه این فرهان خان کیه ؟ ایلومناتی هست یا ضد ایلومناتی؟
سلام بچه ها
من توی یک مقاله در مورد مایکل که مطلب عجیبی راجع بهش نوشته بود و اینکه به گفته ی برادر مایکل اون در آخر عمرش به دین اسلام مشرف شده و شیعه شده بود
و یکی از دلایل به نظر من قابل قبولش هم اینه که ما از شبکه ها و تلویزیونهای سلطه و رسانه های اونها مدام خبرهای بدی در مورد مایکل میشنیدیم که اون رو متهم به سوئ استفاده از کودکان می کردن
تا اونجایی که من چش اینترنت رو درآوردم متوجه شدم که اونا هر کسی رو که با منافعشون موافق باشه و در مسیر و جهت اونا خدمت کنه با اوج می رسوننش و اگر کسی کوچکترین ساز مخالفی بزنه و یکم سیریش بازی هم در بیاره بدترین انگ ها و تهمت ها رو بهش می زنن تا ذهن مردم و طرفداراش رو از اون حرفی که می زنه و حق ( = به ضرر اونا و منافعشونه ) هم هست دور کنن
نمونه های خیلی بارزتر هم می تونم نام ببرم که نمی گم Tongue
باید راجب مایکل بیشتر تحقیق شه اما متاسفانه منبع درستی نیست.
اما چیزی که میشه فهمید این هست که مایکل چون خواننده معروفی بود باید ایلومناتی از این خواننده به نفع خودش استفاده میکرد و تا مدتی هم از مایکل در جهت و اهداف ایلومناتی استفاده شد. اما بعد از مدتی مایکل خودش رو از منجلاب آنها بیرون کشید.این تغییر رو میشه از آهنگ هاش فهمید که آهنگهاش به جای کلیپ های قدیمی و هیجانی اش به کلیپ های رنج فقیران . اتحاد مردم جهان و.. تبدیل شد و کنایه هاش رو به وضوح در آهنگ هاش میگفت.
و میگفتن در مدتی که بحرین زندگی میکرده راجب دین اسلام تحقیق کرده . و به اسلام رو آورده بوده حتی در یکی از آهنگ هاش آیاتی از قران رو دکلمه کرده. اگه کلیپش رو پیدا کردم میذارم
بعد از اینکه مسلمان شده نمیخواسته دیگه اهنگی بخونه . آخرین کنسرتی که قرار بود پارسال در لندن بذاره اسمش کنسرت خداحافظی مایکل بود و در تبلیغاتش نشون میداد که میخواست برای اتحاد 3 دین اسمانی آهنگ بخونه و این کنسرت هیچ وقت اتفاق نیافتاد.
مایکل صادقانه به فقرا کمک میکرد و میزان کمک هاش در رکورد گینس ثبت شده.
به نظر من مایکل ادم بدی نبود و خدا نجاتش داد
الله اعلم
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع