۱۷/مهر/۹۳, ۱۴:۰۵
دوستان سلام
دیروز تو سایت شیعه انلاین بودم کی یه خبر دیدم که سرم سوت کشید
میگفت دجال از خراسان میاد و هفتاد هزار نفر ازیهودی های اصفهان همراهش میشن و در پیام عاشورا هم از شیعیان درخواست وحدت میکرد
اینجا بود که دو دستی زدم تو سرم اخه این وهابی که تو کتاب اسرار ال محمد اومده سر سرورانش چی اومده و اومد حالا برا ما منبر میره و از یه ور فتوای کشتن ما رو میده از طرف دیگه دیگه حرف از وحدت میزنه
اونوقت مسئول ما که هرچی داره از ائمه داره همش در مورد مخالفینش حرف میزنه
با با جون دشمن پشت دروازه های شهره همه خوابن خب به درک من بیدار میمونم
و از سگ کمترم اگه تا اخر عمر بیدار نباشم هرکی میخواد بیدار باشه
یاعلی
دیروز تو سایت شیعه انلاین بودم کی یه خبر دیدم که سرم سوت کشید
نقل قول:از فی*ل*تر بودن سایت مراجع تا باز بودن سایت شیوخ وهابیولی عمق فاجعه اینجا بود که رفتم تو سایتش و دو سه تا از ویدیو هاش در مورد دجال و عاشورا رو دیدم
به گزارش شیعه آنلاین، رصد و بررسی اجمالی وب سایت های رسمی دفاتر مراجع عظام تقلید نشان می دهد که برخی از آنها به دلایل مختلف سیاسی یا غیر سیاسی توسط کمیته فی*ل*ترینگ و تعیین مصادیق مجرمانه در جمهوری اسلامی ایران فی*ل*تر شده و از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.
ما در اینجا در جایگاه دفاع از اقدام این کمیته در فی*ل*تر کردن یا دفاع از دفاتر آن مراجع تقلید نیستیم اما آنچه که در این مطلب مد نظر ماست این است که از برادران کمیته فی*ل*ترینگ بپرسیم آیا روا است که وب سایت رسمی دفاتر برخی مراجع – هر چند هم اختلاف نظر دارند – فی*ل*تر باشد، اما وب سایت رسمی برخی شیوخ و مفتی های وهابی باز باشد و آزادانه به فعالیت و تبلیغ و ترویج اندیشه ها و اعتقادات فرقه ضاله وهابیت بپردازند؟!
برای نمونه می توان به وب سایت رسمی «محمد العریفی» مفتی سرشناس و جنجالی وهابیون عربستان سعودی اشاره کرد.
این وب سایت به آدرس اینترنتی http://arefe.ws/fa مدت هاست در حال فعالیت به زبان فارسی است و متأسفانه موفق شده مخاطبان قابل توجهی را به خود جذب کند.
لازم به ذکر است «محمد العریفی» طی چند سال اخیر بارها و بارها پیروان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و نیز مراجع عظام تقلید شیعه به ویژه حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» را مورد اهانت و تمسخر قرار داده است.
میگفت دجال از خراسان میاد و هفتاد هزار نفر ازیهودی های اصفهان همراهش میشن و در پیام عاشورا هم از شیعیان درخواست وحدت میکرد
اینجا بود که دو دستی زدم تو سرم اخه این وهابی که تو کتاب اسرار ال محمد اومده سر سرورانش چی اومده و اومد حالا برا ما منبر میره و از یه ور فتوای کشتن ما رو میده از طرف دیگه دیگه حرف از وحدت میزنه
اونوقت مسئول ما که هرچی داره از ائمه داره همش در مورد مخالفینش حرف میزنه
با با جون دشمن پشت دروازه های شهره همه خوابن خب به درک من بیدار میمونم
و از سگ کمترم اگه تا اخر عمر بیدار نباشم هرکی میخواد بیدار باشه
یاعلی