۲۸/مهر/۹۳, ۱۱:۵۱
نقل قول: 1-اگه رئیس جمهور بودین به چه کارهایی الویت میبخشیدین؟ چند مورد نام ببرید1. مدیریت صحیح و اسلامی و تغییر رویه های قبلی در وزارت فرهنگ و ارشاد
2. در آوردن طرح مناسب برای حذف نظام بانکی کنونی
3. تغییر رویکرد آموزشی در مدارس و دانشگاه ها با هدف تغییر آرمان تولید مقاله به تولید اختراع
4. حذف کردن یارانه و حمایت از صنعت خودرو سازی و انتقال آن یارانه به حوزه های پژوهشی هایتک نظیر نانو
نقل قول:2- اینده ای که از خودتون متصور میشین چه جوریه؟نمیتونم دقیق بگم ... چون خیلی مسائل مشخص می شود ...
ولی یک مدیر قوی که توی حوزه های مشخص ایده های مهمی رو صنعتی و عملی کرده
نقل قول:3- به مرگ چقدر فکر میکنید؟یک مدتی خیلی زیاد فکر می کردم ..
ولی الان خیلی کم شده متاسفانه ... کار و پروژه دانشگاه و کلی مساله هست که ذهنم رو کلا درگیر کرده
البته یک سری مسائل هم هست که قول گرفتم از خدا فعلا نمیرم

نقل قول:-از سوره های قران کدوم رو بیشتر دوست دارید؟با سوره واقعه انس بیشتری دارم
نقل قول:- از بین ائمه با کدوم یک بیشتر مانوسید؟امام رضا (علیه السلام)
نقل قول: 6- انبیای الهی چطور؟اول که پیامبر اسلام
به حضرت سلیمان ارادت زیادی دارم ...
حضرت عیسی هم به نظرم خیلی مظلوم هستند
نقل قول:- فکر میکنی مهمترین ویژگی و قابلیتی که باید داشته باشی یا تقویت کنی که سرباز بهتری برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشی چیه؟خود سازی به معنای تام کلمه در همه ابعاد ....
افزایش آمادگی جسمانی و ورزش
نقل قول:در حال حاضر به کدامیک از بزرگان سیاسی و مذهبی در قید حیات بیشتر توجه داری و سخنان و مطالبشون رو دنبال میکنی؟ بیشتر آنهایی که فکر میکنی حرف حق میزنن مد نظرهبه جز رهبری .... یعنی اول رهبر
مذهبی و سیاسی آیت الله جوادی آملی و مرتضی آقاتهرانی
سیاسی به طور خاص آدم کامل نداریم به اون صورت ولی احمد توکلی و حداد عادل رو بیشتر می پسندم
نقل قول:- مهمترین کار و فعالیتی که تا الان در زندگی داشتی و بهش افتخار میکنی چی بوده؟بوسیدن دست و پای پدر و مادرم ...
نقل قول:با توجه به اینکه از همان ابتدا با تالار همراه بودی، در مورد تالار چی فکر میکردی؟ فکر میکردی سر کاریه و 2 روزه تعطیل میشه یا انتظار داشتی خیلی بزرگتر از اینی که هست بشه و الان کمتر از انتظارت بوده!!!؟نه خیلی بزرگ فرضش می کردم و نه خیلی کوچک ...تقریبا همینی که هست ...
فضای مجازی پتانسیل خاص خودش را دارد و رویش ها و ریزشهای خاص خودش ... تجربه جدیدی هست و هنوز جا دارد تا آسیب شناسی دقیق شود و فرصتهای موجود شناسایی ...ولی متاسفانه اکثرا وقتمون کمه
نقل قول: نقش خودت رو چطور می بینی؟در مورد نقش خودم ...مسلما اگر مدیر نبودم خیلی از نظر تاپیک و مستد سازی و عیره فعال تر بودم ...
ولی الان بیشتر وقتم برای مسائل نظارتی است ....
به خاطر همین که از اول هم بوده ام به نظرم در شناخت تالار تسلط بیشتری و تجربه بیشتری دارم
)![[تصویر: pc3aa2cd.gif]](http://math.feld.cvut.cz/mt/txta/2/gifa2/pc3aa2cd.gif)

![[تصویر: confused-29.gif]](http://smileys.on-my-web.com/repository/Confused/confused-29.gif)