تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: این حسین کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟!(تخصص ابالفضل در چیست!!!!!؟)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام ببخشيد اين يه شعري هست كه خودم نوشتم ميخواستم توروز عاشورا اينو بزارم اما وقتي كه ديروز رفتم هيئت نظرم عوض شد . تا حالا هيئت اينجوري نديده بودم ! اميدوارم كه تاثير گذار باشه :
حسين جان خواهرت به قربانت
كودكان به فدايت
از آنها اندكي آب گير
اين طفل معصوم هم به قربانت
اي كافران
اي گرگان صحرا
شما جنگجويان يزيد
رحمي نداريد !
ما تشنه ايم
... اما چرا كودكان ؟
علي اصغر از دستان پدر پرواز كرد
به خدا خون اين شاه پرك در زمين نمي ماند
در كربلا نمي ماند
اي آسمان فرياد زن
كه علي اصغر زنده است
عباس من زنده است
صبا گل هارا ميچيد و به بهشت هديه ميداد
اما حسين ميخواهد بماند
بر زينب سوره بخواند و لالايي بگويد
زينب هم پيش پدر رفت
فاطمه
كوفيان را خبر ده
كه حسين پيروز شد
تنها پيروز شد
تا يزيد را خار كند
تا باطل را نابود كند
تا همه را بيدار كند
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آخ چی بگم
از محبت حسین
که من بد کردمو او . . . . . . . .
بچه ها اشک میریزم آخه نمیدونید حسین با من چیکار کرده
جانم حسین
آخ که من بی تابتم مولا
صلوات
یا الله
به بهانهء رونمایی از ضریح جدید سیدالشهدا در قم
و هنرنمایی استاد فرشچیان

چگونه وصف کنم
قطره های باران را

رسیده ام به تو اما هنوز هجران را...

بهشت پنجرهء دیگری به قم واکرد

که مست کرده هوایش دل خراسان را

تورا گرفته در آغوش خویش شش گوشه

چنان که جلد طلا کوب متن قرآن را

دلم هوای تو کرده به قدر یک مصرع

ببخش وزن غزل را من پریشان را

"که می رسد به مشامم هر لحظه بوی کربلا"

چه عطر سیب غریبی گرفته ایران را

سکوت کرده ام و خیره بر ضریح توام

که بشنود دلتان التماس باران را

نگاه منتظرم گریه کرد یک دل سیر

تمام فاصله را دشت را بیابان را

دلم گرفته به قول رفیق شاعرمان

"چقدر سخت گذشتیم مرز مهران را"

دوباره داغ دلم تازه شد کنار ضریح

خداکند که بسازیم قبر پنهان را

برای حضرت مادر ضریح می سازیم

ودست فرشچیان طرح می زند آن را...

سید حمید رضا برقعی

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام. دوستان گرامی از همه شما به خاطر نوشتن این مطالب زیبا تشکر می کنم.

خدایا به حق حضرت محمد مصطفی، به حق حضرت علی مرتضی، به حق حضرت فاطمه زهرا، به حق حضرت امام حسن مجتبی، به حق حضرت امام حسین شهید، به حق حضرت امام سجاد، به حق
حضرت امام محمد باقر، به حق حضرت امام جعفر صادق، به حق حضرت امام موسی کاظم، به حق حضرت امام رضا، به حق حضرت امام محمد تقی، به حق حضرت امام علی النقی، به حق حضرت امام حسن عسکری و به حق حضرت امام زمان (علیهم السلام اجمعین) ما را از دوستداران این بزرگواران (علیهم السلام اجمعین) قرار بده. الهی ما گناه کاریم و با رویی سیاه به درگاه تو آمده ایم. خدایا می دانم که بزرگواری و هیچ گاه بنده ای که با خلوص نیت به نزد تو آمده را از خودت نمی رانی. الهی مقربین آستانت را شفیع گرفته ایم تا معذرت بخواهیم که آن طور که شایسته بود تو را عبادت نکردیم و حق بزرگان اهل بیت (علیهم السلام اجمعین) را نیز رعایت ننمودیم.

خدایا هنوز هم به واقعیت حضرت ابالفضل (علیه السلام) را به درستی نشناختیم. هنوز نفهمیدیم که وفاداری یعنی چه. هنوز مفهوم شجاعت و دلاوری را درک نکردیم. خیلی چیزها را درک نکردیم. خداوندا محبت این یار وفادار حضرت ابا عبدالله (علیه السلام) را در دلهای ما قرار بده و ما را از دوستداران آن حضرت (علیه السلام) بگردان. الهی آمین.

پ.ن: دوستان عزیز، بنده یک زمانی یه مشکل خیلی حاد برام پیش اومد که سه روز کلا ذهنمو مشغول کرده بود. یه روز که خیلی ناراحت بودم بعد نماز توسل کردم به 14 معصوم (علیهم السلام اجمعین) و شروع کردم به گریه کردن و دعا کردن. شاید حدود 1 ساعت نشده به راه حل اون مشکل رسیدم.

ان شاء الله که شما هم با لطف خداوند متعال و عنایات ویژه اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام اجمعین) از دوستداران آنان باشید. الهی آمین.
التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع