تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بیایید اسرائیل را تحریم کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
(۱/دی/۹۳ ۱۹:۴۷)آقـــ♥ـــای amrtat71 نوشته است: [ -> ]نگاه کردم دیدم زده نستله یکیشو خوردم انگار زهر میخوردمSad
آخـــ♥ـــی[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]
(۱/دی/۹۳ ۱۹:۴۷)آقـــ♥ـــای amrtat71 نوشته است: [ -> ]نامردا پولدار هستن تمام شرکتا مال خودشونه....
بله عـــ♥ـــزیز این حرفتون واقعا درست هست، البته قـبلا اینجوری نبود، مثلا BenQ یک شـرکت مستقل تایوانی بود

ولی بعد از اون بحران اقتصادی که کـاملا تــعــمـــدی و بــرنامه ریزی شده بوجود آمد؛ تــمـــام شـرکت های کوچیک

یا ورشکست شدند یا رفتند و جزو شرکـت های چـنـد مـلیتی شدن و اگـــر نـگم 100 در صد شـرکت ها ولی در حال

حاضر 99.99 در صد شرکـت ها، یا به طـور مـــســتــقـــیم و یا به طور غیر مـــســتــقـــیم متعلق به صهیونیست ها

و شیطان پرسـت ها هستنـد. الان BenQ جزو شرکت های چـنـد مـلیتـی هست و حـتـی برند هایی مثل ال جی و

سامسونگ که فکر می کنیم برای کره ی جنوبی هست؛ در واقع جزو شرکت های چند ملیتی محسوب می شونـد✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
____________________________________________________________________________________________________​____________________

ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
(۲/دی/۹۳ ۰:۲۸)آقــ♥ــای The AmD نوشته است: [ -> ]اونا غریبن ! باید دشمنی کنن ! ولی ما چی؟ مگه هم وطن نیستیم؟ مگه نباید هوای همــــو داشته باشیم؟؟
مـــ♥ـــن کــــه بـــاهــــــ♥ــــــاتــــــون مــــــ♥ــــــهـــربـــون بـــودم[تصویر: dbnuo7bxe9ncto64gzyj.jpg]
(البته این رفتار هایـپــر مـدرن مـــ♥ـــن، همه رو به اشتبـاه میندازه)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
به هر حال هر چقدر هم که همه جوانب را رعایت کنیم؛ باز هم بیشتر افراد از نقد شدن ناراحت میشن، حتی خود مـــ♥ـــن[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
چون این طبیعت نقد هست، مثل ساحل که طبیعتش خیس شدن هست و فقط باید به دیگران و نظر آنها هم احترام بذاریم [تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
(۲/دی/۹۳ ۰:۲۸)آقــ♥ــای The AmD نوشته است: [ -> ]تا زمانی که جایگزین های داخلی با کیفیت و قیمت خوب وارد بازار نشن، باید گفت زهی خیال باطلHeartWink!

چـــرا نـــســـبـــت بـــه مـــحـــصـــولات داخـــلـــی خـــ♥ـــود، با دید عـــدم اطـــمـــیـــنـــان برخورد می کنـیــم[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
عـــ♥ـــزیز می تونم خیلی براتون مثال بزنم ولی ترجیح می دم فقط در حوزه ای که تخصص دارم ورود پـیــدا کنم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
تــا اگـــر ســـؤالـــی بـــراتـــ♥ـــون پـیــش آمد؛ بـتــونــم کـــ♥ـــمـــکـــتـــون کـــنـــم[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]

1) فراسو (Farassoo)

[تصویر: u8w1clakuea3q6vetf7k.jpg]

شاید خیلی از ما ندونیم ولی "فراسو" همین الان نام بزرگ ترین تولید کننده لوازم جانبی رایانه کشور را یدک می کشه

البته باید با واقعیت کنار بیام چون برخی مواد اولیه محصولات، از کره ی جنوبی وارد می شود ولی می تونم با اطمینانِ

کامل بهتون بگم که در حال حاضر، با کیفیت ترین محصولات بازار ایـــران در زمینه ی تجهیزات جانبی رایانه برای این برند

هست؛ مـخصـوصاً صـفـحه کلید و مــوس. محصولات این شرکت به کشورهای دیگه هم صادر می شود که باعث شد

جوایز فناوری ایران (IRANIAN TECHNOLOGY AWARDS) موسوم به ایـــتـــا (ITA) را در سال 1387 از آن خـــود کند.

عـــ♥ـــزیز چون متن روی لوح کوچیک هست، مـــ♥ـــن براتون اینجا دوباره نویسی می کنم:

((
هیأت داوران جوایز فناوری ایران، به سبب موفقیت بدون شبهه در ساختن یک نام ایـــرانی، عنوان برند برتر کشور در

سال 1387 را از آن شرکت فراسو می داند. موفقیت آتی شما در پیمودن این راه دشوار، آرزوی قلبی این هیأت است.
))

[تصویر: k9q6ytktcxv3tfkq9ewt.jpg]
این برند هم اکنون 2 در صد از بازار لپ تاپ ایران را به خود اختصاص داده است (خیلی هم عالیه)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

تـــصـــاویـــری از داخل کارخانه و دستگاهای مونتاژ برد الکترونیکی
(اگــر عــکــس ها نشــان داده

نــمــی شـــونـــد، بــر روی آنــهــا راســـت کلـیــک کــرده و گــزینـه ی Show Pictures را بزنیـد.)

[تصویر: z3y8s7hxahqm5nvgswd6.jpg]
[تصویر: 6kllsyfkns0lwh685gtd.jpg]
[تصویر: eoi0vklm05wzgtsloq09.jpg]
[تصویر: d93pnq3vjctwivuem25j.jpg]
[تصویر: llx3ax67iz2jcafkg6x9.jpg]
[تصویر: 02v4je8d7jfzb5nczvw7.jpg]

2) ایکس ویژن (XVISION)

[تصویر: ghx8u0xl37pm7cnti87w.jpg]

برند ثبت شده و انحصاری در خصوص محصولات تولیدی صنایع ماشین های اداری ایران (مادیران) می باشد و متأسفانه این بــارِ

اولی نیست که مادیران برای گول زدن مـــ♥ـــردم از یک نام خارجی استفاده می کنه چون اونها قبلاً هم گوشی های ســاختِ

خـــ♥ـــودشون را با نام "ال جی" وارد بازار کردند (البته مـــ♥ـــن بهشون حق می دم)

این برند محصولات متنوعی از جمله: انواع تلویزیون های خانگی از 22 اینچ تا 46 اینچ (انواع LCD و LED و اخیراً نسل سه بعدی)،

سینمای خانگی، DVD Player و گیرنده ی دیجیتال را دارا می باشد. در میان سیل عظیمی از تبلت های چینی و بی کیفیت بازارِ

ایـــ♥ـــران
، تبلت های کاملاً (بخونید تقریباً) ایـــرانی ایکس ویژن، می تواند گزینه ی مناسبی برای علاقمندان به لوح رایانه باشد؛

در ضمن دو تا از برنامه نویس های ایـــ♥ـــرانی شاغل در مایکروسافت با این شرکت همکاری می کنند.

3) بــوتــان (BUTANE)

[تصویر: vvpbpjijknytuclk5kpc.jpg]

که اصلا نیازی به توضیح دادن ندارد و فقط می تونم بگم محصولات این شرکت به قدری با کیفیت هستند که

قطعات ایـــ♥ـــرانی آبگرمکن به کشور های اروپــایی مثل انگلستان، آلمان و ایتالیا صادر می شـــونــد!!!!!!!!؟!

در مورد دیگر قطعات الکترونیکی و صنعتی هم باید بگم بـچــه های جهاد دانشگاهی علم و صنعت ایــ♥ــران و

جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی بسیار عالی عمل می کنند و مثلا یک "رکتیفایر" (یکسو کننده)

ساخت کشور عزیزمون اگر صد پله از نمونه ی دانمارکی و آلمانیش بهتر نباشه؛ مطمئن باشید هیچ چیزی هم

کمتر ندارد و تنها مشکل ما توی Mass Prodution (تولید انبوه) و یه سری مسائلی هست که اینجا نمی تونم بگم✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 24%288%29.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 24%282%29.jpg]
نقل قول:مـــ♥ـــن کــــه بـــاهــــــ♥ــــــاتــــــون مــــــ♥ــــــهـــربـــون بـــودم[تصویر: dbnuo7bxe9ncto64gzyj.jpg]
(البته این رفتار هایـپــر مـدرن مـــ♥ـــن، همه رو به اشتبـاه میندازه)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
به هر حال هر چقدر هم که همه جوانب را رعایت کنیم؛ باز هم بیشتر افراد از نقد شدن ناراحت میشن، حتی خود مـــ♥ـــن[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
چون این طبیعت نقد هست، مثل ساحل که طبیعتش خیس شدن هست و فقط باید به دیگران و نظر آنها هم احترام بذاریم [تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]

Big GrinBig GrinBig GrinHeart

دوست عزیز من که گفتم ناراحتی نیست. خطابم به شما همون خط اول تموم شد ! منظورم وضع حاکم بر جامعه بود.

در ارتباط با جایگزین، من خودم بیش از 12 ساله ی کیبورد فراسو دارم و حاضر به تعویضش با ی مک بوک هم نیستم . اما تا اونجایی که بنده توی رشته تحصیلیم اطلاع دارم، هیچ رایانه داخلی قابلیت رقابت با محصولا وارداتی رو نداره. جانبی قضیه‌اش متفاوت هست.
دقت کنید که الان همه ی برندها از نظر کمی توی سطح نسبتا برابری قرار دارن ولی از نظر کیفی خیر! شما میوتی یک هسته پرداشگر apple رو با یک هسته پردازشگر acer مقایسه کنی؟ همانا مقایسه موستانگــو پرایده Big Grin؛
(۶/دی/۹۳ ۳:۴۳)آقـــ♥ـــای The AmD نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من که گفتم ناراحتی نیست. خطابم به شما همون خط اول تموم شد !
مـــ♥ـــی دونـــ♥ـــم عـــ♥ـــزیز[تصویر: dbnuo7bxe9ncto64gzyj.jpg]

شما در کامنت قبلیتون مطلبی را بیان کردید که خواننده از آن این طور برداشت می کرد که همه ی کالاهای ایرانی

بی کیفیت هستند و چون هیچ جایگزین مناسبی برای نمونه های خارجی نیستند لاجرم باید از کالاهای خارجی استفاده کنیم.

احتراماً بنده هم براتون چند تا مثال (در حوزه ای که به آن اشراف داشتم) زدم تا خدایی نکرده کسی از کامنت شما

چنین برداشتی نداشته باشه و البته همچین ادعایی هم نکردم که شما هر کالای مورد نیاز خودتان را نام ببرید تا من نمونه ی

باکیفیت ساخت داخل همان کالا را به عنوان جایگزین خدمت شما معرفی کنم. با این حال از شما این سؤال را دارم و خواهشمندم

که صادقانه جواب بدید (البته اگه دوست داشتید) که با توجه به اینکه فرمودید به مدت حدوداً 12 سال است که از صفحه کلید

ساخت شرکت "فراسو" استفاده می کنید:
(۶/دی/۹۳ ۳:۴۳)آقـــ♥ـــای The AmD نوشته است: [ -> ]من خودم بیش از 12 ساله ی کیبورد فراسو دارم و حاضر به تعویضش با ی مک بوک هم نیستم .

1) آیا تا قبل از مطرح شدن چنین موضوعی، می دانستید که این برند متعلق به کشور ایران است؟

2) اگر جوابتان منفی است، فکر می کردید این برند متعلق به کدام کشور است؟

نکته ی بعدی اینکه اُمیدوارم از دست من ناراحت نشید اما مقایسه هایی که می کنید (از اولین کامنتی که برای این تاپیک

گذاشتید تا همین آخرین کامنتتون)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(۶/دی/۹۳ ۳:۴۳)آقـــ♥ـــای The AmD نوشته است: [ -> ]هیچ رایانه داخلی قابلیت رقابت با محصولا وارداتی رو نداره.

واقعا اشکال داره و من این نکته را در بخشی از اون نقدی که نوشته بودم خدمت

جنابعالی و دیگر دوستان متذکر شدم ولی خوب شما طور دیگری جواب دادید که من ترجیح دادم دیگه اون بحث را ادامه

ندم. مثال هایی که شما می زنید مثل این میمونه که من تکنولوژی FSO (مخابرات نوری در فضای آزاد) که توسط

DARPA (سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته ی دفاعی) (البته بخونید سازمان توسعه ی تکنولوژی های پیشرفته در

ایالات متحده آمریکا برای کشتن انسان ها) در ارتش به کار گرفته شده است (همون طور که در تصویر می بینید تمام

تجهیزات نظامی و سربازان از طریق یک لینک نوری با هم در ارتباط هستند) را بیام و با فیبر نوری مقایسه کنم.

[تصویر: 31v1a9xz6js2n8bxjsty.jpg]

خوب درست هست که هر دوی این تکنولوژی ها از طریق نور (به دلیل پهنای باند بسیار بالا و تأخیر کم) برای انتقال

اطلاعات استفاده می کنند؛ اما یکی داره این کار را در هوا و فضای آزاد (Free Space) انجام می دهد و دیگری از

طریق کابل نوری (Optical Fiber Cable) و این دوتا زمین تا آسمون با هم فرق می کنند (بگذریم)

[تصویر: 0omx6iiykd3wtqng564w.jpg]

(۶/دی/۹۳ ۳:۴۳)آقـــ♥ـــای The AmD نوشته است: [ -> ]شما میوتی یک هسته پرداشگر apple رو با یک هسته پردازشگر acer مقایسه کنی؟
دوست عزیز اگر خیلی ساده بخوام توضیح بدم باید ابتدا با این اصطلاحات آشنا بشیم چون به همه ی آنها پردازنده گفته می شود:

DSP (پردازشگر سیگنال های دیجیتال) [تصویر: 38i51rwt3bfvcw2villx.jpg]

SOC (سیستم روی تراشه) [تصویر: 8ou3q5998w60ju3r5uy9.jpg]

CPU (واحد پردازنده ی مرکزی)[تصویر: 9u9cfijz1yb2i4xeawyd.jpg]

که خود CPU می تواند Multi-core processor (پردازنده ی چند هسته ای) باشد و به همراهِ

Coprocessor (یک ریز پردازنده ی کمکی که برای تکمیل قابلیت های پردازنده ی اول طراحی شده)

مورد استفاده قرار می گیرد. تولید CPU در حوزه ی آکادمیک فقط محدود به 5 دانشگاه است که چهار تای

آنها در آمریکا (دانشگاه واشینگتن، دانشگاه تگزاس، دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه MIT) و یکی از آنها در

سوئد (دانشگاه لینشوپینگ) است. باز هم برای جامعه ی مهندسین عضو سایت تأکید می کنم که داریم در مورد

CPU حرف می زنیم، نبینم کسی بیاد گله کنه که چرا مثلا دانشگاه استنفورد (Stanford University) را نام نبردید.

عزیز جان اون چیزی که دانشگاه استنفورد تولید کرد DSP (پردازشگر سیگنال های دیجیتال) بود[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]

و در حوزه ی تجارت با احتساب ESTEC (مرکز تکنولوژی و تحقیقات فضایی اروپا) میشه گفت 32 شرکت در

تولید CPU فعالیت داشتند (یعنی الان دیگه 32 شرکتی در کار نیست) و درحال حاضر فناوری ساخت آنها صرفاً

در اختیار چند شرکت خاص در ایالات متحده آمریکا و یک شرکت بریتانیایی و چند ملیتی (این شرکت تنها لایسنس

آنها به فروش می رساند) و یک شرکت تایوانی و چند ملیتی است. بزرگترین این شر کت ها، اینتل (Intel) و

اِی اِم دی (AMD) هستند و با وجود چنین غول هایی که واقعا اجازه ی رقابت را از همگان گرفتند، دیگر

شرکت هایی مثل کوالکام (Qualcomm) و آرم هولدینگز (ARM Holdings)، بیشترین تمرکز خودشون را روی

ساخت SOC (سیستم روی تراشه) گذاشته اند و مقصود از این همه نوشته ی طولانی این بود که

دوست عزیزم اون مقایسه ای که شما در مورد هسته ی پردازشگر در رایانه های Apple و Acer کردید مربوط

به CPU می شود، در حالی که نه شرکت Apple و نه شرکت Acer تا حالا چیزی به نام CPU تولید نکردند و

فقط شرکت Apple آن هم در گذشته با کمک IBM و Motorola و

جدیداً با امضای قرارداد با TSMC (شرکت صنایع نیمه هادی تایوان) اقدام به تولید SOC (سیستم روی تراشه) برای برخی

[تصویر: 5blgwq5rwqi1lasgr2ye.jpg]

از تبلت ها و تلفن های هوشمند (Smartphone) مخصوص خودش کرده است و هرکدام از این شرکت ها (Apple و Acer)

باید بر روی رایانه های تولیدی خودشان از پردازنده های یکی از اون چند شرکتی که در بالا توضیح دادم استفاده کنند!

و اگر شرکت Apple مثلاً در لپ تاپ خود از پردازنده ی “a1” از شرکت “X” استفاده کند و

شرکت Acer هم در لپ تاپ خود از همان پردازنده ی “a1” از شرکت “X” استفاده کند؛

و فرض کنیم یک شرکت ایرانی هم در لپ تاپ خود از همان پردازنده ی “a1” از شرکت “X” استفاده کند؛

باید گفت توان پردازشی هر سه CPU با هم برابر بوده زیرا =====> a1 = a1 = a1

حالا وقتی که شرکت های بزرگ دنیا، خودشون از CPU های چند شرکت (بخونید دو شرکت) استفاده می کنند

من چه طور می تونم از کشورم انتظار داشته باشم که بیاد و برای من CPU تولید کنه (داریم در حوزه ی مصرف

کننده صحبت می کنیم نه در حوزه ی نظامی و صنعت) اصلا فرض را بر این می گیریم که ما توانایی تولید CPU

در حوزه ی مصرف کننده را هم داریم. آیا منطقی است که انتظار داشته باشم این CPU قابل مقایسه با تکنولوژی های

نانومتری حال حاضر باشه. البته بالأخره باید از یه جایی شروع کرد (به دلیل عدم وجود رابطه ی تجاری مناسب

بین ایران و کشورهای تولید کننده این محصولات، ورود در این عرصه کاملاً اجتناب نا پذیر است) و هرچقدر هم دیرتر

استارت بزنیم بیشتر عقب میوفتیم (که خوشبختانه توی شرکت لایف برد پارسه داریم یه کارایی می کنیم)

حتی همین شرکت Apple اولین تولید خودش (بخونید اولین آشغال خودش) را توی گاراژ تولید کرد!

Apple که از همون اول Apple نبود (منظورم همون جمله ی معروف است که میگه برای پرواز کردن اول باید ایستادن

را آموخت، سپس راه رفتن، دویدن، بالا پریدن و بعد آز آن پرواز کردن؛ پرواز کردن را با پرواز شروع نمی کنند)

ادامه اگر خدا بخواد توی یک روز دیگه✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
سلام ودورود . چرا شما بایه کاربر جدید اینجوری برخورد میکنید چرا مطلب که دیشب گذاشتم را حذف کردید ایا حرف بدی زدم میگن حرف حق تلخ اینجاست دیشب حرف حق تایپ کردم شما حبهه گرفتید مطلبم را حذف کردید .دوستان عزیز اینجاهم ازادی بیان نداریم نه توصفحه مجازی ونه بیرون ازاینجا اخه چرا؟ ........

بار دوم این مطلب میذارم .باسلام ودورود به نظرم شما مهندس الکترونیک یا مخابرات هستید واینکه میخواید بادیگران مهربان باشید خیلی خوبه ولی نه این طور که بیاید وبه مردهای غریبه بگید عزیزم وشکلک های لاو بفرستید اشکال نداره؟ ؟ توی مطلب های ارسالیتون که نگاه کردم فقط تمایل دارید جواب مردها رابدید!می تونید ازاستاد بهابادی هم دعوت کنید تایک نگاه دینی به این موضوع داشته باشن ودر ضمن خرید محصولات اپل خیلی بهتر از خرید محصولات ایرانی است باتشکر .

من نمیدانم چرا ما باید کالای ایرانی بخریم ولی کالای غربی نخریم دقت بفرماید خودرو ایرانی مثل پراید باسرباز داعش فرقی نمیکنه کسی کربلا رفته باشه پراید لب مرز عراق پرنند منتظرنند دستور ورودشون بدن خوب تازه اون پراید نه پرایدی که توایران ساخته میشه وشورای رقابت براساسی با خودروهای دیگه مقایسه کیفیتی وامنیتی میکنند دستور افزایش قیمت میدنند خوب باب بهشت باز و خلاصه یکی نیستی به این داعشیها بگند چرا خودتون اذیت میکنید به هرکی ازاین عراقی مجانی پراید بدید به اهدافتون سریع تر میرسید ماهم همیشه درحال تولید هستیم .بعد احتیاج نیست به ایران وارد بشید پراید باشما داعشی فرق نمیکنه باب بهشت وشهادت بازBig Grin این خودرو ایرانی تازه یه نمونه اش بود . موادغذایی ها که قربونشون برم ازدم سرطان زا هستند اگه درباره صحبت کنم طولانی باسند . شما دقت کردید توافراد جامعه اکثرشون دچار بیماری سرطان معده یا سرطان خون و....... هستند دوست دارم شما پاسخگو باشید دوست عزیز استاد بزرگ باتشکر
سلام. خوب شد گفتید.
ما تو منطقه آزاد زندگی میکنیم ! اونایی که بالای 50 میلیون پول دارن همه میرن ماشین ارس میخرن! کسی کسی که پولشو داره ماشین ایران خودرو نمیگیره. اگه گمرک ماشین رو وردارند، هیشکی نمیره پراید بخره. واقعا اونجایی که باید حمایت بشه ، نمیشه، اونجایی که باید حمایت نشه، حمایت میشه.
-----------------------
امروز تو اتوبوس بودیم، سر صحبت با یک پیرمرد باز شد!(از قیافش معلوم بود که تحصیل کرده است ) این آقا سال 55 از دانشگاه تبریز رشته مکانیک دکترا گرفته بودند. تعریف میکرد که : اون موقع از دانشگاه به ما 5000$ پول میدادند که بریم کتاب های انگلیسی و آلمانی بخریم. هر 5 سال یکبار هم میبردن آمریکا ! یعنی خودش 2 بار رفته بود از طرف دانشگاه ! ایشون 3 تا زبان خارجی بلد بودند ( آلمانی و انگلیسی و فرانسوی ) ! ایشون بعد انقلاب سکته زدند، هیشکی حمایتش نکرد. من که دیدمش گریه ام داشت میومد. ( دروغ هم نمیگفت آلمانی و انگلیسی رو مطمئن ام بلد بود ) . دستاش میلرزید و نمیتونست قشنگ حرف بزنه.
الانم که اخبار گفت 95% اراضی لب دریا شمال کشور رو ویلا ساختن و ...
ما داریم کجا میرسیم؟
حمایت از پراید و ایرانسل ؟
ببینید اینجا کسی رو مجبور نمی کنن شما می تونید کالای اسراییلی بخرید که احتمالا سرطان نگیرید یا توسط ماشین های داعش کشته نشین
یا درس بخونید اما...آقای کول از این قصه ها مردم زیاد تعریف می کنن من خودم تو بهترین دانشگاه درس خوندم اساتید قبل از انقلابی هم داشتیم 99%اساتیدمون در اروپا و آمریکا مدرک ارشد ودکتری گرفتن مدام برای فرصت های مطالعاتی وتدریس به کشورهای غربی می رفتن !!!من نمی دونم چه جوری اینا بایکوت نشدن اینم بگم همشونم انقلابی جانم فدای رهبر نبودن آدمایی بودن که راست وحسینی کار کردن واسه مملکت نه اینکه مدام قبل از انقلاب شاخ کنن بکوبن سر بعدش
بعله معلومه قبل از انقلاب راحتتر سفرهای خارجی می رفتن چون سفارتشون نه تنها باز بود بلکه روابط گل وبلبل بود. چرا نباید شرایط بهتر باشه شما یه مملکت 30ساله که با جنگ تحریم و هزار بدبختی شروع کرده با قبلش مقایسه می کنید
یخورده انصافم بد نیستSad
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]چرا شما بایه کاربر جدید اینجوری برخورد میکنید
در همین ابتدا حضور جنابعالی را خیر مقدم عرض می کنم و باید بگم به جمع مـــ♥ـــا خوش آمدید[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

ببخشید اگر کمی دیر متوجه کامنت شـــ♥ـــما شدم [تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]دیشب حرف حق تایپ کردم شما حبهه گرفتید مطلبم را حذف کردید

داداشــــــی گلــــــلم، کی مطلبتون را حذف کرده[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]

به خـــدا مـــ♥ـــن بی تقصیر هســـتــم ولـــی کاملاً درکـــتون می کنم [تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
و گر اشتباهاً این اتفاق صورت گرفته مـــ♥ـــن از شـــ♥ـــما معذرت می خوام[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]توی مطلب های ارسالیتون که نگاه کردم فقط تمایل دارید جواب مردها رابدید!
خیلی ببخشید ولی جواب این قسمت را از طریق پیام خصوصی برای شـــ♥ـــما می فرستم[تصویر: 5g07mvql2t82x0ypg9zu.jpg]
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]می تونید ازاستاد بهابادی هم دعوت کنید تایک نگاه دینی به این موضوع داشته باشن
جساراتاً منظورتون نگاه دینی به موضوع تحریم کالای صهیونیستی است یا شکلک هایی که من می فرستم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
احتراماً اول از همه باید بگم که افتخار آشنایی با ایشان را ندارم و از طرفی چون این تاپیک برای برادر گرامی[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]

جناب آقـــ♥ـــای ghoran است، من اجازه ی چنین کاری را ندارم و باید این موضوع را با ایشان مطرح کنید و
یا اگر خودتون صلاح می دونید اقدام های لازم را به عمل آورید[تصویر: vn5unyesoggyo2lycb8m.jpg]
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]در ضمن خرید محصولات اپل خیلی بهتر از خرید محصولات ایرانی است
دوســـ♥ـــت عزیز از این چیزی که نوشتید کاملاً مشخص است که فقط آخرین ارسال بنده را مطالعه فرموده اید[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]
در حالی که این تاپیک تا الان حدود 5 صفحه دارد و از شـــ♥ـــما که فرد آگاه و دغدغه مندی هستید[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
این رفتار بعید است و قبلاً ذکر کردم که قطعات مشابه در چند برند با نام های متفاوت تأثیری بر عملکرد آن قطعات ندارد[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
با این وجود نظر شـــ♥ـــما قابل احترام است[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]من نمیدانم چرا ما باید کالای ایرانی بخریم ولی کالای غربی نخریم
ببخشید چون الان وقت کافی ندارم و از طرفی هم دوست ندارم مطلبم نامرتب و بی نظم باشه[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
اجازه بدید در وقت دیگری به این سؤال شما پاسخ بدم[تصویر: v22o7mtdak0zqw1l561f.jpg]
(۱۰/دی/۹۳ ۲۰:۲۴)آقـــ♥ـــای etraeil نوشته است: [ -> ]خودرو ایرانی مثل پراید
احتراماً با اینکه الان وقت کافی ندارم (می خوام برم بخوابم) [تصویر: xs5on2c11b4bktieiam3.jpg]
ولی این حرفی که می زنید (خودروی ایرانی) واقعاً جای بحث دارد[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
همین اول عذرخواهی می کنم اگر مطلبم نظم همیشگی را ندارد[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]

خیلی ببخشید ولی منظورتون از خودروی ایرانی دقیقاً چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟!؟
آیا می دونید دقیقاً چند در صد قطعات از چین وارد می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟
آیا می دونید حتی آنهایی که ادعای تولید می کنند، بعضاً فقط بسته بندی کننده ی قطعات چینی هستند؟؟؟؟؟؟؟؟!؟
آیا می دونید به جز سپر و باک خودرو، دیگه چیزی از خودرو توسط ایران تولید نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟!؟

آیا می دونید اصولا تولید داخلی خودرو یک جوک بیشتر نیست!!!!!!!!؟!
آیا می دونید برای تولید هر چیزی، عددی از تولید آن چیز وجود دارد که به آن BEP (نقطه ی سر به سر) می گویند؟؟؟؟؟؟؟؟!؟
اگر خیلی ساده بخوام توضیح بدم (چون دیگه بحث تخصصی میشه و به درد کسی نمی خوره)
برای مثال به الگوی آموزشی زیر نگاه کنید:
[تصویر: 20kh4nsjqi9ed6ts5fpo.jpg]
اگر دقت کنید نمودار فروش (Sale) و نمودار مجموع هزینه ها (Total Costs) در یک نقطه همدیگر را قطع کرده اند.
این همان BEP یا Break-even Point (نقطه ی سر به سر) است.
همونطور که می بینید BEP (نقطه ی سر به سر) دقیقاً بالای عدد 5000 قرار گرفته است؛
یعنی تولید کمتر از 5000 عدد از این کالا توجیه اقتصادی ندارد و ضرر است!
اما تولید بیشتر از 5000 عدد، تا یک عدد دیگری، توجیه دارد چرا که هزینه های ثابت تولید، روی تعداد زیادی سرشکن می شود.
حالا آیا می دونید مدیران محترم خودروسازان اوقات بسیار با ارزش خود را صرف طراحی یک برنامه ی مبسوط برای تولید نمی کنند مگر آنکه پیش بینی BEP (نقطه ی سر به سر) نشانگر سر ریز نجومی درآمد در مقایسه با مایه ی کار و هزینه های مرتبط باشد!!!!!!!!؟!
آیا می دونید اگر مدیران شرکت سونی (Sony) هم می خواستند مثل مدیران خودروسازان ایران برای تولید چیزی برنامه ریزی کنند
کنسول بازی پلی استیشن 3 (PlayStation 3) هرگز نباید روانه ی بازار می شد (چون ساخت آن برای سونی تا چند سال اول عرضه ی این کنسول نسبت به هزینه ی فروش آن بسیار گران تمام می شد)
آیا می دونید چون واردات قطعات چینی، سود نجومی برای تولید کننده ها دارد
آنها به جای رقابت؛ دارند تجارت می کنند؟
آیا می دونید ما با این سوء مدیریت ها در ایران خودرو و سایپا، هرگز خودروساز نخواهیم شد؟
و برای من خیلی جالب هست که محصولاتی که خودمون تولید می کنیم و واقعاً با کیفیت هستند
به طوری که بازار را قبضه کرده اند؛ همه آنها را به عنوان کالای خارجی می شناسند!!!!!!!!؟!
ولی محصولات بی کیفیتی که وارداتی هستند و اینجا فقط بسته بندی یا مونتاژ می شوند را
به نام تولید ملی می دانیم!!!!!!!!؟!
دوســـ♥ـــت عـــ♥ـــزیز اگر خدا بخواد سعی می کنم نهایتاً تا روز شنبه یا یکشنبه به بقیه ی
سؤالاتتون جواب بدم و لطفاً تا اونموقع سؤال جدیدی را مطرح نفرمایید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
سلام
خودتون ميدونيد كالاي ايراني چي هست !!
كلي اشكال هست ! اولا كه كارگاه هاي كوچك توليدي بايد با هم ادغام شن و شركت بزنن. ثانيا بايد از دانشگاه كمك بگيرن! مثلا تو بلژيك ، شركت بنز به دانشگاه پول داده كه يك سپر بهتر و محكم تر طراحي كنه ! تو ايران طرف از دانشگاه در مياد تاحالا كارگاه نرفته ! خرخون بار اومديم ! به جاي اينكه بگيد بجاي كوكاكولا بريد دوغ ابعلي بخريد، با بچه مذهبي ها بريزيد ايرا نخود رو رو اتيش بزنيد ! اين حق ماست كه كالاي با كيفيت بخريم ! اين چه ملتي هست كه قاچاق كالا با كيفيت جرمه ولي واردات كالاي بي كيفيت چيني ازاد ؟؟ تو اين اوضاع توقع نداشته باشيد بريم اسرائيل رو تحريم كنيم!! من فاتحه اين مملكتو خوندم ! شما هم بخونيد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع