تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مفهوم حجاب و دلایل بی حجابی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
حجاب چیست؟
پوشش و روپوش
مثلا حجاب روز،شب است.
حجاب ریشه،خاک است .
حجاب چشم،پلک است.
حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند.
حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم.
حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه...
این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند.

در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود.

حضرت علی(علیه‌السلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر می‌اندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب )

امام صادق(علیه‌السلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی می‌دانند.

حضرت موسی(علیه‌السلام) آن‌قدر بر پوشیدگی خود محافظت می‌کرد که مردم می‌پنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) درباره‌ی او می‌فرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که می‌خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمی‌شد، لباس خود را بیرون نمی‌آورد؛ در حالی که بنی‌اسرائیل حیا نمی‌کردند و در برابر هم برای شستشو برهنه می‌شدند و به یکدیگر نگاه می‌کردند.

حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث
حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند.
وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟
نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید !
حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و...

مدتی است که وقتی موضوع ها رو می خونم فقط حجاب رو برای زن می بینم در صورتیکه همیشه اشاره شده که حجاب از سوی مرد نیز هست.
شعار خواهرم حجابت ،برادرم نگاهت می تواند به مبحث مورد نظر سمت و سوی خوبی بدهد.
یک روز برای طرز استفاده از آنتی ویروس به شرکتی زنگ زدم،خانمی گوشی و برداشت و همینطور که سئوالاتم و می پرسیدم دیدم خانم نیست ،آقاست فقط صداش عوض شد!
خواهرم عکسی و بهم نشون داد که برام معمولی بود ،آرایش خانمی و نشون داده بود بعد گفتم که چی ،گفت این مرد ،خانم نیست!!
در یکی از تاپیک های مرتبط با حجاب عکسی و دیدم که به شدت یاد کابوسم انداخت.
خانمی که بی حجاب بود و شیطان داشت دنبالش می دوید .
جالب اینکه همان روز وقتی داشتم با اتوبوس به دانشگاه می رفتم آقایی و دیدم که چشمش به یه گوشه ای بود،هرلحظه حالت نگاهش شیطانی تر می شد تا اینکه برگشتم و پشتم و دیدم که خانمی شالش و طوری انداخته بود که گرمی هوا کمتر اذیتش کنه و به حالت چرت سرش و برگردونده بود عقب و تکیه به صندلی داده بود!
آنقدر که من از نگاه مرد به خودم لرزیدم ،اون خانم متوجه نبود، چی شده!شایدم فهمیده بود!
جالب تر اینکه آقایی وارد اتوبوس شد و با این آقا آشنا دراومد ،هرچی داشت احوالپرسی می کرد با این آقاهه ،این آقا دست به سرش می کرد و چشمش فقط به این خانم بود و در افکاری غرق!
سلام
بنظرم ازمهمترین عوامل بی حجابی تقلیدازغرب ومقایسه ی خودمون بااونهاست.آخه یکی نیست بگه ماکشوراسلامی هستیم چرازن ایرانی خودش روباجنیفر وسلنامقایسه میکنه ومیخوادمثل اونهابشه!این تقلیدهم ریشه ش درتماشای ماهواره س.الانه پدرومادراخودشون براحتی به فرزنداشون امکان استفاده ازاینترنت وماهواره رومیدن بی اینکه نظارتی داشته باشند
[تصویر: f7ed54c3bb2aca8d92aa5b6c54ccf91b.jpg]

در نواحی بی آب و علف مکزیک گیاه عجیبی می روید که آن را «گیاه عاشق» می گویند. همانطورکه انسان و حیوان عشق ورزی می کند، این گیاه نیز عاشق می شود. گیاه عاشق بوته تیغ دار عجیبی است که همیشه در پای بوته مخصوصی می روید. اگر این گیاه را از محل خودش برداشته و پای بوته دیگری بکارند، گل های زرد رنگ آن پژمرده شده و بوته آن خشک می شود. عشق بازی این گیاه یک ماه بیشتر نیست.
گل هایش به رنگ زرد تند و برگ های سبز مایل به سیاه دارد. این گیاه بعد از آنکه به مرحله بلوغ رسید و به حد کافی رشد کرد، بدور بوته گیاه دیگری که همیشه پهلویش می روید، حلقه می زند و بعد از یک ماه از آن باز شده به حال اول خود می ایستد. حال اگر قبل از رشد گیاه همان بوته مخصوصی را که گیاه زرد رنگ عاشق آنست از پهلویش جدا کنند، بعد از چندی از فراق و دوری آن خشک شده و از بین می رود. اگر در دوران عشق بازی صحراهای خشک مکزیک را بنگریم، در نقطه های دور از یکدیگر بوته های گیاه های عاشق را می بینیم که به دور معشوق خود حلقه زده اند.

اینم از یه حجاب دیگه،حجابی به نام گیاه عاشق

حجاب دیگر

اگر فضانوردی، در ارتفاع زیاد، به این سیاره خانه ما نگاه کند، نوار نازک آبی رنگی که دور زمین را فراگرفته، نظرش را جلب خواهد کرد. این پوشش شفاف، حیات را در جو زمین تأمین می‌نماید. حیات، بصورتی که ما می‌شناسیم، تنها با پوشش حفاظتی ازون میسر می‌شود. بدون وجود اوزن ادامهٔ زندگی امکان ناپذیر است. پرتوهای خورشیدی، یکنواخت نیست.

و می دونیم اگه لایه ی اوزون نباشه چه اتفاقی می یفته!

دوستان با شرکت در این مبحث می تونیم به نتایج خوبی برسیم.Smile

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که:
روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد.
رسول خدا فرمود: چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟
فاطمه عرض کرد: او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.
رسول خدا فرمود: شهادت می دهم که تو پاره تن منی.
حجاب از دید امام خمینی(رحمة الله علیه)

گل تا باز نشده است معطر است ، وقتى كه باز شد، عطر خود را از دست مى دهد. زن تا با حجاب است زيباست ، وقتى كه اين حجاب را كنار زد آن زيبايى و طراوت خود را از دست مى دهد.

حجاب از دید استاد مطهری

استاد شهید در ضمن توضیح دیدگاه نوین غرب از جانب فروید، راسل و مانند آن‌هامی‌پردازند «به نظر ما ضرورت دارد خوانندگان محترم را در جریان بگذاریم و آگاه کنیم که افکاری که در این زمینه از غرب برخاسته و جوانان ما تازه با الفبای آن آشنا شده‌اند و احیاناً تحت عنوان‌های مقدسی نظیر آزادی و مساوات، با جان و دل آن‌ها را می‌پذیرند به کجا منتهی می‌شود. آخر این خط سیر کجاست؟ آیا اجتماع بشر قادر خواهد بود در این مسیر گام بردارد و راه خود را ادامه دهد؟ یا اینکه این کلاهی است که برای سر بشر خیلی بزرگ است. این راهی است که ادامه دادن آن جز فنای بشریت چیزی در بر ندارد.»
«پس از اعلام آزادی جنسی در غرب، شاهد بالا رفتن آمار بیماری‌های روانی، جنون‌ها، خودکشی‌ها، جنایت‌ها، دلهره‌ها و اضطراب‌ها، یأس و بدبینی‌ها، حسادت‌ها و کینه‌ها بودیم. در جامعه‌ی امروز، جوانان به طور محسوسی از ازدواج شانه خالی می‌کنند. حاملگی و زاییدن و بچه بزرگ کردن به صورت امر منفوری برای زنان در آمده است.

زنان به اداره‌ی امر خانه کمتر علاقه نشان می‌دهند. جنگ اعصاب بیش از پیش رو به افزایش است. علاقه‌ی پدر و مادرها و به‌خصوص مادرها نسبت به فرزندان کاهش یافته است. زنِ دنیای امروز به ابتذال کشیده شده و هوس‌های سطحی به جای عشق جانشین شده است. طلاق افزایش یافته و تعداد فرزندان نامشروع و فاقد سرپرست رو به ازدیاد است و از آن طرف صمیمیت و وحدت میان زوجین بسیار نادر گشته است.» بنابراین جذابیت‌های اولیه و ظاهری دیدگاه نوین، نباید ما را فریب دهد. از سوی دیگر رعایت دستورات اسلام موجب می‌شود تا ارضای صحیح غریزه‌ی جنسی، کنترل و مدیریت آن ثمرات بسیاری برای فرد و جامعه داشته باشد که مهم‌ترین آن پیدایی عشق است.

انواع حجاب در اسلام

حجاب در ظاهر
استاد می‌فرمایند، لغت حجاب عمدتاً به معنای پرده به کار می‌رود و همین هم باعث اشتباه برخی مبنی بر دستور پرده‌نشینی زنان و دوری آنان از اجتماع از نظر اسلام شده است در حالی که این کلمه به معنای پوشش نیز آمده است و علمای قدیم هم از واژه‌ی «ستر» که همان معنای پوشش دارد، استفاده می‌کردند. اینکه واژه‌ی حجاب به معنای پوشش زنان در قرآن نیامده نیز موجب این تصور غلط- و به تعبیر بهتر بهانه و دست‌آویز- شده است که حجاب دستوری قرآنی نبوده و ساخته و پرداخته‌ی برخی علمای دینی است اما با اندک بررسی فرد طالب حقیقت به راحتی در‌ می‌یابد که محتوای مدنظر از این واژه در بسیاری آیات قرآن آمده است هرچند در فرهنگ اسلامی پوشش به طور کلی اختصاص به زنان ندارد[۶]اسلام برای حجاب ظاهر حدود و شرایطی را قرار می‌دهد.

حجاب در رفتار
اسلام زن و مرد را از خلوت با نامحرم به شدت پرهیز می‌دهد چرا که این رفتار جولانگاهی قوی برای شیطان فراهم می‌سازد هرچند نیّت اولیه‌ی آنان چیز دیگری باشد.یکی دیگر از رفتارهای پرخطر در بحث حجاب و عفاف، چشم چرانی است که قرآن به زن و مرد مؤمن امر می‌کند که نگاه خود را کاهش دهند یعنی پلک چشم را به حالت نیم خفته درآورده و نگاه را به پایین انداخته و چشم‌ها را گشوده نگه ندارند و به یک نقطه‌ی معین خیره نشوند؛ یعنی به اصطلاح نظر استقلالی نیفکننددر اینجا نیز هر چند دستور متوجه زن و مرد (هر دو) می‌باشد اما چون غالباً این بیماری در مردان رواج دارد دستور بیشتر برای کنترل نگاه متوجه آنان است تا خطری از این ناحیه متوجه آنان نگردد.از نظر اسلام هیچ کس حق ندارد بدون اطلاع و اجازه‌ی قبلی به خانه‌ی دیگری داخل شود .

حجاب در گفتار
قرآن کریم خطاب به زنان می‌فرماید: مواظب باشید در سخن، نرمش و رقت زنانه و شهوت آلود به کار نبرید که موجب طمع بیماردلان گردد. به خوبی و شایستگی سخن بگویید.
در این آیه دستور وقار و عفاف در کیفیت سخن گفتن را بیان می‌کند تا چه رسد به محتوای حرف و سخن. بنابراین از نظر اسلام هم باید حرف خوب زد (و نه حرف تحریک کننده و مهیج) و هم باید خوب حرف زد (و نه با لحن محرک)
(نور: ۳۲)
برگرفته از کتب «جاذبه و دافعه» و «اخلاق جنسی»و «مسئله‌ی حجاب» شهید مطهری
رابطة حجاب و پوشش اسلامى

حجاب به معناى پرده، حاجب، پوشیدن و پنهان کردن و منع از وصول است.(1)

این واژه تنها به معناى پوشش ظاهرى یا پوشاندن زن نیست و در اصل به مفهوم پنهان شدن از دید مردِ بیگانه است. بدین سبب هر پوششى حجاب نیست.

در قرآن آمده است: «و إذا سألتموهن متاعاً فاْسئلوهن مِن وراءِ حجاب؛(2) چون از زنان پیغمبر متاعى خواستید، از پس پرده بخواهید». این آیه درباره زنان و بیش‏تر در مورد مسائل سیاسى و اجتماعى است،(3) نه پوشش زن در مقابل نامحرم.
به کارگیرى کلمه حجاب در خصوص پوشش زن اصطلاحى نسبتاً جدید است و همین سبب گردیده بسیارى گمان کنند اسلام خواسته است زن همیشه پشت پرده و در خانه محبوس باشد و بیرون نرود.

وظیفه پوشش اسلامى بانوان به معناى حبس و در خانه و پستو قرار دادن آنان نیست، در نتیجه عدم مشارکت این گروه عظیم در فعالیت‏هاى اجتماعى منظور نیست، بلکه این وظیفه بدان معنا است که زن در معاشرت با مردان، بدنش را بپوشاند و به جلوه گرى و خودنمایى نپردازد و مشارکتش در فعالیت‏ها بر اصول انسانى و اسلامى استوار باشد[/b].

قابل توجه آقایانSmile

خدا در آیه 30 سوره نور نخست به مردان مسلمان و سپس در آیه بعد به زنان مسلمان فرمان میدهد از چشم چرانى دوری کنند و در رعایت پوشش بدن از نامحرمان کوشا باشند.

«قل للمؤمنین یغضوا من أبصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک أزکى لهم انّ اللَّه خبیر بما یصنعون؛
اى پیامبر! به مردان مؤمن بگو: دیدگان خود را فرو خوابانند و عفت پیشه ساخته و دامن خود را از نگاه نامحرمان بپوشانند. این کار براى پاکى و پاکیزگى شان بهتر است و خداوند به آن چه مى‏کنند آگاه است».
راغب اصفهانى در مفرّدات گفته‏اند، به معناى کاستن است و "غض بصر" یعنى کاهش دادن نگاه، نه بستن چشم. البته این که از چه چیز چشمان خود را فرو بندند، ذکر نشده ، اما با توجه به سیاق آیات، به ویژه آیه بعد روشن مى‏گردد مقصود آن است که خیره خیره زنان نامحرم را تماشا نکنند و از چشم چرانى بپرهیزند.

پى نوشت‏ها:
1. المفردات فى غرائب القرآن، راغب اصفهانى.
2. احزاب (33) آیه 53.
3. مجموعه آثار شهید مطهرى، ج 19، ص 431.

سایت مرکز پاسخگویی به سئوالات دینی
اینو بگید که نیاز به دیده شدن در زمان درست به صورت درست بهش رسیده نمیشه. الان ما بگیم واسه اینکه سن ازدواج رفته باشلا ، میگن این داره خودشو میبینه.
[تصویر: IMAGE634594701942306250.jpg]

سارا بوکر
دختری که یکی از مدل های بسیار معروف امریکا است...به طور کلی با حجاب میشود و نقآب می زند!
من یک زن امریکائی هستم که در مرکز امریکا بدنیا آمده ام. من مانند هر دختر دیگری بزرگ شدم. با علاقه خاطر شدید به زرق و برق زندگی در “گران شهرها”. در نهایت من به فلوریدآ و از آنجا به ساحل جنوبی میآمی نقل مکان کردم. یک منطقه برای آنهائی که در جستجوی “زندگی پر زرق و برق” هستند. طبیعتا، من آنچه که یک دختر معمولی غربی انجام می دهد را انجام می دادم.
من به ظاهر و جذابیت و گیرائی خودم توجه داشتم. من مرتبا ورزش می کردم و یک مربی شخصی شدم. یک خانه شیک لب دریا خریدم و توانستم یک سبک زندگی “با کلاس” برای خود فراهم کنم.
سالها گذشت تا متوجه شوم که هر چه بیشتر در “جذآبیت زَنانگی ام” پیشرفت می کنم درجه رضایت شخصی و خوشبختی ام پایین می آید. من برده مد بودم. من گروگان ظاهرم بودم.

من در فرار از الکـل و مهمانی ها (پآرتـی ها) به مراقبه (مدیتیشـن) و مذاهب غیرمتعارف پناه می بردم. و در نهایت متوجه شدم که تمامی آنها فقط یک مسکن هستند و نه یک درمان موثر.!
یازده سپتامبر ۲۰۰۱، زمانی که من شاهد رگبار پی در پی اسلام، ارزشها و فرهنگ اسلامی، و اعلام شرم آور “جنگ صلیبی جدید” بودم، توجه ام به چیزی بنام اسلام آغاز شد. تا آن زمان، تمام چیزهائی که برای من با اسلام تداعی می گردید عبارت بودند از: زنان پوشیده در “چادر”، کتک زنندگان زنان (همسران)، حرام ها، و یک دنیا تـرور و وحشت.!!
یک روز من با
قرآن، کتابی که در غرب بطور منفی معرفی شده است برخورد کردم. در ابتدا سبک و نحوه برخورد قرآن مرا تحت تاثیر قرار داد، و سپس نگاه آن به هستی، زندگی، آفرینش، و ارتباط میان خالق و مخلوق مرا به شگفتی آورد. من قرآن را خطابه ای مملو از بصیرت و بینش برای قلب و روح، بدون نیاز به هیچ مترجم و کشیشی یافتم.
من یک چادر زیبای بلند و یک پوشش سر که شبیه لباس عرفی زنان
مسلمان است خریداری کردم و در خیابان ها و محله هائی که روزهای پیشین با شلوار کوتاه، و یا با لباس کار “شیک” سبک غربی در آنها راه میرفتم، ظاهرشدم. اگر چه مردم، چهره ها، و مغازه ها همه همان ها بودند، اما یک چیز بطرزی چشمگیر و استثنائی متفاوت بود، من همان نبودم و آرامشی که من برای اولین بار در زن بودن تجربه کردم.

من احساس کردم که همه زنجیرها پاره شده اند و من بالاخره آزاد شده ام. من از چهره های حیرت زده جدید مردم، در مکانی که زمانی چهره های که پر از نگاه های شکارچی برشکار بود را تجربه کرده بودم، لذت می بردم. ناگهان یک بار از دوش من برداشته شد. من دیگر تمامی وقت ام را صرف خرید، آرآیش، درست کردن موهآیم، و تمرین بدنی برای خوش اندآم شدن نمی کردم. سرانجام، من آزاد شدم.!!
من نظر همسر مسلمانم را، که پس از اسلام آوردن با او ازدواج کردم، درباره گذاشتن نقاب و یا بسنده کردن به حجاب را جویا شدم. به نظر او حجاب در اسلام امری واجب است، در حالی که نقاب نیست. در آن زمان، حجاب من شامل پوشش سری که تمامی سر مرا بجز صورتم رامی پوشاند، و یک ردای سیاه بلند گشاد بنام “عبا” که تمامی بدن مرا از گردن تا نوک پا را می پوشاند، بود. بدین دلیل است که من استفاده از نقاب را انتخاب کرده ام، و تا پای مرگ از پوشیدن اش دفاع خواهم نمود.
به شما زنانی که مفاهیم زشت کـلیشه ای علیه حجاب فروتنانه اسلامی را می پذیرید، می گویم که: شما نمی دانید که چه چیزی را دارید از دست می دهید.!![/برای آشنایی با این چهره ها به سایت ملکه حجاب مراجعه کنید.

[تصویر: IMG12294500.jpg]

چرا با حجاب شدم؟

جودیت میلر
خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمز طی مقاله‌ای با عنوان “زنان در آغوش اسلام امنیتی تازه می‌یابند” با اشاره به گرایش روز افزون زنان مسلمان به حجاب می‌نویسد: «چه چیزی این بازگشت را میسر ساخته است؟ بازگشتی که به معنای واقعی در آزادیهای شخصی و سیاسی صورت گرفته است؟ پاسخ آن در ارمغان‌هاست که اصول گرایان اسلامی به روح و روان جامعه مدرن خاور میانه و به زن و مرد آن تقدیم کرده‌اند.

پوشش(حجاب) برای زن این امکان را فراهم ساخته که در شهرهای شلوغ بتواند براحتی فعالیت کند و از مزاحمت مردان جوان و نوجوانانی که در جستجوی کار از اطراف و اکناف کشور به پایتخت سرازیر شده‌اند درامان بماند.»

در این زمینه نشانه بودن «حجاب» براي «عفاف» گريزناپذير است. پوشش، نشان عفاف است زیرا که عفّت و حيا، خصلتي انساني است كه تاريخ بر نمي‏‌تابد و مورد پذيرش تمامي انسانها بود، و هست. و انسان‌هاي بزرگ و اديان آسماني نيز بدان توصيه كرده‏‌اند. در شريعت اسلامي نيز بر آن تأكيد فراوان شده است. همين خصلت انساني يكي از فلسفه‏‌هاي اصلي پوشش آدمي بوده است.

خانم «هايكي» از شهر «اولدنبورگ» آلمان فارغ‏‌التحصيل رشته اقتصاد و علوم اجتماعي از دانشگاه Oldenbury مي‏‌باشد

وقتی مسلمان می‌شود مصاحبه ای انجام می‌دهد و می‌گوید: « اوايل بدون حجاب بوده‏ ام، ولی به نتایجی رسیدم و قانون حجاب را نيز در اسلام پذيرفتم. من مطالعات زيادي داشتم. در اين خصوص با مطالعات دوره‏ اي به اين نتيجه رسيدم كه سلامت خانواده و جامعه در گرو پيدا شدن قانون يا اصل حجاب است.
ترويج مصرف‏‌گرايي و مسايل جنسي و سكسي و عرضه زيبايي‌هاي زن در اين راستا منجر به انحراف انسان از مسير اصلي زندگي‏‌اش مي‏‌شود. در جوامع به اصطلاح آزاد كه تبليغات مداوم، زنان را به سوي جلوه‏‌گري و عرضه و نمايش خويش مي‏ كشد و زيبايي‌هاي زن مرتب از طريق رسانه‏‌ها به جامعه عرضه مي ‏شود، در مردان كه از احساس جنسي قوي‏‌تر برخوردار هستند يك نوع احساس عدم رضايت نسبت به همسر خودشان به وجود مي‏‌آورد و همسرشان نمي‏‌تواند آنان را ارضا كند.
عرضه انواع مختلف جلوه‏‌هاي زنان، آنان را از همسران خويش سير كرده و در نتيجه به دنبال شخص ديگري مي‏‌روند.
حجاب محدوديتي در زمينه سلامت رواني جامعه و خانواده بوجود مي‏‌آورد. البته حجاب، هم بايستي در لباس باشد و هم در رفتار. تغيير صفات بد گذشته و يادگيري صفات اسلامي و ارزش‌هاي اخلاقي و انسان‏دوستي، كمك به ديگران و هزاران نكته اخلاقي ديگر از اين قبيل هستند.»

یک سوالی از سفیر فرانسه پرسیده شد که زنان فرانسه تحت تاثیر جواب آن قرار گرفتند این سوال استراتژیک، این است که شما چرا خلاف قانون اساسی‌تان با حجاب مخالفت می کنید؟
«وی پاسخ داد:حجاب یک نوع پوشش نیست بلکه بیرقی است برای یک مکتب برای یک دین که آن دین مبنایش مخالفت با هوای نفسه، تمدن غرب مبانیش موافقت با هوای نفسه اگر بشود نشان دهید که یک دختر یا یک زن می خواهد با هوای نفس خود مخالفت کند. دلش می‌خواهد با دلم می‌خواهدهای خودش، مخالفت کند آغاز فروپاشی تمدن غرب است.»
منبع سایتhttp://forum.hammihan.com/thread73269-6.html

l
حجاب سخن

حجاب زبان

حجاب گفتار

این ها واژه گانی هستند که متاسفانه در خیلی مواقع ازشون غافل هستیم مگر نه این است که حجاب تنها معطوف به پوشش بدن نیست و و زبانمان هم باید از حجاب برخوردار باشد و هر حرفی را به سخن نیاوریم ....؟؟
هم چنانکه بزرگان فرموده اند قبل از سخن گفتن درباره چیزی که می خواهید به زبان بیاورید فکر کنید .

درست شب عاشورا بود که بنده به یکی از هیئت های عزاداری رفته بودم

لحظاتی گذشت تا اینکه روضه خوان هیئت با لحن بسیار تندی خطاب به قسمت خواهران گفت :
از این لحظه هیچ خانم مانتویی حق وارد شدن به حسینیه ی ... را ندارد

خانم های خادم هم دقت کنند اگه خانمی مانتویی در حسینیه نشسته دستش روبگیرید و از حسینیه بیرونش کنید !!!!!

دقیقا روبه روی من یک خانم با مانتو نشسته بود ... تنها یک لحظه دیدم آن خانم با شرم بسیاری سعی می کند خودش را از جلوی دیدگان دیگران پنهان کند و با حالتی پر از اضطراب در حالی که اشک در چشمانش جمع شده بود به خودش می نگریست و در گوشه ای کز کرد .....

بچه ها آیا این رفتار آقای روضه خوان درست بود ؟!

آیا مگر غیر از این است که آن مجلس برای امام حسین(علیه السلام) بود و صاحب آن خود حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) ؟!

اصلا آیامگر کسی حق دارد مهمان امام حسین (علیه السلام) را از بیتش بیرون کند ؟!

آیا آن خانم نمی توانست مانند خیل عظیمی از مردمان در خیابان ها باشد ؟!

اما او به حسینیه آماده بود تا در جایی که گناه نگاه نامحرم نیست برای امامش بگرید .

به خداقسم در طول آن شب همان خانم که با مانتو آمده بود و چادر نداشت تا اسم امام حسین علیه السلام می آمد آنچنان با تمام وجودش می گریست که من به اشک هایش غبطه میخوردم .

آیا آن روضه خوان یک لحظه با خودش فکر نکرد مبادا از فردا شب این کسانی که در مجلس بدون چادر آماده اند ( به فرض حتی یک نفر ) دیگر هیچ وقت پایشان را به حسینیه نگذارند ؟!

آیا او فکر نکرد که اگر همین جوان را امشب از حسینیه بیرون کند شاید عزاداری اش را به گوشه ی خیابان در میان نامحرمان ببرد ؟!

آیا فکر نکرد شاید دلی را شکسته باشد ؟!

و آیا او اگر هم می خواست امر به معروف و نهی از منکر کند نمی توانست با لحنی شیوا و بیانی خوب که در شان یک گرداننده ی مجلس امام حسین باشد سفارش به پوشیدن چادر کند و از این الفاظ و کلمات زننده و صدای بلندِ فریاد ، که لقمان حکیم در نصایح به پسرش آن را نهی می کند استفاده ننماید ؟!

آیا اصلا فکر نکرد شاید در این مراسم خانمی از اقلیت های مذهبی حضور داشته باشد و همین رفتار زننده باعث شود تا خدایی نکرده او از مسلمانان دلش بگیرد واز اسلام دور شود ؟!

آیا آن مرد فکر نکرد که شاید همین روضه ی شب عاشورا ، فردایِ جوانی را متحول کند ؟!

آیا امام حسین (علیه السلام) راضی است کسی را با توهین و تحقیر از مجلسش بیرون کنیم ؟

آیا امام حسین علیه السلام راضی است ؟؟؟؟؟

اینجا بود که به عظمت حجاب گفتار پی بردم و تصمیم گرفتم بعد از این در همه حال مواظب حجاب گفتارم باشم تا خدایی نکرده ....

واقعا متاسفم
گاهی اوقات کسانیکه چه فکرها که نمی کنند!

آفتاب درست اشاره کرد

حجاب گفتار
در قبالش حجاب شنیدن
هر چی و نشنیدن
فکر می کنید اگه کسی این دو خصلت و رعایت کنه چه اتفاقی می افته!
گناه و از خودمون دور می کنیم.به جای واژه گناه باید بگم درجه انسانیتممون و رعایت می کنیم.
ما برای گوشمون حجابی و قائل نیستیم،هر چیزی و می شنویم و سریع در موردش فکر می کنیم(حجاب و دور می کنیم)و بعد به زبون می یاریم.
یکی از علت های بی حجابی ممکنه این مورد باشه که کسی بهش توجه نکرده.
وقتی کسی حجاب و از خودش دور می کنه تمام درونیاتش در معرض وسوسه ها قرار می گیره.
وسوسه یعنی ندای درونی
تنها کسی که ما رو بی حجاب می بینه فقط خداست.
گفته می شود:واقعا که از این روز در غفلت بودی،اینک از تو پرده ات را برداشتیم پس دیده ات امروز تیزبین است. سوره ق
اما چرا؟
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع