تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لشکریان شیطان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
هر گروهی یونیفرم مخصوص بخودش رو تن اعضای خودش می کنه که همه بفهمند که این عضو این گروهه مثلا کسی که سربازه یه لباسی داره کسی که سپاهیه لباس خاص خودش رو داره ، کسی که زندانیه لباس مخصوص تنش می دن که همه می فهمند این خلافکار و زندانیه و ... شیطان هم از این قاعده خودش را مستثنی نکرده، برای این که لشکریان و زیر دستای خودشو به خدا و دوستان خدا نشون بده بگه ببینید منم این همه قدرت دارم ، این این همه طرفدار و لشکر دارم و بعبارتی در مقابل خدا و اولیائش قدرت نمایی کنه ، میاد به کسانی که روحشون و همه وجودشون رو به شیطان سپردند و در لشکر اون قرار گرفته اند لباس خاص خودش رو می پوشونه که همه ماها زیاد می بینیم که همون لباس بی لباسیه لباس بی حیایی و بی حجابیه که تن بیشترش زن های بی حجاب و خودنماست، (البته مردها هم هستند ولی کمتر) ، وقتی کسی همه ذهنش رو در اختیار شیطون قرار بده شیطان هم این لباس هایی بی حیایی رو به تنش می ده تا همه بفمند این که بنده من و در اختیار منه و من مثل یه قاطر که زیر پای منه بر او سوارم، که به وسیله اون بقیه آدم ها رو گمراه می کنم و به دام می اندازم ، حواسمون باشه اگه یه وقتی گرایشی به خودنمایی و بی حجابی پیدایی کردیم یعنی خدای نکرده شیطون کم کم به ذهنمون داره رسوخ می کنه!
آدرس های مرجع