۴/آبان/۹۳, ۹:۵۰
من دیروز یه ضرب المثلی شنیدم که واقعاً به جاست:
اگه دنیا رو آب ببره، مسئولین فرهنگی ما رو خواب میبره.
والا...
حتماً براتون پیش اومده که یه سی دی مجاز بگیرین و بشینین تو خونه در کنار همسر و خانواده یه فیلم ببینین.
ولی قبلش باید به صورت اجباری یه سری تبلیغ هم مشاهده کنین.
نه میتونین ردشون کنین و نه میتونین بزنیدشون بره جلو.
بااااید وقتتون رو با حرفهایی مثل "تلویزیون سامسونگ بخرین جایزه ببرین" و "برنج فلان" و "ستاره شوید" و ... خلاصه هزار و یک تبلیغ هدر بدین.
گاهی هم میشه که تبلیغ یه فیلم یا کنسرت یا خواننده یا گروه موسیقی ای رو میکنن.
در جالب ترین اقدام این مسئولین فرهنگی قبل از فیلم گروه موسیقی کاکو بند تبلیغ کرد.
گروهی که یکیشون لباس سیاه پوشیده و یه چیزی گردنشه.
البته علامت های شیطان پرستی نیست.
اما خوب...
برگرفته از اون تیپه.
بعد آتیشیه و قه قهه ها.
بیشتر شبیه این مراسم های قربانی هاست.
البته منو که یاد این موضوع انداخت.
با خودم گفتم تو مملکتی که گلزار با گوگوش عکس می اندازه و بعد راست راست تو خیابون راه میره و فیلم بعدیشو میسازه یا رادان کلیپ میسازه و حضرت ابراهیم (علیه السلام) رو مسخره میکنه و بعد آب هم از آب تکون نمیخوره و شجریان میره با عهدیه همصدا میشه و بعدش میاد تو تهران و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشمتون ابروئه، چرا نباید یه گروه مشکوک تبلیغ کارهاشو نکنه؟؟!!
دانلود کلیپ
به نظرم جای بحث داره.
اگه دنیا رو آب ببره، مسئولین فرهنگی ما رو خواب میبره.
والا...
حتماً براتون پیش اومده که یه سی دی مجاز بگیرین و بشینین تو خونه در کنار همسر و خانواده یه فیلم ببینین.
ولی قبلش باید به صورت اجباری یه سری تبلیغ هم مشاهده کنین.
نه میتونین ردشون کنین و نه میتونین بزنیدشون بره جلو.
بااااید وقتتون رو با حرفهایی مثل "تلویزیون سامسونگ بخرین جایزه ببرین" و "برنج فلان" و "ستاره شوید" و ... خلاصه هزار و یک تبلیغ هدر بدین.
گاهی هم میشه که تبلیغ یه فیلم یا کنسرت یا خواننده یا گروه موسیقی ای رو میکنن.
در جالب ترین اقدام این مسئولین فرهنگی قبل از فیلم گروه موسیقی کاکو بند تبلیغ کرد.
گروهی که یکیشون لباس سیاه پوشیده و یه چیزی گردنشه.
البته علامت های شیطان پرستی نیست.
اما خوب...
برگرفته از اون تیپه.
بعد آتیشیه و قه قهه ها.
بیشتر شبیه این مراسم های قربانی هاست.
البته منو که یاد این موضوع انداخت.
با خودم گفتم تو مملکتی که گلزار با گوگوش عکس می اندازه و بعد راست راست تو خیابون راه میره و فیلم بعدیشو میسازه یا رادان کلیپ میسازه و حضرت ابراهیم (علیه السلام) رو مسخره میکنه و بعد آب هم از آب تکون نمیخوره و شجریان میره با عهدیه همصدا میشه و بعدش میاد تو تهران و کسی جرات نداره بهشون بگه بالای چشمتون ابروئه، چرا نباید یه گروه مشکوک تبلیغ کارهاشو نکنه؟؟!!
دانلود کلیپ
به نظرم جای بحث داره.
بذاریدبه خواب خوششون برسن!