تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سالی که شش ماهش عزاداری هست دیگر ارزشی ندارد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۶:۵۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خب کاره آقای میلانی از همه جالب تره به نظرم ایشون به جای اینکه برن سخنرانی رو گوش بدن ومتوجه منضور اصلی آقای اذغدی بشن با سوال یه آدمه....برا خودشون بیانیه داده...یعنی آدم واقعا چی بگه مثلا ایشون از علمای مملکت که نباید اینطور سطحی قضادت کنن اما قضاوت کردن!!!!!!
کجا مثلا آقای رحیم پور به حضرت محسن همچین حرفی زدن؟!متاسفم همین بیانیه هاس که باعثه جولان این بدعت گذارها می شه

بابا بدبختی ما همینه
یه مشت انسان نماهای شیطان صفت دور علمای عزیزمون جمع میشن، اخبار غلط بهشون میدن و ....
منتظری را همین عوضی ها زدند زمین
همین یوسف صانعی، را نگاه کنید که چه تعریفاتی از حضرت آقا داره در اوایل رهبری ایشون، الان نگاه کنید چجوره.رهبر معنوی منافقین شده
واقعا آقای رحیم پور که یکی از شمشیرهای اسلامه علیه منافقین و کفار، باید اینجور علیهشون بیانیه داده بشه؟؟؟؟
خدا رحمت کنه، حضرت مهدوی کنی را، اوایل اذیتشون می کردند و بهشون می گفتند اسلام آمریکایی
نگاه کنید چجوری آقای مصباح روحی فداه را تخریب می کنند، همش هدفمنده.
ولی یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون
استاد ما میگه یه عده میرن پیش علما
بعد میگن شما فلان حرف رو قبول دارید؟ (مثلا حرف فلان عالم رو تقطیع میکنن)
بعد اون عالم میگه نه این خیلی تفکر اشتباهیه و فلان
بعد میرن میگن فلان عالم راجع فلانی گفت که تفکرت غلطه
بعد میرن پیش اون شخص میگن فلان عالم نظرش در مورد شما اینه
و این چنین از رحمت خدا دور میشن

در حالیکه اگه من بگم قران بدون ترجمه نخونید
با اینکه فلان عالم بگه قران بدون ترجمه نخونید معنیش متفاوت میشه
(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۲۰)درست پسند نوشته است: [ -> ]همونطور، وقتی ائمه(علیهم‌السلام) مدح میشن، بخاطر کارهاشون مدح میشن.
...
هرگز اینطور نیست که ائمه بخاطر چیزی جز خدایی بودن ِ کارهاشون مدح بشن.
پس چطور میشه کسی که هرگز متولد نشده و هیچ کاری ازش به ثبت نرسیده، مدح بشه؟

برخى از قريشيان به رسول خدا صلوات الله علیه و آله عرض كردند:
به سبب چه عاملى بر پيامبران سبقت گرفتى، در حالى كه بعد از همه آنها مبعوث شدى و آخرينِ آنها هستى؟

فرمودند: من نخستين كسى بودم كه به پروردگارم ايمان آوردم و نخستين كسى بودم كه خدا را اجابت كردم
آنگاه كه خداوند ميثاق پيامبران را مى‌گرفت و ايشان را بر خودشان گواه قرار مى‌داد.
أَلَسْتَ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلَى {الأعراف/172}
«آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: آرى.
پس من نخستين پيامبرى بودم كه گفت: «بلى»،
و به اين ترتيب من در اقرار به خدا بر آنان سبقت گرفتم.
(كافى، ج 1، ص 441 و ج 2، ص 10)

همچنین در زیارت روز یکشنبه حضرت فاطمه سلام الله علیها که در مفاتیح الجنان هم موجود است خطاب به ایشان می گوییم:

السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ وَ كُنْتِ لِمَا امْتَحَنَكِ بِهِ صَابِرَةً
سلام بر تو اى آزموده شده،آزمودت آن‏كه تو را آفريد پيش از آفريدنت در دنيا،و در آن آزمون شكيبا بودى

این هم نمونه ای دیگر از آزمون پیش از دنیا که از مسببات جایگاه داشتن ایشان در نزد پروردگار است پیش از آنکه به دنیا وارد شوند و عملی انجام دهند!

علاوه بر آن در خصوص ائمه ی معصومین که گفته اند مدح ایشان به علت اعمالشان در دنیا است
این هم مغایر آیات قرآن است هم مغایر روایات معتبر ما

در خصوص تغایر با آیات خداوند اولاً حضرت عیسی مسیح را در بدو تولد در عالم نبی قرار داد آن هم نه به خاطر اعمالی که در دنیا انجام داده باشد و مستحق عنوان نبوت شود و در همان بدو خلقت در دنیا ایشان را بدون آنکه عملی انجام داده باشند مدح کرده است :

آیه مربوط به مقام نبوتش در بدو تولد:
فَأَشَارَتْ إِلَيْهِ قَالُوا كَيْفَ نُكَلِّمُ مَن كَانَ فِي الْمَهْدِ صَبِيًّا ﴿۲۹-مریم﴾
قَالَ إِنِّي عَبْدُ اللَّهِ آتَانِيَ الْكِتَابَ وَجَعَلَنِي نَبِيًّا ﴿۳۰-مریم﴾
[مريم] به سوى [عيسى] اشاره كرد گفتند چگونه با كسى كه در گهواره [و] كودك است‏سخن بگوييم (۲۹)
[كودك] گفت منم بنده خدا به من كتاب داده و مرا پيامبر قرار داده است (۳۰)

وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدتُّ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا ﴿۳۳-مریم﴾
و درود بر من روزى كه زاده شدم و روزى كه مى‏ميرم و روزى كه زنده برانگيخته مى‏شوم (۳۳)

در مورد باطل بودن این اعتقاد که ائمه معصومین تنها به واسطه ی اعمالشان آن مقام و منزلت را یافته اند نیز نظرتان را جلب می کنم به توصیف امام از قول امام رضا علیه السلام:

الامام واحد دهره، لا یدانیه أحد، و لا یعادله عالم، و لا یوجد منه بدل و لا له مثل و لا نظیر، مخصوص بالفضل کله من غیر طلب منه له و لا اکتساب، بل اختصاص من المفضل الوهاب.

امام یگانه زمان خود است، کسی به هم طرازی او نرسد، دانشمندی با او برابر نباشد، جایگزین ندارد، مانند و نظیر ندارد، به تمام فضیلت مخصوص است بی ‏آنکه خود او در طلبش رفته و به دست آورده باشد، بلکه امتیازیست که خدا به فضل و بخشش به او عنایت فرموده!

فمن ذا الذی یبلغ معرفة الامام، أو یمکنه اختیاره؟ هیهات هیهات!!!

کیست که امام را تواند شناخت یا انتخاب امام برای او ممکن باشد؟ هیهات!!!

کافی جلد 1 صفحه 201

لازم است برای درک بهتر مطلب دوستان در باب مقام نورانیت معصومین و خلقت نورانی ایشان و معارف بلندی که در این خصوص وجود دارد مطالبی را مطالعه کنند.

ضمن آنکه حضرت محسن علیه السلام شخصیتی هستند که رسول خدا صلوات الله علیه و آله بشارت ولادتشان را داده بودند و نام ایشان را هم خود رسول اکرم بر اساس وحی الهی برگزیده بودند مانند نام امام حسن و امام حسین علیهما السلام و از آن مهمتر در زمان شهادت روح هم در کالبد ایشان در رحم حضرت صدیقه دمیده شده بوده
مطالب در این خصوص بسیار است و مجال اندک

یک نکته ی دیگر برگرفته از آیات قرآن:

مقام حضرت ابراهیم به عنوان سنگی که جای قرار گرفتن پای آن پیامبر عظیم الشأن است جزو آیات خداوند است!
و امثال این مثالهای قرآنی بسیار است که اشیای منتصب به معصومین دارای ارزش و کرامتند
چه برسد به آن دسته از فرزندان بلاواسطه ی منصوب به ایشان که از سوی خود معصومین در خصوص جایگاه داشتن ایشان نیز سخن گفته شده.
باب الحوائج بودن و شأن عظیم حضرت علی اصغر که ائمه ی معصومین و امام زمان علیه السلام در خصوص جایگاه رفیع ایشان سخن گفته اند به واسطه کدام عمل دنیوی ایشان بوده است؟
مسائل بسیار از آنچه ما می پنداریم عمیق تر است دوستان و نیاز است تا ما سطح اطلاعات خود را نسبت به معارف اهل بیت بالا ببریم
ضمن آنکه بیش از آن نیاز به طهارت قلب داریم تا این معارف بر قلبمان بنشیند و تبدیل به ایمان در ما بشود
حضرت محسن هم بنابر روایات از آیات خداوند هستند
در میان بسیاری از روایات به یک نمونه اکتفا می کنم:
امام صادق علیه السلام در باره آیه «وَ إِذَا المَوؤُدَةُ سُئِلَت بِأَی ذَنبٍ قُتِلَت‏ (سوره تکویر، آیه 9) ؛ روز قیامت از كسى كه بخاك سپرده شده سؤال مي شود به چه جرمى كشته شده است؟»
فرمود: اى مفضل
به خدا قسم این «موؤده» (نوزاد) و به خاك سپرده شده، محسن فرزند حضرت فاطمه علیها السلام است.
مهدى موعود، ترجمه جلد 13 بحار، ص: 1175
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۸:۱۵)III I III نوشته است: [ -> ]در خصوص تغایر با آیات خداوند، اولاً حضرت عیسی مسیح را در بدو تولد در عالم نبی قرار داد آن هم نه به خاطر اعمالی که در دنیا انجام داده باشد و مستحق عنوان نبوت شود و در همان بدو خلقت در دنیا ایشان را بدون آنکه عملی انجام داده باشند مدح کرده است :

آیه مربوط به مقام نبوتش در بدو تولد:
فَأَشَارَتْ إِلَيْهِ قَالُوا كَيْفَ نُكَلِّمُ مَن كَانَ فِي الْمَهْدِ صَبِيًّا ﴿۲۹-مریم﴾
قَالَ إِنِّي عَبْدُ اللَّهِ آتَانِيَ الْكِتَابَ وَجَعَلَنِي نَبِيًّا ﴿۳۰-مریم﴾
[مريم] به سوى [عيسى] اشاره كرد گفتند چگونه با كسى كه در گهواره [و] كودك است‏سخن بگوييم (۲۹)
[كودك] گفت منم بنده خدا به من كتاب داده و مرا پيامبر قرار داده است (۳۰)

وَالسَّلَامُ عَلَيَّ يَوْمَ وُلِدتُّ وَيَوْمَ أَمُوتُ وَيَوْمَ أُبْعَثُ حَيًّا ﴿۳۳-مریم﴾
و درود بر من روزى كه زاده شدم و روزى كه مى‏ميرم و روزى كه زنده برانگيخته مى‏شوم (۳۳)
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۸:۱۵)III I III نوشته است: [ -> ]یک نکته ی دیگر برگرفته از آیات قرآن:

مقام حضرت ابراهیم به عنوان سنگی که جای قرار گرفتن پای آن پیامبر عظیم الشأن است جزو آیات خداوند است!
توضیح بسیار خوبی بود و باعث شد متوجه بشم که افق‌هایی از دانش وجود داره که بر بنده پنهان هست. متشکرم.

(۲۴/آبان/۹۳ ۱۸:۱۵)III I III نوشته است: [ -> ]لازم است برای درک بهتر مطلب دوستان در باب مقام نورانیت معصومین و خلقت نورانی ایشان و معارف بلندی که در این خصوص وجود دارد مطالبی را مطالعه کنند.
...
مسائل بسیار از آنچه ما می پنداریم عمیق تر است دوستان و نیاز است تا ما سطح اطلاعات خود را نسبت به معارف اهل بیت بالا ببریم
البته،
اما کسی که چیزی رو نمیدونه، پیش از اینکه برهانی ببینه متوجه نخواهد بود که چنین افق‌هایی از دانش وجود داره.
بنابراین کسانی که تصدیق میکنن باید با آوردن براهینشون دیگران رو به سوی حقی که یافته‌اند راه بنمایانند.
إن‌شاءالله در آینده نیز بحثهایی خواهیم داشت.

(۲۴/آبان/۹۳ ۱۸:۱۵)III I III نوشته است: [ -> ]ضمن آنکه بیش از آن نیاز به طهارت قلب داریم تا این معارف بر قلبمان بنشیند و تبدیل به ایمان در ما بشود
توصیه‌ی خوبی هست.

(۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۳)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام اقای درست پسند
سلام

(۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۳)یاســین نوشته است: [ -> ]خوب ما به حضرت علی اصغر هم میگیم حضرت
شهید هم میدونمش
یعنی شما رو این هم همین نظر رو دارین؟؟
خیر.
بنده پرسیدم.
گفتم وضعیتم «نمی‌دانم» هست.
و خواستم از کسانی که تصدیق‌کننده هستن دلایل تصدیقشون رو بفرمایند.
چرا که خداوند رحمان در قرآن کریم فرموده است:
سوره اسراء، آیه 36: وَ لاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤَادَ كُلُّ أُولـئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً
و از پی آنچه که به آن علم نداری مرو. همانا گوش و چشم و قلب، همگی آنها مورد سؤال واقع خواهند شد.

(۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۳)یاســین نوشته است: [ -> ]اون ادمی که شما مثال زدید مادرش ناخالصی داشته،وگرنه طفلی که از امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها متولد بشه کلا جنسش فرق داره.
دلیل و برهانش مطرحه.
یعنی در این مورد، دلیل و برهان شما برای اینکه والدین در جنس بچه مؤثرند چی هست؟
قبلا پای سخنان ایشون مینشستم میگفتم چقدر حرف میزنه ، شبکه رو عوض میکردم. الان حسرت میخورم که چرا سخنرانی های ایشون رو از دست دادم

از 100 تا اخوند بیشتر سرش میشه
ادم با دل جراتیه
خدا حفظش کنه
(۲۴/آبان/۹۳ ۲۱:۲۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]از 100 تا اخوند بیشتر سرش میشه
ادم با دل جراتیه
خدا حفظش کنه

منطورتون از آخوند؟؟؟؟Huh

ایشون هم خودش آخونده، ولی لباس نمیپوشه
(۲۴/آبان/۹۳ ۲۱:۳۰)محمدهادی نوشته است: [ -> ]منطورتون از آخوند؟؟؟؟Huh

ایشون هم خودش آخونده، ولی لباس نمیپوشه

اخوند نما
سلام
به حرف و گفتار ایشون کاری ندارم ، دیدم بحث برتری شد ، برتری به علم نیست ، به عمل هست.فکر نکنید صرفا به خاطر علم یک نفر خوب یک نفر بد می شه ، نه خیر ، گاهی اوقات بعضی مثل خود من یک سری درست و غلط رو می دونند ، اما بهش عمل نمی کنند ، پس از روی گفتار اسطوره نسازید از اشخاص.
باز الآن می گن این پارازیت داد.حرف من علت داره ، حیف که نمی تونم توی این موقعیت بگم.
(۲۵/آبان/۹۳ ۱:۴۱)درست پسند نوشته است: [ -> ]
دلیل و برهانش مطرحه.
یعنی در این مورد، دلیل و برهان شما برای اینکه والدین در جنس بچه مؤثرند چی هست؟
ادله اش قانون نوشته شده نیست.من چون از دهن ادمی شنیدم که قبولش دارم میتونم بگم حرفش 90درصد درسته اما مسلما برای شما نمیتونه حجت باشه.
عده ای معتقدند که اگه ایشون زنده میموند بعید نبود که به مقام امامت برسه.
برنامه "طرحی برای فردا" با سخنرانی دکتر رحیم پور ازغدی

[تصویر: 1415469754_tarh-2.jpg]

برنامه "طرحی برای فردا" با سخنرانی دکتر رحیم پور ازغدی
[تصویر: 1415469736_tarh-1.jpg]

[تصویر: 1415469736_tarh-3.jpg]
346.39 مگابايت
دانلود فایل
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع