۱۳/آذر/۹۳, ۲۲:۳۵
۱۳/آذر/۹۳, ۲۲:۴۹
(۱۳/آذر/۹۳ ۲۲:۳۵)Kol نوشته است: [ -> ]و چیزی که معلومه اینه که نظر این هرکس ها بیشتر علیه ایرانه.شما خودت چی فکر میکنی؟

حقیقت کدومه
؟۱۳/آذر/۹۳, ۲۲:۵۱
بحث سر این نیس که حالا مثلا اونا چین و مثلا کشورشون چیه ک میان راجع به ما نظر میدن! بحثم سر این نیس که بیایم کشورمون رو مطابق میل این آدما کنیم! چون وزنه ها متفاوته! ملاک شادی و غم و رضایت وآزادی متفاوته! همین یه صفحه ی آزادی یواشکی به اندازه ی کافی نشون دهنده ی آمار نظر باقی دنیا راجع به ما هست.
[b]اینجا[/i] یبار نشون دادم نظر اونطرف رو.
بحث اینجاست که اگر میخواید ، حرف ملت ایران قابل استناد باشه ،(در نظر بقیه ی دنیا) میخواید تا میرید اون طرف تا بفهمند ایرانی اید با القاعده اشتباهتون نگیرند ، باید باید و باید ، دید مردم رو عوض کنیم.
تصویر بهتری بسازیم.
با استفاده از چیزایی که بین المللیه. مثل هنر. فیلم. موسیقی، نقاشی .اینهارو اگر بشه اسلامی کرد و انقدر کیفیت داد که دیده بشه ، انقدر اسلحه ی قدرتمندی هست که قلب مردم رو نشونه بره ، این آمار رو عوض کنه. مردم مارو با مریخیا اشتباه نگیرن، یا فکر نکنن با شتر اینور اونور میریم و ازین چیزا!
دید بهتر نسبت به ایران و ایرانی ، یه حس بهتر ، خیلی چیزهارو عوض میکنه.
تاریخ نشون داده سرنوشت رو عام مردم تعیین میکنن.
بیش عام تصویر خوبی داشته باشیم
[b]اینجا[/i] یبار نشون دادم نظر اونطرف رو.
بحث اینجاست که اگر میخواید ، حرف ملت ایران قابل استناد باشه ،(در نظر بقیه ی دنیا) میخواید تا میرید اون طرف تا بفهمند ایرانی اید با القاعده اشتباهتون نگیرند ، باید باید و باید ، دید مردم رو عوض کنیم.
تصویر بهتری بسازیم.
با استفاده از چیزایی که بین المللیه. مثل هنر. فیلم. موسیقی، نقاشی .اینهارو اگر بشه اسلامی کرد و انقدر کیفیت داد که دیده بشه ، انقدر اسلحه ی قدرتمندی هست که قلب مردم رو نشونه بره ، این آمار رو عوض کنه. مردم مارو با مریخیا اشتباه نگیرن، یا فکر نکنن با شتر اینور اونور میریم و ازین چیزا!
دید بهتر نسبت به ایران و ایرانی ، یه حس بهتر ، خیلی چیزهارو عوض میکنه.
تاریخ نشون داده سرنوشت رو عام مردم تعیین میکنن.
بیش عام تصویر خوبی داشته باشیم

۱۳/آذر/۹۳, ۲۳:۲۱
(۱۳/آذر/۹۳ ۲۰:۲۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]الان شما از اون آمار فهمیدین اونا از آزادیشون رضایت دارن!!!تا رضایت رو چی تعریف کنی دموکراسی یه دروغ گنده اس که خود همین غرب ساخت تا حسابی بچاپه حالا که دوزاری مردموشون هی داره هرازچندگاهی یخورده تکون می خوره اومدن اعتراف کردن چیزی به اسم دموکراسی وجود نداره..
شما الان یه کشور نام ببر که از صدر تا ذیلش رو مردم اداره کنن
خانوم عزیز مردم حتعریفشون از آزادی چیه ؟!اصن تعریف واحد از آزادی داریم؟اصن تو دین اسلام آزادی یعنی چی؟تو حکومت اسلامی چطور.
آهان این مواردی که نام بردی کدوم یکی از همین کشورها تو همه این زمینه ها مردمشون راضین؟..
دموکراسی یه دروغ گنده است؟؟؟واقعا آدم از شنیدن بعضی حرفا احساس میکنه که باید سرشو بکوبه به دیوار.!
شاید کشورها و حکومت ها ی مختلف به سبب اشتباهاتی که در قبال این واژه انجام دادن و خطاهایی که داشتن و تبلیغاتی که علیه این کلمه به کار برده میشه باعث بشن واژه ی دموکراسی واسه بعضی ها معنی بدی داشته باشه ولی اصل عبارت دموکراسی دروغ نیست خانم .دموکراسی واقعی نیاز هر کشور و حکومتی هست برای بقا.دموکراسی واقعی یعنی همون عدالت که چیزیه که همه دنبالش هستن.
۱۴/آذر/۹۳, ۰:۴۳
شما نگفتی کجا دموکراسی برقراره ؟!واژه ای که عملی نباشه دروعهه؟!
کی گفته این دنیا باید بهشت باشه بعد منو شما برا چی زحمت بکشیم کی گفته باید همه از زندگی راضی باشن کی گفته عدل وعدالت اونیه که مردم فک می کنن؟اگه عدالت به تشخیص مردم حقا که امیرالمونین و عدالتش میشن ظالم و بی عدالت چون مردم تشخیصشون چیزه دیگه بود...خانوم عزیز بازی با کلمات راحت اما اگه به معناشونم دقت کنیم بد نیست
کی گفته این دنیا باید بهشت باشه بعد منو شما برا چی زحمت بکشیم کی گفته باید همه از زندگی راضی باشن کی گفته عدل وعدالت اونیه که مردم فک می کنن؟اگه عدالت به تشخیص مردم حقا که امیرالمونین و عدالتش میشن ظالم و بی عدالت چون مردم تشخیصشون چیزه دیگه بود...خانوم عزیز بازی با کلمات راحت اما اگه به معناشونم دقت کنیم بد نیست
۱۴/آذر/۹۳, ۲:۱۱
(۱۴/آذر/۹۳ ۰:۴۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]شما نگفتی کجا دموکراسی برقراره ؟!واژه ای که عملی نباشه دروعهه؟!
خانوم شما از کجا میدونی عملی نشده؟؟؟حتی اگه 30 درصد هم اجرا بشه دموکراسی توی هر کشوری یعنی میتونه عملی باشه.توی بسیاری از کشورهای دنیا میبینید که از لحاظ آزادی بیان و آزادی عقاید فضای خیلی بازتری رو دارن ...دیگه فکر نمیکنم نیازی باشه که بگم چه کشورهایی.لابد میخواید بگید اینم دروغه؟؟
کی گفته همه باید راضی باشن؟؟یعنی کسی باید بگه؟؟خب این خواست همه ی مردم دنیاست.
میدونید حرفای شما یکم شبیه تفکر افرادی هست که میگن باید با دست خودمون دنیا رو پر از بی عدالتی کنیم تا امام زمان زودتر ظهور کنه.....!!!!!!!
۱۴/آذر/۹۳, ۱۲:۵۰
(۱۴/آذر/۹۳ ۲:۱۱)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]خانوم شما از کجا میدونی عملی نشده؟؟؟حتی اگه 30 درصد هم اجرا بشه دموکراسی توی هر کشوری یعنی میتونه عملی باشه.توی بسیاری از کشورهای دنیا میبینید که از لحاظ آزادی بیان و آزادی عقاید فضای خیلی بازتری رو دارن ...دیگه فکر نمیکنم نیازی باشه که بگم چه کشورهایی.لابد میخواید بگید اینم دروغه؟؟خانوم کوروش کبیر شما اصلا تعریفتون از آزادی بیان وآزادی عقاید چیه؟یعنی شما الآن آزادی عقاید ندارید؟اصلا عقیدتون چیه؟
کی گفته همه باید راضی باشن؟؟یعنی کسی باید بگه؟؟خب این خواست همه ی مردم دنیاست.
میدونید حرفای شما یکم شبیه تفکر افرادی هست که میگن باید با دست خودمون دنیا رو پر از بی عدالتی کنیم تا امام زمان زودتر ظهور کنه.....!!!!!!!

۱۴/آذر/۹۳, ۱۲:۵۲
چرا انقدر جو زده قضاوت می کنید کی گفته دنیا باید پره بی عدالتی باشه تا امام زمان بیاد من می گم عدالت تو نگاه تک تک انسانها متفاوته شما یجور می بینی من یجور دیگه پس نمی شه هیچ وقت ادما راضی باشن خودتون دارین می گین 30 درصد یعنی هیچی یعنی هروقت واسه اروم کردن و بدست اوردن نظر مردمه دموکراسی اجرا می شه بعدشم همون مردم تو بی خبری تمام فک می کنن تو دموکراسین یه بار دیگه هم گفتم دموکراسی یعنی مردم باید کشور رو اداره کنن نام ببرید خواهشا...
ازادی بیان ازادی بیان یعنی چی ؟شما به این صداقت لخت و جسور بی حیای غرب می گی ازادی بیان ...
خنده داره واقعا خنده داره بی پرده شدن مردم راحت بودن وصرفا بدست اوردن منافع شخصی می شه ازادی ...
ازادی یعنی دین اسلام یعنی پهلوی شکسته زهرا یعنی سالها تحمل رنج پیامبر یعنی سالها دردو دل علی با چاه اگه ازادی نبود هیچ کدوم از اینا هم نبود هیچ وقت امیرالمونین نمی ایستاد تا برهمسرش جسارت بشه این اخره ازادی که هیچ کجای دنیا پیدا نمی شه
ازادی بیان ازادی بیان یعنی چی ؟شما به این صداقت لخت و جسور بی حیای غرب می گی ازادی بیان ...
خنده داره واقعا خنده داره بی پرده شدن مردم راحت بودن وصرفا بدست اوردن منافع شخصی می شه ازادی ...
ازادی یعنی دین اسلام یعنی پهلوی شکسته زهرا یعنی سالها تحمل رنج پیامبر یعنی سالها دردو دل علی با چاه اگه ازادی نبود هیچ کدوم از اینا هم نبود هیچ وقت امیرالمونین نمی ایستاد تا برهمسرش جسارت بشه این اخره ازادی که هیچ کجای دنیا پیدا نمی شه
۱۴/آذر/۹۳, ۱۳:۲۴
خانم شما دوباره داری جوسازی میکنی؟؟؟
من کی گفتم بی حیایی و خواستن منافع مادی و این جور چیزا آزادیه؟؟؟
من 30 درصد رو به عنوان مثال گفتم.حالا شما بگو ما چقدر توی کشورمون آزادی بیان داریم؟؟؟
این جملتون رو ببینید: (هروقت واسه اروم کردن و بدست اوردن نظر مردمه دموکراسی اجرا می شه بعدشم همون مردم تو بی خبری تمام فک می کنن تو دموکراسین یه بار دیگه هم گفتم دموکراسی یعنی مردم باید کشور رو اداره کنن نام ببرید خواهشا...)
خب منم دارم همینو میگم.الان شرایط کشور ما دقیقا همینجوریه که شما نوشتی .......یعنی به نظرتون توی کشور ما الان مردم دارن همه چیزو اداره میکنن؟؟
اینم تعریف من از آزادی عقاید.:
هر کس با هر دین و مسلکی بتونه به راحتی در کشور زندگی کنه حقوق اجتماعی داشته باشه مثل بقیه مردم بتونه عبادتگاه مخصوص دین خودشو داشته باشه و......به شرطی که ایجاد مزاحمت واسه بقیه نکنه.همین.!
آزادی بیان:
هر کس با حفظ حرمت دیگری بتونه راحت اون شخص رو نقد کنه بهش ایراد بگیره و فعالیتهاشو ببره زیر سوال حالا اون دیگری میخواد هر کسی باشه.....
من کی گفتم بی حیایی و خواستن منافع مادی و این جور چیزا آزادیه؟؟؟
من 30 درصد رو به عنوان مثال گفتم.حالا شما بگو ما چقدر توی کشورمون آزادی بیان داریم؟؟؟
این جملتون رو ببینید: (هروقت واسه اروم کردن و بدست اوردن نظر مردمه دموکراسی اجرا می شه بعدشم همون مردم تو بی خبری تمام فک می کنن تو دموکراسین یه بار دیگه هم گفتم دموکراسی یعنی مردم باید کشور رو اداره کنن نام ببرید خواهشا...)
خب منم دارم همینو میگم.الان شرایط کشور ما دقیقا همینجوریه که شما نوشتی .......یعنی به نظرتون توی کشور ما الان مردم دارن همه چیزو اداره میکنن؟؟
اینم تعریف من از آزادی عقاید.:
هر کس با هر دین و مسلکی بتونه به راحتی در کشور زندگی کنه حقوق اجتماعی داشته باشه مثل بقیه مردم بتونه عبادتگاه مخصوص دین خودشو داشته باشه و......به شرطی که ایجاد مزاحمت واسه بقیه نکنه.همین.!
آزادی بیان:
هر کس با حفظ حرمت دیگری بتونه راحت اون شخص رو نقد کنه بهش ایراد بگیره و فعالیتهاشو ببره زیر سوال حالا اون دیگری میخواد هر کسی باشه.....
۱۴/آذر/۹۳, ۱۳:۲۴
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]چرا انقدر جو زده قضاوت می کنید کی گفته دنیا باید پره بی عدالتی باشه تا امام زمان بیاد من می گم عدالت تو نگاه تک تک انسانها متفاوته شما یجور می بینی من یجور دیگه پس نمی شه هیچ وقت ادما راضی باشن خودتون دارین می گین 30 درصد یعنی هیچی یعنی هروقت واسه اروم کردن و بدست اوردن نظر مردمه دموکراسی اجرا می شه بعدشم همون مردم تو بی خبری تمام فک می کنن تو دموکراسین یه بار دیگه هم گفتم دموکراسی یعنی مردم باید کشور رو اداره کنن نام ببرید خواهشا...به نام خدا
سلام عليكم
شما به چي ميگي آزادي بيان؟؟؟
شما بيا آزادي رو براي ما تعريف كن ببينيم آزادي چيه.
ما كه هر تعريفي از آزادي داديم،شما گفتي هرج و مرجه،پس آزادي چيه؟؟؟
شما آزادي رو تو رفتار اهل بيت(علیه السلام) ميبيني،ميبيني كه اهل بيت اگه مي خواستند،خيلي كار ها مي تونستند بكنند،ميتونستند كاري بكنند كه هيچكدوم از اين مشكلات براشون بوجود نياد،حضرت علي(علیه السلام) مي تونست از همون روز اول حتي بدون كمك مردم حكومتشو از غاصبين پس بگيره،اما نگرفت،چون هدايت يك امر اختياري نه اجباري.
مردمي كه ولايت علي(علیه السلام) رو پس مي زنند،لايق اين ولايت نيستند،لايق همون ولايت طاغوت اند.
مردم رو نميشه به زور برد به بهشت،اين چيزي بود كه اميرالمومنين علي(علیه السلام) فهميد،اما شما نمي فهميد.
فمن اهتدي فلنفسه و من ضل فانما يضل عليها و ما انت عليهم بوكيل
خدا به پيامبرش ميگه پيامبر،هركي هدايت شد، به نفعشه،هر كي هم گمراه شد،گمراهيش به خودش برميگرده،تو وكيل اونها نيستي.
مثلا حرف شما اينه كه حجاب خوبه،خوب منم ميگم خوبه.
شما ممكنه بگي حجاب رو بايد تبليغ كرد،منم ميگم بايد تبليغ كرد(كاري كه صداسيما متاسفانه خيلي بهش همت نمي كنه)
شما ميگي به بي حجاباي توي خيابون بايد تذكر داد،منم ميگم درسته،خودم هم اگه جاش برسه تذكر مي دم.
شما ميگي اگه يكي با همه ي اينا هدايت نشد،بايد به زور پارچه بكشي رو سرش،از ترس پدر و مادر،از ترس دانشگاه،مدرسه و ... من اينو نمي گم،فرق ما با شما اينجاست.
شما مرحله ي عملي واسه امر به معروف و نهي از منكر قائلي،اما نه قرآن اشاره اي به اين قضيه داشته كه اگر كسي هدايت نشد،به زور متسول شيد،نه پيامبر تو حكومتشون گشت ارشاد داشته نه حضرت علي(علیه السلام).
مردم هم كه ساده اند،زود گول مي خورند،دشمن مياد چهره ي امثال شما رو به عنوان مسلمان به مردم نشون ميده،در صورتيكه مسلمان واقعي اهل بيت(علیه السلام) بودند.
دشمن هيچوقت اهل بيت رو به مردم معرفي نمي كنه،هيچوقت كار هاي اونا رو به مردم و به جهان معرفي نمي كنه،چون مي دونه تمام كار هاي اهل بيت(علیه السلام) بر اساس هدايت انساني بوده،چون ميدونه حضرت علي(علیه السلام) حتي قاتل خودشونو قبل از قتل مجازات نكرده،چون ميدونند حضرت علي(علیه السلام)به خاطر همين انسان ها تن به حكميت داد،تن به شكست داد،چون مي دونند با معرفي اهل بيت به عنوان چهره هاي شاخص اسلام،به خطر ميفتند.
في امان الله