۲۸/شهریور/۹۳, ۰:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
روز زیارت مخصوص آقا امام رضا علیه السلام

23 ذی القعده، روز مخصوص زیارتی آقا امام رضا علیه السلام و همچنین به روایتی شهادت آقا امام رضا علیه السلام هست.
علامه ی مجلسی می گوید :
زیارت حضرت رضا علیه السلام در روزهای مقدس اسلامی افضل است ؛خصوصا روزهایی که اختصاص به آن حضرت دارد.
سپس از کتاب اقبال مرحوم سید بن طاووس استحباب زیارت آن حضرت را در و در پایان می نویسد :
استحباب زیارت آن حضرت در ماه رجب گذشت
مثل روز ولادت (11 ذی القعده) و روز شهادت آن حضرت (مطابق مشهور آخر ماه صفر) روز 23 ذی القعده (طبق روایتی روز شهادت آن حضرت) نیز نقل می کند (بحار الانوار جلد 99 صفحات 43 و 44) . مرحوم محدث قمی روز 25 ذی القعده را نیز به این موارد ضمیمه کرده است.
بغض هاى ملتمسِ من هرروز تو را میخواند
ببین چگونه از هر «السلام علیک»، شعله هاى اشتیاق من برای رسیدن به تو برخاسته است.
اى دل، بیا به درگاه صبح جاودان سلام کن و بر هشتمین خورشیدِ مهر آیین، درود بفرست.
سلام آقام امام رضا
السلام علیک یا امام رضا
باز هم مثل هررروز این دل منتظر من
برای اون صحن وصحراو حرمت تنگ شده
برای دیدن حرم برای دیدن کبوتران
برای ....یک لحظه نفس کشیدن درحرم تو
التماس دعا
[font=Times New Roman][/font]روز زیارت مخصوص آقا امام رضا علیه السلام

23 ذی القعده، روز مخصوص زیارتی آقا امام رضا علیه السلام و همچنین به روایتی شهادت آقا امام رضا علیه السلام هست.
زیارت یعنی حضور. ممکن است کسی کیلومتر ها با حرم فاصله داشته باشه ولی به محضی که حضور اتفاق افتاد زیارت انجام می شه.
یعنی اگر الان یکی وایساده باشه روبروی ضریح و سلام بگه به آقا امام رضا علیه السلام ؛ اگر تو از همین جا با صدق و صفا و با همه وجودت سلام بدی دقیقا کنار او می ایستی.
هیچ فرقی نمی کنه. پس حضور مهم است و هدف از زیارت حضور است.
چه بسا کسانی که می روند مشهد حاضر نمی شن و چه بسا کسانی که تو عمرشون مشهد نرفتند اما حاضرند.
یعنی اگر الان یکی وایساده باشه روبروی ضریح و سلام بگه به آقا امام رضا علیه السلام ؛ اگر تو از همین جا با صدق و صفا و با همه وجودت سلام بدی دقیقا کنار او می ایستی.
هیچ فرقی نمی کنه. پس حضور مهم است و هدف از زیارت حضور است.
چه بسا کسانی که می روند مشهد حاضر نمی شن و چه بسا کسانی که تو عمرشون مشهد نرفتند اما حاضرند.
بعد منزل نبود در سفر روحانی
پس از همینجا از پای سیستم توی خانه و هرجایی که هستی
دلت رو روانه حرم آقا کن و یک سلام از ته قلب به آقا بگو:
صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی و رحمةالله و برکاته
![[تصویر: 100921193905.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/06/100921193905.jpg)
دلت رو روانه حرم آقا کن و یک سلام از ته قلب به آقا بگو:
صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی و رحمةالله و برکاته

![[تصویر: 100921193905.jpg]](http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/08/06/100921193905.jpg)
زیارت حضرت رضا علیه السلام در روزهای مقدس اسلامی افضل است ؛خصوصا روزهایی که اختصاص به آن حضرت دارد.
سپس از کتاب اقبال مرحوم سید بن طاووس استحباب زیارت آن حضرت را در و در پایان می نویسد :
استحباب زیارت آن حضرت در ماه رجب گذشت
مثل روز ولادت (11 ذی القعده) و روز شهادت آن حضرت (مطابق مشهور آخر ماه صفر) روز 23 ذی القعده (طبق روایتی روز شهادت آن حضرت) نیز نقل می کند (بحار الانوار جلد 99 صفحات 43 و 44) . مرحوم محدث قمی روز 25 ذی القعده را نیز به این موارد ضمیمه کرده است.
بغض هاى ملتمسِ من هرروز تو را میخواند
ببین چگونه از هر «السلام علیک»، شعله هاى اشتیاق من برای رسیدن به تو برخاسته است.
اى دل، بیا به درگاه صبح جاودان سلام کن و بر هشتمین خورشیدِ مهر آیین، درود بفرست.
سلام آقام امام رضا
السلام علیک یا امام رضا
باز هم مثل هررروز این دل منتظر من
برای اون صحن وصحراو حرمت تنگ شده
برای دیدن حرم برای دیدن کبوتران
برای ....یک لحظه نفس کشیدن درحرم تو
التماس دعا