تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آزادی چیست و آزاد کیست؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
عنای آزدی چیست؟کلمه آزاد در مقابل کلمه بنده (دربند) هست ؟
آزاد یعنی رها از هر چیزی
و بنده یعنی در بند چیزی بودن ،
به نظر شما آیا کسی هست که آزاد آزاد باشد و در بند هیچ چیز باشد؟
به نظر من هیچ کس در این کره خاکی وجود ندارد که آزاد آزاد باشد ، اصلا آزادی مطلق وجود ندارد ،
هر کسی در بند چیزی هست ، و هیچ کسی نمی تواند ادعا کند من از همه
بندها آزادم و هیچ قیدی ندارم ،
کسانی که دم از آزادی می زنند باز خودشان بنده چیز دیگری هستند مثلا فرض کنید فردی میگه من می خواهم آزاد باشم و مثلا من دلم می خواد بی حجاب در جامعه حاضر شوم، خوب این فرد از قید خدا و دین و جامعه و نظام آزاد ، ولی بنده هزار تا چیز دیگه می شه، بنده لباسش، بنده آرایشش ، بنده مد و ... .مثلا این فرد آیا می آید برهنه
بیاد تو خیابون ؟ نه چون از نظر مردم بسیار زشت و نفرت انگیز است و مطرود جامعه می شود پس این در بند جامعه و نظر مردم هست
و آزاد مطلق نیست یا همین که می گوید «دلم می خواهد» یعنی باید به دستور دلش عمل کند باز این بنده دلش هست ، خوب این یک مثال بود و در همه چیز صدق می کند، هر کسی بنده چیزی هست هیچ کس نمی تواند بگوید من آزاد مطلق هستم، یکی بنده دنیا ، یکی بنده شیطان ، یکی بنده نفس خودش و یکی هم بنده خدا ، البته کسی که بنده خدا می شه ، از بندگی همه چیز غیر از خدا رها و آزاد میشه و کسی که از بندگی خدا خارج میشه بنده هزاران چیز دیگه می شه!
یک مثال : دختر با حجابی که می آید خودش رو در قید و بند خدا قرار می دهد و حجاب را در حدی که به او دستور داده حفظ می کند ، از بندگی هزاران چیز دیگر راه می شود بندگی نظر دیگران،

بندگی شیطان ، بندگی مد ، و...
بنابراین خداوند مهربان دوست نداره ما این قدر ذلیل باشیم این قدر پست و پایین باشیم که بنده چیزهای بی ارزشی چون پول ، شیطان ، اخم و لبخند دیگران
، حتی بنده دنیا و آخرت و بهشت و جهنم باشیم ، دوست داره ما بزرگ و آزاد باشیم میاد میگه بیایید بنده من باشید چون اگه بنده من بشید از بندگی تمام بندها رها می شید و انسانی بزرگ و جانشین من روی کره زمین می شید. بعد ما برعکس فکر می کنم فکر می کنیم اگه حجابمونو حفظ کنیم و با نامحرم ارتباط نداشته باشیم و گناه نکنیم آزاد نیستیم ، کاملا مشخصه که شیطان کاملا حقیقت رو وارونه به ما نشون داده، در حالی که آزادی واقعی تنها و تنها با بندگی خدای مهربان به وجود می یاد.

[تصویر: 85950605319214029059.jpg]
[تصویر: 724089341_chamran1.jpg]
آدرس های مرجع