بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:سوال مردم اینه چرا از اول اون شعار رو مطرح کردن چرا اون سیاست فرزند گمتر رو اجرا کردن برای فرزند سوم این همه محدودیت گذاشتن حلوی بارداری و توانایی باروری خانوم ها وآقایون رو تو اون سالها بستن. و اینهمه خیانت کردن به این مردم اینهمه بهشون ظلم کردن و جلوی بچه دارشدن یه نسل رو به صورت کامل گرفتن اما حالا دیدن که شیعه داره کم می شه سنی وهابی زیاد حالا بیایم فشار بیاریم که بچه بیارین
خب اینا رو که دولت های قبلی باید پاسخ بدن که چرا اینکارو کردن! فرمان رهبری نبوده که ایشون پاسخگو باشن!
نقل قول:من یکی از نزدیکانم پزشک زنان هست ودقیقا توی اون دوران این سیاست بهشون ابلاغ می شد که مردم رو تشویق کنید به صورت کامل راههای بارداری شون رو ازبین ببرت که این واقعا وحشتناکه.
وزارت بهداشت زیر نظر بیت رهبریه یا وزارتخونه دولته؟
خیلی از کسانی که چنین ایرادهایی میگیرن نظام سیاسی ایران رو نمیدونن چه ساختاری داره. بهشون بگید یک دور قانون اساسی رو مطلعه کنن اگر بازم اشکال داشتن بیان مطرح کنن
ببینید این یه سیاست معمولی نبوده که بگیم ربطی به رهبر نداشته در ثانی همه اینو باور دارن که تصمیمات کلان مملکت مثله این که تعیین کننده یک دوره کامل نسله ایرانی با تایید رهبره یا اگه تایید هم نباشه ایشون که بی خبر نبودن. صورت گرفته چرا اشکال وارد نکردن ...یا اگه کردن مدرکی هست که من نوعی بگم ببنید فلان جا رهبر معظم فرمودن این کار اشتباهه و دولت بازم کاره خودش رو کرده؟!
(۶/آذر/۹۳ ۱:۱۴)aaaaa نوشته است: [ -> ]سخنرانی های آقای حسن عباسی در باره اقتصاد غرب و فرهنگ غرب دقیقا پاسخ همین قیاس های باطل بین ما و خارجیا
رو میده.
البته باید با لحن خود استاد بگید تا اثر بذاره
میشه لینک کامل سخنرانی رو بهم بدید ؟
(۶/آذر/۹۳ ۴:۳۳)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
برادر شما نگفتی بالاخره اشکالشون یا سوالشون دقیقا چیه که میخواید جواب بدیم؟
هر سوال یا اشکالی هست تو اینترنت سرچ کنید جوابش هست اگر نبود اینجا بگید. همزمان با دادن پاسخ هم یه مشت آهنین رو دهان طرف مقابل بزنید تا هم دندوناش بشکنه هم جواب بره پایین 
تو پست اول کامل گفتم.
طرف دکتره اخه :دی
(۶/آذر/۹۳ ۱۲:۰۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]با اجازه آقای شهید من یکی از شبهاتی که داره رایج می شه رو بگم چون خودمم در جوابش موندم
چند وقتی هست که شعار فرزند کمتر زندگی بهتر جای خودش رو داده به فرزند بیشتر...
سوال مردم اینه چرا از اول اون شعار رو مطرح کردن چرا اون سیاست فرزند گمتر رو اجرا کردن برای فرزند سوم این همه محدودیت گذاشتن حلوی بارداری و توانایی باروری خانوم ها وآقایون رو تو اون سالها بستن. و اینهمه خیانت کردن به این مردم اینهمه بهشون ظلم کردن و جلوی بچه دارشدن یه نسل رو به صورت کامل گرفتن اما حالا دیدن که شیعه داره کم می شه سنی وهابی زیاد حالا بیایم فشار بیاریم که بچه بیارین...کی جواب اون خیانت 20ساله رو می ده ...البته خب آدما توهینهای زیادی هم می کنن و راس همه رهبری رو مقصر می دونن واسه این مشکل...شما باشید چی می گید...ببنید من یکی از نزدیکانم پزشک زنان هست ودقیقا توی اون دوران این سیاست بهشون ابلاغ می شد که مردم رو تشویق کنید به صورت کامل راههای بارداری شون رو ازبین ببرت که این واقعا وحشتناکه.
وهمین ها هر روز که می گذره مردم رو بی اعتماد تر می کنه سیاست هایی که به راحتی عوض می شن...
راجع به این موضوع همین دکتر اگر همه ی حرافش غلت باشه اما تو این موضوع حرف هایی میزنه که هر ادمی قانع میشه. مثلا میگه راه های جلوگیری از بارداری رو تو دارو خانه ها بستن ینی محصولاتش دیگه نیست. کسی هم که نمیتونه با این کارا جلو مردم رو بگیره میتونه؟ نه. اونوقت مردم میرن از هزاران راه دیگه بچه هاشون رو سقط میکنن که در اینده ی نه چندان دور اتفاقای عجیبی میافته ینی رحمی برای کسی باقی نمیمونه و ... خیلی حرفش کامل بود من چیز زیادی یادم میاد
(۶/آذر/۹۳ ۱۲:۲۷)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببینید این یه سیاست معمولی نبوده که بگیم ربطی به رهبر نداشته در ثانی همه اینو باور دارن که تصمیمات کلان مملکت مثله این که تعیین کننده یک دوره کامل نسله ایرانی با تایید رهبره یا اگه تایید هم نباشه ایشون که بی خبر نبودن. صورت گرفته چرا اشکال وارد نکردن ...یا اگه کردن مدرکی هست که من نوعی بگم ببنید فلان جا رهبر معظم فرمودن این کار اشتباهه و دولت بازم کاره خودش رو کرده؟!
سیاسیت بسیار جزء در حد چندتا تبلیغ و چندتا امکان پیشگیری جنسی بوده ربطی به خط مشی های کلان نداشته که به فرض بگیرن به زور همه رو از دم عقیم کنن. اونا که این کارو کردن به اختیار خودشون بوده.
ثانیا خط مشی های کلان رهبری در ابلاغ ها به دستگاههای مختلف هستش نه بصورت سخنرانی مردمی.
ثالثا شخصی در اون دوره سر کار بود در دولت که به سادگی نمیشد جلوش ایستاد ، ببینید پیامبر در آخر عمرشون میگن قلم و کاغذ بیارید تا چیزی براتون بنویسم که نه گمراه بشید نه گمراه بکنید دیگران رو. یه شخصی اونجا نشسته بود گفت ولش کنید این داره هذیان میگه (نعوذ باالله) و بالای سر پیامبر شروع به بحث و دعوا کردند.
پیامبر چرا دیگه خواسته خودشون رو مطرح نکردن؟ چرا کوتاه آمدند؟ چون اون شخصی که این حرف رو زده بود حرفش بُرش داشت بین حاضرین و خیلی از اصحاب دیگه. فقط کافی بود که درباره قرآن هم چنین حرفی بزنه و بقیه قرآن رو هم غیر معتبر بپندارن.
بنابر این سکوت مصلحتی در سیره ی معصومین ما جایگاه ویژه داشته. رهبری اگر بصورت جدی میخواستن در مقابل رئیس دولت وقت بایستن مردم میگفتن امام راحل فرموده تا وقتی رئیس این دولت هست انقلاب زنده است...
لذا باز هم توصیه میکنم یک بار قانون اساسی رو مطالعه بفرمایید. تعیین خطوط کلی نظام به عهده ی رهبری هست و بنانیست همه جا در کار دولت دخالت کنند. کما اینکه در کار این دولت و قضیه ی دادن غنی سازی 20 درصد و مذاکره با امریکا هم دخالت جدی و آشکار نکردند. علیرغم اینکه نظر خودشون این بود که به مذاکرات و به آمریکایی ها خوشبین نیستن ولی نیومدن این نظر رو به دولت تحمیل کنند! بنابراین تفکر غلطی که میگه تمام کارهایی که در مملکت انجام میشه حتی در دولت به دستور مستقیم و به مسئولیت مقام معظم رهبری هستش رو کنار بگذارید.
نقل قول: همش میگن دین مملکتو خراب کرده یا از دین دارن بد استفاده میکنن و یا همش از مسئولین میگن ( شاید بعضی از حرفاشون درست باشه در این مورد ) و میگن 300 میلیون دلار رو تو این مملکت هپولی کردن و همه راه دزدی رو یاد گرفتن و حتی رهبر عزیزمون رو هم بد میدونن و میگن رهبر همه چی رو بهم ریخته و ...
شبهات شما اینه؟
خب شما بفرمایید اولا برای هرکدوم یک سند یا منبع معتبری که این چیزا رو تایید کرده باشه بیارن تا جواب بدیم. خیلی از اوقات عنوان خبر تحریف میشه.
اجمالا درباره اینکه دین مملکتو خراب کرده بگید دقیقا کدوم گزاره ی دینی و قرآنی پیاده شده ثانیا آیا فسادی که رخ داده مال همون بوده؟
مثلا قرآن گفته عدالت برقرار بشه ، ما عدالت رو کامل برقرار کردیم و الان داریم ضرر میکنیم؟
قرآن گفته ربا نخورید . الان سیستم بانکی ما که ربوی هستش تقصیر قرآنه؟
اینها مغالطه هایی هستش که نباید توش بیوفتید. کسی که ادعا میکنه باید با سند معتبر حرفشو اثبات کنه تا جواب بشنوه وگرنه درباره هپولی کردن پولها چنین و امثال این ادعا ها (با این ادبیات) نیازی به پاسخگویی نیست چون به همین راحتی که گفتند به همین راحتی میزنن زیرش.
ببینید اتفاقا این طور که من متوجه شدم خیلی خیلی فراتر از تبلیغات بوده مثلا به بچه سوم بیمه تعلق نمی گرفته عموم دکتر های زنان و درمانگاهها به صورت مدام مردم تشویق و گاها مجبور به عقیم کردن خوشون می کردن این آشنای ما چیزهایی تعریف می کنه که آدم باورش نمشه ...اتفاقا خیلی هم جدی بوده مثله الان که جدی هست...مگه الان فقط دارن توصیه می کنن دارن قانون براش می ذارن
بعدم من باز متوجه نمی شم سیاست کلان یعنی چی کنترل جمعیت یه کشور سیاست خرد برای مملکت...به قول شما توی قصیه غنی سازی مملکت آقا فرمودن بنده خوشبین نیستم به هر حال نظرشون رو گفتن و پیش بینی کردن...چرا تو این مورد ورود پیدا نکردن...اما دارن می گن ای داد ای بیداد جمعیت شیعه داره منقرض می شه...الان که دیگه کسی حاضر نیست بیشتر از 1دونه بچه بیاره دومی براشون عذابه بریم تبلیغ کنیم تعداد بچه ها رو بیارید روی3/4...قیاستونم مع الفارق بود اولا اون زمان پیامبر در حال رحلت بودن دوما برای مکتوب کردن حرفی که 100هزار شاهد داشته قلم و کاغذ گرفتن...حالا این ربطش به این سیاست و رهبر چیه واقعا نمی دونم درسته دولت اون موقع زورش در خیلی موارد می چربیده به بیانات رهبری اما جلوی حرف های ایشون رو که نگرفته بودن...
به هر حال شما باید جوری پاسخ بدین که نسل جوان الان که بهش این سیاست ابلاغ شده بپذیره وقانع بشه...
درباره این که دین مملکت رو داغون کرده استدلال مردم اینه!!
مگه جمهوری اسلامی نیست مگه مقاماتش مسلمون نیستن پس چرا وضع اینه بهترین کشورهای اروپایی نه دین دارن نه چیزی قوانینشون از همه جا هم بهتره هم مردم بهتر عمل می کنن ولی اینجا نع اسمش اسلامی یه مشت دزد وزیر و وکیلشن که هر دولت که میاد سرکار فاسدای دولت قبل رو رو می کنه الان 10سال می خوان قانون سرکشی به اموال مسءولین رو رسیدگی کنن تصویب نشده پس یه ریگی به کفششون هست دیگه ...ببخشید اینو می گم اعتقاد خودم نیست براشم جواب دارم منتها می خوام استدلال دوستان رو بدونم
تا حالا دقت کردین چقدر مردم از روحانیت دورشدن یا بهتر بگم زده شدن واسه اینه که هر روحانی رفته توی دم و دستگاه حکومتی چنان توزرد از آب دراومده و از همه دزدا دزدتر شده مردمم دین و ایمانشون رو که از همین روحانی ها دارن گذاشتن کنار..من همین الان یکی از روسای قوه قضایی که منزلشون نزدیک ماست رو می شناسم که به قول دوستم داره عمارت بنا می کنه واسا خودش...حالا چندنفرشون می تونن بگن این پولا همه ارث بابامون بوده!!!
نقل قول: مثلا به بچه سوم بیمه تعلق نمی گرفته
این قانون رو نمیدونم اخیرا برداشتن یا نه ، ولی تا همین دو سه سال پیش هم بود!
نقل قول:اتفاقا خیلی هم جدی بوده مثله الان که جدی هست...مگه الان فقط دارن توصیه می کنن دارن قانون براش می ذارن
قانون؟ این چیزایی که مجلس تصویب میکنه مثل همون دوران صرفا تشویقی هست و کمی هم رفاهی یعنی شرایط کمی مهیا بشه
الان کسی نگفته اگر کمتر از چهار فرزند داشته باشید اعدام میشید اون زمان هم کسی که بچه زیاد میاورد کسی اعدامش نمیکرد. اینها سیاست های تشویقی و توصیه ای هستند که شما میفرمایید جدی !
نقل قول:چرا تو این مورد ورود پیدا نکردن
اینو در پست قبلی جواب دادم. دستورات رو بنا نیست همشو من و شما مطلع بشیم و تمام بخش نامه ها و قرائت بشه. همین الان هم خیلی از امور رو بدون اینکه علنی اعلام کنن پیگیری میکنن
اگر دیدید عمومی قضیه جمعیت رو گفتن بخاطر موعظه و توصیه و تشویق مردم بود نه اینکه از تریبون سخنرانی دستور دولتی بخوان صادر کنن
شما از کجا اینقدر مطمئنید که ایشون اون موقع نگفتن؟
نقل قول:قیاستونم مع الفارق بود اولا اون زمان پیامبر در حال رحلت بودن دوما برای مکتوب کردن حرفی که 100هزار شاهد داشته قلم و کاغذ گرفتن...حالا این ربطش به این سیاست و رهبر چیه واقعا نمی دونم
ربطش اینه که پستها رو با دقت نمیخونید. یه بار دیگه بخونید توضیح دادم
نقل قول:مگه جمهوری اسلامی نیست
اسمش چرا اسلامیه ولی اسلام توش بین 5 تا 10 درصد پیاده شده حتی بعضی گفتن کمتر از 5 درصد.
اینی که داره اجرا میشه لیبرالیسم هستش.
غرب هم وضعیت خوبی نداره ، بزرگ کشورهای غربی که میشه ایالات متحده امریکا سه چهار برابر بودجه ی سالانش بدهی داره.
چه جالب ! جلوگیری از بچه آوری خیانته.
ولی خیانت اون سیاست بچه زایی تو دهه 60 بود که باعث شد دهه 60 ها بدبخت و آواره شن. با اون همه دهه 60 چیکار کردن؟ قبلا هم گفته بودم که ایران هم 20 میلیون نفر زیادیشه. حالا تو فیلما میان میگن هر آنکس که دندان دهد نان دهد. این اسمش عوام فریبیه. :|
(۶/آذر/۹۳ ۱۴:۲۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]شبهات شما اینه؟
خب شما بفرمایید اولا برای هرکدوم یک سند یا منبع معتبری که این چیزا رو تایید کرده باشه بیارن تا جواب بدیم. خیلی از اوقات عنوان خبر تحریف میشه.
اجمالا درباره اینکه دین مملکتو خراب کرده بگید دقیقا کدوم گزاره ی دینی و قرآنی پیاده شده ثانیا آیا فسادی که رخ داده مال همون بوده؟
مثلا قرآن گفته عدالت برقرار بشه ، ما عدالت رو کامل برقرار کردیم و الان داریم ضرر میکنیم؟
قرآن گفته ربا نخورید . الان سیستم بانکی ما که ربوی هستش تقصیر قرآنه؟
اینها مغالطه هایی هستش که نباید توش بیوفتید. کسی که ادعا میکنه باید با سند معتبر حرفشو اثبات کنه تا جواب بشنوه وگرنه درباره هپولی کردن پولها چنین و امثال این ادعا ها (با این ادبیات) نیازی به پاسخگویی نیست چون به همین راحتی که گفتند به همین راحتی میزنن زیرش.
به نظرم پیشنهاد خوبی دادید. من حتما حتما شنبه ازش در مورد اینایی که گفتم میپرسم و هر چی گفت اینجا مینویسم. در مورد بچه اوری و این که تا چند سال دیگه همه عقیم میشن هم ازش میپرسم و اینجا مینویسم و منتظر پاسخ دوستان هستم
ای بابا شما صدات از جای گرم در میاد مثه اینکه نصفه مردم کارمندن واین سیاست های تشویقی و...روی اونا پیاده می شه من نمی دونم یعنی شما فکر می کنید بچه های دهه. 70که این سیاست روشون پیاده شد وعموما یکدونه یا دوتا هستن بخاطر سیاست تشویقی بوده!!
پس چرا اسمش جمهوری اسلامیه ومردم باید پشتش وایسن؟!مگه لیبرالیسم رو مردم پیاده می کنن؟الان شما این مردم رو قانع کن پشت نظام و انقلابشون با این همه خیانت ودروغ که به لطف سران به مردم هم سرایت کرده بایستن واقعا امکانش نیست دیگه مردم رو قانع کنیم بعدم بگیم به درک ایمانشون ضعیفه...
هرچند همه اینا برای ما امتحانه ونفاق و دورویی بزرگترین امتحان جامعه اسلامی...
آقای کول مگه تو دهه شصت ما سیاست بچه زایی داشتیم

70
پس چجوری شده این همه دهه 60 ریخته بیرون؟ لابد بوده دیگه.