تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد برای ارسال های کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
یک پیشنهاد داشتم برای همه دوستان

1- در گفته ها و ارسال هاتون تا جایی که ممکنه خلاصه گویی کنید
2- خواهش میشه انقدر به هم گیر ندین و بعضی مسائل رو نادیده بگیرید - d1 کم با هم ملایم تر صحبت کنید تا وقت خودمون رو روی جر و بحث تلف نکنیم و روی مسائل و مشکلات روز خودمون متمرکز بشیم

ولی خواهشا اگه مورد دوم رو نمی تونید رعایت کنید مورد اول رو حتما رعایت کنید - آقا ما دو تا ارسال رو بخونیم میشه 50 خط - چشمی دیگه برامون نمونده :s

از همه معذرت می خوام و کوچیک همه شما هم هستم

موفق باشید
با مورد اول بسیار موافقم..حالا چشممون که درد میگیره هیچی کلی زمانمون رو از دست میدیم..
تذکر به جایی بود..ممنون..
دوستان عزيز سلام
با اين نظر كه مطالب كوتاه باشه موافقم اما
بعضي از مطالب هست كه احتياج به توضيح بيشتر داره
موفق باشيد
سلام به همه دوستان
همسنگران عزیز از همتون خواهش میکنم تشکرهای خود را از نویسندگان پستها فقط به وسیله "دکمه تشکر" انجام دهید. چون نوشتن پستهای تشکری و ... باعث زیاد شدن بیمورد صفحات تاپیکها و در نتیجه تلف شدن وقت خوانندگان عزیز خواهد شد.
با تشکر
خدا یار و نگهدارتان
دوستان عزیزم!!! بچه های عزیز و دوست داشتنی تالار بیداری اندیشه!!! HeartHeartHeart
والله به خدا اگه بخوایم دو صفه مطلب بخونیم یراست می ریم سراغ کتاب یا مقاله !!
جان هر کی دوست دارین لپ مطلب رو بگین !! اگه دلتون میخواد مطلبتون فروش بره ( مشتری پسند باشه ) خلاصه کنید !! برای نقل قولهای داراز هم اگه فی*ل*تر نیست لینک بدین !!
یاالله

سلام علیکم

[/b]

[b]خدا قوت و خسته نباشید

[/b]

[b]لطف کنید و یک کلیک بالا برنده برای تالار بزارید تو سریع به بالای تالار منتقل شویم

[/b]

[b]با تشکر

موفق باشید
سلام،

همچین دکمه ای وجود داره دوست عزیز،

پایینِ پایین ... ردیفی که پشتش خاکستری هست:

ارتباط با مدیریت | وبلاگ | بازگشت به بالا | بازگشت به مطلب
شما دکمه Home کیبردتون رو هم بزنین، تشریف میبرین اون بالای بالا...
تازه از هر جای صفحه...
نه فقط آخر صفحه.
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۱)moze84 نوشته است: [ -> ]شما دکمه Home کیبردتون رو هم بزنین، تشریف میبرین اون بالای بالا...
تازه از هر جای صفحه...
نه فقط آخر صفحه.
تااازه

کلید End صفحه کلید هم میره آاااااخر آخر صفحه!
خواهش میکنم!
تشویق نکنید!
[تصویر: 9k=]

یا الله

سلام

اسفند دود کردم براتون چشم نخورید ماشاءالله به این همه نبوغ

یا علی علیه السلام

موفق باشید
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع