شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام
ارايه اين موضوع نه براي اينكه به ظاهرقران بيش ازحد توجه كنيم بلكه براي اين است به قرآن عميقتر نگاهي بياندازيم
به عكس زير توجه كنيد؟
![[تصویر: 9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg)
عدد ابجد با عدد اتمي برابر شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من عکس رو نمیبینم به نظر میرسه جایی که آپلود کردید فیل*ر بوده
(۱۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۴۲)Unname28 نوشته است: [ -> ]من عکس رو نمیبینم به نظر میرسه جایی که آپلود کردید فیل*ر بوده
با سلام
عكس فكر كنم اصلاح شده باشه!!!!!!!!!

خيلي جالب بود
سپاسگذارم
مطالبي در مورد اعجاز عددي قرآن خوندم كه برام خيلي جالب بود ، توصيه مي كنم يه نگاهي بندازيد .
با سلام دوباره
پيرو همين موضوع كه ذكر شده من چند سال پيش كتابي مروبط به زندگينامه و سيره آيت الله قاضي رو خوندم كه در اون به نقل از يك از فرزندانشون بيان شده كه كشف زمان ظهور حضرت از قرآن قابل دستيابي است!
در اين كتاب بيان شده است كه اين بزرگوار در چواب اون اشخاصي كه با علوم غريبه و كارهاي عجيب به دنبال حل اين جور مسائل هستند، گفته است كه
از طريق سوره مريم (كهيعص) زمان ظهور حضرت قابل دستيابي است
نام اين كتاب هم عطش مي باشد.
اين هم يكي ديگر از اعجاز هاي قران هستش كه كمتر جايي نقل شده است.
اميدوارم اين مطلب مفيد باشد.
با تشكر
(۱۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۲۱)aeroshariati نوشته است: [ -> ]با سلام
اين كشف رو شخصا انجام دادم (اميدوارم!)
ارايه اين موضوع نه براي اينكه به ظاهرقران بيش ازحد توجه كنيم بلكه براي اين است به قرآن عميقتر نگاهي بياندازيم
به عكس زير توجه كنيد؟
![[تصویر: ?view=att&th=13046c4f60ea7c30&am...amp;amp;zw]](https://mail.google.com/mail/h/ocv785gccc95/?view=att&th=13046c4f60ea7c30&attid=0.1&disp=inline&realattid=file0&zw)
![[تصویر: 9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg)
عدد ابجد با عدد اتمي برابر شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزیز
اگر ممکنه بفرمایید این که عدد حدید ۲۶ شده و هم اندازه عدد اتمی اونه چه ارتباطی با قران داره؟
با تشکر
یا حق
[/quote] سلام دوست عزیز
اگر ممکنه بفرمایید این که عدد حدید ۲۶ شده و هم اندازه عدد اتمی اونه چه ارتباطی با قران داره؟
با تشکر
یا حق
[/quote]
اگه توجه داشته باشيد در قرآن سوره اي با عنوان حديد امده كه مستقيما در مورد اين فلز صحبت شده ارتباط از همين جاست كه چرا اين فلز براي نام بردن آن از تركيب ح د ي د استفاده شده است. لطفا سوره حديد رو ببنيد. چرا حديد يا آهن كه ابجد عددي اون 26 هستش بايستي در جدول تناوبي هم داراي عدد اتمي 26 بشه؟؟؟؟
لطفا كمي تامل و دقت داشته باشيد و براي ديدن آيات الهي ديد بازي داشته باشيد
خود اين شايد اشاره مستقيم به مفهوم عدد اتمي اين عنصر حياتي باشد.

دوست گرامی اعراب قبل ازقران هم این فلز را به نام حدید میخواندند!
به این دلیل به بحث شما ایراد وارد میکنم که همین را مستمسک قرار خواهند داد برای رد قران .
از این دست مسایل زیاد دیده شده .
خوب این که اعجاز قران در این مورد باشد چه دلیلی دارید .بحث حروف ابجد تاریخی بسار قدیمی تر از قران دارد .
این واژه نیز بسیار قدیمی تر از قران است .
واژه حدید نیز قبل از قران بسیار استعمال میشده .پس بفرمایید اعجاز قران در این مورد کجاست؟
یا حق
(۱۳/خرداد/۹۰ ۱۳:۵۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]دوست گرامی اعراب قبل ازقران هم این فلز را به نام حدید میخواندند!
به این دلیل به بحث شما ایراد وارد میکنم که همین را مستمسک قرار خواهند داد برای رد قران .
از این دست مسایل زیاد دیده شده .
خوب این که اعجاز قران در این مورد باشد چه دلیلی دارید .بحث حروف ابجد تاریخی بسار قدیمی تر از قران دارد .
این واژه نیز بسیار قدیمی تر از قران است .
واژه حدید نیز قبل از قران بسیار استعمال میشده .پس بفرمایید اعجاز قران در این مورد کجاست؟
یا حق
علم كلام بسيار قبلتر از قرآن بوده كه به صورت تكاملي در اختيار پيامبران مختلف بوده و الگوي كامل آن در قرآن آمده است. كلام از ابتدا هديه الهي بوده كه به تدريج به پيامبر اخرالزمان رسيده توصيه مي كنم مطالعه بيشتر در اين زمينه داشته باشيد و زود قضاوت نكنيد

ايه 25+1 سوره حديد:
و انزلنا الحديد فيه باس شديد و منفع للناس
(۱۲/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۹)aeroshariati نوشته است: [ -> ]با سلام دوباره
پيرو همين موضوع كه ذكر شده من چند سال پيش كتابي مروبط به زندگينامه و سيره آيت الله قاضي رو خوندم كه در اون به نقل از يك از فرزندانشون بيان شده كه كشف زمان ظهور حضرت از قرآن قابل دستيابي است!
در اين كتاب بيان شده است كه اين بزرگوار در چواب اون اشخاصي كه با علوم غريبه و كارهاي عجيب به دنبال حل اين جور مسائل هستند، گفته است كه
از طريق سوره مريم (كهيعص) زمان ظهور حضرت قابل دستيابي است
نام اين كتاب هم عطش مي باشد.
اين هم يكي ديگر از اعجاز هاي قران هستش كه كمتر جايي نقل شده است.
اميدوارم اين مطلب مفيد باشد.
با تشكر
اگه اینجوری بود چه کسی بالاتر از امام زمان ؟ امام زمان خودش نمیتونه بفهمه ؟
خود امام زمان هم نمیدونه کی ظهور میکنه و به یارانش میگه برای ظهور من دعا کنید عزیز زمان ظهور حضرت به خود ما شیعه ها بستگی داره به قول استاد رائفی :"ما هنوز نفهمیدیم یتیمیم و سایه بالا سر نداریم . باید مضطر بشیم تا امام زمان بیاد"
و یه حدیثی از یکی از ائمه هست که میگه هرکس بگه زمان ظهور رو میدونه دروغگو هست