تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایده از من و نقدش با شما دوست خوب!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
نقل قول:
من همین الآن آخرین قسمت سه گانه بتمن رو دیدم. یعنی همین الآن

ایده جالب، داستان قوی، دیالوگ ها حساس، صحنه ها تکان دهنده، کیفیت کار بازیگر ها فوق العاده

همه جوره به دل نشسته بود.
داداش با کلیت حرفت موافقم ولی به نظرم قسمت سوم بتمن ضعیف بود. فقط دفعه اول که دیدم حال کردم ولی بعدش که دقت کردم، دیدم زیاد هم جالب نبود. اولی و دومی خیلی خوب بودن

(۸/آبان/۹۳ ۱۸:۴۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]یک سوال:
دور هم نشستید دقیقا چی می گید؟Mat
حرفهای خوب
حرفهای قشنگ
ایده بعدی که خیلی جای کار داره:
این روزا همه دنبال فست فودن.
غذای سریع.
حتی خوراک فکری هم باید سریع آماده بشه و سریع هم اثر بذاره.
تمام احادیث و داستان های کوتاه جالب از ائمه و گفت و شنود های چند جمله ای از ائمه رو میشه تو اپیزودهای 10-15 دقیقه ای ساخت و هر شب یکی دو تاش رو نشون بدن.
علی الخصوص شبکه آی فیلم که واسه عربها هم پخش میشه.
لزومی نداره کل زندگینامه امامی رو بسازن که کلی هم خرج داشته باشه.
فقط کافیه از کارهای خوبشون بگن تا الگوسازی بشه از این عزیزان.
اوشین در واقع اپیزودهای 15 دقیقه ای بود و بسیار هم محبوب بود.
سریالهایی مثل فرندز هم همینطور بودن و هر قسمتش کمتر از 20 دقیقه زمان داشت که باعث میشد مخاطب بشینه تا اینا سرقع قصه شون رو بگن و آدم بره سر کارش.
نقد؟
میشه یه کاری هم کرد
زندگی یه ادمایی رو همونطوری اپیزود نشون بدن که دارن سعی میکنن اون سیره رو عملی تو زندگی امروز پیاده کنن
خوب مثلا زمان قدیم تلوزیون نبوده
اما با استفاده از کلیات میشه ادم برای خودش قانون در بیاره که من نوعی شیعه چقدر و در چه جهتی میتونم از تی وی استفاده کنم.
مثلا فلان حدیثو شنیده و بعد مردم ببینن چه جوری میشه بهش عمل کرد و دامنه اش چقدره
مثلا یه قسمتش چی باشه یاسین جان؟
زندگی یه آدم معمولی که داره یه حدیث رو تو زندگیش پیاده میکنه؟ یا کسی که میخواد الگوی بقیه بشه؟
من اینش رو نفهمیدم.
(۱۵/آبان/۹۳ ۱۱:۲۹)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]ایده بعدی که خیلی جای کار داره:
این روزا همه دنبال فست فودن.
غذای سریع.
حتی خوراک فکری هم باید سریع آماده بشه و سریع هم اثر بذاره.
تمام احادیث و داستان های کوتاه جالب از ائمه و گفت و شنود های چند جمله ای از ائمه رو میشه تو اپیزودهای 10-15 دقیقه ای ساخت و هر شب یکی دو تاش رو نشون بدن.
علی الخصوص شبکه آی فیلم که واسه عربها هم پخش میشه.
لزومی نداره کل زندگینامه امامی رو بسازن که کلی هم خرج داشته باشه.
فقط کافیه از کارهای خوبشون بگن تا الگوسازی بشه از این عزیزان.
اوشین در واقع اپیزودهای 15 دقیقه ای بود و بسیار هم محبوب بود.
سریالهایی مثل فرندز هم همینطور بودن و هر قسمتش کمتر از 20 دقیقه زمان داشت که باعث میشد مخاطب بشینه تا اینا سرقع قصه شون رو بگن و آدم بره سر کارش.
نقد؟
چنین کاری درحال حاضر هم انجام میشه ولی به صورت دینی نیست و موضوعاتش بیشتر جنبه راهنمایی های رانندگی و شهرسازی و آب و فاضلاب و... (خودتون میدونین چیا رو میگم)
خیلی کم پیش میاد درباره دین و احادیث از این چیزا بسازن که اگر هم بسازن اونقدر افتضاح هست که تا دیدیم سریع کانالو عوض کنیم. (هم از نظر کیفیت و هم از نظر روایی کلا افتضاح میسازن)
مثلا فیلم مدیر کل رو دیدین؟همون که اقا خودشو شکلای مختلف میکرد به عنوان ارباب رجوع میرفت ببینه زیر دستاش چه جوری کار میکنن...
یه حدیث از امام علی داریم که مثلا برای زیر دستهات ناظر بزار،واسه اون ناظر ها هم ناظر بزار.....
مثلا یه قسمت میشه اداره ای رو نشون داد که این هرم ناظرا وجود داشته باشن و هر خطایی در هر لایه ای جلوش گرفته بشه
و مردم ببینن کافیه یه حدیث تو یه جامعه انجام شه...

یا

چقدر در مورد خوراکیا حدیث داریم مثلا در خلال فیلم فقط نشون بده اب رو شب میخوری حتما باید بشینی،لزومی نداره بگه این حدیثه اما فیلمی که ساخته میشه سبک زندگی اسلامی رو در نظر بگیره

یا

در مورد تربیت کودک که اصلا جامعه تشنه است ،در حد همین چیزایی که من تو تاپیک 7 سال اول مینویسم به دوستای خودمم میگم،بعضی هاشون اصلا مذهبی نیستن اما از من میخواستن که نکاتش رو بهشون بگم
واسه خودمم جالب بود که نه تنها ادمای مذهبی بلکه غیر مذهبی ها هم کمبود الگو برای تربیت کودک رو حس میکنن
مخصوصا رو این مورد اخر خیلی میشه کار کرد
متاسفانه بخاطر بی توجهی والدین به خوراک سمعی بصری بچه ها،من یه چیزایی میشنوم شاخ درمیارم.
یعنی مادر هنوز نمیدونه جلوی پسربچه اش مخصوصا هر لباسی رو نپوشه
در این زمینه حرف خیلی زیاده

خوب ساخته شه مردم استقبال میکنن
یه فیلم داریم مثل شب دهم
خیلی قشنگ نشون داد که طرف از عشق زمینی به عشق خدایی رسید
این مدل فیلما که مفاهیمی رو واسه مردم ملموس میکنن ارزشمندن
ایده بعدی:
کاشکی فیلم سیاحت غرب رو بسازن.
موثرترین کتابی بود که مانع از گناه کردن من میشد.
سلام
یه موردی هم که وجود داره و من مخالفم اینه
همیشه تولد یا شهادت امامی بر میدارن یه ادم مریض رو شفا میدن
یعنی بدترین کاری ک میتونن با اسلام بکنن همینه
بنای این عالم به تدریجیات نه دفعی
یعنی از نظر اماری اکثر ادما به تدریج باید درمان بشن حالا هرزگاهی خدا ادمای معدودی رو هم دفعی شفا میده
نکته بعدی اینه
خدا کارهاشو در این عالم با وسیله انجام میده
شما با اب سیراب میشید
با دارو شفا میگیرید
گاهی خدا واسطه رو حذف میکنه ادما یادشون نره خدا ساقیه
خدا شافیه
حالا ادما رو جو میگیره و با دیدن این فیلما اگه مریضون شفا نگیره دیگه خدا بد میشه
دیگه اعتقادشون کمرنگ میشه
باید اینا رو خیلی کم نشون بدن
بلکه ادمایی رو نشون بدن ک با مشکلات زیاد بازهم از خدا نا امید نمیشن
گاهی عزیزشون میمیره
گاهی هم باید در طولانی مدت درمان شه
یه حالتی رو ایجاد میکنن ک مسلمونا طلبکار خدا باشن.
یه تیم باستان شناسی یه تورات قدیمی تو خرابه های تخت جمشید پیدا میکنه و میخواد ببره برای موزه لوور پاریس.
آدمای بدی هم نیستن.
نیتشون اینه که ببرن به همه دنیا اسم پیامبرو معصومین رو به همه دنیا نشون بدن.
این وسط چند تا واسطه از طرف موزه لندن و یه گروه هم از موزه نیویورک دنبال این توراتن.
یه سریال جکی چانی ساخته بشه.
پر از صحنه های رزمی و بزن بزن بدون خونریزی.
عین کارای جکی چان.
کمدی رزمی...
بعدشم که میده به رئیس موزه لوور، جلوی چشمش آتیشش میزن و خود یارو هم میکشن.
یارو عین فیلم انتقام بر اثر یه معجزه زنده میمونه و برمیگرده ایران و تورات اصلی رو میده به بچه های بالا...
پشیمون و عاشق وطن ...
همین دیگه...
زینب خانم این ایده شما درباره حکایات امامان که هر اپیزود یک ربع 20 دقیقه باشه عالی بود. صبح ساعت 7 نشون بدن خیلی باحال میشه :|
نظرتون راجب به فیلم خیالی چیه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع