رها. خواهر گرامي. اين يعنى مزخرف ترين چيزي بود که تاحالا شنيده بودم. مگه سال 3000 هست که چنين تکنولوژي رو داشته باشه؟؟؟ اصلا داشته باشند, خدا تو سوره فيل بهمون گفت که هرچقدر هم دشمنت پيشرفته باشه بالاخره شکست ميخوره. به قول يکي, بزار تلاششو بکنه.
نقل قول:این سرورها قابل دسترسی هستن براشون و هر وقت ک بخوان میتونن ببندنش و از اطلاعاتش استفاده کنن ( همون جنگ سایبری و ... )
شما هم انگار اصلا پست های من رو نمی خونید.
این سرورها تو ایران هست و کسی نمی تونه ببندشون.
سر بحث کردن من هیچ مشکل شخصی با هیچ کس ندارم قصدمم توهین نیستش ولی یه مقدار تو زمینه ای که میخواید بحث کنید اطلاعاتتون رو ببرید بالا.
هر امکانی یک سری Pros ( جوانب مثبت ) و Cons ( جوانب منفی ) داره. عقل میره سراغ اونی که سودش بیشتر از ضررشه. اداره کننده های دولت هم مغز خر نخوردن که دارن اینترنتیش می کنن.
حرف شما مثل این میمونه که نذاریم چاقو رو بسازن چون بعضیا از چاقو سو استفاده می کنن. نتیجش اینه که نهارم نمی تونیم بخوریم. متوجه منظورم میشید؟
حملات سایبری نشانه هایی داره ، وقتی به سرور حمله میشه منابع سرور افت پیدا می کنه و مشخص میشه. ( یهویی مثل بمب اتم نیست )
نقل قول:اما باز دوباره می یاید و می گید اطلاعات رو بدزده مثلا چی می شه
وقتی قرار هست انفجار جمعیتی صورت بگیره شما نمی تونید روی یه خروار کاغذ سوابق مردم رو بنویسید. فرضا اگه یه دانش آموزی بخواد بره دانشگاه یک شهر دیگه ثبت نام کنه باید یه خروار مدرک ببره که اونجا بپذیرنش. بجاش تو سیستم ثبت می کنن یه کلید میزنن سوابقش میاد!
شما دارید میگید بخاطر نفع جمعی ( نمی دونم چه نفعی ! ) این بساط مشکل داره! نفع جمعی این مثال بالاییس برادر من. بخاطر یک عیب نمیشه از خوبیهاش چشم پوشی کرد.
موفق باشید.
اگه شک دارید که این ها سخنان دکتر عباسی باشه می توانید جستجو کنید و فایل ویدئو سخنرانی را ببینید . در نقد سریال 24!
شما چکار دارید که چه کسی با چه مدرک تحصیلی این حرف رو زده ، به عقلتان رجوع کنید یا تحقیق کنید ببیند این حرف ها صحت داره یا نه!
یکی دکترا داره ولی هیچی حالی اش نیست! یکی بی سواده ولی از من و شما بیشتر می فهمه!
جناب کول من منظور شما رو متوجه نشدم!
نقل قول:یعنی کسی که تو این حوزه دکتری می گیره داره چرت می گه اونوقت دکتر عباسی که حتی کارشناسی این رشته رو هم نداره به خوبی می دونه چه خبره؟

درباره اسکن قرنیه و اثر انگشت و ... دقت کنین ک این نوشته ها، بخشی از تحلیل حسن عباسی از سریال 24 بود
شما کل مضمون رو رها کردین، رفتین سراغ اسکن چشم ک مربوط ب تحلیل فیلم هست ..
اون بخش ان اس ای رو خوندین؟
9 هکتار زمین برای ثبت اطلاعات
درباره اشلون خوندین ؟
این متن روزنامه گاردینه :
نقل قول:شبکهای جهانی از ایستگاههای جاسوسی الکترونیکی است که میتواند در مورد تلفن و فکس و حتی اطلاعات رایانه شخصی و حساب بانکی افراد نیز جاسوسی کند. این سیستم اطلاعات را به صورت پلکانی در میآورد و قادر است میلیونها پرونده را در خود نگه دارد.
این کار از طریق کنترل ماهواره ها و شبکه های مخابراتی هست
نقل قول:اداره کننده های دولت هم مغز خر نخوردن که دارن اینترنتیش می کنن.
نقل قول:حرف شما مثل این میمونه که نذاریم چاقو رو بسازن چون بعضیا از چاقو سو استفاده می کنن. نتیجش اینه که نهارم نمی تونیم بخوریم. متوجه منظورم میشید؟
آقای سدره المنتهی؛ شما از کجای حرفهای بنده این برداشت رو کردین آخه؟!
نقل قول:ولی یه مقدار تو زمینه ای که میخواید بحث کنید اطلاعاتتون رو ببرید بالا.
چشم

البته فکر کنم اگه لغت های نامانوس و ثقیل ب کار ببرم توی حرفام ک کسی ازش سر در نیاره، بهتر باشه
دیگه بحث داره میره سمت
سوء برداشت ها و از موضوع علمیش خارج میشه
یا علی
شما میگید که وب کم اسکن میکنه و اثر انگشت ور میداره و اینا.
من که آیفون خریدم اثر انگشت شست پام رو اولین بار روش گذاشتم. بعد انگشت کوچیکه رو . الان این از کجا قراره بفهمه چی به چیه؟
یا من الان اسمم جواد هست ولی اسم ایمیلم اصلا توش جواد نیست و بعضی ایمیل هام با اسم الکی هست. این اندی هکتار ابر کامپیوتر هنگ میکنه اینارو بگیره. اون قدر آدم فیک تو اینترنت هست که نگو. اصلا نمیشه برای شناسایی همه آدم ها از اینترنت استفاده کرد. چون خیلی ها فیک اند. از اینترنت اینا طرز فکر رو میتونن بفهمن نه اثر انگشت و مردمک چشم و اینا.
نقل قول:اگه شک دارید که این ها سخنان دکتر عباسی باشه می توانید جستجو کنید و فایل ویدئو سخنرانی را ببینید . در نقد سریال 24!
شما چکار دارید که چه کسی با چه مدرک تحصیلی این حرف رو زده ، به عقلتان رجوع کنید یا تحقیق کنید ببیند این حرف ها صحت داره یا نه!
یکی دکترا داره ولی هیچی حالی اش نیست! یکی بی سواده ولی از من و شما بیشتر می فهمه!
جناب کول من منظور شما رو متوجه نشدم!
کلا اون مطلب با اون فرایضی که رنگشو عوض کردم زیر سوال می ره
بگذارید یه چیز کلی بگم
شبکه مخابراتی کشور ها کشش این اعمالی که دکتر عباسی توصیفش رو کرد نداره.
شبکه مخابراتی ما و شبکه ماهواره ای ما به قدری ضعیفه که اگه این کار ها رو قرار بود بکنه قلنج می کرد.
در ضمن، داده های همه و همه کنترل می شن(توسط خودی ها، سپاه یا فتا یا نمی دونم هرکی که باشه)
این یعنی اگه دزدی اطلاعات رخ می داده لابد یه ردیابی می شده
حالا منظورم از اون دزدی اطلاعات چیه.
مثلا من برای ثبت اختراع عکسم رو فرستادم سرور ثبت املاک
این داده ها اگه برن تو سرور های آمریکایی، مسئول امنیت شبکه ارتباطی ایران ردشو می گیره و مسلما ساکت هم نمی شینه
اما این وسط یک سری داده ها هستن که این نهاد با اینکه ردشونو داره ولی نمی تونه جلوشون رو بگیره
این ها چه داده هایی هستن؟ اینها همون PM های viber و line و ... هستن که در هر صورت باید بره.
دشمن از طریق همین ها متوجه خیلی چیز ها از ما می شه.
ولی از انصاف بگذریم
شما برید سایت های مختلف ایرانی رو Whois کنید. می بینید که نصفشون توی ایران نیستن. این هم می تونه به لو رفتن داده ها کمک کنه
ولی باز هم از انصاف بگذریم
قضیه اونقدری حاد نیست که بگیم این ها اسکن چشم ما رو دارن و می دونن امروز ناهار چی خوردیم. یا مثل اون فیلمه که توی رسیور ها دوربین کار گذاشتن خخخخخ
نقل قول:وقتی قرار هست انفجار جمعیتی صورت بگیره شما نمی تونید روی یه خروار کاغذ سوابق مردم رو بنویسید. فرضا اگه یه دانش آموزی بخواد بره دانشگاه یک شهر دیگه ثبت نام کنه باید یه خروار مدرک ببره که اونجا بپذیرنش. بجاش تو سیستم ثبت می کنن یه کلید میزنن سوابقش میاد!
شما دارید میگید بخاطر نفع جمعی ( نمی دونم چه نفعی ! ) این بساط مشکل داره! نفع جمعی این مثال بالاییس برادر من. بخاطر یک عیب نمیشه از خوبیهاش چشم پوشی کرد.
موفق باشید.
من دیگه خسته شدم.
ارجاعتون می دم به استدلال "کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!"
اما اینبار با این دید بخونید.
منابع اطلاعاتی دشمن، سرور ثبت املاک و سنجش نیست. بلکه سرور های وایبر هست. اصلا من این استدلال رو برای وایبر و ... به کار بردم. نه سنجش و ...
نقل قول:این ها چه داده هایی هستن؟ اینها همون PM های viber و line و ... هستن که در هر صورت باید بره.
قبول دارم که اینا میرن و سیو هم میشن تو سرور هاشون. ولی چک کردن این همه پیغام کار حضرت فیله. شما حساب کن در ثانیه چند تا پیام میاد و میره. تنها چیزی که میتونن بفهمن اینه که کامنت هایی که درباره کلمه خاصی هست رو در بیارن مثلا اونایی که توشون " آیت الله" داره رو چک کنن. البته اینم کار زمان بریه. بهتره تو وایبر درباره مسائل سیاسی حرف نزد

نقل قول:قبول دارم که اینا میرن و سیو هم میشن تو سرور هاشون. ولی چک کردن این همه پیغام کار حضرت فیله. شما حساب کن در ثانیه چند تا پیام میاد و میره. تنها چیزی که میتونن بفهمن اینه که کامنت هایی که درباره کلمه خاصی هست رو در بیارن مثلا اونایی که توشون " آیت الله" داره رو چک کنن. البته اینم کار زمان بریه. بهتره تو وایبر درباره مسائل سیاسی حرف نزد ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
الآن حضرت فیلم توی آمریکا هست دیگه! اسمش هم گوگله

یه لحظه تظرتون رو می برم به کلمه "آبت الله" برید تو گوگل سرچ کنید
من سرچ کردم: در عرض 0.34 ثانیه 32 میلیون نتیجه برام اومد
حالا سرچ می کنم "جوک آخوندی"
من سرچ کردم: در عرض 0.37 ثانیه 350 هزار نتیجه برام اومد که 40 درصدشون واقعا موهن بودن. بقیه فیک هستن(جریان پارسی جو و رایانک)
تا حالا باید گرفته باشین چی رو می خوام برسونم
گوگل به خوبی می تونه نتایج رو دسته بندی کنه. شما برید Lucky search گوگل رو نگاه کنید.
حالا بهتره بگم که شرکت های مختلفی مثل وایبر و فیسبوک و ... یا ویکیپدیا همه و همه با خرید سهم از این تکنیک سرچ استفاده می کنن. در ظاهر این سرچینگ رو برای کاربران فراهم کردن اما در باطن واسه خودشونه
منظورم اینه که به دشمن اطلاعات می رسه و ممکنه براشون که دسته بندی کنن
ولی بحث اینه که آیا اطلاعات می رسه و من می گم آره. آره ی من یعنی اینکه pm های وایبر به اونا می رسه ولی اطلاعات ثبت شده من در سرور های داخلی نه. نمی رسه
نقل قول:بهتره تو وایبر درباره مسائل سیاسی حرف نزد ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
حرفتون درسته. ولی آیا ممکنه؟
من همین الآن از توی وایبر(دسکتاپ) یه بحث شدید سیاسی کردم. از اون بحث های شدید
(۷/آبان/۹۳ ۱۶:۵۲)Kol نوشته است: [ -> ]شما میگید که وب کم اسکن میکنه و اثر انگشت ور میداره و اینا.
من که آیفون خریدم اثر انگشت شست پام رو اولین بار روش گذاشتم. بعد انگشت کوچیکه رو . الان این از کجا قراره بفهمه چی به چیه؟
یا من الان اسمم جواد هست ولی اسم ایمیلم اصلا توش جواد نیست و بعضی ایمیل هام با اسم الکی هست. این اندی هکتار ابر کامپیوتر هنگ میکنه اینارو بگیره. اون قدر آدم فیک تو اینترنت هست که نگو. اصلا نمیشه برای شناسایی همه آدم ها از اینترنت استفاده کرد. چون خیلی ها فیک اند. از اینترنت اینا طرز فکر رو میتونن بفهمن نه اثر انگشت و مردمک چشم و اینا.
جناب کول یه احتمال هست که شما یه عمری از اینترنت استفاده می کنید . حالا یا اطلاعات واقعی تون رو به تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی که بخواهید ثبت نام کنید و از طریق وبسایتشون هست می دهید و یا اثر انگشتتون رو می فرستید یا اصلا همه اطلاعاتتون غلط و اشتباهیه و اثر انگشت شصت پاتون رو به عنوان اثر انگشت می فرستید و دفعه دوم انگشت کوچیکه . بعد از یه عمر به رحمت خدا می روید . واین این اطلاعات هیچ گاه استفاده نمی شود و در همین طور در این اندی هکتار بلااستفاده باقی می ماند. و هیچ استفاده ای نداشته و نخواهد داشت چون به درد کسی نمی خورد چه شما چه هفت میلیارد انسان روی کره زمین . حالا فرض می کنیدشما یا هر کدام از این هفت هشت میلیارد انسان روی کره زمین ، در اینده آدم مهمی می شوید رئیس جمهور وزیر یا کارمند یه شغل حساس ، اونوقت میشه که این اطلاعات مهم میشه وهمانطور که اگر دقت کرده باشید دکتر عباسی فرمودند«
اگر بخواهند سوابق فردی را به دست آورند» :«به همين دليل است كه شما در سريال اِي.بي.اس يا سريال 24 هر زمان كه نگاه ميكنيد ميبينيد شخصي پشت كامپيوتر نشسته است و اگر بخواهند سوابق فردي را در نقطهاي از دنيا به دست آورند فوري با استفاده از اين بانك عظيم اطلاعاتي همه اطلاعات مربوط به زندگي خصوصي، گروه خوني، بيماريها، سوابقش و اينكه كجا بوده را در ميآورند.»
اینایی که میگید تو انگلستان هست نه تو ایران. اینترنت جای در آوردن سابقه نیست. تو همین سریال یا فیلمی که میگید از اینترنت اطلاعات پیدا نمیکنن. خودشون یا یکی قبلا اینارو گرفته. اینترنت جای آدم های فیک هست. یک دنیای دیگست.