تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خانمهاي شاغل بخوانند. دليل برتري كار خانه به بيرون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
از یه فرمانده‌ی شکست خورده می‌پرسن:"چی شد که شکست خوردی؟"
جواب می‌ده:"به هزار و یک دلیل. اوّلیش این که مهمّاتمون تموم شده بود..."
می‌گن:"بسه، بسه! نمی‌خواد بقیه‌ش رو بگی."

از یه خانم تحصیل‌کرده که قبلاً دوست داشته بیرون کار کنه می‌پرسن:"چی شد که شاغل نیستی؟"
جواب می‌ده:"به هزار و یک دلیل. اوّلیش این که شوهرم نمی‌ذاشت..."
-"بسه، بسه! نمی‌خواد بقیه‌ش رو بگی."
متاسفانه این تاپیک موازی تاپیک چرا مردان مخالف کار زنان هست.!!!

متاسفم که اگه مساله ی دیگه تاپیک میخورد ناظر یا مدیر یا چه میدونم کاربر فعال میومد و میگفت
مقتضی استSmile کاربران رعایت فرمایند.تاپیک تکراری است.ضمن تشکر از کاربر گرامی مبحث بسته و در تاپیک موازی پست شما منتقل گردید.

حالا این تاپیک ها برای شست و شوی ذهنی زن 1000000000000000 بار هم تکرار بشه با سیاست های تالار منافاتی نداره.Smile

بسه دیگه . شورشو دراوردید.

زن باید تو زندگیش هر جوری که میتونه خونه دار،بچه دار،شاغل ،شاغل بچه دار،شاغل غیر بچه دار قوی و مستقل باشه.نشه زنی با از دست دادن همسرش اواره بشه.کاری از دستش برنیاد.

بیایید و به من بگید تضمینی هست من بشینم خونه ی شوهر و فردا تو خیابون زد و مرد .من با چه پشتوانه ای به زندگیم ادامه بدم ؟ شوهر هم یه خونه ی اجاره ای داشته و یه حقوق کارمندی. تازه به فرض کارمند دولت هم باشه.کو استخدام.؟؟اکثریت شرکت و آزاد هستن .

همه چی تو این مملکت به مویی بنده. من تو این شرایط بهتره با عقلم جلو برم.
خانم اسکای.
هم من و هم خانم یاسین با شما موافق بودیم و موافقت خودمون رو هم اعلام کردیم.
وااااقعا خوبه که حقوق و بیمه ای برای خانم خانه دار در نظر گرفته بشه.
هر کاری یه اثر کوتاه مدت و یه اثر بلند مدت داره.
اثر بلند مدت کارمندی خانم خونه رو من به چشم دیدم.
به جون خودم و به جون خودت ضرره.
شما به جز استقلال مالی یه نفع دیگه کارمندی زن رو نام ببرین.
مادی هاااا.
نه حس استقلال و ...
جسمی و دنیوی و مادی...
در درازمدت به جسم زن ضربه میزنه.
وقتی هم همه من جمله شما نظراتتون رو تو تاپیکهای مشابه و این تاپیک مطرح کردین من تاپیکها رو ادغام خواهم کرد.
نقل قول:
شما به جز استقلال مالی یه نفع دیگه کارمندی زن رو نام ببرین.
مادی هاااا.
نه حس استقلال و ...
جسمی و دنیوی و مادی...
در درازمدت به جسم زن ضربه میزنه.
وقتی هم همه من جمله شما نظراتتون رو تو تاپیکهای مشابه و این تاپیک مطرح کردین من تاپیکها رو ادغام خواهم کرد

کار کردن یه زن بستگی به اهدافش داره.
استقلال مادی،
شوهرش واسه تمکین، نفقه رو شرطی نمیکنه.
تو خیابون نمی مونه اگه شوهرش رفت دیار باقی کنار حوری های بهشتی HeartSmile.دست مرد جماعت به طور موقتی نمیفته.
.مرگ حقه. تو این دور و زمونه که کسی به داد کسی نمیرسه باید یه زن حواسشو جمع کنه .
این همه درس و انرژی گذاشته، بالاخره باید نتیجشو ببینه.کسی که مخ ریاضی هست، بالاخره چیزی بوده که این استعداد رو خدا بهش داده. خدا مگه کار بیهوده میکنه. چرا خدا به یه زن مخ ریاضی میده.؟؟؟
این توانایی رو زن ببوسه و استفاده نکنه ؟

مساله ی جسمی هم ،مگه خانومایی که خانه دار هستن همه چار ستون بدنشون سالمه ؟ والا این خانومایی که من باشگاه میبینم ، اکثریت هم خانومای خانه دار هستن و بندگان خدا کمر درد و زانو درد و 100 تا مشکل جسمی دارن .

نمیدونم تاساعت 5 کار کردن ،زن رو داغون میکنه ،4 تا بچه زاییدن نه ؟ والا جوری از زن میگن ، انگار به بچه داری که میرسه خود هرکوله Smile اما به کار بیرون میرسه ،میشه خود شاخه ی سست گل رزRose، ریحانه میشه. Heart

من حرفم اینه حتی یه خانوم خانه دار با بافتنی،کیف دوزی با چرم ، آرایشگری، خیاطی ، هر کاری که بلده واسه خودش یه حرفه دست و پا کنه . نباید ضعیف بمونه .
بیمه ی مشاغل آزاد هست .میتونه بره خودشو بیمه مشاغل ازاد کنه. من به مرد جماعت به اندازه ی نخود هم اعتماد ندارم.

اما گفتم زن نباید کاری کنه مرد پررو بشه،
رو حقوق زن طمع داشته باشه.
مرد رو حساس نکنه.
بهونه گیر نکنه.
هر چی آقاشون گفت گوش کنه
.قورمه سبزی درست کنه . Smile
خودش یه پا جنیفر لوپز باشه .

زن بودن اینه دیگه . باید همه ی این ها باشی . تا اموراتت بگذره .
ببینید بچه ها!
زن به دلیل جنسیتی که داره باید باید باید ادامه نسل بده.
چه یه دونه و چه 4 تا.
باید باید باید هم به بچه برسه که در حق بچه اش ستم نکرده باشه و بچه هردمبیل بار نیاد.
شماها طوری میگین انگار کار بیرون = کار خونه است.
نه این اشتباهه.
کار بیرون یه فعالیت مازاده.
اگه کسی توانایی بدنی اش رو داره، انجام بده.
خاله خانوم ما همسن منه.
من 2 سال قبل از ایشون رفتم سر کار.
سالی که رفت سر کار، بهش گفتم و الآن هم دارم به شماها میگم:
قرارداد تمام وقت نبندین.
فقط پاره وقت یا پروژه ای.
اولاً این که هر کدوم از ماها که بریم سر کار، یه پسری از کار بیکار شده و همون پسر چون بی کاره زن نمیگیره و خودمون میترشیم.
پس به جنس خودمون در دراز مدت ستم میکنیم.
ثانیاً این که من به عنوان یه مادر وقت برای همون کار پاره وقت رو ندارم.
اگه کس بخواد وقتی مادره همون کار پروژه ای یا پاره وقت رو هم انجام بده، 100% یه جایی باید از طفلش مایه بذاره.
ثالثاً این که یکی به عنوان یه دختر مجرد یا متاهل اگه خواست کار کنه که وقتش هم داشت، حواسش باشه که اگه فول تایم بره سراغ کار اولویت هاش تغییر میکنه و دیگه پسرا رو لایق ازدواج نخواهد دونست.
رابعاً این که اگه یکی به عنوان یه دختر مجرد یا زن متاهل اگه وقتش رو داشت که کار کنه، حواسش باشه که این بدن رو واسه زایمان احتیاج داره.
اینجای صحبتم با شماست اسکای جان!
کار بیرون جای کار خونه نیست.
مازاد بر کار خونه است.
من همه حرفم اینه که با این بدن های پوسیده ای که ما داریم، خداییش ستمه که کار بیش از ملزومات انجام بدیم.
فاطمه خانوم!
عزیزم!
اگه ماها یه نسل زن های قربانی بشیم، توی نسل بعدی اونقدر پسرها کار دارن و بازار کار رونق پیدا میکنه که همون یه نفری از عهده خرج و برج زندگی برمیان.
بلاخره نمیشه منکر شد، اشتباهی که شده رو بدون مجازات پاکش کرد.
اگرم ما تاوانش رو ندیم، فرزندانمون میدن.
اما در مورد مثالی که در مورد مخ ریاضی زدین:
من یه نمونه مخ ریاضی بودم.
با همسرم 3 سال شیرین تفاوت سنی دارم.
3 سال اول ازدواجمون هم سر کار میرفتم.
بعد یکی از دوستام بهم گفت 10 سال دیگه اون سر و مر و گنده و من شکسته میشم.
من همینجوریش بهم نمیخوره سنم اینقدر بالا باشه.
اما با شوهرم که بیرون میرم کسی فکر نمیکنه از من بزرگ تر باشه.
این به آدم برمیخوره.
من با مخ ریاضی زندگیم رو طوری برنامه ریزی کردم که به قول قدیمیا سر سال شده شوهرمو حاجی کنم.
حالا یکی هم میبینی واااقعاً دوست داره از علمش بهره ببره.
من منکر این نمونه ها نمیشم و به نظرم خوبه که کار کنن.
اما یه سوال میپرسم حضرت عباسی جواب بدین:
چند درصد زن هایی که الآن تو کل دنیا کار میکنن، جزو اون نوابغی هستن که اگه از علمشون استفاده نکنن، ستمی به بشریت کردن؟
باور کنین شاید کمتر از 1 درصد هم باشه.
با همه این اوصاف، من به هیچ وجه نه تو این تاپیک و نه تاپیک های مشابه نسخه کلی نپیچیدم.
هستن آدمایی که مجبورن بیرون کار کنن.
هستن آدمای نابغه که اگه کار نکنن بده.
هستن پزشک ها.
هستن معلم ها.
هستن مشاورها.
خیلی از زن ها هستن که باید کار کنن.
اما این خیلی ها شاید کمتر از 10 درصد جامعه زنان نیروی کار ایران رو تشکیل بدن.
خداییش این ستم به عناصر ذکور نیست؟
بیاید و یه کمپین بزنیم و اینقدر ناتوانی مردها رو بیشتر از این تو ذوقشون نزنیم.
Big GrinBig Grin
و کنارش در گوشی به خودمون بگیم که بدن ما هم نمیکشه 30 سال از 6 صبح تا 5 عصر کار کردن رو و در کنارش به خونه زندگی رسیدن و حداقل یکی زاییدن و حداکثر 4 تا زاییدن و راضی نگه داشتن همسر و تربیت فرزند و ...
ستم به خودتونه.
بذارین نیروی جوانی تون یکم تحلیل بره...
حرف من براتون قابل درک تر میشه.
تا اون روز یه کاری کنین.
حداقلش این که تفریحی کار کنین.
خودتون رو ملزم به کار نکنین.
اگه بازم براتون شیرین بود، برین سراغ کار دائمی.
اگر نبود، با خیال راحت ببوسینش و بذارینش کنار و از خاطراتش لذت ببرین.
خوبه؟
خیلی سخت گرفتید
تو کجای دین امده که زن نباید شاغل باشه؟؟
چرا با دین داری داره قاطی میشه..
عاقا چرا هر چی می شه ما می گیم تو کجای دین امده تو کجای دین نیامده؟
یعنی چی خدا دین رو داده عقل رو هم داده...تو کجای دین امده حضرت زهرا با اون همه علم و فضیلت ارد اسیاب کنه خوونه جارو کنه نخ بریسه!!!نه بگین دیگه تو کجای دین اومده این بانویی که علم ما به اندازه تار موشون هم نیست بشینن تو خونه تازه خوشحالم باشن تازه یه روزایی غذا واسه بچه ها شونم نباشه...کجای دین اومده؟
اولا انچه شرط بلاغ بود زینب خانوم گفتن این که ما پنبه بکنیم تو گوشمون و مرغمون یه پا داشته باشه یا حداقل 5 دقیقه فکر کنیم به خودمون بستگی داره!!!!
این که فک کنیم ظلمی که تو تاریخ به زنا شده باید الان از تک تک مردا تقاص پس بگیریم واونا رو صلابه بکشیم احمقانه ترین کاره چون تو مرحله اول خودمون رو نابود می کنیم ...
پس بهتره واقع بین باشیم به جایی که بخوایم حق نداشته مون رو از جماعت مرد بگیریم حق داشته مون رو درست استیفا کنیم
یه معلمی داشتم 30سال بود که دبیر بود از 6 صبح تا7 شب ...حالا بعد این همه سال می گفت دخترم بهم مامان نمی گه به اسم صدام می زنه انگار عادت نداره بگه مامان انقدر پول تو حسابم هست که دیگه ماه هاست چک حقوقیم رو نگاه نکرده می برم بانک از زندگی لذتی نبردم مهم ترین و شادترین لحظات زندگی بچه ها من جای دیگه و با بچه های مردم بودم و الان انقدر به کارم وابسته ام که نمی دونم بعد از بازنشستگی باید چیکار کنم....
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع