تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۹/آبان/۹۳ ۱۷:۵۸)مسافـر کربلا نوشته است: [ -> ]بسم الله
.
.
خوب، همونطوری که در کلیپ دیدید، قرعه کشی انجام شد .
.
چهار نفر که اسمشون در اومد :
1-Tolou
2-نورالسادات
3-fafa*
4-MAHDI59
.
و دو نفر هم به صورت ذخیره :
1-السا
2-سید ابراهیم

.
.
در صورت انصراف هر کدام از دوستانی که اسمشون در اومده ، نوبتشون به دو نفر ذخیره خواهد رسید.
.
.
یک عذر خواهی هم می کنم، به دلیل اینکه خیلی عجله ای کلیپ درست شد، بنده فراموش کردم کلیپ آخر (در اومدن اسم سید ابراهیم) رو در کلیپ قرار بدم،
کاستی های موجود در کلیپ و ... رو هم به بزرگی تون ببخشید ...
.
ان شاالله که برای همه ما نایب الزیاره باشن این دوستان،

سلام
به این همکاران اول تبریک میگم و بعدش مدیونین پاتون برسه کربلا و دوستان تالاریتون ( همکاران) و پدر و مادر و فرزندانشون رو دعا کنین و براشون عاقبت بخیری بخواینBlush
برای همه شما دوستان ( حتی دو همکار که ذخیره هستن ) ارزوی سلامتی و همینطور التماس دعا دارم.
درپناه خداوند باشید
وقتی اسما رو خوندم ، دلم یه طوری شد ....
بازم انگار ما دعوت نیستیم

به همه دوستان تبریک میگم و التماس دعای فرج از همه کربلایی ها

ندا جان ، بازم کربلاتو گرفتی ، انگاری پارتیت خعلی هواتو داره ها ، ان شاالله رفتی ؛ التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

خوش به حال مسافرای کربلا....

ثواب زیارت سیّدالشّهدا(علیه السلام)

اطمینان دارم که اگر ثوابی هم نداشت؛ هنوز «کربلا» زائر داشت. چرا که این خیل جماعت عاشقان، تنها دل خوش کرده به ثوابهای بی شماره ی زیارت مولایشان نیستند. محض دیدن او و محض نفس کشیدن در حریمی که عطرآگین به حضور اوست، دشواری راه را بر خود می خرند و سختی ها، برایشان آسان می گردد.

این را هم می دانم که خداوندگار نیز در عاشقی کم نگذاشته است؛ ثوابی به زیارت کنندگان محبوبش داده است که زائر به خواب هم نمی بیند. نه آنکه از کرامت این درگاه بعید باشد ها؛ نه. ولی حتّی در درگاه خداوند هم این ثواب شگفت و شگفت آور است.

ثوابش نه فقط «رفتن به بهشت»(1) که «نوشیدن کوثر از دست امیرالمؤمنین علی(علیه السلام)»(2) است. نه فقط این، بلکه مأموری، مخصوصِ آن می شود که او را چنان از پل صراط گذر دهد که داغی آتش جهنّم به او نرسد.(3)

وقتی می گویم خداوند، عاشق حسین بن علی(علیه السلام) است؛ راست می گویم. شاهدش ثوابِ دیدنِ مزار تشنه لب کربلاست. آنقدری که با هر قدمی که زائر به سوی مزار او برمی دارد، گناهانش بخشیده می شود تا جایی که وقتی به کربلا می رسد، خود شخصِ عالی مقامِ پروردگار، او را مخاطب خویش می سازد: «بنده من! از من بخواه تا به تو اعطا نمايم. من را بخوان تا اجابتت نمايم. از من طلب كن تا به تو بدهم. حاجتت را از من بخواه تا برايت روا سازم.»(4)

«آیا دوست ندارى كه خداوند متعال تو را در زمره ی كسانى حساب كند كه رسولش (صلّى اللَّه عليه و آله)، على و فاطمه و ائمه (عليهم السّلام) برايش دعا مى ‏كنند؟
آيا دوست ندارى از كسانى باشى كه گناهان گذشته ‏ات آمرزيده می شود و براى گناهان هفتاد سال بعدت برایت طلب غفران كنند؟
آيا دوست دارى از كسانى باشى كه از دنيا خارج مى‏ شوند؛ در حالى كه گناهى قابل مواخذه ندارند؟
آيا دوست دارى فرداى قيامت از كسانى باشى كه رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست آنان را می فشارد؟»(5)
اگر دوست داری، زیارت حسین بن علی(علیه السلام) را رها نکن، حتّی در خوف و هراس.(6)

نه آنکه ما عاشقان سیّدالشّهدا(علیه السلام) این ثوابها را خواسته باشیم؛ نه. خود خداوند است که زائر محبوبش را، حتّی اگر دور باشد، پای سفره ی رحمت خود میهمان می کند. آنقدری که حتّی اگر از بام خانه اش، رو به سوی کربلا کند و به مولایش سلام دهد، یک حجّ و یک عمره به پایش می نویسد.(7) انگار که گفته باشد، اگر حسین(علیه السلام) را زیارت کنی، به زیارت من آمده ای!

همین می شود که اگر کسی به عمد زیارت حسین(علیه السلام) را ترک کند، «حقّی از حقوق خداوند را ضایع کرده است»(8) و به «جهنّم می رود.»(9)
گویی خداوند در میان تمام عالمیان فریاد کرده باشد: کسی که در دلش، عشق دیدن حسین(علیه السلام) نیست، روی دیدنش را ندارم.

کیست که در دل، علاقه به دیدار خدای حسین(علیه السلام) نداشته باشد؟ خدایی که محبوب عالم، حسین(علیه السلام)، همه چیزش را برای او داد... اطمینان دارم که اگر ثوابی نداشت، «کربلا» هنوز هم زائر داشت. گوئیا، آن مرد آرمیده در کربلا، آن «سنگ نشانی» است که حاجیان می بایست پیدایش کنند...(10)

پی نوشت:
1. روایتی از امام صادق(علیه السلام). ابن قولويه، جعفر بن محمّد، «كامل الزّيارات»، ترجمه ذهنى تهرانى، تهران، انتشارات پيام حق‏، چاپ اوّل، 1377، ص 399؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5.
2. همان.
3. همان.
4. بر اساس روایتی دیگر از امام صادق(علیه السلام). ابن قولویه، جعفر بن محمّد، همان، ص 432.
5. براساس روایتی دیگر از امام صادق(علیه السلام)، همان، ص 411.
6. همان.
7. بر اساس روایتی دیگر از امام صادق(علیه السلام)، همان، ص 869.
8. براساس روایت امام صادق(علیه السلام) خطاب به علی بن میمون، همان، ص 634.
9. بر اساس روایت امام صادق(علیه السلام) خطاب به هارون، همان.
10. «کعبه یک سنگ نشانی است که ره گم نشود- حاجی احرام سفر بند ببین یار کجاست.»

mastoor.ir

التماس دعا زاءرای امام حسین(علیه السلام)…
ممنونم از خانم نورالسادت عزیز که قول مردونه دادن سلام منو برسونن...فدای شما آبجی عزیزم...حاجت رواشی ان شاءالله...
سلام به دوستان بزرگوارمHeart

واقعا خوش به سعادتتون ،البته نميدونم كدوم عزيز بار اولشه ،كه بگم واقعا خودشو آماده كنه كه قراره يكي از بهترين لذتهاي دنيا رو تجربه كنه.......................HeartHeartHeartHeart

دوستان بزرگوار،تو ديار عاشقي، ما رو هرجا دلتون باروني شد ياد كنيدHeart

سلام

کلیپ خیلی دلنشین بود ....
خواستم تشکر کنم
و به دوستانی که دعوت شدن تبریک بگم ...امیدوارم زیارتی پر از معرفت داشته باشین...
لطفا اگه یادتون افتاد برای ما هم دعا کنید ....
خدا پشت و پناهتون
یا علی
بیچاره اون که حرم رو ندیده ....
بیچاره تر اون که دید کربلا رو !

کربلا، کربلا، کربلا، کربلا
این دل تنگم عقده ها دارد
به خدا میل کربلا دارد...
تو همون اولین نگاه بعد دعاهای خودت به آقا بگو :یکی خیلی دل تنگته!
التماس دعا از همه دوستانی قراره کربلایی بشن!
یا غریب مـــــــــــــــــ ا د ر!Heart
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع