۱۶/آبان/۹۳, ۱۲:۵۱
بسم الله الرحمن الرحیم
بله، ما هم بودیم
امام صادق (عليه السلام) می فرمایند که : بعضى از ذريّه ى آدم در عالم ذرّ به زبان اقرار كردند، ولى ايمان قلبى نداشتند.
اینکه اون موقع چرا نتونستم زود اقرار کنم رو نمی دونم، ولی اینو می دونم که همین الان الان حق کاملا روشن و واضحه و بر من ارائه شده ولی یه جاهاییش رو قبول نمی کنم، یا اینکه گاهی اوقات فراموشش می کنم :
گناه می کنم، حلال رو حرام و حرام رو حلال می کنم و ... با اینکه می دونم و علم هم دارم. الان چی؟ الان چرا این کار رو می کنم؟؟
به قول حدیث امام صادق، ایمانمون هنوز به مرحله ی یقین قلبی 100 درصدی نرسیده.
14 معصوم از کسانی بودند که اول به ربوبیت و وحدانیت خدا اقرار کردند، ولی این به این معنی نیست، که من دیگه نمی تونم به مقامات بالا برسم.
نمونش هم جناب سلمان (علیه الرحمه) که به مقام " منا اهل البیت " رسید.
.
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۱۳)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من متوجه نشدم
یعنی ما هم بودیم
اونها هم بودن
بعدش چون اون ها به توحید اقرار کردن، خداوند اونا رو ولی قرار داد و تکریم کرد؟
خوب ما چه مرگمون بوده که قبل از اونا به توحید اقرار نکردیم؟
بله، ما هم بودیم
وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ (اعراف-172)
و زمانى كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت و فرمود: «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مى دهيم!» (چنين كرد تا مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين امر، غافل بوديم
و زمانى كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت و فرمود: «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مى دهيم!» (چنين كرد تا مبادا) روز رستاخيز بگوييد: «ما از اين امر، غافل بوديم
امام صادق (عليه السلام) می فرمایند که : بعضى از ذريّه ى آدم در عالم ذرّ به زبان اقرار كردند، ولى ايمان قلبى نداشتند.
اینکه اون موقع چرا نتونستم زود اقرار کنم رو نمی دونم، ولی اینو می دونم که همین الان الان حق کاملا روشن و واضحه و بر من ارائه شده ولی یه جاهاییش رو قبول نمی کنم، یا اینکه گاهی اوقات فراموشش می کنم :
گناه می کنم، حلال رو حرام و حرام رو حلال می کنم و ... با اینکه می دونم و علم هم دارم. الان چی؟ الان چرا این کار رو می کنم؟؟
به قول حدیث امام صادق، ایمانمون هنوز به مرحله ی یقین قلبی 100 درصدی نرسیده.
14 معصوم از کسانی بودند که اول به ربوبیت و وحدانیت خدا اقرار کردند، ولی این به این معنی نیست، که من دیگه نمی تونم به مقامات بالا برسم.
نمونش هم جناب سلمان (علیه الرحمه) که به مقام " منا اهل البیت " رسید.
.