تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۹/آبان/۹۳ ۱۵:۳۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]آقا یا خانم سخنگو،
آن خانم مدیر فرمودن که انتقاداتی که مربوط به تولد تالار نیست، مربوط به اینجا نیست.
البته بنده هم وقتی انتقادی در زمینه‌ای دیگه دیده بودم، در مورد موضوع انتقادات دچار اشتباه شده بودم.
اما شما هم حالا که متوجه شدید که زمینه‌ی انتقادات چی هست، اگر میخواید حذف کنید مسلماً درستش اینه که تمام صحبتهایی که شاملش میشن رو حذف کنید، نه اینکه صحبتهایی که چندین‌بار انتقادهایی غیرمرتبط طلب کرده‌اند و اونهایی که انتقادی غیرمرتبط مطرح کرده‌اند رو باقی بذارید.
حالبتر اینجاست که خود اون خانم که چنین تذکری دادن هم با شما موافق هستن.
یعنی ایشون هم حتی با وجود اینکه معمولاً در کارشون دقت دارن، نگاهشون یک فی*ل*تر کاملاً مشخص و تروتمیز داره که فقط و فقط بعضی افراد رو می‌بینه، حتی با وجود اینکه به بقیه تذکر میده!!! نمیدونم بخندم یا گریه کنم.
طعنه‌ی ماجرا اینجاست که چنین کاری، دقیقاً یکی از موضوعات صحبتم بود.

ضمناً، اینکه الآن میتونید بگید که داشتم انتقادی غیرمرتبط با موضوع انتقادات ِ این تاپیک مطرح می‌کردم، خیلی هیجان‌انگیز هست!

صاحب اکانت سخنگو من نیستم،اما انتقاد و حرفتون به من درمورد تشکر کردن، کاملاً منطقی بود.(من ارسال بالائیش رو ندیده بودم.)
من تشکرم رو پس گرفتم و عذرخواهی می‌کنم.
باور کنید نگاه فی*ل*تر شده هم ندارم..اومدم موضوع رو دیدم،تذکر عمومی دادم. حتی چون فکر کردم ممکنه ناراحت بشید، خانمهای ناظر رو مخاطب قرار دادم.
امیدوارم رفع سوءتفاهم شده باشه.

(ببخشید که موضوع منحرف شد.)
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع