تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بعثت خون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید

[تصویر: Besmella.png]
[b]در این تاپیک مجموعه تصاویر طراحی شده به همراه بیانات امام خامنه ای با موضوع قیام ابا عبد الله الحسین (علیه السلام) در جهت افزایش شعور و شور حسینی، قرار می گیرد!
[تصویر: 13930804_1128032.jpg]
کار امام حسین (علیه السلام) از کارهایی است که یک سر سوزن ناخالصی در آن نیست. لذا شما می بینید، این جنس ناب تا کنون مانده است و تا ابد هم خواهد ماند. چه کسی باور می کرد بعد از اینکه این عده، غریبانه در آن بیابان کشته شدند، بدن هایشان را همانجا به خاک سپردند...
کسانی هستند که قبول ندارن پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جدّ او و حسین بن علی (علیه السلام) دنباله رو راه همان پغمبر است، اما حسین را قبول دارند! پدرش علی را قبول ندارند، اما او را قبول دارند! خدا را قبول ندارند- خدای حسین بن علی (علیه السلام) را قبول ندارند- اما در مقابل حسین بن علی سر تعظیم فرود می آورند! این نتیجه همان خلوص است.
در انقلاب بزرگ ما هم جوهر خلوص، مایه ماندگاری آن شده است، همان فلز نابی که امام بزرگوار مظهرش بود.
(بیانات امام خامنه ای.72/10/26)
[تصویر: 13930804_1228032.jpg]
این جمله که از رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که فرمودند:(( ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة))- یعنی حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است- مال همه ی زمان هاست. منتها در بعضی زمان ها ظهور و تجلی بیشتری پیدا می کند. یقیناً آن روزی که حادثه عاشورا واقع شد، از جمله ی همین زمان ها بود؛ که چراغ هدایت بودن جگر گوشه ی زهرا(سلام الله علیها) و نور چشم پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای آن کسانی که باید این را بفهمند و بدانند معلوم شد. ده سال قبل از آن امام حسین بود، آن روز هم مصباح هدایت و سفینه نجات بود، اما این قدر برای مردم مطلب روشن نبود؛ در عاشورا بروزی پیدا کرد.
امروز هم بی شک از همان زمان هاست. امروز سفینه نجات بودن حسین بن علی (علیه السلام) از صد سال پیش بیشتر شده است.

[b](از بیانات امام خامنه ای.64/7/2)
[تصویر: 13930804_1328032.jpg]
یک درس دیگر از محرم این است که وقتی برای خدا و اسلام، موجودی جان خودش را فدا می کند ولو در آن وقتی که جان خودش را قربان می کند در کمال غربت باشد؛ مثل غربت حسین بن علی (علیه السلام). این شمع فروزان و این نهال بالنده هرگز از صحنه ی روزگار محو نخواهد شد و این خون هرگز نخواهد خشکید، این هم درس دیگری. اگر کسی به وضع حسین بن علی به شهادت می رسید به حسب طبیعت باید به کلی فراموش میشد. اما حسین فراموش نشد نه فقط فراموش نشد که خون او هر روز جوشان تر شد، هر روز دل های بیشتری را برانگیخته کرد.
(از بیانات امام خامنه ای.67/5/24)
[تصویر: 13930804_1428032.jpg]
عاشورا تبعیت مطلق از رهبر است، هر چه رهبر گفت؛ کلمه به کلمه و مو به مو حوادث و وقایع با اشاره ی مقام مقدس رهبری، در مقابل رهبر تسلیم بودن. کدام رهبر؟ آن رهبری که انسان آگاهانه او را انتخاب کرده و به او ایمان آورده، این رهبر است. لذا امروز شما در زیارت ائمه علیهم السلام هم می خوانید (( سلمٌ لمن سالمکم و حربٌ لمن حاربکم)). در مقابل کسانی که با شما می جنگند در جنگم، اما با کسانی که نسبت با شما سِلمند و تسلیمند، من با آن ها سِلم و تسلیمم. رهبر اسلامی معنایش همین است، که با نفوذ در دل ها و با حاکمیت بر جان ها اداره ی حقیقی جامعه اسلامی را انجام بدهد.
(از بیانات امام خامنه ای.67/5/28)
[تصویر: 13930804_1528032.jpg]
درباره حسین بن علی (علیه السلام) چنین آمده است که (بکته السماء و من فیها والارض و من علیها و لما یطا لابتیها). هنوز پا به جهان نگذارده، آسمان و زمین بر حسین علیه السلام گریستند. قضیه اینقدر حائز اهمیت است. یعنی ماجرای عاشورا و شهادت بزرگی که در تاریخ بی نظیر است، در آن روز اتفاق افتاد. ... براستی این چه قضیه ای بود که از پیش تقدیر شده بود؟ (الموعود بشهادته قبل استهلاله و ولادته.) قبل از این که حسین بن علی (علیه السلام) چهره بنماید، با شهادت نامیده و خوانده می شد!
(از بیانات امام خامنه ای--- 71/11/6)
[تصویر: 13930804_1628032.jpg]
در روز قیامت خدای متعال هر جمعی را با رهبرانشان محشور می کند. مردم را دسته دسته، می کند، هر عده ای را با رهبرانشان، با سرانشان، با رؤسایشان محشور می کند. فکر کردم با خودم که اگر خدای متعال در روز قیامت بخواهد این عده کسانی را که فرزندانشان و عزیزانشان شهید شدند، این ها را جمع کند. این ها را با همدیگر در محضر عدل خود حاضر کند، بخواهد به این ها جایزه بدهد، در سر این صف و اول این صف که خواهد بود؟ فکر کردم باز دیدم اول این صف هم حسین بن علی سید الشهدا (علیه السلام) خواهد بود. گمان نمی کنم پدران و مادران شهیدان عزیزی که در طول این دوران شربت شهادت نوشیدند، خیلی این را مقام کمی بدانند که در روز قیامت صفی تشکیل بشود، پدر همه بچه ها و عزیزان ما و شهدای ما بیایند، در رأس این صف جگر گوشه ی علی (علیه السلام) و فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) حسین بن علی (علیه السلام) باشد.
(از بیانات امام خامنه ای در تاریخ: 57/8/8)
آدرس های مرجع