تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تكبر پنهان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
بعضی وقتها انسان راه رشد را به روی خود مسدود می‌بیند و احساس می‌کند هیچ نورانیّتی شامل حالش نمی‌شود و توفیقات چندانی برای کسب کمالاتِ روحی پیدا نمی‌کند.
اینجا انسان باید روحِ خود را واکاوی کند و ببیند آیا تکبّری در خود پنهان نکرده است که موجبِ افتادنِ او از نظر حضرت حقّ شده باشد؟

تفکر در خویشتن و محاسبهٔ نفس، انتقادپذیری و نگرانی از عاقبت به خیری، عیب‌جویی نکردن و مشغول نشدن به عیوب دیگران،که نتیجه‌اش غافل شدن از عیوبِ دیگران است، همه مواردی هستند که میتوانند مارا در کشف تکبّرِ پنهان در وجودمان کمک کنند.

رهایی از تکبر پنهان،ص ۱۴۹-۱۵۱
(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۶)مصطفي مازح7610 نوشته است: [ -> ]عیب‌جویی نکردن و مشغول نشدن به عیوب دیگران،که نتیجه‌اش غافل شدن از عیوبِ دیگران است، همه مواردی هستند که میتوانند مارا در کشف تکبّرِ پنهان در وجودمان کمک کنند.

رهایی از تکبر پنهان،ص ۱۴۹-۱۵۱
به نام خدا
من فکر می کنم "عیوب دیگران " دوم باید عیوب خود باشد
سلام چون نقل قول هست از كتاب من دخل و تصرف نكردم داخلش. كتاب رو پيدا ميكنم و با كتاب تطبيق ميدم..
البته در هر دوحالت معني داره. غافل شدن از عيوب ديگران هم افكار و انرژي مارو رها ميكنه و ميتونيم روي خودمون متمركز بشيم.
يا علي
آدرس های مرجع