شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بابا این آقا که بیشتر توهمیه ! بیشتر باید گفت شاده یا هیچی حالیش نیست
همین که همچین مساله ای رو از بیخ و به راحتی کتمان میکنه ، یعنی اینکه چیزی حالیش نیست! آدم عاقل همچین چیزی رو 100 درصد رد نمیکنه که!
همین الان تمام هاپلوگروپای ایران رو می شه با یه سرچ ساده پیدا کرد. هیچ مشخصه ژنتیکیی وجود نداره که افراد یه کشورو جدا کنه.
یکی از دوستان آدم عاقل بیاد توضیح بده برای ما چه طور ممکنه جاسوسی ژنتیکی انجام بشه؟
قدیمیا یه ضرب المثل داشتن می گفتن...
(خیلی ببخشید خیلی ببخشید خیلی ببخشید .... بلا نسبت، بلا نسبت، بلا نسبت)
"..... گربه خیال می کنه فضله اش خیلی با ارزشه زیر خاک پنهانش می کنه"
بازم ببخشید! قدیمی بودند دیگر، گاهی دلشون می خواست ضرب المثل بسازند!
همینجوری واسه انبساط خاطر گفتم، تفسیر نکنید

آقایون شما خیلی با عرض معذرت شاد هستیدا ! اینم با عرض معذرت!
اصلااین قضیه به طور کلی به کنار . واقعا این دور از عقل نیست که یکی که اطلاعات کاملی راجع به یه قضیه نداره ، و یه عده هم بیان شواهد و فرضیه هایی رو مطرح کنن ، اون فرد بیاد کاملا مخالفت کنه و بگه من میدونم وشما نمیدونین؟؟؟ اگر قراره باعقل بحث بشه ، شما به این سوال تو دلتون جواب بدین!
این مساله به این بزرگی ، حتی اگه یک هزارم درصد هم احتمال درست بودن داشته باشه ، باز هم باید بررسیش کرد و نباید بیخیالش شد. چون به اندازه ی همون یک هزارم درصد هم ممکنه اون مساله ی بزرگ و مهم درست باشه
شما پیامد های بیوتروریست و این قضایا رو کوچیک پیدونین که اینطوری مخالفت میکنین؟
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۲۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]آقایون شما خیلی با عرض معذرت شاد هستیدا ! اینم با عرض معذرت!
اصلااین قضیه به طور کلی به کنار . واقعا این دور از عقل نیست که یکی که اطلاعات کاملی راجع به یه قضیه نداره ، و یه عده هم بیان شواهد و فرضیه هایی رو مطرح کنن ، اون فرد بیاد کاملا مخالفت کنه و بگه من میدونم وشما نمیدونین؟؟؟ اگر قراره باعقل بحث بشه ، شما به این سوال تو دلتون جواب بدین!
این مساله به این بزرگی ، حتی اگه یک هزارم درصد هم احتمال درست بودن داشته باشه ، باز هم باید بررسیش کرد و نباید بیخیالش شد. چون به اندازه ی همون یک هزارم درصد هم ممکنه اون مساله ی بزرگ و مهم درست باشه
شما پیامد های بیوتروریست و این قضایا رو کوچیک پیدونین که اینطوری مخالفت میکنین؟
من که تو دلم جواب نمی دم. تو مغزم جواب می دم.
شما بفرمایید رشته تحصیلیتون چیه که راجع به این موضوع اظهار نظر می کنید؟
ببخشید من تو این موضوع جاسوسی ژنتیک نمی تونم حرفی بزنم چون تخصصی ندارم. غرض موضوع دیگه ایه.
افرادی که از توهم توطئه حرف می زنن و اون رو پتک می کنن رو سر دیگران دو حالت بیشتر نداره.
1- یا خودشون جزوی از همون توطئه هستند و می خوان اینطوری مردم رو خفه کنن (مثال واضحش سخنرانی جرن بوش تو سازمان ملل)
2- یا احمقی هستند که تا صورتشون زیر چکمه های دشمن نره بیدار نمیشن. (با طناب پوسیده اینها تو چاه نرید.)
امام خامنه ای بارها و بارها در باره توطئه دشمن هشدار دادند و ... اصلاً اونقدر واضح و مکرر بوده که نیازی نیست من مرجع بیارم.
پ.ن.
1- در مورد این شخص نماینده لطفاً به حرف های ایشون استناد نکنید (امثال ایشون رو ما خوب میشناسیم).
2- این اروپایی ها یه سگ غش می کنه مرثیه می گیرن اونوق خروار خروار سلاح میدن به تروریست های داعش. حتی اگر جاسوسی هم نکنن من آب دهن (بخونید توووووف) که سهله بی ارزش تر از اون رو هم دستشون نمیدم. اون یارو میمیره که بمیره مگه مسئله ما اونه، هر روز تو عراق و سوریه می کشن ما خیلی مردیم اینها رو جمع کنیم.
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۳۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]من که تو دلم جواب نمی دم. تو مغزم جواب می دم.
شما بفرمایید رشته تحصیلیتون چیه که راجع به این موضوع اظهار نظر می کنید؟
چه ربطی به رشته داره! انسان که هستم؟ شما رشتتون چیه که با اطمینان 100 درصد مساله رو رد میکنید؟
اصلا خودتون بفرمایید . یک آدم توی یک مبحث هرچه قدر خبره باشه ، بازهم آیا خبره تر از اون وجود نداره؟ که اون خبره تره اومده چیز جدیدی کشف کرده، الان مثل این میمونه که اونی که از نظر علمی پایینتره ، بیاد بگه نه تو دروغ میگی !
الان شده مثل قضیه بالا . خب ممکنه اونا به چیز جدیدی رسیده باشن که مانرسیده باشیم . مثل خیلی چیزای دیگه ! اونوقت منطقیه شما بیاید با نهایت خوشبینی این مساله رو نه به صورت 99 درصدس ، بلکه بصورت 100 درصدی کتمان کنید؟
اگه جوابتون مثبت هست که من اصلا حرفی ندارم و ترجیح میدم بعدش سکوت کنم!
اگر پس فردا اومدیمو همین فرضیه ی بیمعنی ما از نظر شما ، درست در اومد چی؟ مگه شما دانای کل دنیا هستید که دارید اینطوری حرف میزنید؟
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]چه ربطی به رشته داره! انسان که هستم؟ شما رشتتون چیه که با اطمینان 100 درصد مساله رو رد میکنید؟
مهم نیست رشته من چیه. من اصول بحث علمی و ژنتیک رو می دونم.
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اصلا خودتون بفرمایید . یک آدم توی یک مبحث هرچه قدر خبره باشه ، بازهم آیا خبره تر از اون وجود نداره؟ که اون خبره تره اومده چیز جدیدی کشف کرده، الان مثل این میمونه که اونی که از نظر علمی پایینتره ، بیاد بگه نه تو دروغ میگی !
الان شده مثل قضیه بالا . خب ممکنه اونا به چیز جدیدی رسیده باشن که مانرسیده باشیم . مثل خیلی چیزای دیگه ! اونوقت منطقیه شما بیاید با نهایت خوشبینی این مساله رو نه به صورت 99 درصدس ، بلکه بصورت 100 درصدی کتمان کنید؟
اگه جوابتون مثبت هست که من اصلا حرفی ندارم و ترجیح میدم بعدش سکوت کنم!
اگر پس فردا اومدیمو همین فرضیه ی بیمعنی ما از نظر شما ، درست در اومد چی؟ مگه شما دانای کل دنیا هستید که دارید اینطوری حرف میزنید؟
این احتمالی که محاسبه می کنید (احتمال subjective) توسط فرد خبره محاسبه می شه، نه فردی که اطلاعات کافی در موضوعی نداره.
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۳۶)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]ببخشید من تو این موضوع جاسوسی ژنتیک نمی تونم حرفی بزنم چون تخصصی ندارم. غرض موضوع دیگه ایه.
افرادی که از توهم توطئه حرف می زنن و اون رو پتک می کنن رو سر دیگران دو حالت بیشتر نداره.
1- یا خودشون جزوی از همون توطئه هستند و می خوان اینطوری مردم رو خفه کنن (مثال واضحش سخنرانی جرن بوش تو سازمان ملل)
2- یا احمقی هستند که تا صورتشون زیر چکمه های دشمن نره بیدار نمیشن. (با طناب پوسیده اینها تو چاه نرید.)
امام خامنه ای بارها و بارها در باره توطئه دشمن هشدار دادند و ... اصلاً اونقدر واضح و مکرر بوده که نیازی نیست من مرجع بیارم.
پ.ن.
1- در مورد این شخص نماینده لطفاً به حرف های ایشون استناد نکنید (امثال ایشون رو ما خوب میشناسیم).
2- این اروپایی ها یه سگ غش می کنه مرثیه می گیرن اونوق خروار خروار سلاح میدن به تروریست های داعش. حتی اگر جاسوسی هم نکنن من آب دهن (بخونید توووووف) که سهله بی ارزش تر از اون رو هم دستشون نمیدم. اون یارو میمیره که بمیره مگه مسئله ما اونه، هر روز تو عراق و سوریه می کشن ما خیلی مردیم اینها رو جمع کنیم.
فرض ایشون توهم توطئه رو القاء نمی کنن. شما چه طور متوجه شدید که به این مورد خاص اشاره دارن؟
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۴۷)namekarbary نوشته است: [ -> ]مهم نیست رشته من چیه. من اصول بحث علمی و ژنتیک رو می دونم.
این احتمالی که محاسبه می کنید (احتمال subjective) توسط فرد خبره محاسبه می شه، نه فردی که اطلاعات کافی در موضوعی نداره.
واقعا؟ پس مشخص شد... شما دانای کل هستید ، هیچ امری هم خلاف اطلاعات کامل شما وجود نداره
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۰۵)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]........ دکتر عابد فتاحی، دیگر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با رد این ادعا، تأکید کرد باید برای پیشرفت علم و نجات انسانها، هر کاری که لازم است انجام داد؛ حتی اگر در این راه، باید از خود گذشت.
من معتقد هستم زمان این گونه افکار تمام شده و این فقط از افکار عدهای ناشی میشود که همواره توهم توطئه دارند. اگر قرار است در رابطه با درمان بیماریهای ژنتیکی مانند سرطان، دیابت و یا ام اس این روش درمان شود، شخصا حاضرم هر کاری از دستم میآید انجام دهم. وظیفه انسانی ما حکم میکند برای پیشرفت علم، ازخودگذشتگی کنیم.
این بخشی رو که قرمز شده که من ننوشتم برادر!
راستی به حرف های این نماینده توجه نکنید ما از اینها اطلاعات زیادی داریم.
راستی ایشون این موضوع که برای جدایی کردستان سوریه، عراق، ترکیه و ایران تلاش میشه، رو توهم توطئه میدونند؟؟؟؟؟؟
خیلی دلم می خواد جوابشون رو بدونم.