تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هدف از این کلیپ ها چیه؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده...

تا چند وقت پیش در شبکه های مجازی ، کلیپ نماز خوندن سجاده دست به دست میشد

و حالا این کلیپ رو بورسه...
فرود آمدن یکی از ملائک خدا بر روی خانه کعبه در شبه قدر !!!

از این دست موارد زیاده ، عوام زدگی هم که داره موج میزنه...
چرا باید این کلیپ ها رو درست کنن و روی اون یه نوای قرآن هم بزارن و به صورت گسترده پخش کنن!
هدف چیه ؟
اصلاً اینها مهمه؟
اگر مهم نیست چرا مردم اینا رو انقدر گسترده پخش میکنن و جدی میگیرن؟
مگه اسلام ، دستش انقد خالیه که باید متوصل به این اراجیف بشیم و اینها رو نشونه ای از بر حق بودن دینمون بدونیم!!!
سلام

واقعا که مسخره اند،به نظر منکه کار وهابی هاست،اونا عاشق اینن که همه چیز رو تجسم ببخشند.
البته مشکلشون از جای دیگه است.بیچاره ها از نظام ولایت جدان.
اقای میرباقری میگفتن که شب قدر،به قلب حجت و ولی خدا نازل میشن.حالا هر چقدر ما ارتباط قلبی با حجت خدا داشته باشیم به اون اندازه فیض میبریم.
البته من نقل به مضمون گفتم.

اینا که چیزی نیست
میگن جلوتون مرده زنده کردن،باور نکنید.
فیلم که دیگه جای خود دارد.
من راجبه این جور کلیپها و کلیپ شخص نورانی تو محوطه مسجد النبی و ... اینه که اولا چنین چیزهایی امکان پذیر هست. منتها شاید از طرف گروههای خاصی اینطور به ما القاء میشه که اشخاصی مانند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باید چهره نورانی داشته باشن در غیر اینصورت حقیقی نیست و ... و این ممکنه موقع ظهور آدمهای ضعیف مثل بنده رو در تشخیص حق دچار مشکل کنه.
اونجا ک اون سجاده داره نماز میخونه، اگه من بودم حتما دست میبردم و برش میداشتم ببینم چی میشه!
یعنی یکی نبوده ک این کار رو بکنه ؟؟؟!

اینها بیشتر شبیه ب جوک هست تا واقعیت و استدلالی برای اثبات دین!
چرا باید ی سجاده نماز بخونه ؟؟
چرا باید یک فرشته نورانی ب خونه کعبه نازل بشه ب طوری ک دیده بشه ؟؟

همین هاست ک دین رو ب مسخره گرفته دیگه!

اگه ب منی ک دین اسلام رو نمیشناختم، این فیلم رو نشون میدادن میگفتن این، تایید شده ی دین اسلام هست، درجا دین اسلام رو رد میکردم ... کاملا مشخصه ک میخوان همچین ظاهری از اسلام رو رواج بدن تا تخریبش کنن
اما متاسفانه خیلی از دوستان این کلیپ هارو باور کردن
سلام. حالتون؟ احوالتون؟
بازم متاسف شدم.
واقعا چرا این قدر سطحی نگر هست تو جامعه مسلمانان؟ اسلام این همه تاکید بر روی تعقل داره ولی بازم عده ای به سطح آیات نگاه میکنند. یعنی یک سطحی نگر هم اینو رد میکنه : " 1000 سال کسی نتونسته فرشته ببینه ، اونوقت تو با اون دوربین 100 مگا پیکسلت تونستی؟ "
اینا آفت دین هستند. اینا زمینه خوارج شدن رو دارند.
یک گروه با یک پارچه ای داره نماز میخونه ( Big Grin) گول میخورن. یک عده با نوری که بر کعبه تابیده شده، یک عده هم با قرآن های روی نیزه. :|
آدم باید از خدا بخواد که قدرت عمقی نگری رو بهش بده :|
آدرس های مرجع