تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
در این مورد واسه اکثر پسر ها باید یه نسخه پیچید
حداقل پسر ها هم دیگه رو بیشتر می شناسن
دوستان اجتماعی پسر ها(جنس مخالف) دقیقا نقش ZF دارن
حالا شاید درباره دختر ها هم همچین مقوله ای داشته باشن
البته منظورم از ZF مواردی هستن که بقیه کاربران تعریف کردن
سلام خدمت دستان
ازنظر من مشکل اینجا سر چند تا کلمه نیست دوست اجتماعی ... مشکل سر کم کاری فرهنگی٬ اسلامی .....باورتون نمیشه چن وقت پیش به یکی از دختر بچه های فامیل گفتم سیندرلا رو دوس داری یا حضرت فاطمه(علیه السلام) گفت سیندرلارو موندم چی بگم...بچه های ما اونقدر که سیندرلا یا .... میشناسن نمیدونن فاطمه زهرا کیه مهدی فاطمه کجاست هرکی به فکر خودش رسانه ما به فکر پول به جیب زدن٬اسم مهدی فاطمه نیمه شعبان ازرسانه ها شنیده میشه کدوم یک از فیلم های ما نگاه امام زمانی داره٬ بازیگرای ما کجاشون اسلامیه کجای ظاهرشون یاد مهدی فاطمه رو میشه دیدماهواره ام که هم جا هست و ......شرایط یه طفل معصوم وقتی یه شرایط غیر دینی ٬همین میشه نتیجه اش به سن بلوغ که رسید هم دوست دختر هم دوست پسر و یا دوست اجتماعی یا هر عنوان دیگه ای با هر شرایطی رو میپذیره و خودش و آخر تمدن و مدرن بودن میدونه...اکثر این دوستانی که در گیر چنین عنوان های هستند به خاطر عدم آگاهی شونه٬گرفتار ندونستن و فقط و فقط ندونستن وقتی خدا تو زندگی ادم جایی نداشته باشه یا خیلی کمرنگ باشه یا امام حی و حاضر رو نشناسی همین میشه که هر کاری کنیم و عین خیالمون نباشه...خدا کنه مهر مهدی فاطمه بیافته تو دل این بچه ها٬ ی کاری با دلشون میکنه ک تازه میفهمن عاشقی یعنی چی : آمین
در پناه الله
البته با عمده عقاید شما موافقم و دقیقا با همان ها که موافقم مخالفم
یعنی اینکه شما می فرمایید فرهنگ سازی نشده آگاهی نیست خدا را با این عظمتش در مقابل چشمانمان نمی بینیم درست است اما چه بکنیم ؟ یکی به من یاد بدهد که چه بکنم اینهارا از بر شده ایم که کار نشده تا زمانی که توقع از دیگری داریم همین است . زندگی باد زندگی چرا اینطور کرد ، آموزش پرورش چرا آنطور کرد ؟ صدا سیما چرا اینگونه است و دولت چرا آنگونه است .
مومن ما چیکار کردیم ؟ نشستیم نقد کردیم و اعتراض کردیم
به به چه روشن فکرانی هستیم دممان گریم ایول بیگ لایک پایدار باشیم
یکی هم نیست کمرمان را مالش دهد قلنجمان را بشکند . سر پنجه هایمان را ببوسد که اینهمه دکمه زدیم
البته جسارت خدمت بزرگواران عزیز نباشد(دقیقا دارم خودمو نقد میکنم). پیش نیاز کار عملی پرداخت تئوری است ولی احساس میکنم دیگه داریم زیاد پرداخت می کنیم کفگیرمان به ته دیگ نخورد شانس آورده ایم
بعد سرکار خانم محترم به نظر من سوال شما از آن کودک آشنایتان زیاد جالب نبود(ذات سوال خوب نبود به نظر من البته) و خنده تلخی را به همراه داشت(Smileخنده تلخ از تر زهر)
و شما وقتی را سیندرلا را نزد ایشان والا مقام دیدی برای فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کردی ؟ مثل من خنده تلخ زدی ؟(Smileخنده تلخ)
(۹/مهر/۹۳ ۲:۱۰)hossein.afrad نوشته است: [ -> ]البته با عمده عقاید شما موافقم و دقیقا با همان ها که موافقم مخالفم
یعنی اینکه شما می فرمایید فرهنگ سازی نشده آگاهی نیست خدا را با این عظمتش در مقابل چشمانمان نمی بینیم درست است اما چه بکنیم ؟ یکی به من یاد بدهد که چه بکنم اینهارا از بر شده ایم که کار نشده تا زمانی که توقع از دیگری داریم همین است . زندگی باد زندگی چرا اینطور کرد ، آموزش پرورش چرا آنطور کرد ؟ صدا سیما چرا اینگونه است و دولت چرا آنگونه است .
مومن ما چیکار کردیم ؟ نشستیم نقد کردیم و اعتراض کردیم
به به چه روشن فکرانی هستیم دممان گریم ایول بیگ لایک پایدار باشیم
یکی هم نیست کمرمان را مالش دهد قلنجمان را بشکند . سر پنجه هایمان را ببوسد که اینهمه دکمه زدیم
البته جسارت خدمت بزرگواران عزیز نباشد(دقیقا دارم خودمو نقد میکنم). پیش نیاز کار عملی پرداخت تئوری است ولی احساس میکنم دیگه داریم زیاد پرداخت می کنیم کفگیرمان به ته دیگ نخورد شانس آورده ایم
بعد عزیزم به نظر من سوال شما از آن کودک آشنایتان زیاد جالب نبود(ذات سوال خوب نبود به نظر من البته) و خنده تلخی را به همراه داشت(Smileخنده تلخ از تر زهر)
و شما وقتی را سیندرلا را نزد ایشان والا مقام دیدی برای فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کردی ؟ مثل من خنده تلخ زدی ؟(Smileخنده تلخ)

به نام خدا
به طور عجیبی هم حرفای شما رو و هم حرفای بقیه رو قبول دارم ...

اما یه سؤال:

عزیزم الآن شاید یک سالی باشه که من به تالار سر نزده بودم. می دونی چیکار می کردم؟؟؟
از این اتاق به اون اتاق. از این نهاد به اون نهاد. از این موسسه به اون موسسه. از این پایگاه به اون پایگاه. ولگرد نبودما. اتفاقا بیکار هم نبودم.

تیم اماده داشتم. برنامه فرهنگی داشتم. ضمانت اجرایی هم داشت. حتما هم برنامه ها به هدف می رسید. از نظر مادی خرج کمی داشت. فقط حمایت می خواستم ...

دقت کنید لطفا " فقط حمایت" برای اجرای یه سری برنامه های فرهنگی با اهداف مختلف مثلا تبیین و ترویج سبک زندگیه ایرانی-اسلامی و ...

اما الان تصمیم گرفتم که بیکار باشم و علاف تا اینکه دنبال یه حامی بگردم

پس بهتره شما هم خیلی به فکر کار عملی نباشی ...

داداش گلم/ آبجی
خیلی خودتو اذیت نکن

آخه اون مسئول فرهنگی های ما که سجاده آب می کشن و جای مهر روی پیشونیشون متر می کنن نمی دونن فضای مجازی چیه. آخه اون مسئول بوقامون هم که ...

چی بگم والّا ...

پس یا نقد کنیم و اعتراض یا بی خیال

بیشتر از این هم به ما اجازه نمی دن ...

مردم مسئول دارن ما هم مسئول داریمWink
جدا اینطور است ؟ یعنی هیچ راهی نداره ؟SurpriseSilentConfused
خب کسانی که توان و ایده دارند نمی توانند انفرادی کار کنند ؟ یک تایپکی ایجاد کرده بودن دوستان درباره مستند سازی نمی شود چنین کاری کرد حالا نه صرفا مستند مثلا تبلیغات دینی نمایش آموزه های دینی بعد رو آنتن نرود رو نت برود ایراد دارد ؟
همیشه با خودم می گفتم چطور 4 نفر که با تازگی از مادرانشان قهر میکنند میروند آهنگ زیر زمینی بدون پول و سرمایه و محتوا می خوانند بعد می شوند باند موزیک زیر زمینی و گربه های ایران و از این داستانا بعد 4تا بچه مسلمون که به تازگی با خدایشان آشتی کرده اند نمی توانند برای پیش برد اهدافشان کاری بکنند ؟
یعنی جدا هیچ راهی ندارد ؟؟؟؟؟
. کیف این بجثا به این است که بدانی چیزی از آن حاصل می شود و چیزی برای ارائه داری
البته یک نکته ظریف دیگر هم هست اگر نشد فیلم بسازیم می توانیم با رفتار مناسب خودمان هر کداممان به شیوه درست و عملی در برخورد با فرهنگ بد و باورهای بد مقابله کنیم
مثلا در راستای بحث همین تایپک از این به بعد واژگان درست را برای رفتارهای مد نظر بکار ببریم هرجند برای غیر نامتعارف باشد و به نوعی فرهنگ گفتاری را اصلاح کنیم نیاز به مجوز هم ندارد . از این مثلاها در شرایط پیچیده تر هم حتی زیاد است که به شخص خودمان بستگی دارد فکر میکنم
داستان پدر و پسر و که پازل نقشه جهان را می ساختند را یادتان هست ؟
خطاب به hossein.afrad
به قول دوستان برادر دینی سوال من در٬ ی شرایطی بود که لازم بود از اون بچه بپرسم..
بله خنده ی تلخ تر از زهر ......
به زور نمیشه مردم و به بهشت برد ٬ طرز تفکر مردم فرق کرده یا به عبارتی تغییرش دادن
نقش دولت رسانه٬آموزش پرورش وووووو‌وو خیلی مهم حالا صرف نظر ازاین ها که دستمون به جایی بند نیست میرسیم به خودمون ما چیکار کنیم و فقط و فقط نقد نکنیم
اگه عاشقیم٬عاشق مهدی
اگه واقعا بچه شیعه ایم
یا هر ادعایی داریم پایبند باشیم ٬ عالم بی عمل نباشیم ٬همین رفتارای بی ربط مردم و بدبین میکنه٬ (محرم که میشه یا حسین گفتنمون شروع میشه ٬حالا بیا ببین تو عروسیا چیکار میکنیم) این یعنی تناقص
تا نتونیم خودمونو تغیر بدیم امید به تغیر دیگران نیست
خودمونو که رشد دادیم بیایم از کم شروع کنیم از فامیل ٬ دوستان ٬ دانشگاه و......
شروع کنیم کار فرهنگی رو نه هر جایی و در هر شرایطی
مثلا من ۵ شنبه ها با دوستم ۵۰ تا سی دی مهدوی از آهنگ مهدوی گرفته تا سخنرانی های کوتاه ٬ اما تاثیر گذار تو قبرستون پخش میکردیم ٬( برای انتقال کار فرهنگی نباید دنبال فرد بدویی خودش باید بیاد)
یا یکی از دوستان با هزینه خودش اس غروب جمعه میفرسته البته به صورت ناشناس
یا برگزاری کلاس هایی با ترویج زندگی اسلامی٬ و افزایش سطح آگاهی دینی مردم
و .......
دوستان هر جایی هستیم هر کاره ایم رشد پیدا کنیم برای مهدی فاطمه حالا هر کس به ی نحوی
یاعلی
یکی از دوستان من دو ساله که با همسرش رفتن کانادا...هنوز باهاش در ارتباطم خیلی نگاهش عوض شده نسبت به ایران خیلی بد بین شده میگه اونجا مملکت بود ماتوش زندگی می کردم الحمدالله که قانونش اخر بی قانونیه هرکاری هم توش می شه به اسم اسلامه و مردم از کل دین و مسلمونی زده کردن اما اینجا قوانینش خیلی سفت و سخته ضمانت اجراهای بالا داره باور کن حتی محتوای بسیاری از قوانینشون اسلامیه ...اینجا کارهایی انجام نمی شه که تو اسلام هم انجام شون حرامه پارتی بازی واین حرفا خیلی به ندرت صورت می گیره درباره مسائل خانواده قوانین خاصی دارن که مملکت ما با این ادعای اسلام نداره این قوانین رو....
خلاصه این حرفا خلاصه ای بود از دردودل دوست من به اینکه چرا جمهوری اسلامی تو این 30وخورده ای سال انقدر پس رفت داشته حتی به شوخی می گفت نمی دونم چرا بلایی سر شماها نازل نمی شه چون حکم خدا رو می دونید وخلافش رو عمل می کنید منم گفتم اگه نظام کارش به اینجا کشیده کاگزار هاش که از کره مریخ نیومدن از دله همین مردم مسلمون (مثلا) اومدن بیرون اگر توی دادگاه های ما توسط قاضی که حاکم قضایی رشوه گرفته می شه رانت خواری می شه و هزار ....کاری دیگه تقصیر اسم جمهوری اسلامی نیست دیگه از اون قاضی عالم تر به اصول دین داریم که به زن متاهل پیشنهاد...می دن اینا سیاه نمایی نیست من خودم مخالف بیان این حرف ها تو هر جاییم اما این که کار فرهنگی کار فرهنگی ازش دم می زنیم پشت سرش فکر می خواد گیرم شما 4تا سی دی هم پخش کردی هزارتا کلاسم کذاشتی امارش رو داری ببینی چقد تاثیر داشته....خیلی از ما ها که الان داعیه دار اسلامیم ودرد بی دینی مردم رو داریم کافیه یه کار دولتی و یه پست خوب بهمون پیشنهاد شه از اون به بعد ما دیدن داره که چقدر دغدغه داریم و اصن کاری می کنیم
این همه سال دانشجوهایی داشتیم که تو دوران دانشجویی اخر فعالیت بودن اخر کار فرهنگی بودن همین ها شدن وزیر و وکیل الان می خوان برن ببینن دارایی شون چقدره حاضر نمی شن...ولی برو توی سابقه اش رو ببین دانشجوی قعال خط امام دانشجوی شرکت کننده در تسخیر لانه جاسوسی و هزارتا اسم دیگه کلی بیانیه و دادوقال ازش مونده اما حالا که نماینده شده وقتی بهشون می گن قوانین ما توبخش سایبری ضعیفه چی کار کردین می گن بعله ضعیفه دیگه چیکار کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها!
بحث منحرف شدا!!!
داشتیم درباره دوستی های اجتماعی و حریم روابط صحبت میکردیما!!!
حالا فساد و رشوه و جامعه امام زمانی یه تاپیک دیگه میخواد.

پیشاپیش ممنون که رعایت میکنین.
(۹/مهر/۹۳ ۱۲:۴۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]... این که کار فرهنگی کار فرهنگی ازش دم می زنیم پشت سرش فکر می خواد گیرم شما 4تا سی دی هم پخش کردی هزارتا کلاسم کذاشتی امارش رو داری ببینی چقد تاثیر داشته ....
دوستان من ادعایی ندارم بحث من سر ۴ تا سی دی نبود که ایها الناس من چنین کاری کردم نه اصلا
تمام حرف من شروع کردن بود نه دست رو دست گذاشتن
رکن الهدی عزیز شما بگو چیکار باید کرد؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع