۱۰/آبان/۹۳, ۱۲:۰۳
حجاب چیست؟
پوشش و روپوش
مثلا حجاب روز،شب است.
حجاب ریشه،خاک است .
حجاب چشم،پلک است.
حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند.
حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم.
حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه...
این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند.
در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود.
حضرت علی(علیهالسلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر میاندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب )
امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی میدانند.
حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند.
حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث
حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند.
وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟
نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید !
حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و...
پوشش و روپوش
مثلا حجاب روز،شب است.
حجاب ریشه،خاک است .
حجاب چشم،پلک است.
حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند.
حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم.
حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه...
این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند.
در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود.
حضرت علی(علیهالسلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر میاندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب )
امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی میدانند.
حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند.
حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث
حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند.
وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟
نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید !
حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و...
مدتی است که وقتی موضوع ها رو می خونم فقط حجاب رو برای زن می بینم در صورتیکه همیشه اشاره شده که حجاب از سوی مرد نیز هست.
شعار خواهرم حجابت ،برادرم نگاهت می تواند به مبحث مورد نظر سمت و سوی خوبی بدهد.
یک روز برای طرز استفاده از آنتی ویروس به شرکتی زنگ زدم،خانمی گوشی و برداشت و همینطور که سئوالاتم و می پرسیدم دیدم خانم نیست ،آقاست فقط صداش عوض شد!
خواهرم عکسی و بهم نشون داد که برام معمولی بود ،آرایش خانمی و نشون داده بود بعد گفتم که چی ،گفت این مرد ،خانم نیست!!
در یکی از تاپیک های مرتبط با حجاب عکسی و دیدم که به شدت یاد کابوسم انداخت.
خانمی که بی حجاب بود و شیطان داشت دنبالش می دوید .
جالب اینکه همان روز وقتی داشتم با اتوبوس به دانشگاه می رفتم آقایی و دیدم که چشمش به یه گوشه ای بود،هرلحظه حالت نگاهش شیطانی تر می شد تا اینکه برگشتم و پشتم و دیدم که خانمی شالش و طوری انداخته بود که گرمی هوا کمتر اذیتش کنه و به حالت چرت سرش و برگردونده بود عقب و تکیه به صندلی داده بود!
آنقدر که من از نگاه مرد به خودم لرزیدم ،اون خانم متوجه نبود، چی شده!شایدم فهمیده بود!
جالب تر اینکه آقایی وارد اتوبوس شد و با این آقا آشنا دراومد ،هرچی داشت احوالپرسی می کرد با این آقاهه ،این آقا دست به سرش می کرد و چشمش فقط به این خانم بود و در افکاری غرق!
![[تصویر: f7ed54c3bb2aca8d92aa5b6c54ccf91b.jpg]](http://www.vista.ir/include/lifestyle/images/f7ed54c3bb2aca8d92aa5b6c54ccf91b.jpg)

![[تصویر: IMAGE634594701942306250.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8152788018/IMAGE634594701942306250.jpg)
![[تصویر: IMG12294500.jpg]](http://media.jamnews.ir/Original/1392/04/22/IMG12294500.jpg)