۱۹/مهر/۹۳, ۱۱:۱۱
![[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png]](http://s5.picofile.com/file/8142835300/%D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png)
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
دو تا موضوع جدا گونه شنیدم که ماحصل ترکیبشون شد اینی که میخوام بگم،بعد چون خیلی برای خودم تلنگر بود گفتم اینجا هم بیارم شاید رزق دوست دیگه ای هم باشه.
ببینید ایا اینکه من بگم ائمه رو دوست دارم و ذره ای شبیه اونها نباشم،ذره ای حتی تلاش هم نکنم(این مهمه چون ممکنه کسی تلاش کنه اما ضعیف النفس باشه) ،راحت دروغ بگه ،غیبت کنه،تهمت بزنه و ... کافیه؟
و در کنارش یه ادمی رو داریم که خاطر تبلیغات سوء از اسلام،اصلا با این سیستم اشنا نیست اما همیشه ادم حق جویی بوده و بر اساس فطرت و هدایت اولیه که شامل همه میشه،به اندازه همون اطلاعات ادم خوبیه.یعنی اگه تبلیغات درست باشه،این ادم مسلمون میشه و از قضا مسلمون خوبی هم میشه.
(حالا تو یکی از تاپیک های فاطمه خانم درموردش بحث شد نمیخوام بحثم بره اون سمت)
حالا اینو توی تاپیک الانسان باز میکنیم.اما استادمون میگه،ادمی که حقیقت طلبه،همیشه دنبال حقیقته و به حد توانش تخطی نمیکنه رو داشته باشید،ما میگیم امام علی علیه السلام مصداق حق هست.(علی مع الحق و الحق مع علی)
خوب پرده ها که کنار بره این ادم مصداق حق که امام بودن رو دوست داشته،به اسم که نیست،من بگم امام علی رو دوست دارم،چه بسا احادیثی داریم که معنی حب به اهل بیت رو هم تبیین کردن و چیزی فراتر از علاقه سطحیه.
خلاصه اینکه خدا با احدی رودرواسی نداری.اگه اسم خودمون رو گذاشتیم مسلمان،یه وظایفی داریم و اگه انجام ندیم فکر نکنیم اتفاقی نیفتاده.
حالا هدف این تاپیک چیه؟
دونستن:
وظایف شیعه در برابر انسان (اندش میشه کافر حربی)
وظایف شیعه در برابر برادر دینی/ارحام/پدر و مادر/همسر/همسایه .....
کلا همه انسان ها به عنوان خلیفه الله بالقوه مگه میتونن به مخلوقی در این عالم بی تفاوت باشن؟
حالا وظایفی گفته میشه که مثلا ما در حد کافر حربیش رو برای برادر مسلمانمون رعایت نمیکنیم و اینجاس که باید گفت معاذ الله.
این مقدمه بحث
مطالبی که اورده میشه از دوره رشد مدرسه قران و اهل بیت علیه السلام که این دوره چهارمه به عنوان بلوغ عاطفی
یعنی متوجه شیم که باید از خود بگذریم.
ان شاء الله ادامه دارد