تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زنا بهتر از ازدواج است...»کاملا جدیـــــ «
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله...

شما فرض کنید من یک جوان هستم و نیاز شدیدی به ازدواج دارم.
تنها راه من برای رسیدن به ازدواج گرفتن وام های متعدد از بانک هست . که در این صورت میتوانم به تشکیل خانواده برسم.

با توجه به این حدیث :
امام صادق ع:

یک درهم ربا نزد خداوند از هفتاد بار زنا کردن با محارم در کعبه سنگین‌‌تر است.

خب شما بگویید . کدام را انتخاب کنم؟
زنا ؟
یا ازدواج؟[/b]

[b]
(این حرف چند درصد از جوانان ایرانی میباشد؟)
به نظرم ماجرای قیاس است و قیاس هم که حرام و اولین قیاس کننده هم که جناب شیطان
به جای وام کمی تو مراسم و تشریفات کوتاه بیاید.

ما عروسیمون بدون تشریفات بود. تقریباً یه ولیمه ساده بود.

شدنیه باور کنید.

همین اواخر امام خامنه ای گفتند جوان ها باید در مقابل این رسم و رسوم غلط بایستند و عوضشون کنند.
یعنی به نظر شما یه جوون واسه گناهی مثه زنا میاد یه همچین حدیثی رو رو می کنه!!!من که بعید می دونم اگه کسی به اون مرحله برسه وراضی به این گناه بشه توجیهش این حدیث باشه چرا که درواقع به اون مجوز این کار داده شده و کسی هم نگفته که تنها وتنها راه ازدواج وام بانکی هست ...این یه توجیح نامناسب برای گناهه ...یخورده توقعات پایین بیاد وهرکس راضی بشه با هم سطح خودش ازدواج کنه و توقعش رو بیاره پایین مطمنا نیازی به این گناه نیست....
ببینید توجیه شما توی خانوما جوره دیگریست دختری که28سال به بالا داره و در خونه نشسته تا خواستگار مناسب براش بیاد اما نیومده ودر عوض دوست هم سن او که از اون اول رفته با پیدا کردن دوست وارتباط با جنس مخالف کسی رو پیدا کرده ازدواج کرده والان 28ساله شه زندگی داره وبچه ...خب اون دختری که تو خونه نشسته ایمانش رو حفظ کرده حیا وپاکدامنی از خودش نشون داده الان پشیمون بشه وبه دخترای کم سن وسال پیشنهاد دوست پیدا کردن بده....هر دوی این مجوز ها غیر قابل قبول وغیرمنطقیه ودر واقع همون همون ترفنده شیطان برای مجوز دادن نفسمون به گناهه
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۵:۲۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]به جای وام کمی تو مراسم و تشریفات کوتاه بیاید.

ما عروسیمون بدون تشریفات بود. تقریباً یه ولیمه ساده بود.

شدنیه باور کنید.

همین اواخر امام خامنه ای گفتند جوان ها باید در مقابل این رسم و رسوم غلط بایستند و عوضشون کنند.
برادر محترم شما خرج کل کل کل متاهل شدن رو 5 میلیون تومان در نظر بگیر. این جوون همون میزارن حداقلی رو باید وام بگیره. صورت مسئله رو پاک نکنید. یه جوری میگید ولیمه . انگار کلا همین ولیمه صد هزار تومن میشه. ساده ترین غذا الان تو شهرستانها پرسی 8 هزار هست.

البته تاپیک منحرف نشه. بحث اینه که بدون گرفتن وام زندگی ها پیش نمیره. هرجور بخوای حساب کنی زندگی قشر متوسط بدون وام پیش نمیره.
بله اگه یه پسره 20ساله بخواد زن بگیره بدون وام پیش نمیره اما اگه 2-3سال صبر کنه سرکار بره و پولاشو جمع کنه خیلی هم می تونی ...ما انقدر ها هم فقیر و بدبخت نیستیم توقعاتمون سربه فلک گذاشته بعدم این همه خیریه ومسجد که وام قرض الحسنه می ده اگه طرف انقدر هم صفر باشه بره از اونجا وام بگیره...ولی جوونی که کار نداره فقط زن بگیره که حس نیازش رو ارضا کنه بقیه زندگی به امون خداست...این چه حرفیه واقعا که انقدر ازدواج رو تنزل می دیم
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۵:۳۴)مرهم نوشته است: [ -> ]البته تاپیک منحرف نشه. بحث اینه که بدون گرفتن وام زندگی ها پیش نمیره. هرجور بخوای حساب کنی زندگی قشر متوسط بدون وام پیش نمیره.
اشتباهتون همینه دیگه... .
کسی ک براش شرایط ازدواج فراهم نیست و اگه ازدواج (!)نکنه 100% ب گناه میفته، باید ازدواج موقت کنه ...
حلالی ک از حرام جلوگیری می کنه

پ.ن : اون 100% شامل این میشه ک اگه تمام حواسش رو مراقبت کنه تا چیزهای محرک وارد ذهنش نشه
مراقب ذهنش باشه تا خیال پردازی نکنه
ورزش کنه و خسته بشه
خودش رو از شرایط ختی الامکان دور نگه داره
و ....
بازم 100% داشت ب گناه میفتاد

نقل قول:(این حرف چند درصد از جوانان ایرانی میباشد؟)

ب خاطر اینه ک ازدواج موقت ب شدت جلوه بدی پیدا کرده
و البته ب خاطر اینه ک از این موضوع سوء استفاده شده و توی قانون ما درست و حسابی بهش پرداخته نشده ... Dodgy
عزیزم ازدواج موقتم شرایط داره ....نمی شه به دختر مردم بگی بیا برو صیغه شو...به نظرم در اینجور موارد که دیگه هیچ راهی نیست این عقد باید باخانوم های بیوه صورت بگیره که مشکلی براش پیش نمیاد وگرنه تمام آینده اون دختر تباهه...بعدم الان هممون می دونیم بخاطر سوء استفاده بعضی ها واژه صیغه تو جامعه بسیار نفرت انگیز شده یعنی دختر ترجیح می ده تو روابط نامشروع باشه اما از زن صیغه ای دوری کنه...پس باید این قضیه به درستی وبه جا انجام بشه...هرچند اگر این رو هم باب کنیم مشکلات دیگری ایجاد میشه که درست کردنشون کار هرکسی نیست اینکه به جوون این اطمینان رو بدیم با صیغه مشکلش حله ...عملا هیچ مشکلی رو حل نکردیم فقط. امتیاز مثبت به آقایون داده شده تا باهر احساسی دنبال این کار برن
عحبا. گناه این رو باید پای جوون مردم بنویسن یا اونی که با کلی بهره میاد وام میده؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع