تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چطور میشود این رسم های غلط را از بین برد(در عزاداری ها)؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام حق

سلام

خواهش می کنم هر جا رفتید هیئت نوشابه وکیک و...دادند بهشون بگید پولی که برای امام حسین علیه السلام هست رو با خرید این چیزها هدر ندهید

خواهش می کنم به بانی ها بگید خرید نوشابه برای سلامتی عزادارها مضر است و کمک به شرکت هایی است که جان شیعه رو به بازی گرفتند

کاری انجام بدیم که مورد پسند امام علیه السلام باشد اگر واقعا حب امام علیه السلام در قلب مان هست

مگر در قرآن نیامده: کلوا مما فی الارض حلالا طیّبا...

یا ایّها الرّسل کلوا من الطّیّبات...

آیا نوشابه وکیک با مواد نگهدارنده وانواع مشکلاتشان جزءطیباتند؟ به قرآن عمل کنید

طیبات طعام نیکویی است که هرگز خوردن عادی آن سلامت بدن را به خطر نمی اندازد
دیروز پیش بچه محل ها بودیم. میگفتن ما میرفتیم شاه حسین گویان برای تماشای تماشاگر نماها. :|
این عزاداری ها داره به حاشیه میره.
-------------------
بیشتر کیک و کلوچه و ساندیس میدن که بازم اونم ضرر داره و کبد چرب و روغن نباتی و این جور چیزا. من بعضی جاها دیدم که نون پنیر و سبزی میدادن اصلا خوردیم کیف کردیم Smile تازه تو عاشورا یدونه یرالما یومورتا دادن در حد تیم ملی آلمان.
فکر کنم بدلیل اینکه کیک و کلوچه ارزونه همه میگیرن ولی تو خونه ما الان 20 تا یا بیشتر کیک هست. اگه سعی کنن چیز سالم بدن ، هر چند کم باشه خیلی بهتره.
[تصویر: ROGHAYYA0.jpg]
(۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]تو که میدانی امام کی هست دیگه لاییک بودنت چی هست؟
دقیقاً.
مصداق بارز ِ ناشکری ِ نعمت هدایت هست.
خدا قهرش میاد.

(۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]صد در صد اگر امام را برای گشایش کار فقط صدا بزنیم جوابمان را میدهد چون کار امام همین هست که وقتی صدایش میزنی وظیفه اش جواب است.
خواهر گرامی،
اینکه خداوند همیشه در حاجات دنیوی که ازش میخوایم دعامون رو برآورده کنه، قطعاً نمیتونه با آزمایش انسان جمع بشه.
بنابراین متوجه نمیشم این رو چطور می‌فرمایید؟

سوره بلد، آیه 4: به راستى كه انسان را در رنج آفريده‏‌ايم.

سوره انبیاء، آیه 35: هر نفسى چشنده‏‌ى مرگ است و شما را به بدی و نیکی خواهیم آزمود، آزمودنى، و بسوى ما بازگردانده می‌شويد.

(۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۱۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]به نظر من همین که در این مراسم ها کل امت جمع میشن خیلی خوبه
چه با حجاب چه بی حجاب
نظر خدا رو در همون ارسال بالایی شما نوشته بودم. تشریف ببرید بخونید.

(۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۱۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]چون این امت حسینی،مهدوی نشدند
مگر میشه کسی حسینی باشه و مهدوی نباشه؟
(۱۵/آبان/۹۳ ۲۳:۳۷)درست پسند نوشته است: [ -> ]اینکه خداوند همیشه در حاجات دنیوی که ازش میخوایم دعامون رو برآورده کنه، قطعاً نمیتونه با آزمایش انسان جمع بشه.
بنابراین متوجه نمیشم این رو چطور می‌فرمایید؟

سوره بلد، آیه 4: به راستى كه انسان را در رنج آفريده‏‌ايم.

سوره انبیاء، آیه 35: هر نفسى چشنده‏‌ى مرگ است و شما را به بدی و نیکی خواهیم آزمود، آزمودنى، و بسوى ما بازگردانده می‌شويد.
بنده نگفتم خداوند. گفتم امام.
گفتم وظیفه امام این هست که هر جایی بخوانندش رسیدگی کنند. چون امام تمام موجودات هستند. امام تمام انسان ها هستند.
این آیات رو نمیدونم چرا آوردید و چه ارتباط به حرف من دارد؟
توسل و امتحان ورسیدگی امام به مردم و خلق بحسشون جداگانه هست. چرا همه رو با هم قاطی کردید؟!!!!
(۱۶/آبان/۹۳ ۰:۲۸)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]بنده نگفتم خداوند. گفتم امام.
گفتم وظیفه امام این هست که هر جایی بخوانندش رسیدگی کنند. چون امام تمام موجودات هستند. امام تمام انسان ها هستند.
این آیات رو نمیدونم چرا آوردید و چه ارتباط به حرف من دارد؟
توسل و امتحان ورسیدگی امام به مردم و خلق بحسشون جداگانه هست. چرا همه رو با هم قاطی کردید؟!!!!
خب شما که بحثشون رو می‌فهمید، توضیح بفرمایید بحثشون چطوره.
بنده تا همین قدر می‌فهمم.

اگر هر جا که انسان مشکل دنیوی داشته باشه، کسی رو بخواند و حاجتش برآورده بشه، و در تمام مشکلاتش در دنیا گشایش ایجاد بشه، پس به چی آزموده بشه؟
ارتباط اون آیات همین هست.

نگفتید خداوند و گفتید امام ؟
مگه اگر یک انسان ِ برگزیده‌ی خدا بخواد برای انسان کاری کنه، جدای از اراده و خواست خدا خواهد بود؟
اراده و خواست خدا(مشیت الهی) مطلق هست.
(۱۶/آبان/۹۳ ۳:۲۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]خب شما که بحثشون رو می‌فهمید، توضیح بفرمایید بحثشون چطوره.
بنده تا همین قدر می‌فهمم.

1-اگر هر جا که انسان مشکل دنیوی داشته باشه، کسی رو بخواند و حاجتش برآورده بشه، و در تمام مشکلاتش در دنیا گشایش ایجاد بشه، پس به چی آزموده بشه؟
ارتباط اون آیات همین هست.

2-نگفتید خداوند و گفتید امام ؟
مگه اگر یک انسان ِ برگزیده‌ی خدا بخواد برای انسان کاری کنه، جدای از اراده و خواست خدا خواهد بود؟
اراده و خواست خدا(مشیت الهی) مطلق هست.

چون یک بار مفصل نوشتم و ارسال نشد بار دوم رو مجمل نوشتم این سوالهای شما به خاطر همون مشکل اتفاق افتاد .

وقتی کسی دعا میکند و مسئله ای و حاجتی رو از خداوند با واسطه معصوم طلب میکند این دعا صد در صد به خداوند میرسد بنا بر ادعونی استجب لکم و دیگر .
خداوند هم سمیع الدعاست یعنی دعا را می شنود . بنا یر این غیر ممکن هست که دعای کسی به سمع خداوند نرسد .
اینها همه می شود مرحله دعوت .
البته شرایط دارد . یک کسی ممکن هست حبس الدعا باشد.( الان اینها رو بخواهیم توضیح بدهیم باید شرح منظوم بنویسیم )
حالا مرحله اجابت .
باز اگر دعا برآورده نمی شود دلیل های مختلف داد. ممکن هست به ضرر فرد باشد گرچه فرد پندارش دیگر باشد. یعنی خداوند به واسطه لطف خودش آن دعا را مستجاب نکند والی آخر .
پس طبیعتا همه دعا ها مستجاب نمی شود چون آن موقع دیگر همچی قاطی میشود . شرایط همه دنیا خوب می شود و مسلمان میشود در حالت راحتی و کافر میشود در حالت ناراحتی . پس همه به خاطر دنیا هم که شده مسلمان می شوند .
در مورد سوال دوم
جوابش خیر هست . خواسته خداوند و معصوم هر دو در راستای هم هست . همونطور که در دعای توسل داریم یا وجیه عند الله اشفعی لنا عند الله . یعنی آبرومند نزد خداوند رو واسطه فیض می کنیم و از خداوند چیزی می خواهیم . چه دنیای و چه اخروی یا مادی و معنوی . اینها همه رزق هستند که با واسطه معصوم از خداوند دریافت می شوند .
دلیل آن هم که عرض کردیم معصوم و نه خداوند . به این دلیل بود که کاربر فرمودند به خاطر گشایش کسی غذای نذری می گیرد . وگرنه راستای معصوم و خداوند و خواسته شون یکی است .
عاشق منحرف شدن تاپیک ها به صورت کاملا زیرپوستی هستمBig Grin

ینی فقط بچه های این تالار متخصص این کارن...

خیلی شیرینه...

میری تو آنلاینها میبینی همه مثلا تو یه تاپیکین اسمش اینه: بررسی انواع نمادهاDodgy... بعد میری توش میبینی اوه اوه تاپیک ترکیده...

انقد که موضوع بحث متفاوته Cool

آخرشم به بحث شیرینه ازدواج ختم میشهHeart
واقعا سخته برای اون خانمهایی که بچه دارند.خداروشکر مسجد جامع شهر ما مهد کودک داره البته با پرستار.دیگه مادره خیالش راحته و داره سرایت میکنه به مساجد دیگه.
اما ای کاش برا دسته های عزاداری ،حداقل این خانومهارو جدا میکردند.میرفتند توی خونه ها خودشون مجلس میگرفتند و آقایون بیرون عزاداری میکردند.واقعا بد اوضاعیه.پیرمردها اون وسط دارند سینه میزنند و بعضی جوونها هم مواظبند که کسی رو از قلم نندازند و حتما گوشه چشمی عنایت داشته باشند.اگه این دخترا نبودند به خدا همشون اون وسط بودند، ولی حیف که اینجوری نیست.Confused
و واقعا متاسفم که کسایی هستند که عزاداری میکنند و نماز رو ولش میکنند.یه نفر بود که عرق خور بود.بحث پیش اومدو گفتم پس تو کی آدم میشی؟
گفت من فقط این دهه اول محرمو آدم میشم و نمازهامم میخونم.بقیش بماند.Surprise
و یه چیز دیگه اینه که تازه برا اولین باره میفهمم که برا روز عزای امام حسین(علیه السلام)کیک و ساندیس و نوشابه میدهند.
اینجا که روز تاسوعا و عاشورا تنی تنی (1000کیلو) برنج درست میکنند و خدا برکت بده.البته با همت همه مردم.هر کسی یه گونی دو گونی سه گونی ... کمک میکنه و معمولا بانی هام مشخص اند.حالا نمیدونم نکنه هر کی میخواد به نام خودش بزنهHuhالله اعلم
ما که خودمون بانی هستیم.حدودا از سال 61 یا 62 شروع کردیم به سفره انداختند.دیگ و ظروف آشپزی رو و ... رو همه کرایه میکردیم.اما الان چی ؟حدود 10 سال هم تمام ظروف اعم از 12 تا دیگ و گاز و آبکش و غیره همه خریداری شده و اصلا معلوم نشد پولش چه جوری رسید.بعدشم خدا بده برکت که همش براسفره امام حسین (علیه السلام) میرسه.
انشلاه خدا یاری کنه تا تمام این سفره ها پر برکت و آبرو مندانه برا امام حسین(علیه السلام) پهن بشه و یه راه حل اساسی برای این دسته های عزاداری پیدا بشه.Sleepy

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۵:۱۳)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]چون یک بار مفصل نوشتم و ارسال نشد بار دوم رو مجمل نوشتم این سوالهای شما به خاطر همون مشکل اتفاق افتاد .
این تاپیک دقیقاً برای رفع همین مشکل هست: حذف‌نشدن اتفاقی متن تایپ شده

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۵:۱۳)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]وقتی کسی دعا میکند و مسئله ای و حاجتی رو از خداوند با واسطه معصوم طلب میکند این دعا صد در صد به خداوند میرسد بنا بر ادعونی استجب لکم و دیگر .
خداوند هم سمیع الدعاست یعنی دعا را می شنود . بنا یر این غیر ممکن هست که دعای کسی به سمع خداوند نرسد .
اینها همه می شود مرحله دعوت .
البته شرایط دارد . یک کسی ممکن هست حبس الدعا باشد.( الان اینها رو بخواهیم توضیح بدهیم باید شرح منظوم بنویسیم )
حالا مرحله اجابت .
باز اگر دعا برآورده نمی شود دلیل های مختلف داد. ممکن هست به ضرر فرد باشد گرچه فرد پندارش دیگر باشد. یعنی خداوند به واسطه لطف خودش آن دعا را مستجاب نکند والی آخر .
پس طبیعتا همه دعا ها مستجاب نمی شود چون آن موقع دیگر همچی قاطی میشود . شرایط همه دنیا خوب می شود و مسلمان میشود در حالت راحتی و کافر میشود در حالت ناراحتی . پس همه به خاطر دنیا هم که شده مسلمان می شوند .
نظر بنده هم همین هست.

مشکل بنده اونجا بود که فکر می‌کردم شما استجابت دعا رو همیشگی گفته بودید:
(۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]صد در صد اگر امام را برای گشایش کار فقط صدا بزنیم جوابمان را میدهد چون کار امام همین هست که وقتی صدایش میزنی وظیفه اش جواب است.
(۱۶/آبان/۹۳ ۰:۲۸)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]گفتم وظیفه امام این هست که هر جایی بخوانندش رسیدگی کنند.
که گویا اشتباه فهمیده بودم.

پس اینطور که فهمیدم منظور شما هم این نبوده که همیشه گشایش در کار ِ مورد نظر دعاکننده رخ بده، بلکه به نوعی دیگر سودش بهش میرسه.

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۵:۱۳)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]در مورد سوال دوم
جوابش خیر هست . خواسته خداوند و معصوم هر دو در راستای هم هست . همونطور که در دعای توسل داریم یا وجیه عند الله اشفعی لنا عند الله . یعنی آبرومند نزد خداوند رو واسطه فیض می کنیم و از خداوند چیزی می خواهیم . چه دنیای و چه اخروی یا مادی و معنوی . اینها همه رزق هستند که با واسطه معصوم از خداوند دریافت می شوند .
دلیل آن هم که عرض کردیم معصوم و نه خداوند . به این دلیل بود که کاربر فرمودند به خاطر گشایش کسی غذای نذری می گیرد . وگرنه راستای معصوم و خداوند و خواسته شون یکی است .
نظر بنده هم همین هست. گمان کرده بودم که جمله‌ی «نگفتم خداوند. گفتم امام» میخواد معنایی مخالف ِ این مطرح کنه.
با تشکر از شما که سوءتفاهم رو برطرف فرمودید.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع