تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نماد شیطانی در عرفات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نظری کوتاه درباره سوال نظر سنجی این تایپک دارم. این کار دشمنان اسلام است را قبول دارم ولی داخل پرانتز ماسون را قبول ندارم . بله این جریانات فکری و نهاد ها همگی دشمن هستند اما تنها دشمنان که اینان نیستند تا حرف از دشمنی با اسلام میاد سریع پای ماسونری و ایلومناتای و امثالهم باز می شود اینان بخشی از دشمنان هستند نه همه دشمنان
به اعتقاد بنده به اندازه تمام راه های رسیدن به خدا ، راه های انحراف و دشمنی با خدا (نعوذبالله) هم وجود دارد
ببخشید بی ارتباط با بحث شکل گرفته بود اما الان متوجه سوال نظر سنجی شدم .
منم که خوراکم اظهار فضلهBig Grin
(۵/مهر/۹۳ ۱:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بد نیست نسبت به دشمنامون یکم بدبین باشیم

حداقلش اینه اگر میخواستن یه طرح دیگه در بیارن باید متقارنش میکردن

همه چیش شبیه کشتیه

آل سعود از آمریکایی ها (دولت مردان آمریکا) کثیف ترند

در حد بهایی ها و صهیونیست ها .. بهتره بگم بدتر ... در حد همون اولی و دومی

نشه مثل اون تاپیک که فرعون و هامان دارای فضیلت معرفی شدن (تفکرات شریعتی ها)

این ایدشون هم احمقانست

سنگی که پرتاب میشه اندازه یه قند درشته (حدودی گفتم)

امکان برگشتش خیلی کمه

اگرم بحث به هدف نزدن و رد شدن از آبلیسکه با توجه به جرم پائین سنگ و فاصله زیاد اصلا به اونطرف میدون نمیرسه

بگذریم....
من هم گفتم این ایدشون احمقانه است. ولی منظورم اینه که از قصد دیگه شبیه کشتی نکردن. درسته که می خواستن نماد شیطان سنگ نخوره
ولی دیگه شبیه کشتی شدنش به ستون های میدون نگاه کنید، فقط دیوار های پرانتزی می شد ازش در آورد.
در هر حرکت. این میدون بدون دیوارش هم شبیه کشتی هست دیگه.
بسم الله الرحمن الرحیم

(۵/مهر/۹۳ ۱:۱۸)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]نظری کوتاه درباره سوال نظر سنجی این تایپک دارم. این کار دشمنان اسلام است را قبول دارم ولی داخل پرانتز ماسون را قبول ندارم . بله این جریانات فکری و نهاد ها همگی دشمن هستند اما تنها دشمنان که اینان نیستند تا حرف از دشمنی با اسلام میاد سریع پای ماسونری و ایلومناتای و امثالهم باز می شود اینان بخشی از دشمنان هستند نه همه دشمنان
به اعتقاد بنده به اندازه تمام راه های رسیدن به خدا ، راه های انحراف و دشمنی با خدا (نعوذبالله) هم وجود دارد
ببخشید بی ارتباط با بحث شکل گرفته بود اما الان متوجه سوال نظر سنجی شدم .
منم که خوراکم اظهار فضلهBig Grin

بنده اینطور نوشتم:
توطئه ی دشمنان اسلام (ماسون ها،و...)
بله حق با شماست من توجه نداشتم
دوستان لطفا برای مباحث ماسون ها

به ویدیو های دکتر رائفی پور حتما مراجعه کنید.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع