۵/دی/۹۳, ۱۹:۴۵
بسم الله الرحمن الرحیم
من هم تاکید کردم که منکر تفکر و تعقل نیستم.
اما چه تفکر و تعقلی؟؟؟؟
تمام حرفهای شما تعقل محض یک انسان غیرمعصوم و غیرکامل هستش. اینجاست که کار غلطه
اینجاست که خروجیش می شه مکاتب مادی .
معمولا ما به یک سری گزاره پیش می ریم : استفاده از قرآن و روایات و احادیث و علما و ...====> بعد نتیجه گیری عقلی، نه ایمکه کلا اول و آخر من و عقلم!!
برادر محترم!
اصول دین تقلیدی نیست، تحقیقی که هست!!!!!
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ
برو دنبال حق و حقیقت، حرفای صاحب اندیشه رو بخون، کتابا رو بخون، تا جایی که به رسیدنت به حق و حقیقت کمکت کنند، اون وقت براساس چیزهایی که ازشون فهمیدی، برو با قوه ی تعقلت خوب رو از بد، صواب رو از ناصواب، حق رو از باطل و... تمییز بده.
نه بنده ندیده ام همچین روایتی را که اگر با عقل نخواند جایش بر دیوار است!!!!
شما که خوندید لطفا منبع دقیق رو ارائه بدید.
اتفاقا من همچین روایتی رو از ائمه شنیدم که اگر روایتی رو خوندید و با قرآن جور در نیامد، اونوقت بکوبیدش روی دیوار
نه اینکه اگه با عقل شما جور در نیومد.
اتفاقا توی تاپیک آیات محکم و متشابه شما یک سری ادعا در رابطه با علم معصوم داشتید که با قرآن در تناقض بودند. که طبق همین کلام معصوم هم آن نظرات جایشان بر ....
(اون عقلی که گفته شده باهاش روایات رو بسنجید، عقل به تنهایی نیست : عقل در کنار قرآن و سیره هستش. اون هم عقل رشید یعنی تکامل یافته و هدایت یافته و جست و جو کرده====> همون نظر علمای دین که کلی تحقیق کردن و شدن متخصص علم رجال و حدیث=====> توجه کنید که گفتم عقلی که برای تشخیص روایاته)
درمورد مابقی نظراتتون هم بحث شده.
(۵/دی/۹۳ ۱۸:۵۰)behabadi نوشته است: [ -> ]اولین گزاره قرانی بنده بیش از 50 ایه است که انسانرا به تعقل تدبر تفقه تامل وتفکر واداشته است
من هم تاکید کردم که منکر تفکر و تعقل نیستم.
اما چه تفکر و تعقلی؟؟؟؟
تمام حرفهای شما تعقل محض یک انسان غیرمعصوم و غیرکامل هستش. اینجاست که کار غلطه
اینجاست که خروجیش می شه مکاتب مادی .
معمولا ما به یک سری گزاره پیش می ریم : استفاده از قرآن و روایات و احادیث و علما و ...====> بعد نتیجه گیری عقلی، نه ایمکه کلا اول و آخر من و عقلم!!
(۵/دی/۹۳ ۱۸:۵۰)behabadi نوشته است: [ -> ]دومین گزاره اولین مساله رسالات عملیه است که میگوید دراصول دین تقلید جایز نیست حال بنده درمورد عصمت معصوم که ازجمله باورهای عقلی است تعقل میکنم با همین عقل خداداده اشکال کار کجاست؟
برادر محترم!
اصول دین تقلیدی نیست، تحقیقی که هست!!!!!
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ
برو دنبال حق و حقیقت، حرفای صاحب اندیشه رو بخون، کتابا رو بخون، تا جایی که به رسیدنت به حق و حقیقت کمکت کنند، اون وقت براساس چیزهایی که ازشون فهمیدی، برو با قوه ی تعقلت خوب رو از بد، صواب رو از ناصواب، حق رو از باطل و... تمییز بده.
(۵/دی/۹۳ ۱۸:۵۰)behabadi نوشته است: [ -> ]مگر ندیده اید که روایاتی که با عقل نمیخواند جایش بردیوار است؟
نه بنده ندیده ام همچین روایتی را که اگر با عقل نخواند جایش بر دیوار است!!!!
شما که خوندید لطفا منبع دقیق رو ارائه بدید.
اتفاقا من همچین روایتی رو از ائمه شنیدم که اگر روایتی رو خوندید و با قرآن جور در نیامد، اونوقت بکوبیدش روی دیوار
نه اینکه اگه با عقل شما جور در نیومد.
اتفاقا توی تاپیک آیات محکم و متشابه شما یک سری ادعا در رابطه با علم معصوم داشتید که با قرآن در تناقض بودند. که طبق همین کلام معصوم هم آن نظرات جایشان بر ....
(اون عقلی که گفته شده باهاش روایات رو بسنجید، عقل به تنهایی نیست : عقل در کنار قرآن و سیره هستش. اون هم عقل رشید یعنی تکامل یافته و هدایت یافته و جست و جو کرده====> همون نظر علمای دین که کلی تحقیق کردن و شدن متخصص علم رجال و حدیث=====> توجه کنید که گفتم عقلی که برای تشخیص روایاته)
درمورد مابقی نظراتتون هم بحث شده.