تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حرکت جالب داور کره ای برای حفظ حجاب بانوی ایرانی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
حرکت جالب داور کره ای برای حفظ حجاب بانوی ایرانی

[تصویر: 14-10-2-83253ai8o0491.jpg]
حرکت جالب داور کره ای در مسابقات کبدی،با تشویق تماشاگران حاضر در ورزشگاه همراه بود.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به بازی های آسیایی؛در بازی کبدی بانوان ایران مقابل هند،در یک صحنه هندی ها بازیکن ایران را از زمین بیرون انداختند.این اتفاق باعث شد تا مقنعه بانوی ایرانی از سرش خارج شود.در همین لحظه داور کره ای بازی در حرکتی جالب کت خودش را در آورد و روی سر بازیکن ایران انداخت تا او به کمک بازیکنان هندی مقنعه اش را سرش کند.

حرکت این داور کره ای باعث شد تا ایرانی های حاضر در سالن این داور را تشویق کنند.
درود بر شرفش.
AngelAngelAngelAngel
چه عجب یک اقدام جوونمردانه هم از این کره ای ها دیدیم!!
دم داور کره ای گرم ، ولی...
با حجاب و بی حجاب بودن بانوان ما تو مسابقات که فرق چندانی هم نمیکنه ! با این وضع لباسای تنگشون ، اثر تحریکی همون خارجی ها کمتره نسبت به ایرانیا...
صدا و سیما مون هم که دمش گرم

همه چی آرومه...
نقل قول:با حجاب و بی حجاب بودن بانوان ما تو مسابقات که فرق چندانی هم نمیکنه ! با این وضع لباسای تنگشون ، اثر تحریکی همون خارجی ها کمتره نسبت به ایرانیا...
صدا و سیما مون هم که دمش گرم
این ورزشکار ها رو زن مردش رو چجوری تشخیص می دین که اثر تحریکی هم داشته باشه
به خدا اگه همین بازیکن های تکواندو مرد یه پارچه بندازن سرشون من فکر می کنم زن هستن
اینقدر این زن های ورزشکار حجاب روی خودشون کشیدن که شبیه مرد ها شدن
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۶:۳۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]این ورزشکار ها رو زن مردش رو چجوری تشخیص می دین که اثر تحریکی هم داشته باشه
به خدا اگه همین بازیکن های تکواندو مرد یه پارچه بندازن سرشون من فکر می کنم زن هستن
اینقدر این زن های ورزشکار حجاب روی خودشون کشیدن که شبیه مرد ها شدن

Huh !
خب همه زنهای خارجی هم همین نوغ پوششو دارن دیگه (تقریبا) ! ربطشو به حرفام نمیفهمم!
آره اگه یه ایرانی بود زودی گوشی موبایلشو در میاورد فیلم و عکس میگرفت که کووس بی آبرویی زن ایرانیو بزنه

مرد کره ای تا کمر تا میشد موقع مدال دادن به بانو ایرانی بدلیل درک فرهنگی ولی ما دنبال ناموسشون و زناشون , جایی که مهمان بودیم
نقل قول:خب همه زنهای خارجی هم همین نوغ پوششو دارن دیگه (تقریبا) ! ربطشو به حرفام نمیفهمم!
منظور خاصی ندارم
خطاب به شما هم نبوده
مثلا تو تکوانده طرف رو شبیه یه شوالیه می کنن این دیگه مفسده اش رو نمی دونم کجاست
یا حالا ورزش های دیگه
شما از هر طرف نگاه کنید با مرد هاش فرقی نداره
این مفسده اش کجاست؟
اصلا این چه حرفی بود من زدم؟ چه ربطی به تاپیک داره؟Dodgy
بعضی وقت ها هم یه حرف هایی می زنم که خودمم توش می مونمConfused
بهتره به موضوع تاپیک توجه کنیم. تاپیک به بی راهه نره
صلوات
این تاپیک در راستای همون تاپیک پوشیست

اگر همین خانما با نیت خیر با حجاب برن برای مسابقه خدمتشون به اسلام از اون بنده خدایی که از روی جهل یا عمد با پوشیه اومد جلو دوربین (+خیانت سازنده برنامه) خیلی بیشتره

همین که روسری رو سرشونه و مسابقه میدن پیام مهمی برای جوامع غیر اسلامی داره که بعضیا رو خیلی آزار میده

البته در این زمینه من اهم و مهم رو سعی کردم در نظر بگیرم

+اضافه

فیلم رو دیدم

باید لباسشون رو اصلاح کنند+نظر بالا شخصی بود نه فتوا
http://tnews.ir/news/4B3D31313286.html

http://www.tarafdari.com/%D9%88%DB%8C%D8...9%86%DB%8C
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع