تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به بایکوت تل‌آویو است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
اینایی که وایبر براشون دردسر سازه به خاطر گوشی روت شده اشون هست.
گوشی رو روت نکنید.
اینجوری وایبر هر غلطی دلش بخواد نصب می کنه
امنیت توی گوشی روت شده عملاً یعنی پشه.
هر نرم افزار نه من غریبی می یاد له اش می کنه
به هیچ قیمتی گوشی خودتون رو روت نکنید.
(۱/آبان/۹۳ ۱۸:۲۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من چند وقت پیش می خواستم یه لیست از مکالماتم بگیرم و رسانه ای کنم(توی فیس و ...)
ولی دیدم یه نفرم و هیچی
فکر کنم لیست مکالمات هر خط رو مخابرات به خود صاحب خط می ده
لطفا برید لیست مکالماتتون رو بگیرید.
من تقریبا دو ساله این مشکل رو دارم
گوشیم رو 2000 تومن شارژ می کنم
دو روز می گذره
هیچ کاری باهاش نمی کنم
می رم می بینم اعتبارم شده 1000 تومن
یا مثلا یه هفته به گوشیم دست نمی زنم
بعد عمری می خوام به یکی زنگ بزنم می بینم 2000 شارژم نیست.
اولش به اعضای خانواده شک کردم. حق بدین به من. آخه خیلی برام عجیب بود. ولی وقتی فقل گذاشتم بازم اون مشکل بود.
من استفاده از سیم کارتم در حد 1000 تومن در هفته هست و این مشکل برام به خوبی ملموس هست.
ولی کسی که مثلا 20000 تومن در هفته خرج می کنه واسه شارژ سیم کارت این مشکل رو لمس نمی کنه.
لطفا لیست Log گوشیتون رو از مخابرات بگیرید و تعرفه ها رو با هزینه ها مقایسه کنید
اگه به مشکل برخوردید بیایید یه حرکت بزنیم این ها رو پخش کنیم تا ملت بفهمن چجوری داره ازشون دزدی می شه.
البته من رو موبایلم وایبر ندارم ، ولی شارژ دوتومنیم در عرض نیمروز صفر میشد! بعدش فهمیدم واسه قضیه هواداران فوتبال ایرانسله که خود بخود کم میکنه!
روت هم بسیار بسیار چیز خوبیه ولی نه برای مردم عادیBig Grin
یک نکته جالب در مورد وایبر ارسال پیام تبریک به مناسبت اعیاد مسلمانان که پس از فی*ل*ترینگ آن توسط برخی کشورهای مسلمان نشین تشدید شده که گویا سیاستی برای جلب اعتماد آنها و موجه نشان داد خود و احترام به ادیان مختلف است !!!
برخی شکلک هایی به طور رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد قابل تامل است که عمدتا این شکلک های رایگان همراه با مفاهیم ضد اخلاقی همچون "دختران شب " ضد ارزش مثل "عشق تابستانه" و غیره هستند از طرفی هم به مناسبت حضور تیم ملی ایران شکلک های "تیم ملی ایران" برای جلب رضایت و توجه کاربران ایرانی به طور رایگان در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفت حال آنکه این شکلک های برای سایر کشورها با پرداخت آنلاین همراه بوده !!!

موسس وایبر کیست؟

وایبر مدیا شرکتی قبرسی است که در بلاروس و رژيم صهيونيستي مراکزی برای توسعه دارد. این شرکت را تالمون مارکو، کارآفرین اسرائیلی – آمریکایی، دانش آموخته علوم کامپیوتر دانشگاه تل آویو و عضو سابق نیروهای دفاعی اسرائیل تاسیس کرده است.
تالمون مارکو به مدت چهار سال در ارتش رژيم اسرائیلی سابقه خدمت دارد و همچنین به عنوان مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش فعالیت داشته است. وی در زمینه تولید جاسوس افزارها، ویروس‌های دانلود کننده اطلاعات و برنامه‌‌های هک، سابقه درخشانی را در کارنامه نیروهای دفاعی اسرائیل برای خودش به ثبت رسانیده است.

درآمد وایبر از کجاست؟

کاربران وایبر در ۷ مه ۲۰۱۳ به ۲۰۰ میلیون کاربر رسید و جالب‌تر اینکه کاربران در روز حدود 10 میلیون مکالمه با میانگین 2 میلیارد دقیقه انجام می‌دهند و بیش از 6 میلیارد پیامک در ماه ارسال می‌کنند که در نوع خودش جالب توجه است، با این حال مدل چرخه سرمایه این شرکت نامعلوم بوده و تبلیغات یا هیچ منبع درآمدی ندارد! حال سوالی که فکر هرکسی را به خود مشغول می‌کند این است که وایبر با چه هدفی، به صورت کاملا رایگان و کیفیت مطلوب در تمامی نقاط مختلف جهان عرضه شده است؟!
(۲/آبان/۹۳ ۰:۳۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]البته من رو موبایلم وایبر ندارم ، ولی شارژ دوتومنیم در عرض نیمروز صفر میشد! بعدش فهمیدم واسه قضیه هواداران فوتبال ایرانسله که خود بخود کم میکنه!
روت هم بسیار بسیار چیز خوبیه ولی نه برای مردم عادیBig Grin
من تو هیچ طرحی شرکت نمی کنم
خود به خود خالی می شه
یه روز رفتم اینو به یا تعمیرکار نشون دادم گفت افراد دیگه ای هم میان و می گن همچین مشکلی دارن
من اصلا همیشه متعجبم!
2000 تومن شارژ یعنی 200 تا اس ام اس فارسی!
اونوقت من 50 تا می فرستم خالی می شه!
باز وایبر تونست جبران کنه
ولی وایبر در زاتش(دال زال ندارم!) مشکل داره.
می گم من یه حرکتی بکنم؟ بعدا خبرش رو منتشر می کنم
الان نباید از وایبر استفاده کنیم آیا؟Huh
البته من سه چار روز پیش وایبرو از بیخ و بن توی تبلتم پاک کردم.البته کلا حدود یه ماه نصبش کردم و با همکلاسیا حرف میزدیم ولی واقعا فایدا ای نداشت! گرفتم حذفش کردم خیالمو راحت کردم...
باز وایبر فقط اطلاعات دزدی میکنه ، ضرر مستقیمی رو ما نداره.ولی اکثر این اپ ها خیلی امکانات دیگه دارن مثل nearby .اونا نه تنها اطلاعات میدزدن بلکه ممکنه زندگی آدمو هم به لجن بکشن! وایبر یه خوبی که داره اینه که فقط میشه با کانتکتای وایبر دار دستگاه حرف زد و نمیشه افراد ناشناسو سرچ کرد و...
ولی من که از ریشه کندمش Cool
نقل قول:الان نباید از وایبر استفاده کنیم آیا؟[تصویر: huh.png]
نبایدی در کار نیست.
فقط داریم توصیه می کنیم.
اگه خیلی خیلی ضروری هست، همواره WIFI و DATA transfer گوشیتون رو خاموش نگه دارید و در صورت لزوم روشنشون کنید.
وایبر تنها ضررش این نیست.
اصلاً این یهودی ها خیلی زبلن...
همیشه هم گفتم، بازم میگم.
من شاید جزو اولین کسانی باشم که از روزی که فارسی 1 برنامه هاش رو شروع کرد، دیدم برنامه هاشون رو.
از اول ماه رمضون برنامه هاشون شروع شد و شب های قدر و شب شهادت امام علی (علیه السلام) و ائمه دیگه شمع میذاشت و مینوشت به علت شهادت برنامه نداریم.
این وایبر پدرسوخته هم همون روزای اولی که تو ایران اومده بود، واسه همسر ما پیام تبریک عید و تسلیت و ... فرستاد.
خود سرور وایبرا!!!
اما هم فارسی 1 و هم وایبر یکم که گذشت تبدیل شدن به محیطی برای فیلم های خانمان برانداز.
الآن تو وایبر همه فیلمای ناجور واسه هم میفرستن.
بچه ها!
تو رو خدا از زندگیتون محوش کنین.
بابا!
تو همه دنیا سیمکارتا این قابلیت رو داره که باهاش فیلم و عکس برای همدیگه بفرستی.
این برنامه فقط برای ایران نوشته شده و لاغیر.
یه حرف قشنگی زد این :

(۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۶)! نوشته است: [ -> ]
به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.

خلاقیت رو به مبارزه بزاریم! Smile
سلام مرسی ازایجادتایپیک
دوستان من ازیک منظردیگه به این قضیه نگاه میکنم:بنظرشماچرا وزیراسرائیل میادیه هم چین هشداری میده؟!آخه یه جوریه!خب اگه شماجاسوسی بکنیدمیرید میگیدماداریم جاسوسی اونم ازاین راه؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع