بسم الله
سلام دوستام خیلی اورژانسی به کمکتون احتیاج دارم.
داریم نمایشگاه میزنیم. برای نوای این نمایشگاه به مشکل برخوردم.
به هیچ وجه علاقه نداریم نوای مداحی بزاریم . سینه زنی و... به هیچ وجه.
دنبال یک سری سرودهای ملایم پر مفهوم و ملایم میگردیم.
نمایشگاه ما یه نمایشگاه عکس هست که در محیط دانشگاه برگزار میشه.
خواهشا کمک کنید...
الان آهنگ واویلا حرم آواره شده رو تو تلویزیون شنیدم فوق العاده بود ... یه حالت سرود گروهی خونده شده حالا هر چی دانلود میکنم شبیه مداحی و تو جمع و همراه با سینه زنی هست... نمیدونم باید چکار کنم

سلام اگر موسیقی خالی میخواهید، مجموعه موسیقی متن فیلم خاکر سرخ بسیار زیبا و دلنشینه...
(۱۴/آبان/۹۳ ۱۸:۳۴)مرهم نوشته است: [ -> ]
الان آهنگ واویلا حرم آواره شده رو تو تلویزیون شنیدم فوق العاده بود ... یه حالت سرود گروهی خونده شده حالا هر چی دانلود میکنم شبیه مداحی و تو جمع و همراه با سینه زنی هست... نمیدونم باید چکار کنم

صدا و سیما یک سایت زده که آرشیو برنامهها درونش هست، به نشانی
www.telewebion.com
در
آرشیو ساعتی ِ سایت telewebion از بالا شبکه رو انتخاب کنید و در قسمت سمت راست تاریخ رو مشخص کنید و برنامهی ساعتی که اون آهنگ پخش شده رو ببینید.
فکر کنم برای دانلود باید عضو بشید.
یه تشکر ویژه به کسایی که تو این تاپیک کمکم کردن ...
دو رکعت نماز به نیابت از شما در صحن علی بن موسی الرضا علیه السلام ... ان شا الله . به شرط حیات
موسیقی فیلم طلا و مس
در ضمن نگفتید نمایشگاه عکس چی؟!
(۱۵/آبان/۹۳ ۱۳:۵۳)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]در ضمن نگفتید نمایشگاه عکس چی؟!
نمایشگاه مسابقه عکاسی هست در واقع. عکس هایی که بچه ها در ایام عزاداری محرم گرفتن
سلام
من ماه رمضون امسال توی یک مجلسی برای اولین بار حرم آواره شده رو شنیدم ، استاد فرهمند غوغا کردند ، تا حالا از شعری در این حد نسبت به عاشورا متاثر نشده بودم
کل مجلس رفت رو هوا.
دفعه اول که می شنوی شعر اولیه اش خیلی آرومه و نمی تونی پیش بیتی کنی چیه ادامش ، بعد مصائب رو به صورت زنجیره زیبایی بیان می کنه و همین طور شباهت های تاریخی رو و بعد می گه واویلا ، خیلی عالیه.
حیف که خیلی بلد نیستند از استاد کار بکشند.
سال قبلش هم شب عید فطر "گل نرگس " رو زنده شنیدم ، 1 ساعت دعای ابوحمزه و مداحی خونده بود داشت چمع می کرد مجلس رو ، همه آماده بودند برای دعا کردن نهایی ، مجلس به سبک ایشون هی آروم و آروم تر می شد و سکوت زیبایی در مجلس پیچیده بود ، که یک دفعه ایشون با چنان اوجی گل نرگس رو خوند که ....
همه مجلس رفت هوا و ناله های شوق بود که شنیده می شد
حقا که ایشون استاد بلامنازغ هستند.
وای توی سربازی رو بگو ، صبح ساعت 4 و خورده ای چشم باز می کردی ، توی هوای سرد و معنوی حومه کرمانشاه ، توی پادگان شهدا که محل آموزش شهید کاوه بود ، صدای دلنواز دعای عهد با صدای ملکوتی استاد فرهمند رو می شنیدی ، خیلی صبح دل انگیزی بود ، واقعا به تمام سختی های سربازی این حال و هوا می ارزید.