تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چیزهایی که فقط در خارج ایران میتوان دید || مملکته دارن؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
تو یکی از شهرهای آمریکا یک سگ شهردار شد!!!

عقله دارن؟شعور هم که ندارن... مملکته دارن؟

[تصویر: 113672_432.jpg]

سگه داره میگه: من اشتباهی بودم (با صدای مسعود شصت چی در مردهزار چهره)
من باید حق رو بگم. برای مؤمنین. برای خاطر خدایی شدن مؤمنین. برای خاطر خدا، تا بر من منت بذاره. برای بهشت خودم.

امام صادق (علیه السلام) می‌فرماید:
اِنَّ لِلمُؤمِنِ عَلى المُؤمِنِ سَبعَةَ حُقوقٍ، فَاَوجَبُها اَن يَقولَ الرَّجُلُ حَقّا وَ اِن كانَ عَلى نَفسِهِ اَو عَلى والِدَيهِ، فَلا يَميلَ لَهُم عَنِ الحَقِّ
مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر چند بر ضد خود يا پدر و مادرش باشد و به خاطر آنها از حق منحرف نشود.

آیا شما آیه‌ای ندیده‌اید درباره‌ی توهین نکردن به بتهای مشرکین؟

این ارسال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257713
و ارسال بعدش، برای کسانی که می‌اندیشند(آخه قبلاً بحث بوده. آلزایمر که ندارن خدای نکرده! بلکه اهمیت نمیدن).

(۲۲/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ملکه BASTARD* حکومت فخیمه بریتانیای خبیث
...
*این علاوه بر جنس خراب این موجود بصورت علمی و تاریخی ثابت شده که این موجود بچه پدر مادرش نیست
بصورت علمی و تاریخی ثابت شده که وقتی ادله‌تون رو پیش از ادعاتون و یا حداقل همراهش مطرح نکنید، اونهایی که از پیش موافق نباشن حرفتون رو نخواهند پذیرفت و براشون هیچ فرقی با ادعای دروغ نخواهد داشت و به مخالفت و تنش خواهد افزود و از راه‌نمودن دورشون خواهد کرد.
به غیر از افرادی که از پیش موافق نباشن، می‌مونه افرادی که از پیش موافق بودن، پس حرفتون در صورت ِ مستدل نبودن هیچ ارزشی نخواهد داشت.

(۲۲/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]منظورم از ملکه اون وسطیه
این هم توهین آشکار هست.
لابد برای این هم دلیل دارید که ملکه از اون یکی ها قابل تشخیص نیست.

(۲۲/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۵)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ](لطفا روی هیچ کدوم از عکسا بحث نکنید تا تاپیک شکل خودشو داشته باشه)
اگر میخواید چیزی ندونیم و ساکت بشیم و درباره‌ی هیچ‌چیز بحث نکنیم، پس اصلاً تاپیک نزنید!
از اول بحث نکنید!
من تصور می کردم هر کاری دشمن در مبارزه کرد ما حتما نباید اونجوری رفتار کنم.
حالا فهمیدم اینجوری نیست
وقتی اونا مسخره می کنن پس ما هم باید مسخره کنیم
وقتی اونا فحش می دن ما هم فحش بدیم
وقتی اونا تهمت می زنن و غیر مستدل حرف می زنن ما هم باید تهمت بزنیم و غیر مستدل حرف بزنیم
خیلی جالبه!
من رو باش می خواستم شهادتین رو بگم تا مسلمان بشم اونم به خاطر مرام بی نظیرش!
حالا می بینم این مرام مبارزه رو دشمن هم داره!
شما شهادتین رو بگو و مسلمان شو دستورات دین رو ملاک قرار بده نه رفتار ادما رو
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من تصور می کردم هر کاری دشمن در مبارزه کرد ما حتما نباید اونجوری رفتار کنم.
حالا فهمیدم اینجوری نیست
وقتی اونا مسخره می کنن پس ما هم باید مسخره کنیم
وقتی اونا فحش می دن ما هم فحش بدیم
وقتی اونا تهمت می زنن و غیر مستدل حرف می زنن ما هم باید تهمت بزنیم و غیر مستدل حرف بزنیم
خیلی جالبه!
من رو باش می خواستم شهادتین رو بگم تا مسلمان بشم اونم به خاطر مرام بی نظیرش!
حالا می بینم این مرام مبارزه رو دشمن هم داره!

مسخره کردن نیست....
اینا یه سری کارای احمقانه است.....اینو که موافقید...فک کنم آخرش به این نتیجه برسیم زنده باد دین و مملکت خودمون...
این موجودی که مشاهده میکنید ریگانه

[تصویر: 01.jpg]

دونالد ریگان 40 امین رئیس جمهور آمریکا بود

ولی چیزی جز یک گاوچران و آرتیست سینما نبود

و اینست معنای نخبه سالاری در ایالات خراب شده آمریکا

[تصویر: 02.jpg]

[تصویر: 03.jpg]

رئیس جمهوره دارن؟ نخبه سالاریه دارن؟ مملکته دارن؟

پ ن: کلا تو کشور اینا افراد اشتباهی میشن! حالا اگر خوشبخت بشن یه سگ میشه رئیسشون
beer is the proof that god wants us to be happy
-Benjamin Franklin
فقط خارج از ایران میشه معتادین به مشروب و آبجو رو دید. انقلاب رو دوست دارم چون (یکی از دلایلش )‌ مشروبات الکی رو غیر قانونی اعلام کرد. ( اسلام مرسیHeartHeartHeartHeart )‌
مراقب لحن خودتون باشید برادران و خواهران گرامی
هر گونه توهین به کاربران دیگر حذف می شود
رونالد ریگان رئیس جمهور محبوب امریکا پس از تحصیل در کالج یوریکا در دو رشته اقتصاد و جامعه شناسی لیسانس گرفت
هنرپیشه فیلم های سرشناسی مثل نوت راکنی امریکایی
سخنگوی جی ئی
پس از ریاست جمهوری ابتکارات نوین اقتصادی وسیاسی فراوانی داشت به گونه ای که ۷۵ درصد امریکاییها از ریاست او رضایت کامل داشتند
ایشون به حق یک نخبه سیاسی و اقتصادی بودن و دشمن بودن شما با ایشون به هیچ عنوان توجیه مناسبی برای توهین نیست .
ملکه انگلیس رو bastard خطاب میکنید میتونید ثابت کنید که واقعا ایشون ...؟ جناب درست پسند با قران به شما تذکر دادند که توهین نکنید
اما باز هم ادامه داره .
[تصویر: King_abdullah.jpg]

پادشاه یکی از کشورهای غرب آسیا بدلیل نخبه بودن تونست به یکی از سریال های مورد علاقش (startrek) راه پیدا کنه

البته در عمل نقش یکی از مولکول های اکسیژن هوا رو داشته چون هیچ صحبتی نکرده

پادشاهه دارن؟ سپر اسرائیله دارن؟ مملکته دارن؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع