شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
یاالله
سلام
زنا * ۷۰ = ۱ربا
امام صادق ع:
یک درهم ربا نزد خداوند از هفتاد بار زنا کردن با محارم در کعبه سنگینتر است.
آیت الله جوادی آملی: 80 درصد مردم با وام و ربا به سر میبرند
خدا یا آخر وعاقبت ما را ختم به خیر کن
متاسفانه وقتی بهشون می گیم این وام ها ربا هستن قبول نمی کنن
یا آخرش می گن اگه ربا هست چرا توی دولت اسلامی همچین چیزی هست.
می گن چرا روحانی ها ساکت هستن
حالا باید واسشون اصول فقه توضیح بدیم
آدم از سر و کله زدن با این ملت (که خودمون هم جزوش هستیم) خسته می شه
والا مجتهد ها ساکت نیستن
مجتهد من اقای وحید خراسانی هست که کلا وام با بهره رو (فقط تا 4 درصد مجازه) ربا میدونن
حالا یه عده میگن تورم هست و فلان
خوب ادم رباگیر هم دقیقا همین استدلال رو میاره
چون طرف میتونه با پولش بره کار کنه اما داره قرض میده پس خوابیده پولش رو میگیره
طبق معمول سود یه عده سرمایه دار مثل کل دنیا،اجازه نمیده اخلاقیات در جامعه شکوفا شه
فقط عمق فاجعه رو ببینید که مثلا من میتونم ب برادر دینی ایم قرض الحسنه بدم که چقدر روایت داریم و ایه قران بعد این پولو بانک میگیره از برادر دینی من که پول نداره،بهره میگیره،چندر غاز از اون بهره رو میندازه جلوی من و من بخاطر اون چندغاز اخرتم و دنیای برادر دینی ایم رو فروختم
اینم بهتون بگم
ما یه مبلغی پول تو بانک داشتیم که دراوردیم و در واقع اون ایکس تومنی که سود میکردیم رو از دست دادیم
دقیقا همون اندازه به علاوه کمی بیشتر(که به حقوق کارمندا هر سال اضافه میشه) به حقوق همسرم اضافه شد
برای خودم خیلی جالب بود
کسی منکر عدم سکوت متجتهدین نیست
مشکل من با کسی هست که ربا رو می گیره و ککش نمی گزه.
بهش لعنت هم نمی تونم بفرستم چون ازخویشاوند نزدیک گرفته تا دور همه وام می گیرن با سود 34 و 35 و 24 و ...
بچه ها انقدر راحت قضاوت نکنید کلی جوون با همین وام آ که مجبورن دارن زندگی می کنن از وام ازدواج بگیر تا وام مسکن...نمی شه همه رو فرستاد جهنم !!!
خب راست می گن جمهوری اسلامیه چه جوری در کاباره خونه هو مشروب فروشی ها رو بست اگه مشکل داره باید در این بانک ها رم تخته کنه دیگه...سود گرفتن هم چیز دیگه اس شما به نیت اینکه بانک با پولت کارمی کنه سرمایه گذاری می کنه پول رو می ذاری نمی ذاری که ربا بده الاعمال بالنیات ....پس به جای تخریب پیشتهاد بدین واسه یه کشور بدبختی مثه ایران که پول نفت و گاز خودش رو نمی تونه بگیره داره مجانی صادر می کنه پول نداره کالاهای وارداتیش رو بیاره داخل کشور چیکار کنه که بهتر باشه نمی گم کاره بانکها درسته ها اصلا...می گم شما پیشنهاد بدین مملکت از لحاظ اقتصادی لای انبر!!!!
مسلما هر وامی ربا محسوب نمی شه
وام که قرض الحسنه باشه که ربا نیست(درست گفتم؟)
بحث سود نیست فقط
دیرکرد هاش هم هست
و همچنین آگاهی شما از اینکه سرمایه شما در بانک داره سرمایه گذاری می شه یا وام داده می شه با سود آنچنانی
الاعمال بالنیات هم حدی داره.
شما وقتی به حدی برسی که یقین کنی موجودی حساب قرض الحسنه شما وام قرض الحسنه داده نمی شه
یا موجودی حساب سرمایه گذاری شما وام با سود 25 درصد داده می شه به جای اینکه صرف سرمایه گذاری در عمران بشه
اینا باعث نمی شه ذره ای شک کنیم؟؟
انجام کاری که در ثواب و گناهش رو شک داریم جایز هست؟ مخصوصا وقتی که گناهش قابل قیاس با ثوابش نیست

بابای ما رفت از یه بانکی 10 میلیون وام گرفت. تاحالا داریم 15 میلیون بر میگردونیم. این ربا نیست؟
اخه دوست عزیز ما که حک صادر نکردیم
هرکس باید به مجتهدش رجوع کنه
اقای دکتر عباسی پیشنهاد دادن،طرف وقت گذاشته تیم داشته کلی تحقیق صورت گرفته هزاربار هم گفته من اماده ام
دیگه قرار نیست من عوام پیشنهاد بدم
خود متخصصش اعلام امادگی کرده
موضوع همینه
وقتی مزه سود میره زیر دندون من ،به ادمی که احتیاج داره قرض الحسنه نمیدم تا کارش راه بیفته
یه جوون هست ایده داره اما پول نداره
خوب من پولو میدم به اون کار میکنه،هم اون از فساد نجات پیدا کرده هم پول من روش یود اومده
دیر کرد رو هم تمام مجتهدا به عنوان ربا قبول دارن
منتها زور پولدارا به علما میچربه
ببینید من چی گفتم ...من می گم به جای اینکه چند سال می گیم نظام بانکی فاسد مردم رباخور شدن نزول خور شدن راه حلش رو خود مردم پیاده کنن بعله متم می دونم دکتر عباسی چی گفتن خودم جلساتشون بودم حالا که باهاشون همکاری نمی کنن ما بشینیم نگاه کنیم!!!
ما اگه واقعا نگرانیم از مسجد محل خودمون شروع کنیم صندوق قرض الحسنه اش رو راهاندازی کنیم از مسجدیا وامام جماعت بخوایم تو محل تبلیغش رو کنن از کم شروع می شه ولی چنان برکتی پیدا می کنی از هر چی بانکه کار راه انداز ترمی شه پس خودمون باید همت کنیم نه اینکه منتظر معجزه باشین کسی هم زورش به بانکداری نمی رسه حتی دولت اون کار خودش رو می کنه چون تحریمه از هر راهی واسه خودش ذخیره جور می کنه...منو شما باید دلمون به حال خودمون و اطرافیانمون بسوزه ویه کاری بکنیم این پیشنهاد من بود هزار جور کاره دیگه می شه کرد هم هم می تونن از محل خودشون فامیل با دوستانشون شروع کنن...
اونیم که گفتم الاعمال و بالنیات سر حرفم هستم چون من پولم رو واسه سرمایه گذاری می ذارم بانک وبانک هم دو کار انجام می ده هم سرمایه گذاری می کنه تو طرح های سود آور هم وام می ده من چه جوری به یقین می رسم پول من رو وام می ده!!شاید همونی باشه که سرمایه گذاری کرده بعدم من کار خودم رو درست انجام می دم بیخودیم کثیرالشک نمی شم اونی که کارش خرابه که ممکنه بانک باشه خودش مسیول نه من که واسه آبادانی مملکت تنها راه سپرده گذاریم همینه